Sony Xperia Z4: Press render σε μαύρο χρώμα και μεγαλύτερα ηχεία

Ακόμη δεν γνωρίζουμε πότε θα ανακοινωθεί επίσημα το Sony Xperia Z4, αλλά όπως φαίνεται η Sony δεν μπορεί να κρατήσει μυστική την ύπαρξή του. Συνεχώς βλέπουμε να διαρρέουν press renders και hands-on φωτογραφίες.

Μιας και άλλαξε την τακτική της να ανακοινώνει ναυαρχίδα κάθε 6 μήνες, το πιο πιθανό είναι το Sony Xperia Z4 να ανακοινωθεί μετά το καλοκαίρι.

Το νέο press render συμφωνεί με τα όσα έχουμε δει μέχρι τώρα, σε γενικές γραμμές μοιάζει αρκετά με το Sony Xperia Z3 ενώ βλέπουμε ότι έχει μεγαλύτερα μπροστινά ηχεία. Κατά τα άλλα, περιμένουμε 2 εκδόσεις μια με οθόνη 1080p και μια Quad HD έκδοση, επεξεργαστή Snapdragon 810, κάμερα 20.7 Megapixel, μνήμη RAM 3GB ή 4GB και πιστοποίηση IP68.

Διαβάστε επίσης: Sony Xperia Z4: Διέρρευσαν hands-on φωτογραφίες

sony xperia z4 render, Sony Xperia Z4: Press render σε μαύρο χρώμα και μεγαλύτερα ηχεία

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
δημήτρης

δηλαδη μετα απο εναν χρονο…η διαφορα με το z3 θα ειναι τα μεγαλυτερα ηχεια και ο καλυτερος επεξεργαστης?νταξει..αυτο πιστευω θα μπορουσε να το βγαλει τωρα..οχι τον σεπτεμβρη..-.-

tech21man

Ναι, αλλα μη ξεχνας την κριτικη που δεχοταν για πολυ γρηγορη αλλαγη ναυαρχιδας. Μεγαλα bezel επισης. Δεν μου φαινοταν ποτε κακη ιδεα ειδικα τωρα που το s810 φαινεται να ειναι εντελως πατατα με αποδοση μικροτερη του exynos π.χ. και υπερθερμανση ταυτοχρονα? Ας λειτουργει πιο ανετα εδω.

Impressive-Instant

Καλό θα ήταν να περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση του. Τα ίδια λέγαμε και για το Z3, αλλά αποδείχθηκε ότι οι βελτιώσεις ήταν ουσιώδη από το Z2.

Γιώργος

Τον ίδιο παρωχημένο σχεδιασμό που θυμίζει κινητό του 2010 βλέπω και πάλι.

Rizo

Το σχέδιο είναι υποκειμενικό.
Εγώ που έχω το λευκό και το αφήνω πάνω στο τραπέζι, δίπλα σε g3 και note 4 φίλων μου, κάνει την διαφορά με το γυαλί και το μέταλλο. (Το Πλαστικό στο note το χαλάει)
Και bezels είπαμε, έχει stereo front ηχεία. και είναι και αδιάβροχο!
ΔΕΝ γίνεται να τα έχουμε όλα…
Έτσι και αλλιώς τα πάνω και τα κάτω bezels δεν παίζουν τόσο μεγάλο ρόλο όταν το κρατάς..

Υ.Γ.
Ο ξάδερφός μου που έχει το g2 (ο βασιλιάς των bezels για μένα, είναι έτοιμος να πάει στο z4 μόλις βγεί – αν και περιμένει να βγει τώρα, όχι για μετά το καλοκαίρι που διάβασα τώρα..)
Δεν παίζουν ρόλο μόνο τα bezel παιδια.. ποιότητα πάνω απ όλα.

JohnWave

@Rizo, ειλικρινά θα ήθελα να απαντήσεις στα παρακάτω που τα ρωτώ καλοπροαίρετα :
1) Πόσες φορές έχει πέσει νερό/καφές στο εκάστοτε κινητό σου και αυτό έχει χαλάσει ;
2) Όταν κολυμπάς θέλεις να έχεις και το κινητό στο μαγιό ;
3) Όταν θες να ακούσεις μουσική χωρίς ακουστικά στο σπίτι, στη δουλειά σου ή σε σπίτι φίλου προτιμάς να την ακούς από τα ηχεία του κινητού σου ή από τα ηχεία ενός υπολογιστή;
4) Θεωρείς ότι τα καλύτερα στερεοφωνικά ηχεία που υπάρχουν αυτή τη στιγμή σε κινητό , παράγουν καλύτερο ήχο από εξωτερικά ηχεία της τάξης των 30€ ενός υπολογιστή;

Εμένα οι απαντήσεις στα παραπάνω είναι οι εξής :
1) 2 φορές στα 5 χρόνια και όχι δεν έχουν πάθει τίποτα
2) Όχι δεν έχω τέτοια ανάγκη.
3) Από ηχεία υπολογιστή ( έχω και JBL οπότε καταλαβαίνεις…)
4) Ε σαφώς όχι.

