Sony Xperia Z4, Z4 Tablet, Z4 Compact, Z4 Ultra οι πρώτες πληρoφορίες

Η Sony μας έχει συνηθίσει κάθε 6 μήνες να κυκλοφορεί νέα ναυαρχίδα αν και είχαν ακουστεί φήμες ότι αυτό θα αλλάξει από του χρόνου. Τελικά οι νέες πληροφορίες που διέρρευσαν αναφέρουν ότι έχει ξεκινήσει ήδη να εργάζεται πάνω στη νέα σειρά Xperia Z4 λίγο καιρό καιρό μετά την ανακοίνωση των Sony Xperia Z3 και Sony Xperia Z3 Compact.

Οι πληροφορίες λένε ότι η σειρά θα είναι πλήρης και θα συμπεριλαμβάνει τα Sony Xperia Z4, Sony Xperia Z4 Compact, Sony Xperia Z4 Ultra phablet και Sony Xperia Z4 Tablet.

Sony Xperia Z4

Ξεκινάμε από τη ναυαρχίδα, Sony Xperia Z4 η οποία λέγεται ότι θα βάλει τέλος στα καλώδια για την φόρτιση καθώς θα έχει Qi wireless charging. Η microUSB θύρα δεν θα έχει κάλυμμα και δεν θα επιτρέπει την εισαγωγή νερού. Η συσκευή θα διατηρήσει την IP68 πιστοποίηση.

Sony Xperia Z4 Compact

Το Sony Xperia Z4 Compact θα έχει το ίδιο μέγεθος οθόνης στις 4.6 ίντσες αλλά η ανάλυση θα είναι 1080p αντί για 720p ενώ θα αναβαθμιστεί και στα τεχνικά χαρακτηριστικά του. Λέγεται ότι τα Z4 smartphones θα έχουν ίδια chipsets.

Sony Xperia Z4 Tablet

To Sony Xperia Z4 Tablet θα έχει 10.1 ιντσών οθόνη και δεν υπάρχουν πληροφορίες για Sony Z4 Tablet Compact. H οθόνη αναμένεται να έχει QHD (1440p) ανάλυση ενώ φημολογείται ότι η Sony δοκιμάζει 2160p (UHD/4K). Τα τωρινά tablets της Sony WUXGA (1,920×1,200px).

Επιπλέον, τα bezels αναμένονται να είναι πολύ μικρότερα αλλά τα μπροστινά ηχεία παραμένουν στη θέση τους. Θα έχει Snapdragon 810 με 64-bit octa-core επεξεργαστή (Cortex-57/53 big.LITTLE), 4GB RAM, 32GB ενσωματωμένη μνήμη, η κάμερα θα είναι 13 Megapixel και η δεύτερη κάμερα στα 8 Megapixel.

Sony Xperia Z4 Ultra

Το Sony Xperia Z4 Ultra θα είναι μόλις το δεύτερο Ultra και λέγεται ότι θα έχει οθόνη 6.4 ιντσών με ανάλυση QHD ή 2160p.

Ωστόσο, προς το παρόν βρισκόμαστε μόνο σε επίπεδο φημών και δεν μπορούμε να μιλάμε με βεβαιότητα για τίποτα.

sony xperia z4 rumors, Sony Xperia Z4, Z4 Tablet, Z4 Compact, Z4 Ultra οι πρώτες πληρoφορίες

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

24 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
DIREFEAR

Ολα καλα…με τα bezels ομως τι γινεται;

Σωτήρης

Πίκρα για τους κατόχους Z3 !!!

Sot11

Α υπέροχα! Να φανταστώ από βδομάδα θα έχουμε πληροφορίες και για το z5…

Νικος

Μακάρι να είναι έτσι

Νίκος

Κατάλαβα πάλι θα αλλάξουν λίγα πράματα από τα προηγούμενα z3

Νίκος

Και σίγουρα στο z4 compact θα βάλουν 3 ram και στο μεγάλο 4 ram

Panos

Τρέλανε μας κ άλλο Sony!!!

