Sony Xperia Z5: Η πρώτη φωτογραφία και αναφορές για θύρα USB-C;

Το Sony Xperia Z4 έχει μόλις 2 μέρες που ανακοινώθηκε επίσημα στην Ιαπωνία ενώ ακόμη περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με την παγκόσμια έκδοση. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να ξεκινήσουμε να μιλάμε ήδη για το Sony Xperia Z5.

Σύμφωνα με το GSMDome διέρρευσε η πρώτη φωτογραφία η οποία ωστόσο δεν μας αφήνει να δούμε πολλά καθώς είναι θολή. Το μόνο που μπορούμε να διακρίνουμε είναι το γυαλιστερό frame που λογικά σημαίνει ότι θα έχει τουλάχιστον μέταλλο στο συγκεκριμένο σημείο και η κάμερα στην αριστερή πλευρά που δεν προεξέχει.

Η φωτογραφία που ανέβηκε στο Weibo γράφει “Type-C” που σημαίνει ότι μπορεί να έχει θύρα USB-C ενώ εμφανίζεται και ο αριθμός “9” ο οποίος μπορεί να αναφέρεται στην ημερομηνία κυκλοφορίας του. Ο 9ος μήνας είναι ο Σεπτέμβριος, όταν δηλαδή πραγματοποιείται η IFA.

Από τεχνικά χαρακτηριστικά μπορεί να δούμε ανάλυση οθόνης 1440×2560 pixels, Snapdragon 820 (αν τον έχει έτοιμο η Qualcomm), 4GB μνήμη RAM, αισθητήρα αποτυπωμάτων και ανασχεδιασμό ως προς το design. Προς το παρόν όλα αυτά είναι υποθέσεις και φήμες, οπότε κρατάμε επιφυλάξεις.

sony xperia z5 leak, Sony Xperia Z5: Η πρώτη φωτογραφία και αναφορές για θύρα USB-C;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νίκος

Αίντε!!!! Θα μας τρελάνει η Sony δεν θα ξέρουμε τι να πρώτο πάρουμε μέχρι πόσο θα φτάσει το Z σε νούμερο; Καιρός να βγάλει άλλη ονομασία!!! Κάτοχος Z1 Z3 compact ευχαριστημένος!!!!!!!

Πέτρος Π

Ναι σιγά να μην είναι και το Ζ9 που θα βγει το 2019! Πραγματικά απορώ με άρθρα σαν το συγκεκριμένο… Δηλαδή απλά παίρνουν μια φώτο ό,τι να ναι (θα μπορούσε πολύ άνετα να είναι και το Z4, ίδιο μου φαίνεται εμένα), γράφουν απλά “προβλέψεις” χαρακτηριστικών και να το το άρθρο… Και σιγά να μην έχουν ήδη έτοιμο το Ζ5, χωρίς καν να έχει κυκλοφορήσει το Ζ4 ακόμα… Λίγη κοινή λογική ρε παιδιά… Ποιος ο λόγος αναπαραγωγής ενός τέτοιου άρθρου – σπέκουλας εδώ στο techblog??

Anonymous

Γιατι δεν βγαζουν το z4 που εχουν τώρα z3 neo και μετα ας ανακοινωσουν στην IFA αυτο ως z4…

Ιωάννης jb

Ρε αυτοί εκεί στη Sony δε πάνε καλά.. τη μία λένε 1 ναυαρχίδα το χρόνο, την άλλη βλέπουμε κάτι τέτοια άρθρα και είναι σαν να συνεχίζουν στο ίδιο μοτίβο 2 ναυαρχίδες το χρόνο!!!
Προσωπικά κάτι τέτοιο εμένα δε με χαλάει ας βγάλει και 3 και 4!!!!

Miko

Εδώ καλά καλά δεν βγήκε το Ζ4 και μας λένε για το 5…. Κάτι δεν πάει καλά με αυτήν την εταιρεία….
Τελευταία φορά που την τίμησα ήταν με το xperia S… Και δεν το βλέπω να ξαναγυρνάω.

Impressive-Instant

Μακάρι τα εν λόγω χαρακτηριστικά να ανήκουν στην global version του Z4 που είδαμε πρόσφατα και ας το ονομάσει όπως θέλει.

NLS

Περισσότερο από τις περίεργες τακτικές της Sony με εντυπωσιάζουν κάποιοι που θάβουν κάποια πράγματα (μπορώ να παραθέσω και δικά τους γραπτά) και μετά “εντυπωσιάζονται” όταν βγαίνει η φήμη ότι θα τα βάλει η Sony.

Τελείως isheep αντίδραση.

Ας περιμένουμε να δούμε τι και αν τελικά θα βγει…

Sotiris

@Nls Ισχύει απόλυτα αυτό που γράφεις, πρόκειται για μια ομάδα όψιμων υποστηρικτών της Sony που νομίζουν οτι έπιασαν τον παπά από τα @@.

One

Ακομα δεν βγηκε ο Spapdragon 820 και Ζ5 το βαφτίσανε. Ελεος πια… Το Ζ4 με θολη φωτογραφια ονομαστηκε Ζ5…

Νικος

ρε παιδια να ρωτησω κατι ποτε θα ερθει το Ζ4 ΤΑΒ στην Ελλαδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.