Sony Xperia Z4: Διέρρευσαν hands-on φωτογραφίες

To Sony Xperia Z4 διέρρευσε σήμερα σε live φωτογραφίες και έρχεται να μας δώσει μια πολύ καλή ματιά στην επερχόμενη ναυαρχίδα της Sony μετά τα press renders που είδαμε πριν από λίγες μέρες. Η συσκευή εμφανίζεται με την κωδική ονομασία E6553 που αντιστοιχεί στο Sony Xperia Z4.

Σύμφωνα με την πηγή που διέρρευσε τις φωτογραφίες το Sony Xperia Z4 θα έρθει με οθόνη 5.2 ιντσών αλλά σε δυο εκδόσεις, μια με FullHD και μια με QHD. Και οι δυο εκδόσεις θα έχουν επεξεργαστή Snapdragon 810, μνήμη RAM 4GB αντί για 3GB που είχε ακουστεί, κάμερα 20.7 Megapixel και δεύτερη κάμερα 5 Megapixel.

Η σχεδιαστική γραμμή του Sony Xperia Z4 είναι αυτή που μας έχει συνηθίσει η Sony στη ναυαρχίδα της αλλά βλέπουμε ότι λείπει το προστατευτικό καπάκι από την microUSB θύρα που την προστάτευε από το να μπει το νερό. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το Sony Xperia Z4 δεν θα είναι αδιάβροχο, αλλά φαίνεται η Sony βρήκε άλλο τρόπο να προστατέψει την θύρα.

Τέλος, θα τρέχει Android Lollipop και οι πληροφορίες έλεγαν ότι η Sony θα κάνει τα αποκαλυπτήρια προς το τέλος καλοκαιριού, ωστόσο τα leak γίνονται όλο και πιο συχνά, οπότε μπορεί να τη δούμε πιο σύντομα.

sony xperia z4 φωτογραφίες, Sony Xperia Z4: Διέρρευσαν hands-on φωτογραφίες

sony xperia z4 φωτογραφίες, Sony Xperia Z4: Διέρρευσαν hands-on φωτογραφίες

sony xperia z4 φωτογραφίες, Sony Xperia Z4: Διέρρευσαν hands-on φωτογραφίες

sony xperia z4 φωτογραφίες, Sony Xperia Z4: Διέρρευσαν hands-on φωτογραφίες

sony xperia z4 φωτογραφίες, Sony Xperia Z4: Διέρρευσαν hands-on φωτογραφίες

sony xperia z4 φωτογραφίες, Sony Xperia Z4: Διέρρευσαν hands-on φωτογραφίες

sony xperia z4 φωτογραφίες, Sony Xperia Z4: Διέρρευσαν hands-on φωτογραφίες

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

42 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
παπαροκας tiamat

Μεγάλωσε και αλλο τα bezel ,αντι να τα μικρύνει χαχαχαχα!!!!

Τέλης

Υπάρχει ακόμη αυτή η εταιρεία?

arislp

περιμενω να δω το compact!!!

Τελειωσαν για μενα τα 5ιντσα..πολυ μεγαλα για τα χερια μου..καντο θαυμα σου σονυ γιατι θα πας ακλαυτη….

djfapples

Εργαλείο ποιότητα κ άσε τους haters να σκουζουν

stelios

Που πας βρε σονυ παλι το ιδιο σχεδιο καμμια αλλαγη και εσυ τι εχουν παθει ολοι και μας δινουν πανω κατω τα ιδια σχεδια και εκει που γελουσα με την σαμσουνγκ και ελεγα ολα τα τηλεφωνα τις ειναι ιδια την φιλοσοφια την κολησαν και οι αλλες εταιρειες αισχος

Max91

Z3 2015 edition?