Οπότε για μένα τα bezels που επηρεάζουν και το συνολικό μέγεθος της συσκευής ( κράτημα στο χέρι) αλλά και το design του ( τα μεγάλα bezels θυμίζουν κινητά παλαιότερης γενιάς ) παίζουν μεγαλύτερο ρόλο από την αδιαβροχοποίηση και τα στέρεο ηχεία.

vladimiros

JohnWave Αναλογα με τα γουστα του καθενα ειναι αυτα..π.χ ενας παει κολυμβητηριο καθε μερα η ασχολειται με κατι τετειο τελος παντον,θελει το κινητο του να ειναι αδιαβροχο,ο αλλος μπορει να θελει στερεοφωνικα ηχεια επειδη ακουει μουσικη παντου,οχι μονο στο σπιτι η στην δουλεια που λες.. και ο Rizo ειπε οταν εχεις αδιαβροχο κινητο και καλα ηχεια εχεις και μπεζελ..και επισης ειπε μετραει και η ποιοτητα και συμφωνω μαζι του..τωρα εσυ γιατι τον εκανες αυτες τις ερωτησεις δεν ξερω…μαλλον θα εχεις το g3 η καποιο Samsung και τον ζηλευεις! ( το g3 το εχει ο κολλητος μου και θελει να το πουλησει επειδη του κολλαει,ελεγα και εγω γιατι κατεβαινε τοσο ευκολα η τιμη του)

One

Για να δειτε τεράστιες διαφορές στα κινητά πρεπει να τα αγοράζετε τουλαχιστον κάθε 2 χρονια.

Αμα αλλαζετε κάθε 6 μηνες και άλλο κινητο τοτε θα γκρινιάζετε συνεχεια και θα πετατε και τα λεφτα σας αδικα.

Το θεμα είναι κάθε νεα ναυαρχιδα που βγαινει να εχει τα καλυτερα specs και χαρακτηριστικα και να μην παρουσιαζουν bugs και αλλα ελαττώματά.

δημήτρης

john εγω εχω το z1 με τα τεραστια bezels που λενε πολλοι…προσωπικα το κινητο δεν θα μου αρεσει χωρις αυτα!!!!!ειναι οτι προτιμαει ο καθενας….καθαρα υποκομεινικο..οποτε οταν βγαινει ενα κινητο μην λετε για τα bezels..αν δεν σας αρεσει μην το παρετε…σε αλλους αρεσει ετσι..

JohnWave

@Vladimiros, 15 ετών να υποθέσω; Το λέω για τα περί ζήλειας που είπες. Όχι φίλε μου δεν έχω ούτε το G2 , ούτε το G3. Το Alpha έχω και εξήγησα τους λόγους για τους οποίους μου είναι προσωπικά αδιάφορα τα εξωτερικά, μάπα για μουσική, ηχεία των κινητών και η αδιαβροχοποίηση. Αδιάφορο μου είναι επίσης το δαχτυλικό αποτύπωμα και οι καρδιακοί παλμοί που έχει το δικό μου κινητό. Το δικό σου επιχείρημα είναι ότι είναι χρήσιμο το αδιάβροχο για τους κολυμβητές. Ωραία τι ποσοστό των κατόχων κινητών είναι κολυμβητές; Το ίδιο είχα ρωτήσει όταν έλεγα πόσο άχρηστο feature είναι οι καρδιακοί παλμοί και μου είχαν απαντήσει ότι είναι χρήσιμο για κάποιους που κάνουν τρέξιμο. Μια χαρά χρήσιμα είναι για αυτούς οι καρδιακοί παλμοί και η αδιαβροχοποίηση αλλά πραγματικά αν ήμουν υπεύθυνος στη Sony θα με απασχολούσε το να προσελκύσω μια μεγάλη μερίδα της αγοράς και όχι μικρές συγκεκριμένες κατηγορίες. Η LG έβαλε μικρά bezels στα G2 και G3 και προσέλκυσε πολλούς καταναλωτές. Η Samsung έβαλε μέταλλο και κουρμπαριστή οθόνη στο S6 edge και άρεσε σε πολύ κόσμο. H HTC πχ με τα στερεοφωνικά εξωτερικά ηχεία τι κατάφερε; Αυτό ήθελαν οι περισσότεροι καταναλωτές από την HTC ή μήπως καλύτερη κάμερα και μικρότερα… Συνέχεια »

