Sony Xperia Z4 με 5.4″ οθόνη, Ιανουάριο μαζί με το 5.9″ Z4 Ultra; [photos]

Η επόμενη ναυαρχίδα της Sony, Sony Xperia Z4 έχει ήδη αρχίσει να απασχολεί τα leaks και τις φήμες και όσο προχωράει ο καιρός γίνονται όλο και πιο έντονες. Έχουμε ακούσει ότι η Sony τελικά θα βάλει την πολυσυζητημένη QHD οθόνη και οι πληροφορίες λένε ότι θα κάνει το ντεμπούτο του στις 5 Ιανουαρίου στην CES 2015.

Οι νέες πληροφορίες του PhoneArena λένε ότι μαζί με το Xperia Z4 θα έρθει και το μεγαλύτερο Sony Xperia Z4 Ultra και μας δίνει φωτογραφίες και πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους.

Το Sony Xperia Z4 αναμένεται με 5.4 ιντσών Quad HD Triluminos οθόνη και όχι 5.5 που είχαμε ακούσει προηγουμένως, ο επεξεργαστής λέγεται ότι θα είναι Snapdragon805 και όχι 810 ενώ η RAM φημολογείται στα 4 GB. Όσο για την κάμερα, περιμένουμε να δούμε την ίδια 20.7 Megapixel ανάλυση αλλά με αισθητήρα νέας γενιάς και δυο ακόμη στοιχεία φακού τα οποία θα συλλέγουν περισσότερο φως. Η δεύτερη κάμερα έχει βελτιωθεί επίσης και θα έχει 4.8 Megapixel αισθητήρα με ευρυγώνια προβολή, όπως βλέπουμε σε κάθε selfie-phone τελευταία. Τελευταίο και πολύ σημαντικό είναι η μπαταρία του που αναμένεται στα 3420 mAh ενώ για το design του λέγεται ότι θα δούμε πιο λεπτά περιθώρια στην πάνω και κάτω πλευρά και πιο στρογγυλοποιημένες γωνίες.

Από την άλλη, το Sony Xperia Z4 Ultra αναμένεται με 5.9 ιντσών οθόνη και ότι 6.4 που είχε ακουστεί, ίδιο Snapdragon 805 chipset με 4 GB RAM αλλά με κάμερα στα 16 Megapixel με dual LED flash. Θα έχει πολύ λεπτό σασί με μόλις 5.7 χλστ.

Να πούμε ότι η Sony πρόσφατα αποκάλυψε τον νέο αισθητήρα IMX230 με ανάλυση 20.7 Megapixel και 192-point autofocus για να πιάνει καθαρές εικόνες αντικειμένων που κινούνται γρήγορα, οπότε αυτός είναι πιθανότατα ο αισθητήρας που θα δούμε στο Sony Xperia Z4. Κατά την επίσημη παρουσίασή του είχε αναφέρει ότι θα αναπτύξει και μια 16 Megapixel έκδοση του συγκεκριμένου αισθητήρα η οποία όπως φαίνεται θα μπει στο Sony Xperia Z4 Ultra. Προς το παρόν μιλάμε μόνο για φήμες και διαρροές οπότε κρατάμε τις επιφυλάξεις μας.

sony xperia z4 and z4 ultra, Sony Xperia Z4 με 5.4″ οθόνη, Ιανουάριο μαζί με το 5.9″ Z4 Ultra; [photos]

sony xperia z4 and z4 ultra, Sony Xperia Z4 με 5.4″ οθόνη, Ιανουάριο μαζί με το 5.9″ Z4 Ultra; [photos]

sony xperia z4 and z4 ultra, Sony Xperia Z4 με 5.4″ οθόνη, Ιανουάριο μαζί με το 5.9″ Z4 Ultra; [photos]

sony xperia z4 and z4 ultra, Sony Xperia Z4 με 5.4″ οθόνη, Ιανουάριο μαζί με το 5.9″ Z4 Ultra; [photos]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νίκος

Για z4 compact δεν έχουμε νέα;

mitsaras

Τέλος, έχασε τη μπάλα η Sony. Κάθε 6 μήνες καινούργια ναυαρχίδα.