Δημητρης

S6 και 6s φέτος!!! Κρίμα σονυ γιατί έλεγα από το ζ1 να πάω στο ζ4..κρίμα!!!

chaos

Στα χναρια της Ηtc.
Τελειως αδιαφορο.

chris

Kαποιες παρατηρησεις:
-Καλα δουλευομαστε;δυο εκδοσεις για την αναλυση της οθονης;;;πραγματικα ακατανοητη αποφαση.
-Μεγαλωσαν κι αλλο τα bezels σε σχεση με το Ζ3 ή ιδεά μου;
-Επισης ειχα αναφαρει στο παρελθον οτι ο κυριοτερος λογος που η σονυ δεν τα παει καλα με τα κινητα ειναι το λογισμικο τους,δηλαδη η επεξεργασια που κανει στο stock andoid:Θα πρεπει να εχει φωτεινοτερο λογισμικο,με καλυτερα εικονιδια, να απαλλαγει απο εφαρμογες και λειτουργιες πραγματικα αχρηστες και να εστιασει στην λειτουργικοτητα.
-Τελος,περιμενω την καλυτερη καμερα της αγορας.Διοτι δεν υπαρχει δικαιολογια για την σονυ που ειδικευεται σε φωτογραφικες και προμηθευει παρα πολλους.Η σαμσουνγ στο σ5 και σ6 με 16MP εχει πολυ καλυτερη καμερα απο το z2 και ζ3 με τα 20.1MP…Το ιδιο και το oneplus κτλπ
Να μαθαινουμε απο τα λαθη μας σονυ…αυτη την στιγμη ενω εχει τις χαμηλοτερες πωλησεις δεν σκεφτεται να αλλαξει κατι και τα κρατα σχεδον ολα ιδια..

George

Αποκλειστικά για τους λάτρεις των τηλεοράσεων trinitron που ήταν κορυφή πριν μια 20ετία.

Α.Ν.

@stelios μάλλον προτιμάς ιφον που έχουν μεγάλη διαφορά εεε ??
4gb ραμ 810 snapdragon kai 5mp μπροστινή κάμερα όχι καθώς και QHD οθόνη αν και δεν θα την προτιμούσα δεν έχει διαφορά χαχαχαχαχ

Νίκος

Xperia Z4 compact δεν θα βγει το Z5 Compact θα βγάλει ανά μια ναυαρχίδα βγάζει Compact!

Νικος Z1

Λογικά θα αντικαταστησει το Z1 μου, σε έκδοση με 1080p οθόνη αν τελικά υπάρχει επιλογή. Οι υπόλοιποι που κράζετε, δεν σας είπε κανείς να πάρετε οπότε μη μπαίνετε στο κόπο.Όποιος θέλει παιδιά οποίος δεν θέλει ας σχολιάζει σε αυτό που θέλει. Τα σχόλια σας δεν έχουν κάποιο νόημα από τη στιγμή που δεν σας αρέσει,άσε που ελάχιστοι από εσάς είχατε ποτέ Sony της σειράς Z.

takis

Παιδια παραπλανητικος τιτλος… Περσινα ειναι αυτα….

stelios

@.Α.Ν ποτε δεν ειχα αιφον το σιχαινομαι και σαν λογισμικο και σαν σχεδιαση παντως ανα 2 χρονια κανει καποια αλλαγη στον σχεδιασμο σε σχεση με αλλες εταιριες που εχουν κολησει στο ιδιο σχεδιο εδω και χρονια (β.λ σαμσουνγκ)φετος εκανε ενα βημα με το edge ,θυμασαι ομως παλια την ..Sony Ericsson τι ωραιο σχεδια συσκευων ειχε θα ξεχασει κανεις το arc

