Sony Xperia Z4, leaked φωτογραφίες από LCD Touch Digitizer

Η Sony είναι η πρώτη εταιρεία που έχει ανακοινώσει από τώρα το προγραμματισμένο press event της στις 5 Ιανουαρίου στην CES 2015 που θα πραγματοποιηθεί 6 με 9 του ίδιου μήνα. Οι φήμες λένε ότι θα τη δούμε να ανακοινώνει τη νέα ναυαρχίδα της Sony Xperia Z4 για το οποίο οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για 5.5 ιντσών οθόνη ανάλυσης 1440×2560.

Επίσης το Sony Xperia Z4 λέγεται ότι θα έχει Snapdragon 810 CPU, 4GB RAM και 32GB ενσωματωμένη μνήμη. Επιπλέον, έχουμε ακούσει ότι θα υποστηρίζει τεχνολογία Qi wireless charging και θα έχει IP68 πιστοποίηση.

Σήμερα διέρρευσαν κάποιες φωτογραφίες που απεικονίζουν το LCD Touch Digitizer για το Sony Xperia Z4 και συγκρίνεται με το αντίστοιχο του Sony Xperia Z3. Βλέπουμε να έχουν γίνει αλλαγές όπως το πάνω ηχείο που έχει μετακινηθεί στην άκρη, ενώ η δεύτερη κάμερα και το proximity sensor έχουν αλλάξει θέσεις, το κάτω ηχείο έχει μετακινηθεί επίσης στην κάτω άκρη.

sony xperia z4 leak, Sony Xperia Z4, leaked φωτογραφίες από LCD Touch Digitizer

sony xperia z4 leak, Sony Xperia Z4, leaked φωτογραφίες από LCD Touch Digitizer

sony xperia z4 leak, Sony Xperia Z4, leaked φωτογραφίες από LCD Touch Digitizer

sony xperia z4 leak, Sony Xperia Z4, leaked φωτογραφίες από LCD Touch Digitizer

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

27 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

Μεγάλωσε λιγο το bezel η μου φαίνεται?

steve

Αν εχει τα γνωστα μπεζελ της sony σε 5.5 ιντσες θα φτανει σε μεγεθος το note 4 και το 6 plus

ilias

Ε μη λέμε μ@λ@κίες τώρα, η διαφορά είναι αισθητή 😜

Antonis

Και τρυπα της καμερας ειναι λιγο μαγαλυτερο αρα θα δουμε καλυτερη μπροστινη καμερα. Τωρα οσων αφορα τα bezels μεγαλωσαν λιγο, αλλα δε με νοιαζει ιδιαιτερα γιατι ειναι ενα τηλεφωνο που πρεσφερει λιγο απ’ολα το οποιο ειναι και αδιαβροχο.

jonjon

Bezelολάγνοι εκεί στην Sony δεν εξηγείται αλλιώς! Παρόλο τα κακά αποτέλεσμα πωλήσεις , έσοδα κτλ επιμένουν στο σχέδιο πλακάκι μπάνιου! Άγνωστες οι βουλές των Ιαπώνων.

ΛΒ

Αμαν με τη γκρίνια για τα Μπέζελ…όποιος θέλει δε αγοράζει. Απορώ που δεν μιλάνε για την Apple που έχει τα μεγαλύτερα. Τουλάχιστον στη Sony παραγάγει αδιάβροχα κινητά και με προστασία από σκόνη, που είναι σημαντικό για μια σειρά ανθρώπους πχ μηχανικούς, αρχιτέκτονες, γιατρούς κτλ
Το πιο ενδιαφέρον είναι ποιος θα φτιάξει για μένα μια οθόνη αρκετά ανθεκτική σε πτώσεις, ώστε να μην υπάρχει άγχος στον κόσμο να βάζει θήκες και να χαίρεται χωρίς αγχος τα κινητά του.

Νίκος

Αντέ να δούμε και το z4 compact τι θα βάλουν σίγουρα 3 ram.

Sot11

Άντε πάλι τα ιδιααααα…!

vladimiros

Τελικα αποφασισε η σονη να βαλη 1440×2560.αναλυση..ε τι πισω θα εμεναν,παντος η σονη φτιαχνει ωραια και ομορφα κινητα!! κ ελπιζω αυτη τι φορα να φτιαξουν το θεμα με το 4κ βιντεο ωστε να μην κολλαει..αν και εμενα δεν με ενδιαφερει τοσο,απλα για τα ματια του κοσμου!! Και τελος θα ειναι σιγουρα ισαξιο κινητο με αυτο του Νοτε4,ενα σην για την σονη που θα ειναι κ αδιαβροχο!!

tiamat

καλα κανανε οι ανθρωποι και μεγαλωσαν λιγο τα μπεζελς!!!
αφου ητανε ηταν μικρα!!!

(αφου δεν ειναι σε ισχυ η λογικη αλλα σε αδρανεια, αναπαραγω τη τρελα!..)