Rizo

@JohnWave
1)Έχει πέσει πολύ λίγες και αυτές τρέχω να το σώσω…. Τώρα που το αφήνω στην καφετέρια τα βράδια ή οπουδήποτε δεν με νοιάζει μην στάξει πουθενά νερό.
2)Περιμένω το καλοκαιρι να αρχίσω τις υποβρύχιες φωτογραφίες!!! Επειδη… μπορώ! 😉
3)Οταν είμαι στην καφετέρια ή στο κρεβάτι, ή στη δουλεια και βλέπω βιντεάκια ή ακούω μουσική η παίζω κάποιο παιχνίδι ή δείχνω κάποιο βίντεο σε ένα φίλο ΔΕΝ θα βάζω το χέρι απο πίσω μήπως ακουστέι το βίντεο με το ζόρι 😉 !!!
4) Δεν συγκρίνω υπολογιστή με κινητό, αλλά σαν τεχνικός η/υ που είμαι θα σου πω οτι ακούγονται καλύτερα απο ΚΑΠΟΙΑ ηχεία απο λαπτοπ. Και εγω στο σπίτι μου έχω τα logitech Z-5500, δεν λέει κατι αυτό. Δεν θα περιμένω να πάω στον υπολογιστή, ή αν δεν μπορώ να έχω υπολογιστή εκείνη την στιγμή.
Και την κάμερα τότε τι την θέλεις… και δεν παίρνεις μια compact που βγάζει καλύτερες φωτο??
Όλοι τα θέλουμε όλα μαζεμένα σε ένα πακέτο.
Αλλά σου ξαναλέω, ο βασιλιάς των bezels το G2 στο χέρι όπως το κρατάς δεν έχει καμία διαφορά, αντιθέτως νιώθεις το μέταλλο στο Z3 και μετράει!
Φιλικα.

JohnWave

@Rizo μιας και εσύ απαντάς πιο ώριμα σε σχέση με τον άλλον : 1) Καταλαβαίνεις ότι είναι περισσότερο ψυχολογικό το θέμα =”τι θα γίνει αν” ακόμα κι αν αυτό το “αν” ποτέ δεν σου έχει στοιχίσει. Είναι σαν τις θήκες ένα πράγμα με τις οποίες πολλοί καλύπτουν τα μεταλλικά κινητά τους με την αιτιολογία “τι θα γίνει αν πέσει”. Πάει το μέταλλο λόγω αυτού του “αν”, καλύφθηκε από την πλαστικούρα. 2) Lol 🙂 3) Προσωπικά χρησιμοποιώ τα ακουστικά σε αυτές τις περιπτώσεις που αποδίδουν σαφώς καλύτερα τον ήχο. Αν θέλω να δείξω ένα video στον άλλον, του δίνω πολύ απλά τα ακουστικά. 4) Ομοίως με 3. Ακουστικά με τέλειο ήχο. Είναι άλλο να κουβαλάς μαζί σου ακουστικά και άλλο μια φωτογραφική μηχανή. Πιστεύω το δέχεσαι αυτό. Όσο για τη σύγκριση G2 VS Z3, σαφώς και το Ζ3 είναι πιο ποιοτικό ( κι εγώ θέλω μέταλλο πάντα ) αλλά δεν μπορείς να παραβλέψεις ότι στο G2 δεσπόζει σαφώς περισσότερο η οθόνη λόγω των μικρών bezels και κάνει το G2 πιο compact ( όσο compact μπορεί να είναι ένα κινητό 5.2 ιντσών ). Τέλος πάντων, όπως είπα στο άλλο post ο καθένας έχει τα δικά του γούστα και τις δικές του ανάγκες.… Συνέχεια »

Μάκης

πραγματικά αυτό με τα bezels κατάντησε αηδία… το S5 S6 HTC one iPhone κτλ έχουν μικρότερα;;;

