Sony Xperia Z5: Ξεκίνησε η διάθεσή του στην Αγγλία

Την εμφάνισή του στην αγορά της Αγγλίας έκανε το Sony Xperia Z5 μέσα από το δίκτυο καταστημάτων της Carphone Warehouse, με την τιμή να φτάνει τις 550 λίρες Αγγλίας, για την ξεκλείδωτη συσκευή, δηλαδή περίπου 746 ευρώ, και είναι διαθέσιμη σε τέσσερα χρώματα: Μαύρο, Λευκό, Χρυσό και Πράσινο.

Το Sony Xperia Z5 διαθέτει οθόνη 5.2 ιντσών ανάλυσης FullHD 1920×1080 triluminos display στα 428ppi. Φοράει τον οκταπύρηνο Snapdragon 810 χρονισμένο στα 2.0GHz, διαθέτει Adreno 430 GPU και μνήμη RAM 3GB. Ο αποθηκευτικός χώρος φτάνει τα 32GB ενώ υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης μέσω καρτών microSD.

Η κύρια κάμερα είναι στα 23 megapixel με Sony 1/2.3″ Exmor RS αισθητήρα, διαθέτει το πιο γρήγορο autofocus στον κόσμο, 0.03s, 5x Clear Image Zoom, έως και ISO12800 για φωτογραφίες, ISO3200 για videos και δυνατότητα 4K video recording. Η εμπρόσθια κάμερα φτάνει τα 5 Megapixel με wide-angle 25mm φακό και έχει δυνατότητα λήψης video ανάλυσης FullHD.

Το λειτουργικό σύστημα της συσκευής είναι το Android 5.1.1 Lollipop και ο σχεδιασμός της ακολουθεί το δοκιμασμένο OmniBalance design, έχει μεταλλικό frame, ελάχιστα στρογγυλεμένες γωνίες και στην δεξιά πλευρά έχει τα κουμπιά για τον ήχο, την κάμερα, ενώ το power button ενσωματώνει τον ψηφιακό αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Είναι ανθεκτικό σε νερό και σκόνη χάρη στην (IP65/68) πιστοποίηση και ενσωματώνει μη αποσπώμενη μπαταρία 2900mAh, που σύμφωνα με την Sony έχει διάρκεια 2 ημερών.

Δείτε το hands-on video του Techblog από το Βερολίνο:

Sony Xperia Z5: Hands-on από IFA 2015

Sony Xperia Z5: Ξεκίνησε η διάθεσή του στην Αγγλία, Sony Xperia Z5: Ξεκίνησε η διάθεσή του στην Αγγλία

Sony Xperia Z5: Ξεκίνησε η διάθεσή του στην Αγγλία, Sony Xperia Z5: Ξεκίνησε η διάθεσή του στην Αγγλία

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
antonis

για να δούμε τι αποδώσεις θα εχει συγκριτικά με τον ανταγωνισμό…..και πόσο γρήγορα θα πέσει σε αυτό η τιμη του…γτ στο σ6 έπεσε αρκετά γρήγορα…

Νίκος Z3c

Το πράσινο θα το έπαιρνα μπορώ να πω

keysmith

κατά τα Χριστούγεννα να περιμένω δλδ αισθητή πτώση του z3c που με ενδιαφέρει.. Για να δούμε λοιπόν..

Iraklis

ΤΟ ΘΕΛΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.