Sony Xperia Z5 Compact: Διέρρευσε promo φωτογραφία

H Sony έχει ανακοινώσει ότι θα πραγματοποιήσει press event στις 2 Σεπτεμβρίου στην IFA 2015 στο Βερολίνο, όπου περιμένουμε να ανακοίνωσε μεταξύ άλλων και τα Sony Xperia Z5 και Sony Xperia Z5 Compact. Σήμερα διέρρευσε μια promo εικόνα που λέγεται ότι ανήκει στο Xperia Z5 Compact και δείχνει ότι η Sony μένει πιστή στο Omni Balance design.

Λόγω της τοποθέτησης του αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο πλάι της συσκευής, power και volume buttons βρίσκονται πιο κάτω.

Από τεχνικά χαρακτηριστικά, το Sony Xperia Z5 Compact αναμένεται να έρθει με οθόνη 4.7 ιντσών ανάλυσης 720×1280 pixels HD, 312ppi, οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 810 με Adreno 430 GPU, μνήμη RAM 3GB και πιστοποίηση IP 68.

Sony Xperia Z5 Compact: Διέρρευσε promo φωτογραφία, Sony Xperia Z5 Compact: Διέρρευσε promo φωτογραφία

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Spyrospro

Καλα εξωτερικά ειναι ιδιο τo m4 aqua πάντως πολυ ωραιο να δουμε και τιμη

george

αχ βρε sony με την μανια σου για συσκευες σαν πρεζονι κανεις.λιγη υπομονη να το βγαλεις το θηριακι με τον 820 κ θα ηταν must συσκευη για οποιον θελει τηλ κ οχι phablet.μονη σου θα επεζες εκει κατω στις 4,7.

giannhsanastasop

μακαρι να μην εχει τον sd810 και ας μην υπερθερμενεται.ας βαλουν καλυτερα τον mediatek helo x10 ή ακομα καλυτερα τον x20.με αυτα τα sock θα εχει τρομερες επιδοσεις και multitasking.δεν θα εχει αντιπαλο στο μεγεθος του ουτε καν το iphone 6s

Νίκος

Μόνο για compact δεν μοιάζει!

Ιωάννης jb

Νίκος απο τη photo που μας δείχνει μια χαρά compact μοιάζει!!! Δες καλύτερα γυναίκα το κρατάει!!!! Το ποτήρι απο δίπλα έχει ίδια πλάτος με το κινητό Στα του άρθρου… σταματήστε να κράζετε τον 810 δοκιμάστε τον και μετά μιλήστε!!!!! έχει περάσει ένας χρόνος απο το z3 compact πρέπει να βγει το επόμενο! Αυτή τι στιγμή αυτός είναι ο κορυφαίος επεξεργαστής, ο 820 θα κυκλοφορήσει αρχές 16!! Μια χαρά αναβάθμιση θα είναι στο θέμα cpu-gpu…. σε σχέση με το προκάτοχο του…. Απο εκεί και πέρα θα θέλαμε και μεγαλύτερη ανάλυση… αλλά η hd έχει και ένα μεγάλο θετικό, ειδικά αν το κινητό έχει πάνω και μεγάλη μπαταρία τότε η συσκευή θα αντέχει πολλές μέρες χωρίς φόρτιση, μεγάλο + αυτό μη ξεχνιόμαστε!!!! Λογικά θα έχει όλα τα πορτάκια ανοιχτά (micro sd, 3.5mm jack) και αδιάβροχα!!! άλλο ένα μεγάλο + Σημαντικότατη προσθήκη και ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων!!!!! Μη ξεχνιόμαστε… αν το βάλουν θα είναι κάτι ακόμα που δεν υπήρχε στο z3 compact Αν βελτιώσουν την οθόνη και άλλο, αν παραμείνουν τα front stereo spekers και τα κάνουν ένα κλικ πιο δυνατά, η ram από ότι φαίνεται αναβαθμίζεται πάει στα 3 γιγα, αν πάει και η εσωτερική μνήμη στα 32 τότε θα μιλάμε για… Συνέχεια »

παπαροκας tiamat

Παλι ιδια omnibala nccc παλι ιδια αναλυση πουχε το sony compact 1 ,παλι ιδια καμερα και παλι ο προβληματικοτατος 810 που παλι κλεινει τη καμερα στο z3 plus

SONY ΕΧΕΙΣ ΨΟΦΙΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΤΟΧΕΙΣ ΔΕΩΤΟΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΟΥΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΚΟΜΑ

One

Sony βαλε Snapdragon 820 στο Ζ5 Compact and take my money!

@παπαρ@ροκα, μεινε με τα σαπιοκορεατικα σου με τις μπαλαντέζες και τις custom roms και μην ασχολείσαι με τους αλλους… Ακομα και οι κινέζοι βγαζουν ποιητικότερες συσκευές από τη Crapsung.