Ιωάννης jb

Μεγαλύτερα ηχεία = μεγαλύτερη ένταση = μεγαλύτερη απόλαυση = καλύτερο κινητό!!!!
Αν κυκλοφορήσει σε δυο εκδόσεις μια fhd και μια qhd θα είναι βλακείαααα!!!!
fhd θέλουμε δε χρειάζεται παραπάνω!!!! Μη τρελαθούμε κιόλας..
Στο z ultra που θα είναι 6+ ίντσες ας βάλει και παραπάνω, αλλά στις 5-5,2 είναι μεγάλη υπερβολή!!!!!
Rizo +1 πολύ καλές απαντήσεις σε κάποιον που ή χαζός είναι ή μισεί τα xperia z.
Ρε συ JohnWave θεωρείς άχρηστη την αδιαβροχοποίηση ενός κινητού?? ήμαρτον δλδ!!!!!
τα διπλά μπροστινά στερεοφωνικά ηχεία σε χαλάνε?? προτιμάς δλδ ένα μονό ηχείο??
Με στερεοφωνικά ηχεία όπως αυτά του z2-3 απολαμβάνεις πολύ περισσότερο ένα βίντεο ή μια ταινία σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο κινητό που έχει ένα ηχείο, είναι κάτι που ένα μεγάλο ποσοστό καταναλωτών το θέλει και το προτιμάει!!!
Rizo σε παραδέχομαι τα πιο ωραία ηχεία έχεις!!!! Με περνάς ένα σκαλί εγώ είμαι με τα Ζ-2300
χιχιχι

Φώτης

Κ γω σκέφτομαι για αγορα το Z4..Το z3 Παντος οπως κ τα htc ειναι τα καλυτερα στο θέμα lag..Ειναι περίπου το καθαρό android που λενε..Ο βασιλιάς σε αυτο βεβαια ειναι το nexus 6!!!

παπαροκας tiamat

Καλα ειναι απιστευτοι!! Φαινεται να μεγαλωσαν κιαλλο τα μπεζελ σε επιπεδα z1!!!!!

Πανε για βρουβες! ετσι θα σωθουνε νομιζουνε?

για να μη νομιζετε οτι μεροληπτω και τη samsung τη κραζω για τα μπεζελ οτι ακολουθεί το προτυπο iphone και μεγαλωνει τα μπεζελ απο τα s4/note 3 και επειτα!

Μονο η lg ,huawei, motorola καλυπτουνε σε θεμα bezel πια

One

Παπαροκα ξεχασες το Sharp Aquos που υπερεχει απ’ ολα οσα ανεφερες, αν και δεν ξερω αν θα ερθει στην Ελλάδα.

Παντως προτιμω τα μεγαλυτερα bezel γιατι ετσι ειναι πιο μεγαλη και η μπαταρια και κραταει περισσοτερο.

Τέλης

Ευτυχώς που βγάζει και το Playstation η Sony και την θυμόμαστε σαν μάρκα γιατί σε όλα τα υπόλοιπα έχει πατώσει. Βλέπω το Huawei P8 και μετά αυτό και απορώ πως γίνεται οι Κινέζοι να βγάζουν κινητό 2 σκάλες πιο πάνω και η Sony να μας πασάρει τα ίδια εδώ και 2 χρόνια.

Rizo

@JohnWave
Φυσικά και τα δέχομαι. Δεν χρειάζεται να “πείσει” κανένας, κανέναν. Οι ανάγκες και τα γούστα είναι διαφορετικά. Πιο πριν πάντως που είχα το HTC one s είχα πρόβλημα με τον ήχο.. Παρόλο που άλλαξα ηχείο, δεν είδα διαφορά. Οπότε είπα να πάω στο Ζ3.
Και John πραγματικά ανησυχουσα μήπως το μετανιωσω για τα bezel, αλλά στην πράξη τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά.
Και κάτι παράδοξο.. Όπως είπα ο ξάδερφος μου έχει το g2 με αποτέλεσμα να βρίσκονται συνέχεια τα κινητά μαζί. Ειλικρινά λόγω των bezels νομίζεις ότι και η οθόνη είναι λίγο μεγαλύτερη. 😮
Αλλά εντάξει, επειδή ένας άλλος φίλος έχει το g3 τα πράγματα αλλάζουν. Κρίμα που του βάλανε τέτοια οθόνη όμως. Καθόλου φωτεινή όταν ζεσταθεί (τα καλοκαίρια δηλαδή θα έχει πρόβλημα) και η μπαταρία πέφτει εύκολα.
Και το δικό μου βέβαια σαν σχέδιο sandwich που είναι δεν αρέσει σε πολλούς.
Το γυαλί φοβάμαι εγώ που όσο ωραίο και να είναι, φοβάσαι μην σου πέσει το κινητό και…

@Ιωάννης jb
Τα Z-5500 απλώς τα σπάνε. 🙂
DTS digital rulezz
Τα έχω τόσα χρόνια και τα χαίρομαι σαν να τα πήρα χτες. Από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει. Ήχος απο σινεμά 🎦

Καλή ανάσταση σε όλους

djfapples

Έχω το z2 με lollipop κ πάει σφαίρα φαντάσου το z4 για μένα η Sony κ η σειρά Z είναι φοβερή σε ποιότητα σε ομορφιά και ταχύτητα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.