Sony Xperia Z4: Νέες εικόνες και αναφορές για ανακοίνωση μέχρι Ιούνιο

Λόγω των δεδομένων που διέρρευσαν από το χακάρισμα του Νοεμβρίου και τα οποία φιλοξενεί πλέον το WikiLeaks, εχθές εντοπίστηκαν κάποια renders της Sony που μπορεί να μας έδιναν πληροφορίες για την επερχόμενη ναυαρχίδα.

Είδαμε μια συσκευή η οποία ήταν εξολοκλήρου κατασκευασμένη από μέταλλο και όχι μόνο το frame ενώ ακούστηκε ότι μπορεί να δούμε και αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο ανασχεδιασμένο κουμπί.

Σήμερα διέρρευσαν νέες εικόνες οι οποίες αναφέρεται ότι απεικονίζουν το Sony Xperia Z4 και πάλι βλέπουμε μεταλλική κατασκευή. Μια από τις εικόνες έχει λεζάντα “The New Metal Expression”.

Επιπλέον, ένα από τα email που διέρρευσε δείχνει τον σχεδιασμό της Sony για την κυκλοφορία προϊόντων και η ναυαρχίδα εμφανίζεται το πρώτο οικονομικό τρίμηνο του 2015 το οποίο καλύπτει την περίοδο Απριλίου-Ιουνίου.

Εμείς κρατάμε τις επιφυλάξεις μας μέχρι να ανακοινώσει η ίδια η Sony το Sony Xperia Z4.

sony xperia z4 leaked images, Sony Xperia Z4: Νέες εικόνες και αναφορές για ανακοίνωση μέχρι Ιούνιο

sony xperia z4 leaked images, Sony Xperia Z4: Νέες εικόνες και αναφορές για ανακοίνωση μέχρι Ιούνιο

sony xperia z4 leaked images, Sony Xperia Z4: Νέες εικόνες και αναφορές για ανακοίνωση μέχρι Ιούνιο

sony xperia z4 leaked images, Sony Xperia Z4: Νέες εικόνες και αναφορές για ανακοίνωση μέχρι Ιούνιο

sony xperia z4 leaked images, Sony Xperia Z4: Νέες εικόνες και αναφορές για ανακοίνωση μέχρι Ιούνιο


Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
petrakis george

Ειναι μπροστα οι Ιαπωνες, μεχρι και μωσαικο στα αποκρυφα στις τσοντες βαζουν, τη να μας πουν τα γατακια, Ταιβανεζοι, Κορεατες και Κινεζοι

peristeri

Αυτος ο σχεδιαστης της sony πρεπει να παιδευεται παρα πολυ με καθε νεο μοντελο αλλα στο τελος…τσσσ…. ειναι ιδιο με το προηγουμενο

One

@ peristeri Δεν ειναι το ιδιο. Εχουν αλλαξει τα ηχεια, και εχει μπει αδιαβροχη θυρα USB, ενω το μεταλικο πλαισιο ειναι πιο γιαλιστερο. Να δουμε τωρα τη sammy αν θα την αντιγραψει οπως εκανε με το γυαλι μπρος-πισω του Ζ3.

Νίκος

Δεν βρισκω λογο για αλλαγη στο design.Προσωπικα μου αρεσει παρα πολυ.Τι να μας πουν και οι αλλες εταιριες δηλαδη ρε peristeri και στην samsung σχεδον ολη η σειρα s ιδια ειναι.Η sony οσο περναει ο καιρος αναπτυσεται ολο και περισσοτερο στο τμημα του mobile.

Φώτης

Ίσως το επόμενο κινητο μου..

filippos

Μακάρι να είναι στις 5,5 ίντσες να πάω από το ζ3 στο ζ4

Νίκος

Στην φώτο πως γίνετε να είναι το z4 και χωρίς να έχει android lollipop? Φαίνεται από τα πλήκτρα αφής

j

@Νικος τουλάχιστον η τελευταια που λεει the elemental εχει καιρο που εχει βγει

joni

Κινηταρες!!

lefos omegas

@peristeri xaxaxa e nai

Κωνσταντίνος Δ.

Ίσως η sony καθυστερεί την εμφάνιση του z4, το οποίο κατά τη γνώμη μου θα κάνει θραύση, για να δει τι παραπάνω έχουν οι υπόλοιπες εταιρείες, να πάρει τις βάσεις, και να δημιουργήσει κάτι καλύτερο. Άποψη νου πάντα.

arislp

@κωνσταντινος δ.

Δεν παει ετσι…η σονυ δεν μπορει να κατσει να περιμενει τους αλλους γιατι και αυτη με τη σειρα της πρεπει να ετοιμασει το νεο της μοντελο…η τεχνολογια προχωραει πολυ γρηγορα.. αν τους περιμενει ολους το χασε το παιχνιδι..

JohnWave

Πολύ όμορφο και κομψό φαίνεται. Μαζί με το P8

JohnWave

( πάτησα enter κατά λάθος) Έλεγα λοιπόν πως αυτό και το P8 τα θεωρώ σαφώς πιο κομψά σε σχέση με το S6 και το G4. Απομένει να δούμε τι ψάρια θα πιάσει στα τεχνικά χαρακτηριστικά, την όλη λειτουργία του και την κάμερα.

dim

Και εμένα μ αρέσει πολύ από εμφάνιση, ίσως είναι ο καιρός για το comeback της Sony στο θέμα κινητό τηλέφωνο.
Όχι πως z3 δεν ήταν καλό αλλά έπασχε από marketing. Δηλαδή μπορεί 4κ να μη χρειάζεται και άλλα πόσα μη που μπορείς να πεις, έναν που θα πήγαινε στη Sony θα τον απετρεπε όταν έκλεινε η κάμερα για υπερθέρμανση (καλύτερα να μην έδινε αυτή τη δυνατότητα) Είναι μακράν καλύτερο τηλέφωνο από s5 π.χ..
Ίδωμεν, χρειάζεται η Sony να είναι δυνατή.

Ιωάννης jb

Έρχεται ο βασιλιάς!!!! Sony rules….
Κωνσταντίνος Δ. Αποκλείεται να περιμένει κάποια εταιρία για να δει τι θα βγάλει και μετά αυτήν να προσθέσει κάτι που κάποια εταιρία δε το έχει!!
Αυτό που λες εσύ όμως λειτουργεί αλλά σε βάθος χρόνου δε τα σχέδια μιας εταιρίας δε βγαίνουν τελευταία στιγμή πχ. to z4 ήδη έχει σχεδιαστεί και ξέρουν τι χαρακτηριστικά θα του προσθέσουν!!!
Αυτή τη στιγμή σκέφτονται το πως θα είναι το z5 και ρίχνουν μια ματιά για το τι υπάρχει στην αγορά και πως θα μπορούσε να βελτιωθεί το νέο τις μοντέλο σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.