Sony Xperia Z4 Ultra: Ετοιμάζεται με οθόνη 6 ιντσών;

Εκτός από το κανονικό Sony Xperia Z4 το οποίο έχει διαρρεύσει αρκετές φορές, οι νέες πληροφορίες θέλουν τη Sony να έχει στα σκαριά μια ακόμη συσκευή. Πρόκειται για το Sony Xperia Z4 Ultra με οθόνη 6 ιντσών και θα κατασκευαστεί στην Ταϊβάν.

Προς το παρόν οι πηγές δεν αναφέρουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Sony Xperia Z4 Ultra, γνωρίζουμε ότι η Sony πλέον για να ανταπεξέλθει στις οικονομικές δυσκολίες θέλει να επικεντρωθεί σε mid-range και high-end συσκευές. Προηγούμενες πληροφορίες του Digitimes έλεγαν ότι η Sony στοχεύει σε 38 εκατομμύρια πωλήσεις το οικονομικό έτος του 2015.

Το τελευταίο 6ιντσο που κυκλοφόρησε η Sony ήταν αρχές του 2014 με το Sony Xperia T2 Ultra και το μεγαλύτερο που έχει κυκλοφορήσει είναι το Sony Xperia Z Ultra μέσα του 2013 με οθόνη 6.4 ιντσών. Ουσιαστικά ήταν μια μεγαλύτερη έκδοση της τότε ναυαρχίδας Sony Xperia Z. Οπότε μπορεί και πάλι να είναι η πιο μεγάλη έκδοση του Sony Xperia Z4 το οποίο λέγεται ότι θα έχει ανάλυση οθόνης 1440×2560, επεξεργαστή Snapdragon 810 και μνήμη RAM 3GB.

Τα τελευταία χρόνια η αγορά των μεγαλύτερων οθονών μεγαλώνει όλο και περισσότερο, και ειδικά μέσα στο 2015 η Sony φαίνεται να κινείται προς την σωστή κατεύθυνση με περισσότερες ίντσες, όμως αυτό από μόνο του δεν σημαίνει ότι θα αυξηθούν οι πωλήσεις.

Sony Xperia Z Ultra
sony xperia z4 ultra 6 ίντσες, Sony Xperia Z4 Ultra: Ετοιμάζεται με οθόνη 6 ιντσών;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
dim

Μια πάρα πολύ καλή εναλλ

dim

Μια πάρα πολύ καλή εναλλακτική πρόταση είναι αυτή του z4 ultra εάν ισχύει κάτι τέτοιο, όποιος θέλει phablet με κορυφαία χαρακτηριστικά και αδιαβροχο (λογικά) και δεν θέλει Samsung. Ίδωμεν

Solon

Σωστή κίνηση κατά την γνώμη μου που αν η εταιρία την συνοδεύσει και με κάποιες αποκλειστικότητες καθώς και σωστή υποστήριξη μπορεί να την επαναφέρει σε τροχιά ανόδου. Και το απλό Ζ4 πολύ καλό φαίνεται αλλά αυτά τα περιθώριά σου ρε Sony…..

Αλέξανδρος

Ένα μεγάλο όχι για τις 6″. Όποιος έχει το Z ultra καταλαβαίνει για τη εργαλείο μιλάμε γιατί έχει το σωστό μέγεθος ανάμεσα σε Tablet και smartphone. Περιμένω να βγεί το καινούργιο στις ίδιες ίντσες απλά να έχει αντί για 3 gb ram 4. Μ’αυτό το πολυεργαλείο θες πολλές ανοιχτές εφαρμογές και τα 2gb που έχει τώρα το περιορίζουν (ούτε δύο για την ακρίβεια αλλά 1695 mb).
Επίσης ένα άλλο αρνητικό είναι η έλλειψη φλάς.

euaggelos71

Συμφωνώ απολύτως με τον Αλέξανδρο, το προτιμούσα στις 6,4 οθόνη με πιο μαζεμένα bezel, επίσης απαραίτητη η χρήση γραφίδας και led Flash, και το θηρίο να σπέρνει.

One

Απ’ ότι φαινεται δεν θα βγαλει το Ζ4 Compact οποτε το Ζ3 Compact που εχω θα συνεχισει να εχει αξια για άλλο 1 χρονο.

Μαλλον πανε εναλλάξ το Compact κινητο με το ταμπλετ τον ένα χρονο και μετα το Ultra κινητο με το 10ιντσο ταμπλετ τον επομενο χρονο.

DuFF

Με τέτοια αρκουδοBezels δε κανεις καριέρα, δε πα να ‘ναι και ΙΡ1067 με 100μ water resistance…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.