Darth

και μολις ειχε βγει το z3 :p

btw μια ερώτηση πότε θα αλλάξουν το service τμήμα στην Ελλάδα…… γιατί φοβόμαστε να πάρουμε συσκευή για αυτό το λόγο………….

Παύλος Χριστοδούλου

Άντε μπας και ανέβουν λίγο οι πωλήσεις…

Ιωάννης jb

Οι γνωστοί haters!!
Ακόμα δε βγήκε το 3 θα βγει το 4
Bezzels
Sony service
Δε μπορουν να το χωνέψουν ακόμα μερικοι ότι η Sony το τελευταίο 1 χρόνο είναι νούμερο ένα στα κινητά και λένε ότι φτάσουν

Someone

Αυτα ειναι φημες. Μονο Ζ4, Ζ4 Ultra και Tablet θα βγαλει και θα το δειτε.

Tom

Ο άλλος λεει νούμερο 1 τα κινητά της σονυ και μετά περιμένουμε να εκλέξουμε καμία κυβέρνηση της προκοπής! Καααααλα…

Darth

@Ιωάννης πρην μια βδομάδα απέκτησα (σχεδόν τζάμπα…..120 ευρω) μεταχειρισμένο μια βδομάδας z2(που ειναι άψογο σχεδόν σε ολα πέρα απο την camera)…….. so δεν με λες και hater………… αλλα τα κακά να λέγονται………. έχει μεγάλα bezels (αλλά οκ δεν είπα κάτι) το χειρότερο όμως………….. huawei/sony/jtc/blackberry και σύντομα και samsung απο οτι διάβασα………. έχουν την ίδια εταιρεία για service………….. και είναι ………(οποιος έχει μπλέξει ξέρει)

εχω και δικαστήριο μαζι τους…………

btw παρωπίδες και fanboysmos ενοχλούν αρκετα στο να βλέπει κάποιος μπροστά (πάρα πολλοί μάλιστα τον βαρύ fanboismo των θεωρούν αρρώστια…….. και όχι άδικα)

Prideous

Εγω πάντως με το service της Sony ειμαι πολυ ευχαριστημένος
Ειχα ένα sole το οποίο είχε μεγάλο θέμα τους το πήγα και αφού το κάλυπτε η εγγύηση μου το έκαναν αντικατάσταση με καινούριο μοντέλο το L ενώ το sole είχε κλείσει κάτι παραπάνω από χρόνο

Ιωάννης jb

Κάτσε ρε Darth fun boy για ποιό λόγο να είμαι εγώ και να μην είσαι εσυ κ όλοι οι υπόλοιποι που αμφισβητείτε κάθε λίγο και λιγάκι την Sony?
Ειμαι σίγουρος πως οι περισσότεροι που κράζουν την Sony είναι funboy άλλων εταιριών
Δεν έχει καλή κάμερα το z2??
Τι άλλο θα ακούσουμε εδω μέσα??
https://www.dxomark.com/Phones
Ρε φίλε μήπως την συγκρίνεις με καμιά ψηφιακή?? Μόνο έτσι εξηγείται αυτό που λες
Και μη μου πεις για 4k και υπερθένμάνσεις γιατί είναι κάτι που στην ουσία δε θα το χρησιμοποιήσεις
Tom Μάλλον θεωρείς άκυρα αυτά που λέω δεν εξηγείται αλλιώς!! και πετάς ένα άκυρο κι εσύ σαν ανταπάντηση
Εγώ επειδή είμαι ψαγμένος σε θέμα συσκευών κινητής τηλεφωνίας θα μου επιτρέψεις να θεωρώ καλύτερα κινητά (απο το πιο ακριβό z3 μέχρι και το πιο φθηνό m2) αυτά τις Sony

Κώστας Ζ.