χαρης

Και παλι εαν η σονυ βαλει οτι καλυτερο υπαρχη(μπαταρια,καμερα επεξεργαστη)αλλαξει το ασχημο ui για εμενα τουλαχιστον και αλλαξει και σχεδιο κατασκευεις, επειδη οι τιμες θα ειναι στα υψη και κανενας δεν προκειται να τα αγορασει τα κερδη θα ειναι στο πατο οποτε αντε να κλησει να ησυχασουμε και εμεις

arislp

@Νικος

Μην μου λες τετοια…εγω το ανεφερε γιατι στα αρθρα περι leaks για το z4 αναφερουν και compact…Αλλιως παμε για s6 edge προς τα χριστουγεννα που θα εχει πεσει…και δεν θελω να ξαναπαω σε 5ιντσα αλλα ειναι το καλυτερο all rounder μεχρι στιγμης το s6 edge(για μενα)…εκτος αν το ζ4 κανει το μπαμ…θα το παρακολουθω στενα…

Alexis

Νταξει ακομα κι αν γουσταρετε καποιοι την Sony δεν γινεται να μην συμφωνειτε οτι εχει κουρασει πολύ! Όλα τα Z ίδια! Και τωρα που βγαζει νεο μοντελο μετα απο ενα χρονο και οχι 6 μηνες το κανει ακριβως ιδιο και πιο ασχημο! Δεν θα το επαιρνα ποτε παρολο που περιμενω απο Sony κατι που να με καλύπτει!

Νίκος

arislp πάρε Z3 compact εγώ το πήρα μια χαρά είναι πριν είχα Z1! Πάντως δεν βλέπω να βγάζουν το Z4 compact γιατί ούτε φώτο δεν μας έχουν δείξει ενώ το Z4 πόσο καιρό τώρα μας δείχνουν; Εκτός άμα το βγάλουν πιο αργά το compact θα δούμε 😉

akis

Είναι εξαιρετικό τηλέφωνο. Νομίζω όμως ότι γίνονται τραγικά λάθη στρατηγικής. Α)Η Samsung έχει χάσει σημαντικό μέρος του αγοραστικού κοινού από την τεράστια εμμονή της για την εμφάνιση της σειράς S. Το ίδιο λάθος κάνει και η Sony.
Β) Αν το κινητό παρουσιαστεί τον Αύγουστο, το κινητό θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο. Ο επεξεργαστής θα είναι πλέον στα όρια του παλιού, σε σχέση με αυτά που θα κυκλοφορήσουν μετά από τρεις μήνες, εφόσον μιλήσαμε για τον 810.

Άρα : αλλάζουμε εμφάνιση και λανσαρουμε την συσκευή ΌΠΩΣ Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΌΣ την ίδια εποχή.

ΛΛ

Μια χαρά …είναι όταν η Apple έχει τα τεράστια Bezel. Ο,τι και να πείτε η Sony παράγει πολύ καλά τηλέφωνα με πολύ καλές προδιαγραφές, πολύ καλά υλικά και φυσικά όμορφη εμφάνιση (αυτό βέβαια είναι θέμα γούστου). Απλά φαίνεται ότι δεν έχει τους διαφημιστές της Apple χαχα.
Τεχνολογικά επίσης έχει ανοιχτή αδιάβροχη θύρα και θύρα ακουστικών, είναι αδιάβροχα σημαντικό για γιατρούς, αρχιτέκτονες κτλ, φωτογραφική ίσως την καλύτερη… όταν Apple είναι στα 8 και Samsung στα 16 (φυσικά με την ποιότητα φακών Sony), πολύ ωραίο παραμετροποιημένο Androind.
Όποιος δοκίμασε Sony δύσκολα φεύγει και μη ξεχνάμε ότι κάποιοι που έχουν το Ζ θα τους αναβαθμίσει μετά από 3 και ..χρόνια το λογισμικό. Δεν ξέρω πολλές εταιρίες να το κάνουν αυτό.

dark_master

@ΛΛ Tα M7,S4 που παρουσιάστηκαν μαζί με το Ζ την έχουν πάρει ήδη και μάλιστα πιο γρήγορα.
Οπότε δεν το λες κ προτέρημα την αναβάθμιση του λειτουργικού.

