Sony Xperia Z4: Πιστοποίηση στην Ινδονησία & πιο κοντά στην κυκλοφορία;

Η επερχόμενη ναυαρχίδα και το μεγάλο στοίχημα της Sony, το Xperia Z4, φαίνεται πως πήρε την απαιτούμενη πιστοποίηση από την Postel, την ινδονησιακή αρχή που ασχολείται με τέτοιου είδους θέματα. Μαζί του, και άλλες δύο συσκευές πήραν το σχετικό “ΟΚ”.

Δεν γνωρίζουμε τις εμπορικές τους ονομασίες, αλλά την κωδικοποίηση που δίνει η Sony στα μοντέλα της και βάσει αυτών κάνουμε υποθέσεις.

Πιο αναλυτικά, μιλάμε για τις ακόλουθες συσκευές: Ε6533, Ε5333 και Ε2353. Ας ξεκινήσουμε από την πρώτη, η οποία και φέρεται να είναι το Sony Xperia Z4. To προπέρσινο και πρώτο μοντέλο της σειράς Ζ, ήταν το “C66xx”. Το περσινό Xperia Ζ2 είχε σαν model number “D65xx”, ενώ το Ζ3 ήταν το “D66xx”. Το γράμμα πριν τα 4 ψηφία αναφέρεται στο έτος παραγωγής, άρα C = 2013, D = 2014, έτσι και το Ε = 2015. Εφόσον η Sony συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο, όσον αφορά και τους αριθμούς, τότε η 6η χιλιάδα (66xx, 65xx) υποδηλώνει την ναυαρχίδα. Άρα, σωστά υποθέτουμε ότι πρόκειται για το Ζ4.

Συνεχίζουμε με το E2353. Αν κρίνουμε από το πρώτο ψηφίο (2) πρόκειται για ένα low-end smartphone. Πιθανότατα, πρόκειται για το διάδοχο του Xperia M2 (D23xx).

Όσον αφορά το Ε5333 και με βάση την παραπάνω λογική, εικάζουμε ότι πρόκειται για ένα mid-range smartphone, χωρίς όμως να είναι σαφές το αν θα είναι αντικαταστάτης κάποιας υπάρχουσας συσκευής, ή κάποιο νέο μοντέλο. Αν αντικαταστήσει κάποια συσκευή, τότε μιλάμε για το 6ιντσο Xperia T2 Ultra. Τώρα το αν θα συνεχίσει στο ίδιο μέγεθος οθόνης είναι κάτι άγνωστο και θα πρέπει να περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες στο εγγύς μέλλον.

Ούτως ή άλλως, εφόσον πήραν τις απαραίτητες εγκρίσεις, δεν θα αργήσουν ιδιαίτερα να εμφανιστούν στα ράφια των καταστημάτων.

Sony Xperia Z4, Sony Xperia Z4: Πιστοποίηση στην Ινδονησία & πιο κοντά στην κυκλοφορία;

Πηγή

Πάνος Λέκκας

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αποστόλης Ρόδος

Ελπίζω να βγαλουν και Ζ4 Compact….

Γιωργος Παππας

Μακαρι να το βγαλουν σε τιμη “γνωριμιας” 😛

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.