Sony Xperia Z4: Πιστοποίηση στην Ινδονησία & πιο κοντά στην κυκλοφορία;

Η επερχόμενη ναυαρχίδα και το μεγάλο στοίχημα της Sony, το Xperia Z4, φαίνεται πως πήρε την απαιτούμενη πιστοποίηση από την Postel, την ινδονησιακή αρχή που ασχολείται με τέτοιου είδους θέματα. Μαζί του, και άλλες δύο συσκευές πήραν το σχετικό “ΟΚ”.

Δεν γνωρίζουμε τις εμπορικές τους ονομασίες, αλλά την κωδικοποίηση που δίνει η Sony στα μοντέλα της και βάσει αυτών κάνουμε υποθέσεις.

Πιο αναλυτικά, μιλάμε για τις ακόλουθες συσκευές: Ε6533, Ε5333 και Ε2353. Ας ξεκινήσουμε από την πρώτη, η οποία και φέρεται να είναι το Sony Xperia Z4. To προπέρσινο και πρώτο μοντέλο της σειράς Ζ, ήταν το “C66xx”. Το περσινό Xperia Ζ2 είχε σαν model number “D65xx”, ενώ το Ζ3 ήταν το “D66xx”. Το γράμμα πριν τα 4 ψηφία αναφέρεται στο έτος παραγωγής, άρα C = 2013, D = 2014, έτσι και το Ε = 2015. Εφόσον η Sony συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο, όσον αφορά και τους αριθμούς, τότε η 6η χιλιάδα (66xx, 65xx) υποδηλώνει την ναυαρχίδα. Άρα, σωστά υποθέτουμε ότι πρόκειται για το Ζ4.

Συνεχίζουμε με το E2353. Αν κρίνουμε από το πρώτο ψηφίο (2) πρόκειται για ένα low-end smartphone. Πιθανότατα, πρόκειται για το διάδοχο του Xperia M2 (D23xx).

Όσον αφορά το Ε5333 και με βάση την παραπάνω λογική, εικάζουμε ότι πρόκειται για ένα mid-range smartphone, χωρίς όμως να είναι σαφές το αν θα είναι αντικαταστάτης κάποιας υπάρχουσας συσκευής, ή κάποιο νέο μοντέλο. Αν αντικαταστήσει κάποια συσκευή, τότε μιλάμε για το 6ιντσο Xperia T2 Ultra. Τώρα το αν θα συνεχίσει στο ίδιο μέγεθος οθόνης είναι κάτι άγνωστο και θα πρέπει να περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες στο εγγύς μέλλον.

Ούτως ή άλλως, εφόσον πήραν τις απαραίτητες εγκρίσεις, δεν θα αργήσουν ιδιαίτερα να εμφανιστούν στα ράφια των καταστημάτων.

Sony Xperia Z4, Sony Xperia Z4: Πιστοποίηση στην Ινδονησία & πιο κοντά στην κυκλοφορία;

Πηγή

Πάνος Λέκκας

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αποστόλης Ρόδος

Ελπίζω να βγαλουν και Ζ4 Compact….

Γιωργος Παππας

Μακαρι να το βγαλουν σε τιμη “γνωριμιας” 😛

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.