arislp

@Νικος

το σκεφτομαι εδω και καιρο αυτο…εχω galaxy s4 εδω και 2 χρονια αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν με εχει βολεψει..απλα εχω διαβασει για την καμερα του οτι δεν ειναι πολυ καλη και λογο του οτι δνε εχω φωτογραφικη ειχα παρει το s4…θελω το κινητο να εχει καλη καμερα..κατα τα αλλα νομιζω πως το z3 compact ειναι ιδανικο..γιαυτο ελεγα να περιμενω για το 4…

vasilis

Αποκλειεται νανε το z4 διοτι το walkman αλλαξε σε music ..Το z3 με λολλιποπ παιζει να ειναι παιδια.

dim

Το τηλέφωνο εάν έρθει με αυτά τα χαρακτηριστικά θα είναι ένα πολύ δυνατό Android με 4 gb ram και με snapdragon 810.
Αναμένω βελτίωση στην κάμερα και στα πολύ μεγάλα συν είναι ότι πλέον δεν υπάρχει καπάκι φόρτισης. Δίνει πολλά συν όσο αναφορά την πρακτικοτητα.
Νομίζω μετά το s6 edge (όχι το απλό) θα είναι το καλύτερο Android

Νίκος

Θα δούμε σε θέμα υπερθέρμανσης γιατί με τον 810 φωτιά θα βγάζει!!

txds

Πιστευω πως σχεδον οσοι κραζετε δεν εχετε δουλεψει το z3. το σφαλμα της σονυ ηταν ενα , οι οθονες της ωπου ηταν ξεπλυμενες. με το ζ3 τελειωσε και αυτο.
το υι της απο τα πιο ελαφρια και αλαγκαριστα , η φωτογραφικη της στο auto μας τα χαλαει λιγο αλλα στο manual μπορει να βγαλει απιστευτες φωτογραφιες, η μπαταρια η για να το πω σωστα η διαχειριση ενεργειας που εχει ειναι 2-3 χρονια μπροστα.
τελος μα8ατε ολοι τα μπεζελ.. αν ηταν ετσι το g2 8α ειχε κανει 300 εκατομυρια πωλησεις.
δεν γραφω σχεδον ποτε σε αυτο το site αλλα βλεπω πολλους που μιλανε ενω φαινετε οτι δεν εχουν δουλεψει ποτε συσκευες περα απο αυτη που αλλαζουν μια φορα το χρονο.
αμα την εβγαζε η samsung η η apple αυτη την συσκευη θα λεγατε ολοι τα καλυτερα η αμα το z3 ηταν παλι βγαλμενο απο την απλε η την σαμσουνγκ θα εκανε τρελες πωλησεις.
για να τελειωνω γιατι ειπα πολλα και κουρασα η σχεδον ιδια εμφανιση λεγεται και ταυτοτητα.
καλως σας βραδυ και ελπιζω οι κολημενοι να ξεκολησουν.
καλο ειναι να λεμε τα κακα , αλλα οχι να κρυβουμε τα καλα.

Nick

Χαχα υπάρχει ακόμα το παραμύθι με τα bezels της Sony? Βρε σεις πάει έληξε αυτό όταν ο high-end ανταγωνισμός του Z3 – με εξαίρεση το G3 – έχει χειρότερο screen/body ratio από αυτό, χωρίς καν να είναι τηλέφωνα αδιάβροχα και να φοράνε τον βραβευμένο G lens από τις φωτογραφικές & τέτοιο μέγεθος αισθητήρα. Το δε G3 είναι ιδιαίτερο χωρίς τα κουμπιά, είναι όμως ‘παχουλο’ με ανύπαρκτη αδιαβροχοποιηση & αντοχή σε σκόνη.

