Sony Xperia Z4, Δεν περιμένουμε ανακοίνωση στην MWC 2015

Το Mobile World Congress 2015 ανοίγει τις πύλες του από 2 έως 5 Μαρτίου στη Βαρκελώνη όπου περιμένουμε να δούμε την αφρόκρεμα των τεχνολογικών ονομάτων και όχι μόνο, ενώ το Techblog θα βρίσκεται εκεί για να σας μεταδώσει όλα τα νέα. Η HTC έχει προγραμματίσει press event 1η Μαρτίου όπου περιμένουμε το HTC One M9 και η Samsung λέγεται ότι θα ακολουθήσει 2 του μηνός με το Samsung Galaxy S6.

Οι δυο παραπάνω συσκευές μας απασχολούν πολύ έντονα στα leaks τα οποία βεβαίως δεν μπορούν να είναι πάντα αξιόπιστα, αλλά μας δίνουν μια εικόνα για το αν πλησιάζει η επίσημη παρουσίαση. Αντιθέτως το Sony Xperia Z4 δεν κάνει συχνά την εμφάνισή του και η Sony μας έχει συνηθίσει να διαρρέουν πλήρως τα κινητά της.

Το Xperia Blog αναφέρει σήμερα ότι η Sony δεν προτίθεται να ανακοινώσει κάποια ναυαρχίδα στην MWC αν και μας είχε συνηθίσει σε ναυαρχίδα κάθε έξι μήνες περίπου. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα την δούμε να παρουσιάζει κάποιο νέο mid-range smartphone.

Θα θέλατε να δείτε το Sony Xperia Z4 6 στην MWC, 6 μήνες μετά το Sony Xperia Z3 που παρουσιάστηκε τον Σεπτέμβριο στην IFA 2014;

sony xperia z4 mwc, Sony Xperia Z4, Δεν περιμένουμε ανακοίνωση στην MWC 2015

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
XperiakiasT

Οχι καλυτερα να βγαζουν 1 τον χρονο και οχι καθε 6 μηνες..

Chris original

Πιστευω πως ειναι καλυτερα που η SONY εκανε στροφη πολιτικης. Θα μπορει να προετοιμαζει και να εφοδιαζει καλυτερα τα κινητα της και επισης θα μπορει να βγαζει συσκευες τις οποιες πρωτα θα συγκρινει με βαση τον ανταγωνισμο. Πχ αν βγει τον Μαρτιο το S6 και το Μ9 και σκοπευει να βγαλει το Ζ4 τον Ιουνιο, θα εχει 3 μηνες να μελετησει το τι περισσοτερο μπορει να προσφερει τοτε, ωστε να χτυπησει τον ανταγωνισμο.

Για τωρα, προσωπικα θα προτιμουσα να ακουσω μια επισημη ανακοινωση συντομα απο την SONY οτι δεν θα βγει νεο μοντελο τον Μαρτιο. Αρκετοι κανουν υπομονη μεχρι να βγει το Ζ4 τωρα, ωστε ειτε να το αγορασουν συντομα, η για να πεσει η τιμη του Ζ3. Εγω ανηκω στην 2η κατηγορια, περιμενοντας να βγει το Z4c ωστε να αγορασω το z3c σε χαμηλοτερη τιμη. Αν ομως ειναι να βγει καλοκαιρι, θα ηθελα να το γνωριζω ωστε να το αγορασω απο τωρα και να μην “χασω” αλλους 5 μηνες

Impressive-Instant

Καλύτερη να βγάλει αργότερα μια πολύ δυνατή και πολλά υποσχόμενη ναυαρχίδα. Η τετραετία 2011-2014 με δύο ναυαρχίδες τον χρόνο δεν απέδωσε καρπούς. Βέβαια αυτό καθιστά το Z3 να μείνει για περισσότερο καιρό με υψηλή τιμή…

vkrd

Ρε παιδιά σας βλέπω να γράφετε να βγει κάτι πιο δυνατό και να “καπελώνει” τις άλλες ναυαρχίδες των άλλων εταιρειών κλπ, κλπ…
Τι παραπάνω δηλαδή θα μπορούσε να σας κάνει ευτυχισμένους, από τα έως σήμερα επιτεύγματα? Smartphones τη σήμερον ημέρα που έχουν τόνους τεχνολογίας πάνω και πάλι παραπονιέστε πως λείπουν πράγματα?
Μήπως να ξανασκεφτούμε λίγο που είμαστε και τι έχουμε? Μήπως υπερβάλλουμε?

giannis

Το Ζ3 αν και βγήκε 6 μήνες μετά το Ζ2 , έχει πολύ καλή ποιότητα κατασκεύης . Αν βγει νωρίτερα το Ζ4 θα είναι καλό γιατί θα έχει πιο φθηνή τιμή το Ζ3

Ιωάννης jb

vkrd.. Δεν υπερβάλει ο κόσμος οι εταιρίες υπερβάλλουν και απο τη στιγμή που γίνεται κάτι τέτοιο λογικό ο κόσμος να ζητάει ακόμη καλύτερα smartphones!!!
Νομίζω πως το z2 είναι τέλειο! Αλλά ένα είναι το σίγουρο ότι μπορεί να γίνει πολύ πιο τέλειο
Σκέψου να είχε 4k ανάλυση στην οθόνη με εξαιρετική ποιότητα απεικόνεισης, κάμερα 50mp που θα ήταν εξαιρετικής ποιότητας (οπτικά μέρη, οπτικό ζοομ, και όχι μόνο),
επεξεργαστές και κάρτες γραφικών με ουσιαστικά καλύτερη απόδοση, μπαταρία που να κρατάει 3 μέρες συνεχούς χρήσης και 10 κανονικής, λειτουργικό που να είναι πραγματικά καλό και όχι μόνο για φιγούρα. Μπορώ να πω και πολλά ακόμη αλλά ας σταματήσω εδώ.
Μέχρι να φτάσουμε σε αυτά νομίζω θα μας πάρει πολύ καιρό και σίγουρα δε θα τα έχει το επερχόμενο z4. Ίσως να τα έχει το z10

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.