Mpakas

Δεν την έχασε ….προσπαθεί να τη σώσει μετα το ( απογοητευτικό ) Ζ3

Αποστόλης Ρόδος

5 ίντσες προβλέπω το Xperia Z4 Compact …. ρε τι πάθαμε με τους ηλίθιους όλους.

mixalis

Η sony έχει βγάλει πολύ καλές συσκευές όπως Ζ3 και Ζ3 compact και το Ζ4 που θα βγάλει δείχνει δυνατό και διαφέρει με το νέο αισθητήρα που θα έχει . Περιμένουμε να το δούμε και από κοντά το Ζ4

diecast

ιδιο ιδιο ιδιο ιδιο! μπραβο ρε sony!

και παλι ναυαρχιδα?εχουν χαζεψει αυτοι εκει στη sony

pazzo

Η sony τώρα πια θα βγάζει μόνο την σειρά Ζ ( και καλά θα κάνει γιατί τα υπόλοιπα κινητά της Sony ήταν πολύ πίσω στον ανταγωνισμό). Και όλοι ξέρουμε ότι Η Sony έχει αποφασίσει να βγάζει το Z κάθε εξάμηνο και όχι κάθε χρόνο όπως άλλες συσκευές. Γι αυτό και η αλλαγές μεταξύ τους είναι λίγες. Βλέπε Ζ2 με Ζ3. Για κάποιους αυτή η πολιτική είναι λάθος. Αυτό που βλέπω εγώ ειναι ότι από την μια η Sony θέλει να έχει πάντα την ναυαρχίδα της με τοπ specs για να ανταγωνιστεί τους άλλους, και το καλο για μας ότι θα πέσει κατακόρυφα η τιμή του z3. Τώρα το compact λογικά δεν θα βγει αφού βγενει κάθε χρόνο και όχι κάθε 6μηνο.

marios

Το Ζ3 compact βγήκε ένα χρόνο μετά το Ζ1 compact . To Z3 compact έχει πολύ καλή κατασκευή και δεν διαφέρει καθόλου από το Ζ3 το μεγάλο έχοντας ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά

Seme

Για ποιό λόγο είναι το Ζ3 απογοητευτικό? Σε τι υστερεί ας πούμε? Κατ’εμε η πολιτική της εξάμηνης αναβάθμισης είναι λάθος και οι αριθμοί το αποδεικνύουν. Θα μπορούσε να βγάλει το Ζ4 τώρα το οποίο θα είναι μάλλον εξαιρετικό κινητό, και το Ζ5 να το βγάλει κανα χρόνο μετα.

Γιάννης

Που την είδες την πολύ καλή κατασκευής ρε Μάριε? Αυτά τα πορτάκια στο πλάι στο Z3 compact είναι τελείως τραγικά. Με το Ζ3 διαφέρει βέβαια στην οθόνη που είναι και το πιο βασικό.

Αλέξανδρος

Επειδή έχω το Ultra και είναι φοβερό εργαλείο ελπίζω και το επόμενο να μείνει στις 6,44″ ίντσες και όχι στις 5.9″. Μπορεί να βγάλει και άλλο μοντέλο στις 5.9-6″ όπως το T2 Ultra με πιο δυνατά χαρακτηριστικά.
Για ποιότητα κατασκευής δεν το συζητάμε είναι γνωστή η Sony για τη καλή δουλειά που κάνει.
Τώρα κακίες του τύπου Z3 απογοητευτικό ή τραγικά πορτάκια κ.τ.λ τα λέτε για να τα λέτε και απορώ αν έχετε πάρει κάποιο μοντέλο της σειράς Z.
Στο μόνο που συμφωνώ είναι στα περιθώρια (bezels) που είναι μεγάλα (ακόμη και στο Ultra που είναι ταμπλετάκι) το οποίο δεν χρειάζονται.