γιωργος

Αν δεν το βαλουν πανω απο 600 ευρω (δεν ξερω κατά ποσο ειναι εφικτό αυτο) τοτε θα δουν τις πωλησεις να εκτοξεύονται

Rizo

Ρε παιδία πώς ακριβώς βλέπετε οτι μεγαλώσανε τα bezels?
Αν θέλετε να θάψετε πάντως το καταλαβαίνω! Να πείτε οτι είναι τα ίδια, οκ!
Το κινητο (το Z3) το έβαλα δίπλα απο το G2 και έιχανε τα ίδια πλαινά bezels. ΑΚΡΙΒΩΣ ομως. Είχα πόση ωρα που τα σύγκρινα. Απλώς το φουσκώνουν τα πλαινά μετά, γιατι είναι αδιάβροχο.
Όποιος τώρα θέλει μικρότερα πάνω και κάτω να πάρει άλλο κινητό. Αυτό εχει στερεοφωνικά ηχεία front face!! Και μετράνε κιόλας!! Sony multimedia λέμε! Μέσα υπάρχει κανονικά το Walkman.
Έτσι και αλλιώς στο χέρι παίζει ρόλο το φάρδος του κινητού και όχι το ύψος..
Δεν χωράνε αλλιώς 2 ηχεία ρε παιδιά.. στο compact που είναι μικρότερα τα bezels η απόδοση είναι μειωμένη..
Είπαμε υπάρχουν θετικά και αρνητικά απο αυτή την επιλογή.
Επίσης όπως τα βλέπω συνολικά απο όλες τις φωτό δεν μου φαίνεται να μεγάλωσε η οθόνη..

BabisVasileiou

Παιδια, εδω μιλαμε για την πιο μεγαλη αλλαγη στηβ ιστορια…
Η μπροστινή καμερα απο αριστερα πηγε δεξια… δεν παίζουμε τωρα

Στάθης

steve και jonjon έχετε βάλει κάποια παλιά κασσετούλα να παίζει? Κατά κοινή ομολογία τα περιθώρια (έλεος πια με την λέξη bezel.. είχαμε και bezel στο χωριό μας και την μάθαμε την λεξούλα ξαφνικά εδώ και κάνα χρόνο) στο Z3 και Z3 compact ήταν άψογα και παρόλα αυτά αναμασάτε περσινά ξινά σταφύλια του στύλ “αν είναι τα γνωστά θα είναι σαν τα..μπλα μπλα” και “bezeloλάγνοι” ενώ βλέπετε σε πόσες φωτογραφίες πιο πάνω ότι είναι σαν του Ζ3.. θα πει κανείς μα δεν βλέπουν τις φωτογραφίες… τις βλέπετε αλλά προφανώς και δεν έχετε δει ποτέ από κοντά το Z3 και προφανώς αναμασάτε είτε ότι λέγατε παλιότερα είτε ότι διαβάζατε παλιότερα χωρίς καν να ξέρετε τι ισχύει και τι όχι.. εμπάθεια λέγεται αυτό και τίποτε άλλο και ειλικρινά καταντάει ιδιαίτερα κουραστικό για τους υπόλοιπους. To Z3 λοιπόν είχε 71% screen to body ratio όταν η samsung έχει κάτω από 70 (s5, alpha κτλ κτλ), τα htc κάτω από 67%, τα iphone κάτω απο 66% (επίτηδες βάζω μάρκες που όλοι εκθειάζουν) και μόνο τα LG στην ουσία από γνωστά έχουν καλύτερο ratio me 74-75%, δεν είδα όμως κανέναν να κράζει την samsung πχ αλλά να αναμασάτε τα ίδια και τα ίδια για την sony… Συνέχεια »

giannis

Έχει αισθητή διαφορά με το Ζ3 και αν το βγάλουν σε μειωμένη αρχική τιμή όπως και το Ζ3 τότε θα πάει πολύ καλά .

Darth

@Στάθης why? what wrong with world “bezels”? We are in TechBlog(technology blog) and all kind of technologies born in countries where the main language is English, so the English worlds is :must” or prefer (to be accurate) in that kind of conversations and discussions.

Λευτέρης

Βάλανε πάλι τα ηχεία όπως στο Ζ2!!!!!! Δόξα το θεό!!! Όταν φύγω από το Ζ2 για το Ζ4 τουλάχιστον δεν θα έχω αυτές τις απαίσιες τρύπες στο γυαλί που είχε το Ζ3!

Στάθης

Darth αν το άρθρο σου δεν είναι αστείο τότε είναι ιδιαίτερα αποτυχημένο καθώς για να γράψεις στα Αγγλικά και να υποστηρίζεις ότι όλα πρέπει να γράφονται στα Αγγλικά πρέπει τουλάχιστον να μπορείς να τα γράψεις συντακτικά σωστά 🙂 . Τώρα να μπω στην διαδικασία να συζητήσω γιατί είναι εντελώς χαζό να χρησιμοποιεί κάποιος την λέξη bezel ενώ υπάρχει μια χαρά λέξη στα Ελληνικά (και όχι κάτι που θα ακουγόταν περίεργο σε μια τεχνολογική φράση.. το bezel δεν είναι τεχνολογική λέξη για να κολλάνε όσα λες) δεν έχει νόημα γιατί το θέμα είναι το Z4 εδώ.