@Darth, δεν μου το πουλας το Ζ2 σου για 130 ευρω;!

Darth

@Ιωάννης jb εγώ και όχι μόνο εγώ κραζουμε οτιδήποτε δεν είναι καθος πρέπει, και όχι δεν την συγκρίνω με dslr αλλα με note 3/4 g3, find 7/7a, one plus one, iPhone 5s/6/6plus κλπ.. . άλλο το z3 εκεί μπορεί να μην είναι καλύτερη όλον αλλά είναι πολύ καλή και ανταγονιζετε στήθος με στήθος με άλλες ναυαρχίδες (ακόμη και σε auto Mode όπου παλιά ήταν χειρότερη όλον)

και όσο αφορά service εγγύηση κλπ υπάρχει τρόπος, αγοράζεις από το Amazon και αν πάθει τπτ το στέλνεις πίσω και δεν μπλεκεις με ελληνική service εταιρεία (σε όσους προτείνα z3/z2/z1/2 compact από το Amazon το πήραμε για αυτό το λόγο και μόνο)

και ναι funboysmos όταν περνάει κάποια σημεία είναι εμμονή – αρρώστια κύριος αδιναμου χαρακτήρα και αδυναμίας δημιουργίας προσοπικοτιτας χωρις εξωτερικούς παράγοντες (δεν αναφέρομαι σε κάποιον συγκεκριμένο)

Darth

@Κώστας Ζ εε στα 290 300 το συζητάμε :p (να μην βγάλω και κάνα κέρδος που μια βδομάδα ήμουν καλός με με μια τρελή γκόμενα από την οποία το πήρα ? :p :p )

giannis

H sony βελτιώνεται συνεχώς και μικραίνει τα bezels , μειώνει την αρχική τιμή του Ζ3 σε σχέση με το Ζ2 και ανακοινώνει από πολύ νωρίς αναβάθμιση Android 5.0 Lollipop .

Νίκος

Μέχρι που θα φτάσει η σειρά z? Θα πάει και z10 δηλαδή; Δεν θα σταματήσουν; τα ίδια σε εμφάνιση βγαίνουν συνέχεια.

Someone

Εσεις που κατηγορείτε τη Sony για τα μπεζελ πηγαίνετε να χτηπησε ενα κινητό στα πλαϊνά χωρις μπεζελ και ενα με τα μπεζελ της Sony και πείτε μου σε πιο θα ραγίσει η οθόνη?? Της Sony πάντως αποκλείεται.

Επίσης δοκιμάστε να βάλετε τα χερια σας στα ηχεία κινητών που δεν έχουν μπεζελ και σε αυτα της Sony. Της Sony θα ακούγονται τα μπροστινά ηχεια, ενω τα πλαϊνά ηχεια των άλλων κινητών οχι.

Αυτα για τους μπεζελοφοβικους!

Κώστας Ζ.

@Darth, οκ, κρατησε το το αξίζεις!

mixalis

Στο θέμα της μπαταρίας έχει την μεγαλύτερη βελτίωση η sony . To xperia Z3 έχει βγει ο βασιλιάς της αυτονομίας στην κατηγορία του και το z3 compact έχει ακόμη καλύτερη αυτονομία

Panagiotis K.

Επειδή ψάχνω για κινητό θα ήθελα να ρωτήσω ποια είναι η γνώμη σας για κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά του Sony Xperia Z3 σε σχέση με τον ανταγωνισμό (Samsung κ.α.).
1. Ποιότητα ηχογράφησης (π.χ. κάποιου Συνεδρίου ή κάποιας εκδήλωσης).
2. Ποιότητα της κάμερας (σε φωτογραφίες και βιντεοσκοπήσεις).
3. Έχει δυνατότητες ή εναλλακτικά κάποια apps που θα μπορούσαν να καλύψουν την έλλειψη σε πενάκι stylus.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.