Sony Xperia Ζ5: Concept renders αντί για ναυαρχίδα

Η ανακοίνωση της φετινής ναυαρχίδας της Sony, αποδείχτηκε πιο δύσκολη απ ότι θα περιμέναμε. Μέχρι στιγμής τα δεδομένα είναι ότι ανακοινώθηκε το Sony Xperia Z4, αλλά μόνο για την αγορά της Ιαπωνίας και δεν έχουμε καμία επίσημη ανακοίνωση για το τι θα γίνει με την παγκόσμια αγορά.

Οπότε ξεκίνησαν να διαρρέουν διάφορες πληροφορίες και σχέδια του νέου Sony το οποίο διέρρευσε την προηγούμενη εβδομάδα ως Sony Xperia P2. Επίσης ακούστηκαν οι πληροφορίες ότι το Sony Xperia Z4 μπορεί να κυκλοφορήσει στην ευρωπαϊκή αγορά ως Sony Xperia Z3+.

Μέχρι να γίνει η επίσημη παρουσίαση από την Sony για να δούμε τι θα φέρει, έχουμε κάποια concept renders από το Sony Xperia Z5 τα οποία βασίζονται στα σχέδια που διέρρευσαν και έχουν υποστεί αρκετό photoshop.

Όποιος έφτιαξε τα παρακάτω renders τα “οραματίστηκε” με λεπτά περιθώρια, χρήση γυαλιού και μετάλλου για την κατασκευή, 4K οθόνη, οκταπύρηνο επεξεργαστή 3.2GHz, 4GB RAM, αισθητήρα αποτυπωμάτων και μπαταρία 4500mAh.

Οπότε μιας και δεν έχουμε ακόμη ναυαρχίδα στις υπόλοιπες αγορές, έχουμε concept renders.

sony xperia z5 concept, Sony Xperia Ζ5: Concept renders αντί για ναυαρχίδα

sony xperia z5 concept, Sony Xperia Ζ5: Concept renders αντί για ναυαρχίδα

sony xperia z5 concept, Sony Xperia Ζ5: Concept renders αντί για ναυαρχίδα

sony xperia z5 concept, Sony Xperia Ζ5: Concept renders αντί για ναυαρχίδα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
αντωνηςς

Στυλιανε Βασιλη ευχαριστημενος τωρα ; με 4 GIGA RAM !

One

Πολύ όμορφο είναι σαν το P2 μακάρι να ναι αληθινό!

KostasB

Φίλε @αντωνηςς δεν έχεις πιάσει το νόημα. Τα 4GB ram ddr4 και ο 810 είναι μόνο για το LG G4. Δεν μας ενδιαφέρει το Z4 και Z5. Ή LG G4 ή τίποτα…

Joe

Ρε KostasB ποιος ασχολειται με τα Κορεατικα που χαλάνε πιο συχνά και από τα Κινεζικα…

SONY ή τίποτα!

popeye

χαχαχαχαχα εχω λιωσει…

Τελης

Πολλά άρθρα για την Sony βλέπουμε τελευταία , μια εταιρεία που εδώ και καιρό απασχολεί πολύ λίγους με μερίδιο αγοράς που πέφτει συνεχώς (~3% παγκοσμίως το 2015). Βάλτε καμία είδηση για εταιρείες του παρόντος και μέλλοντος όπως Xiaomi , Lenovo , OnePlus , Huawei και όχι του παρελθόντος.

Manolis

τρομερό το εσωτερικό render!!! χαχαχαχα!!!!!

αντωνηςς

Ελα παραδεξου το ο στυλιανος βασιλης εισαι με αλλο ονομα

One

@Τελης η Sony ηπηρχε και θα συνεχίσει να υπάρχει ενώ οι μαρκες που μας λες σε 5 χρονια μπορει να μην υπαρχουν. Ασε που αναβαθμίσεις μετα από ένα χρονο δεν παιρνουν αυτά τα τηλεφωνα, και από υποστήριξή ανύπαρκτη.

Η Sony όμως δινει το Lolipop σε πανω από 20 συσκευές της, περισσότερες από τις συσκευες της Samsung, της LG και της HTC αμα συνδιαστουν ολες μαζι. Αυτό θα πει υποστυριξη αλλα κανεις δεν το λεει. Και αμα σου τυχει κατι βρίσκεις μια αντιπροσωπεία να πας ενώ στις μαρκες που ανέφερες αμην και ποτε.