Don

Bezeloφοβικοι οταν σας σπανε οι οθονες για πλακα επειδη σας χτηπησαν λιγο στην ακρη (oπου δεν υπαρχει bezel) τοτε μη λετε μα και μου.

Αν φτιαξουν κινητα με με γυαλι που δεν σπαει τοτε να φυγουν τα bezel αλλα με τις οθονες που εχουμε σημερα χιλιες φορες να εχουμε bezel.

Darth

@Στάθης ελληνική γλώσσα είναι τέλειος άσχετη με τεχνολογία (άλλο αν συζητάγαμε για σουβλάκια και φραππε) έτσι για να καταλαβαίνουμε για το αντικείμενο που μιλάμε (όπως κάνουν παγκοσμιος παντού………….. ακόμη και στα κινέζικα) πολλοί τεχνολογικοί όροι είναι στα αγγλικά (παγκόσμια γλώσσα)

τωρα πχ αν θα αρχίζουμε να ονομάζουμε της LCD ………..ΟΥΚ και κάρτες micro sd……… μικρο ΑΠ, και cpu κμε κλπ κλπ χαθικε η μπάλα(πραγματικά) ειδικά στα νέα παιδιά (θα τα βλέπουν κινέζικα και δεν θα καταλαβαίνουν αργότερα χριστό)

η μοναδική χώρα που το κανει αυτό είναι η Ρωσία….. και πραγματικά όταν διαβάζεις ένα τεχνολογικό κείμενο θέλεις δεύτερο βιβλίο για να μεταφράζεις τους τεχνολογικούς όρους………

Matt

Λευτέρη ικανοποιημένος απο το Ζ2; Διότι σκέφτομαι να το αποκτήσω και θα ήθελα μια γνώμη από κάποιον κάτοχο της συσκευής.Και… σε τσέπη χωράει; Με απασχολεί και αυτό.

takis

Το Ζ2 έχει εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και είναι πολύ καλό όπως και το Ζ3 . Αν σε παίρνει οικονομικά Matt πήγαινε στο Ζ3 που έχει την καλύτερη αυτονομία από όλα στην κατηγορία του και το Ζ3 είναι καλύτερο του Ζ2

Matt

Thanks takis. Σίγουρα το Ζ3 είναι καλύτερο και μου αρέσει πολύ ιδιαίτερα στην απόχρωση Copper, αλλά μιλάμε για 120 ευρώ διαφορά τα οποία θα προτιμούσα να επενδύσω σε ένα τάμπλετ για παράδειγμα. Από εκεί και πέρα διστάζω επίσης να δώσω γύρω στα 470 ευρώ για μια συσκευή που σε έξι μήνες η τιμή της θα πέσει αισθητά. Θα μου πεις γιατί του Ζ2 δε θα πέσει; Βλέποντας την σταθεροποίηση του Ζ1 εκεί στα 300+ ευρώ, υποθέτω ότι η μείωση του Ζ2 από εδώ και πέρα θα είναι μικρή.

Λευτέρης

Το Ζ2 είναι από τα καλύτερα τηλέφωνα που έχουν πέσει στα χέρια μου και πίστεψέ με έχω αλλάξει αρκετά. Είναι 100% απροβλημάτιστο, δεν κολλάει πουθενά, σπάνια θα ζεσταθεί πλέον με τις αναβαθμίσεις που παίρνει κάθε πότε έχουν βελτιωθεί τα πάντα. Ποιοτικά άριστο, πανέμορφο, σε τσέπη ζορίζεται λίγο και αν είναι και το τζιν σφιχτό είναι λίγο ζόρι. Αλλά ο συνδιασμός κάμερα -μπαταρία -ταχύτητα -εμφάνιση -αδιάβροχο είναι μοναδικός. Όπως έγραψα και στο άλλο σχόλιο μου, θα το αλλάξω με το Ζ4 εκτός άμα φύγω για Νοτε. Εμένα εμφανισιακά προσωπικά μου αρέσει πιο πολύ από το Ζ3 το Ζ2.

mixalis

Μην ξεχνάμε και το Ζ3 compact με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής αλλά και την πολύ καλή αυτονομία και έχει και αυτό κάμερα 20,7 mp με καλές φωτογραφίες ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και με πολύ φωτεινή οθόνη . Επίσης είναι και πιο φθηνό και είναι πιο βολικό .

Matt

Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις. Εκτιμώ πολύ τη βοήθειά σας.

Λευτέρης

Να σαι καλά φιλαράκι, καλές αγορές εύχομαι!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.