χαρης

@Nick οτι το z3 ειναι βραβευμενο απο G lens δεν σημενει τιποτα.Το s6 edge με 16 mp βγαζει πολλη καλυτερες φωτογραφιες επισης g flex 2 g3 μη σου πω και g2 με lollipop οπου η καμερα βελτιωθηκε για τα καλα .Τωρα το ui της σονυ δεν ειναι χωρις λαγκ και επειδη εχω χρησιμοποιησει z3 μολις το φορτοσα με πολλες εφαρμογες μου εκανε reboot.So the king is lg and samsung

Stavros

Ήθελα ναξερα εσεις που εχετε Sony πως ξεχωρίζετε ποιο sony ειναι.
Ειπαμε καλο ηταν το design αλλα αδυνατω λογικα να ξεχωρισω ολα τα Z.
Της apple και της samsung μας πειραζε κατα τ’αλλα που ειναι ”’γραφικο”..!

Nick

@χάρης, δεν είπα ότι το Z3 είναι βραβευμένο με τον G φακό, είπα ότι φοράει τον βραβευμένο G φακό από τις κάμερες της Sony. Για τις φωτογραφίες τώρα είναι και υποκειμενικό το θέμα, κατ’εμε εδώ και χρόνια πλέον την ημέρα με πολύ καλές συνθήκες φωτισμού είναι πάρα πολλά τα τηλέφωνα που βγάζουν ικανοποιητικότατες φωτογραφίες, το βράδυ είναι που χωλαινουν και γενικώς στις συνθήκες ελλιπους φωτισμού. Εδώ είναι το δυνατό χαρτί της Sony στο Z3 (iso 12800) απέναντι στον ανταγωνισμό. Επίσης διπλά στερεοφωνικά μπροστινά ηχεία (και αδιάβροχα) καθώς και portable PS4 για τους gamers δεν βλάπτουν. Καλά για το ui δεν το σχολιάζω καν, είναι αστείο να συγκρίνουμε ταχύτητα xperia με το TouchWiz της Lagsung, και είναι λογικότατο, και οι Ιάπωνες αν πείραζαν τόσο το stock android τα ίδια lag θα εμφανιζε το ui τους.

Nick

@Stavros, όταν πρόκειται για το ωραιότερο design της αγοράς γιατί να το αλλάξεις; Υποκειμενικό βέβαια το θέμα το ξέρω. Όταν κάτι δεν σου αρέσει πραγματικά είναι λογικότατο να μην μπορείς να δεις καμία διαφορά, και μένα τα S3-S6 μου φαίνονται ουσιαστικά τα ίδια (αν και μπορώ φυσικά να πω ποιο είναι ποιο) και σίγουρα βασικό ρόλο παίζει το γεγονός ότι ανέκαθεν τα Samsung εμφανισιακά μου φαίνονταν απαίσια, τόσο εξωτερικά όσο και στο ui και την απεικόνιση των (καρτουνίστικων) εικονιδίων της.

One

Sony δώσε πόνο!

Δε πρόλαβε να βγαλει τα S6 η Samsung και θα πανε ακλαυτα.

Και καλύτερα specs εχουν τα Sony και αδιάβροχα και πιο λεπτα και καλύτερη μπαταριά και χιλια δυο…

χαρης

Ενταξει για το πρωτο δεν το διαβασα σωστα ομως δεν ειναι κοροιδια να φοραει τετοια καμερα και να βγαζει τετοιες φωτο και δεν παει και καλα σε δυσκολες συνθηκες φωτησμου οσο για portable για ps4 νταξει ειναι πλεωνεκτημα αλλα τα μπροστινα ηχια που ειπες εγω εχω μεγαλα χερια και σε games τα καλυπτωγια το αδιαβροχο ειναι θεμα που με απασχολουσε και το ελυσα με μια εταιρια που λεγεται liquipel και το εκανα αδιαφροχο αλλα εγω δεν μιλησα για το touchwiz αλλα να πουμε πως τωρα εχει κανει καποια δουλεια η samsung να το ελαφρυνη παντος απο μερια μου θα ηθελα η sony να βγαλει κινητο με μικρα bezel να νε καλο και σε αξιοπρεπει τιμη πχ 549 για της δικες μου τουλαχιστον δυνατοτητες τοτε θα επερνα παλι σονυ και ας κραζω και εγω ο ιδιος
Κατοχος αθανατου σαμουραϊ G2

