Sony Xperia Z4v: Επίσημα με οθόνη 5.2″ QHD και ασύρματη φόρτιση [ΗΠΑ]

Η Sony ανακοίνωσε επίσημα μια νέα έκδοση της φετινής της ναυαρχίδας. Πρόκειται για το Sony Xperia Z4v το ποίο κυκλοφορεί αποκλειστικά για την αμερικάνικη Verizon και έρχεται να προστεθεί στα ήδη υπάρχοντα Sony Xperia Ζ3+ και Sony Xperia Z4 (Ιαπωνία). Στην νέα έκδοση έχουν γίνει κάποιες βασικές αλλαγές.

To Sony Xperia Z4v έρχεται με οθόνη 5.2 ιντσών QHD αντί για την οθόνη 1080p που βρίσκουμε στο Sony Xperia Z3+, ενώ άλλη μια σημαντική προσθήκη είναι η ενσωμάτωση Qi και PMA για ασύρματη φόρτιση. Επιπλέον, η μπαταρία μεγάλωσε ελάχιστα και από τα 2930 mAh πήγε στα 3000 mAh.

Παρατηρούμε μικρές αλλαγές ακόμη και στην εμφάνιση, καθώς στο Xperia Z4v η μπροστά κάμερα και ο αισθητήρας έχουν αλλάξει θέση μεταξύ τους και το logo της Sony έχει αφαιρεθεί για να αντικατασταθεί από το αντίστοιχο της Verizon. Μια ακόμη διαφορά είναι το πάχος το οποίο σε σύγκριση με το Sony Xperia Z3+, στο Z4v είναι 1.7 χλστ. μεγαλύτερο όπως και το βάρος που αυξήθηκε κατά 18 γραμμάρια.

Τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά παραμένουν ίδια, το Sony Xperia Z4v έρχεται με οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 810, μνήμη RAM 3GB, ενσωματωμένη μνήμη 32GB, κάμερα 20.7 Megapixel, δεύτερη κάμερα 5 Megapixel. Παραμένει ανθεκτικό σε νερό και σκόνη χάρη στις πιστοποιήσεις IP65 και IP68.

Sony Xperia Z4v: Επίσημα με οθόνη 5.2" QHD και ασύρματη φόρτιση [ΗΠΑ], Sony Xperia Z4v: Επίσημα με οθόνη 5.2″ QHD και ασύρματη φόρτιση [ΗΠΑ]

Sony Xperia Z4v: Επίσημα με οθόνη 5.2" QHD και ασύρματη φόρτιση [ΗΠΑ], Sony Xperia Z4v: Επίσημα με οθόνη 5.2″ QHD και ασύρματη φόρτιση [ΗΠΑ]

Sony Xperia Z4v: Επίσημα με οθόνη 5.2" QHD και ασύρματη φόρτιση [ΗΠΑ], Sony Xperia Z4v: Επίσημα με οθόνη 5.2″ QHD και ασύρματη φόρτιση [ΗΠΑ]

Sony Xperia Z4v: Επίσημα με οθόνη 5.2" QHD και ασύρματη φόρτιση [ΗΠΑ], Sony Xperia Z4v: Επίσημα με οθόνη 5.2″ QHD και ασύρματη φόρτιση [ΗΠΑ]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Vagelis

Ολοι θα κράξουν αφού η Sony είχε πει ότι δεν θα βάλει qhd. Προσωπικά δεν χαίρομαι, προτιμώ fhd και πολύ καλή μπαταρία.

Mary

Χριστέ μου ασχήμια!

Μάκης

Οι φωτογραφίες είναι renders δεν είναι το τελικό προϊόν. Αυτά.

Μάκης

P.S. Mary, πάρε iPhone.

lemodes

Ωωωωωωω! Τι σου είπε Μary ο Μάκης……..

Γιαννης

Τι περιθωριο ειναι αυτο κατω;;; Σοβαρα τωρα;;; Γιαυτο το παει για φουντο η Sony!

LeoG4

Περιμένω από τους γνωστούς οπισθοδρομικούς σχόλια ότι δεν χρειάζεται η QHD οθόνη κτλ. Αν είχε αλλάξει και ο παλιομοδίτικος σχεδιασμός ακόμη καλύτερα αλλά ας μην ζητάμε πολλά από τόσο μικρές εταιρείες όπως η Sony.

Impressive-Instant

Θα θέλαμε όμως και το ευρωπαϊκό Xperia να είχε ασύρματη φόρτιση. Κατά τα άλλα κορυφαίο δείχνει…

ΔΡ. Ανδρέας Νακες

Πωωω χάλια φαίνεται τόοσο παχιά μπεζελ δεν πάει ούτε μέχρι τη γωνια. Έλεος και κολλάει κιολας
Νομίζω φέτος μόνο τα Windows θα μας ξελασπωσουν που τρέχουν βολιδα
Το δε g4 κάθε μέρα άλλη μπαταρία ζηταει κ χώ χάσει τόσο πάρα σε αυτό
Δε ξαναπάρω ναυαρχίδα μόνο Windows να ξεχωρίζω από τη μάζα κ να μπορώ να το βγάλω στην καφετέρια

παπαροκάς tiamat

Μα τι κανει?!!!!..
Γιατι να μην εχει αυτα τα χαρακτηριστικα η παγκοσμια εκδοση?