Ιωάννης jb

george, One, παιδιά μην βιάζεστε τοσο πολύ.. ο 820 θα αργήσει να κυκλοφορήσει!!!!
Στο επόμενο z compact θα μπει… αν μπει.

pazzo

Η sony Z σειρά ειναι τρομερή. Έχει τα καλούδια που χρειαζοντε όλες οι υπόλοιπες ναυαρχίδες όπως αυτονομία, πανέμορφο design για μένα, καθώς ειναι πολύ λεπτό και ελαφρύ χωρίς να προεξέχει κάποια κάμερα, που δεν το έχει κανεις άλλος, αδιάβροχο ώστε να μην αγχώνεσαι σε οποιοδήποτε ατύχημα, ενώ παράλληλα διαθέτει και SD card, έχοντας ότι πιο δυνατό hardware υπάρχει ανά περίοδο που βγαίνει κάθε καινούριο Z. Άλλες εταιρίες αυτό δεν μπορούν να το καταφέρουν. Άλλες θα βγάλουν την SD, άλλες θα προεξέχει η κάμερα, και άλλες θα ειναι πολύ πιο χοντρά και βαριά και όλες χαλια αυτονομία. Καταλάβετε το! Καλές οι οθόνες με υψυλη ευκρινια κλπ. Αλλά δεν έχει βρεθεί ακόμα κάποια τεχνολογία για λεπτές μπαταρίες με πολλά mah ώστε να αντέχουν την οθόνη. Κινητο κλειστο ισον με τουβλο.. Και σιγα την καλυτερη οθνη που εχουν τα υπολοιπα.. Μια χαρα οθονη ειναι. Οποτε για μένα μακράν το καλύτερο ντιζάιν σε συσκευη. Το μόνο που με χαλάει ειναι η καμερα που έχει μείνει πίσω από το ανταγωνισμό, G4, s6, 930, και δεν περιμένω τίποτα λιγότερο από μια πολύ καλή αναβάθμιση ώστε να γίνει ο άρχοντας του αντροιντ, και ας λένε πολλά γατιά ότι θα κλείσει η σονυ κλπ. Γελάω με κάτι τέτοια..… Συνέχεια »

Nick

Ρε φιλε τοση μανια με την Sony δεν υπαρχει τι παιζει στα αληθεια όμως..Μπας και σου εκλεψε κανεις την γκομενα και δουλευει στην Sony Hellas? Σοβαρα πες μας εχουμε ολοι αυτην την απορια!!!@παπαροκας tiamat

kinitakias

Συγγνώμη ΣΟΝΥ, αλλά compact ήταν το Ζ1 στις 4,3 ίντσες. Το Ζ3 το ονόμασες compact στις 4,66.Το Ζ5 το βαφτίζεις compact στις 4,7 ίντσες. Άντε να δούμε σύντομα και Ζ8 compact στις 5,5 ίντσες, όταν το κανονικό θα έχει επτά… Έχουμε τρελαθεί τελείως. Τηλέφωνα θέλουμε σε διαστάσεις τηλεφώνων που να μπορούν να δουλευτούν και με το ένα χέρι. Κινητό ναυαρχίδα κάτω από τις 4,5 ίντσες δεν υπάρχει από καμία εταιρία και πολλοί χρήστες μένουν χωρίς αγορές. Αν ήταν έξυπνη η ΣΟΝΥ να κράταγε το μέγεθος οθόνης το Ζ1, να μείωνε τα περιθώρια και να το στρογγύλευε κάπως και καλύτερο κράτημα και να του έδινε κάθε φορά τα καλύτερα υπάρχοντα σωθικά σε επεξεργαστή, μνήμη, κάμερα, κλπ. Μεγάλο κενό στην αγορά που κανείς κατασκευαστής δεν το βλέπει.

Νίκος

kinitakias το z1 και το z3 compact
άν ξέρεις ίδιο μέγεθος έχει, μόνο η οθόνη μεγάλωσε στο z3 compact οπότε μην λες ότι θες! Σε z3 compact έκανε καλή δουλειά!

kinitakias

Ασφαλώς και λέω ότι θέλω γιατί είναι η αποψή μου. Και εσύ μπορείς να λες γιατί αυτό είναι η άποψή σου. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Αλλά διάβαζε πρώτα τι γράφω πριν κρίνεις. Είπα ότι θα προτιμούσα ένα Ζ1 κόμπακτ με μικρότερα bezels. Να στο γράφω αγγλιστί για να καταλάβεις. Για να έχει μικρότερες διαστάσεις. Όχι ούτε το Ζ1 κόμπακτ είναι τέλειο για μένα. Δεν ήθελα ένα τηλέφωνο με μικρότερα bezels και ταυτόχρονα μεγαλύτερη οθόνη για να φτάσει τις διαστάσεις του Ζ1 κόμπακτ και πάλι. Ιδανικό εξωτερικό μέγεθος και σχήμα για μένα νομίζω είναι αυτό του samsung s4 mini. Αλλά δεν μου αρέσουν τα χαρακτηριστικά του.
Αν φτάσεις στις 4,7 ίντσες υπαρχουν αξιόλογες προτάσεις και από άλλες εταιρίες. Αλλά από τις 4,7 οι 5 ίντσες απέχουν ελάχιστα, οπότε εκεί και άν βράζει ο τόπος από εναλλακτικές. Στην αγορά υπάρχει έλλειψη από ναυαρχίδες κοντά στις 4,3 ίντσες. Αυτό βλέπει η apple και θα βγάλει και πάλι τηλέφωνο στις 4 ίντσες. όποιος άλλος δεν το βλέπει είναι τυφλός και στο τέλος χάνει σε πωλήσεις.

Νίκος

Εσύ δες τι γράφεις όχι εγώ φάε την κολοκυθοπίτα και μην μιλάς! Δεν έχεις πιάσει καν xperia και μιλάς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.