inblx

Δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι θάβεται την Sony. Ποιο είναι το πρόβλημα σας με την πολιτική της Sony… Και γιατί σας πειράζει που βγάζει ναυαρχίδα κάθε 6 μηνες… Εντάξει δεν είναι σωστο, ουτε δίκαιο για αυτούς που αγοράζουν την προηγούμενη ναυαρχίδα, αλλά εμένα μου αρέσει. Και δεν το βλέπω σαν μια αλλη ναυαρχίδα αλλά σαν ενα ανανεωμένο μοντελο του κινητού, για αυτούς που αποφάσισαν να το αγοράσουν αργότερα.
Επίσεις, βλέπω στα poll του Techblog να έχετε βάλει οι περισότεροι 5-5.2″ να είναι το τέλειο μέγεθος. Και μέχρι τώρα το Xperia Z2-3, Galaxy S5 και HTC One M8, Moto X κτλ είναι τα κινητά με αυτά τα μεγέθει. Όλα τα αλλά είναι παντόφλες. Και απο αυτά τα μοντέλα, το Xperia είναι αυτο με τα καλύτερα specs. Κάμερα, Ραμ, μπαταρία και όλα αυτά σε ενα αδιάβροχο body, λεπτο με ωραίο design. Και stereo ηχεία μπροστά. Αυτό είναι το κινητό που έχει λιγο απ’όλα.

Nick Greek

Όπα οπα ρε παιδιά όλοι οι άλλοι τη κάνουν κάθε πότε βγάζουν ναυαρχίδα?

dark_master

@inblx μην κοιτάς μόνο τα τεχνικα χαρακτηριστικά. Τα Ζ2,Ζ3 έχουν θεματάκια που πριν λυθούν βγάζει άλλη ναυαρχίδα. Ο λόγος που όλοι την κατακρίνουμε είναι που η ίδια “υποβιβάζει” πρώτη τη ναυαρχίδα της, βγάζοντας νέο μοντέλο. Στο Ζ2 τα προβλήματα που έβγαλε παραμένουν σύμφωνα με αναφορές χρηστών (το είχα μεν αλλά στην αρχή, δεν ξέρω τι γίνεται τώρα για να είμαι ειλικρινής). Και ναι από ότι διαβασα το πρόβλημα με την υγρασία δεν αποτελεί φαινόμενο Arvato αλλά παγκόσμιο. Μάλλιστα για αυτό ακούγεται πως η επόμενη ναυαρχίδα δεν θα έχει μέσα micro SD για λόγους στεγανότητας. Επίσης το Ζ2 με το Ζ3 στα μάτια των περισσότερων δεν υπάρχει διαφορά. @Nick the Greek. Το G3 βγήκε 8 μήνες μετά από το G2. Το S5 έβγαλε αρκετές εκδόσεις αλλά είδαμε την αποδοχή του κόσμου (δεν είναι μ@λ@κ@ς) στις πωλήσεις. Το Μ8 βγήκε μετά από το Μ7 ενώ ακόμα και οι Κινέζικες πχ Oppo, Meizu,Xiaomi βγάζουν μια ναυαρχίδα τον χρόνο.Μοto X (2014) βγήκε μετά από ένα χρόνο από το κλασσικό. Το πείραμα της Apple όσο και αν αποτελεί Case study το ίδιο. Λες όλοι οι παραπάνω να κάνουν κάτι λάθος και η Sony το σωστό? Ελπίζω να ισχύουν οι φήμες για μια ναυαρχίδα τον χρόνο… Συνέχεια »

Dabadabadoo

Παιδια αμα δεν θέλετε να ανοιγοκλείνετε τα πορτάκια στο Z3 compact πάρτε το φορτιστή DK48.

To Z3 Compact είναι το καλύτερο κινητό που είχα ποτέ και ευχαριστώ τη Sony που το έβγαλε!

gianna

Είναι πολύ όμορφο , με πολύ καλό σχεδιασμό και βολικό το Ζ3 compact έχοντας εξαιρετική αυτονομία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.