Ειναι θεμα χρονου να ξεπουληθουν αυτοι.και μαλλον θα γινει με ποσο που θα μας κανει να γελαμε! (βλ Nokia)

Sakis

Γιατί δεν κάνει μια προσπάθεια να αλλάξει την εμφάνιση τους?Είναι πολύ άσχημο. Θυμίζει κακή κινεζια

One

Παλι ξαναηρθαν οι κραχτες με το που ειδαν Sony. Σας χαλαει ο ανταγωνισμός ε?? Δε πειράζει ξυδακι.

Εγω παντως επιμένω οτι προτιμω τη διάρκεια μπαταριας απο την ανάλυση της οθονης. Τωρα αμα καταφερουν στην ιδια διαρκεια μπαταρίας να φερουν QHD δε με χαλαει. Το επομενο Compact αμα ειναι FHD στην ιδια διαρκεια μπαταριας που εχει το σημερινό τοτε θα το παρω, αλλιως παραμενω με το Ζ3 Compact.

DimitrisZ

Παντως οτι κινητο πειραξει η Verizon, οσο ομορφο και να ειναι, το χαλαει.
Οσο για την QHD μονο στο αμερικανικο Ζ3+/Ζ4, το θεωρω μεγαλη ανοησια.

παπαροκάς tiamat

Ιωαννη justin b. (Seriously!??…lol)Την φιλολογια περι ξεπουληματος και γυρα για πιθανους αγοραστες δε την ανοιξαμε εμεις, αλλα ο προεδρος της sony mobile.

Η συνεχομενες απολύσεις υπαλληλων συγκλίνουν και επιβεβαιωνουν την αναφορα του.

Εγω ηδη μαζευω 10.000ευρω να κανω την προσφορα μου. Δε νομιζω οτι θα πιασει και πολλα περισσοτερα!!

Nick

@Ιωάννης jb, μην ασχολείσαι σοβαρά με άτομα τα οποία νομίζουν ότι είναι μέσα στους 5 καλύτερους CEO του πλανήτη και χαραμιζονται που δεν είναι στο τιμόνι κάποιου κολοσσού. Όλο “όπου να ναι κλείνει/πωλείται η Sony Mobile” μας λένε ενάμιση χρόνο τώρα και το αποτέλεσμα όλοι ξέρουμε ποιο είναι. Αντί να πάρουν απλώς αυτό που τους κάνει και τους αρέσει κάθονται και χλευαζουν το διαφορετικό γούστο και άποψη, αυτό τα λέει όλα. Εξαιρείται όποιος έχει αγοράσει μετοχές και ανησυχεί για τα κέρδη του φυσικά. Οι υπόλοιποι πάρτε Ο,ΤΙ σας αρέσει τη δεδομένη στιγμή που το χρειάζεστε και βρείτε κάτι άλλο να κάνετε από το κράξιμο. Εδώ δεν είναι κανένα ΔΣ Sony, Samsung, Apple, κλπ που θα βγουν τα μαχαίρια μεταξύ των μεγαλομετόχων σε περίπτωση που δεν το έχουν καταλάβει μερικοί.

Τελης

Κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό όταν οι πωλήσεις είναι σε ελεύθερη πτώση:
https://techblog.gr/b2b/top-10-smartphone-manufacturers-7251/

One

Η Sony εχει 7% στην Ευρώπη. Μη κοιτάτε που αλλοι πουλάνε κινητα των 10-15 ευρω σε φτωχές χωρες για να φαίνονται ότι εχουν ηψηλα παγκόσμια ποσοστά. Στην Ευρώπη η Sony δε φευγει με τιποτα.
Εξαλου δεν είναι κανεις τρελος να παρει ένα κινητο που θα το φορτιζει κάθε 10 ωρες χωρια τα αλλα προβλήματα που που τους κραζουν συνεχεια στο XDA.

Gvirginia

@One Σου βάζει ο Τελης άρθρο που λέει ότι Alcalel και Vivo έχουν ξεπεράσει τη Sony (βασικά και η Microsoft την έχει) σε μερίδιο αγοράς SMARTPHONE και εσύ λες ότι πουλάνε Feature phones (10-15 €) για να πάρουν ποσοστά.

Ίδιο παράδειγμα με το δικό σου: “Η Sony έχει 7% μερίδιο αγοράς smartphone στην Ευρώπη γιατί πουλάει φωτογραφικές μηχανές”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.