Για μενα οι παγκόσμιες πωλήσεις δεν σημαινουν τιποτα γιατι είναι καθαρα θεμα marketing το πως αγοραζει ο κοσμος και όχι ουσιας. Σε λιγο θα μου πεις ότι αμα ο κοσμος στην Ελλαδα αγοραζει περισσότεραα Opel από ότι Honda σημαινει ότι η Opel είναι καλύτερη από τη Honda. Αυτό όμως δεν ισχυει.

nikolaos tsaggaris

αγαπητοί φίλοι καλησπέρα και από εμένα , πρίν από 2 εβδομάδες ο αδερφός μου αγόρασε Ζ3 εγώ είμαι φάν της σονυ από παιδάκι , το κινητό είναι στην κυριολεξία πιστόλι – 0 λαγκ ,τρομερή αυτονομία – ζωντανά χρώματα έβερ το καλύτερο κινητό , σίγουρα το καλύτερο κατά την γνώμη μου του 2014 , και από ότι βλέπω πουλάει ακόμα εξαιρετικά ! επειδή θεωρώ πως η σειρά με μονά Ζ εξπιρια κινητά (Ζ1 Ζ3) είναι καλύτερη από τα ζυγά (Ζ2 ίσως Ζ4) θα πάω προσωπικά να αγοράσω σε 8 -9 μήνες κατευθείαν Ζ5 ή αν αγοράσω κάτι πιο σοφτ τώρα αναμένω Μ4 ακουα ή Ρ2
Αυτή είναι η ταπεινή μου και φιλοτίμως ψαγμένη αποψή μου αγαπητοί φίλοι , ειδικά ο συνδυασμός
ΣΟΝΥ τηλεόραση PS4 και xperia κινητού είναι υποδειγματικότατη !
Υ.Γ. είμαι κάτοχος προσωρινά XPERIA u εδώ και περίπου 2 χρόνια και είμαι καταευχαριστημένος !

Τελης

@One
Οι μάρκες που αναφέρω θα υπάρχουν και σε 5 και σε 10 χρόνια , αντίθετα το τμήμα κινητών της Sony πάει για κλείσιμο>>
https://www.androidauthority.com/sony-2015-forecast-605228/
Ευτυχώς που υπάρχει και το playstation γιατί και στις τηλεοράσεις δεν πάει καθόλου καλά.

Nick

ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ Ο @sotiris ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?

Μάκης

@Τέλης το ότι δεν τα πάει καλά στις πωλήσεις δεν σημαίνει πως δεν έχει καλές τηλεοράσεις και κινητά, αντιθέτως έχει από τα καλύτερα απλά είναι θέμα μάρκετινγκ και κακών επιλογών σε λεπτομέρειες που βαριέμαι να αναλύσω… Δεν πρόκειται να παραιτηθεί από κανένα από τα 2 τμήματα, μη σου πω ότι μετάνιωσαν ήδη την πώληση του τμήματος υπολογιστών.

Αλέξανδρος

Ρε @Τέλης πλάκα μας κάνεις; Όλη η σειρά Z είναι κορυφή, περήφανος κάτοχος Z ultra.
Το 2009 που είχα πάρει τα Xperia mini και Xperia mini pro ακόμη τα έχω και δουλεύουν κανονικότατα.
Δε γίνομαι φανατικός τον εταιριών αλλά η Sony όντως σέβεται τους πελάτες της και από service ( τουλάχιστον εδώ Θεσσαλονίκη γιατί Αθήνα ακούω παράπονα ) και από αναβαθμίσεις σε αντίθεση π.χ. με την Lg που στις αναβαθμίσεις είναι άστα να πάνε και στο λέει αυτό κάτοχος Lg g pro, Lg g pad 8.3 και σύντομα και Lg g flex. Το g pro που ήταν η ναυαρχίδα του 2013 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΙ ΤΟ G FLEX αλλά τι να πω, ότι δεν είναι καλή εταιρεία; Στις αναβαθμίσεις δε είναι αλλά βγάζει πρωτοποριακές και καλές συσκευές.
Πολύ κόμπλεξ για την Sony και δε μπορώ να καταλάβω γιατί.
Τώρα για τις τηλεοράσεις πάλι κορυφή είναι αλλά ακριβή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.