Nick

@Χάρης, το ότι έχεις τόσο μεγάλα χέρια που να καλύπτουν τα μπροστινά ηχεία και τελικά από πλεονέκτημα να μετατρέπεται σε μειονέκτημα το βρίσκω αν μη τι άλλο κάπως υπερβολικό, αλλά ακόμα και έτσι να ναι, είναι τουλάχιστον αντιφατικο να έχεις τόσο μεγάλα χέρια και να θες κινητό με μηδαμινα περιθώρια, ίσα ίσα που σου δημιουργεί πρόβλημα. Δηλαδή στο G2 όταν παίζεις δεν καλυπτεις μέρος της οθόνης ενώ στο Z3 καλύπτεις τα ηχεία; Weird.

χαρης

Ναι γιατι το κινητο το πιανω καπου στη μεση σε Λαντ σκειπ και δεν ακουμπαω το ηχιο απο συνηθεια ενω το z3 δεν το εχω συνηθισει και δεν ειναι και δικο μου για να το συνηθισω αλλα με το ιδιο τροπο το ειχα πιασει και καθος κουναω τα δαχτυλα προς το κεντρο ενα μερος του χεριου μου τα κλεινει και χαλαει ο ηχος.ΥΓ επειδη σου φαινεται weird τα χερια μου να ειναι τοσο μεγαλα εχω υψος 2.03 και ακομα η αναπτυξη μου δεν εχει τελειωσει οποτε δεν νομιζω να σου φαινεται ακομα περιεργο (φιλικα παντα)

χαρης

Και στο g2 του κανω ευκολα one hand operation

Nick

Σε landscape mode αναφερόμουν προφανώς όπου είναι αδύνατη η χρήση οποιουδήποτε κινητού με ένα χέρι.

χαρης

Εγω αναφερομoυν σε landscape mode οταν παιζω παιχνιδια οχι πως το χρησιμοποιω παντα ετσι

darko

@Χαρης ασε τωρα που σου δημιουργουν και προβλημα και τα ηχεια.Φενεσε απο μακρια οτι παπα πουλας.Αμα εσυ εισαι 2.03 εγω ειμαι ο copperfield.Ο αλλος λεει ολοι η σειρα Ζ ιδια.Ενω η GAMGUNG εκτος απο την σειρα S ολα τα κινητα τις δεν ειναι ιδια?Οχι ε??

Ξυπνατε Apple-ιos Sony-Android.Ολοι οι αλλοι ακλαφτοι

χαρης

@ darko εδω δεν ερχομαστε με τσαμπουκα και ηρωνια να χαρακτηρισουμε αλλους.Οσο εαν δεν πιστευεις οτι τα χερια μου δεν καλυπτου τα ηχια προβλημα σου οσο για το υψος εχω πατερα 2.08 κα εξαιτασεις εδειξαν πως το 2.08 θα το ξεπερασω Εαν θελεις πιστεψε με.

Θελω να ζητησω συγνωμη προς το techblog για το που σχολιασα αρκετα out of topic

Nick

Μην το κουράζουμε άλλο το θέμα με τα μεγάλα χέρια, ο καθένας επιλέγει ο,τι του αρέσει και τον βολεύει παιδιά. Εγώ απλά (χιουμοριστικά) αναρωτιέμαι αν εσείς με τα τεράστια χέρια χρειάζεστε ανύπαρκτα σχεδόν περιθώρια τότε τι θα κάνουμε εμείς οι νορμάλ διαστάσεων βρε παιδιά; Χαχα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.