Sony Xperia Z5: Φωτογραφίες από dummy της νέας ναυαρχίδας

Μετά την πρώτη promo εικόνα του Sony Xperia Z5 Compact, σήμερα διέρρευσαν φωτογραφίες που λέγεται ότι απεικονίζουν το dummy της κανονικής έκδοσης του Sony Xperia Z5, το οποίο θεωρητικά είναι πολύ κοντά στην τελική έκδοση. Το Xperia Z5 δυστυχώς εμφανίζεται μέσα σε θήκη, αλλά μπορούμε να πάρουμε μια γεύση από το design που θυμίζει Sony Xperia Z3+/Z4.

Οι πληροφορίες λένε ότι το Sony Xperia Z5 θα φοράει και πάλι οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 810, όπως το Sony Xperia Z3+. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά περιμένουμε κάμερα 21.5 Megapixel, οθόνη Quad HD (1440×2560 pixels), μνήμη RAM 3GB ή και 4GB.

Η επίσημη ανακοίνωση μπορεί να γίνει αρχές Σεπτεμβρίου στην IFA του Βερολίνου που θα πραγματοποιηθεί 4-9 Σεπτεμβρίου (το press event της Sony είναι 2 Σεπτεμβρίου). Μαζί με την κανονική έκδοση και το Compact, ίσως δούμε και ένα Xperia Z5+, αλλά μέχρι να γίνει η επίσημη ανακοίνωση κρατάμε επιφυλάξεις για ότι διαρρέει.

Sony Xperia Z5: Διέρρευσαν από dummy της νέας ναυαρχίδας, Sony Xperia Z5: Φωτογραφίες από dummy της νέας ναυαρχίδας

Sony Xperia Z5: Διέρρευσαν από dummy της νέας ναυαρχίδας, Sony Xperia Z5: Φωτογραφίες από dummy της νέας ναυαρχίδας

Sony Xperia Z5: Διέρρευσαν από dummy της νέας ναυαρχίδας, Sony Xperia Z5: Φωτογραφίες από dummy της νέας ναυαρχίδας

Sony Xperia Z5: Διέρρευσαν από dummy της νέας ναυαρχίδας, Sony Xperia Z5: Φωτογραφίες από dummy της νέας ναυαρχίδας

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

Επιτέλους νεω design…not!!

Aruganos

No 820 no party (no buy…)

Xperiakias

Εσυ παρε Samsung η iPhone που εχουν new design σε καθε καινουρια συσκευη !!!

Xperiakias

Μου φαινεται θα περιμενω μεχρι να βγει το Ζ6 αφου θα εχει τον 810 …

Νίκος

Αντέ να δούμε τι μπαταρία θα βάλουν; Γιατί αντί να βάζουν μεγαλύτερη όλο πιο μικρή βάζουν σε mAh! Μόνο και μόνο να το κάνουν πιο λεπτό.

Φώτης

Ωραίο θα είναι αλλά Εγω Παω για note 5 64GB η mate 8…

One

H Apple σε 1 χρονο δεν εχει αλλαξει απολυτως τιποτα σε σχεδιο ενώ η Sony εβαλε αδιάβροχη θυρα usb και αισθητήρα δακτυλικών αποπτυμάτων στο πλαϊ, αλλα λενε κάποιοι ότι της Sony είναι το ιδιο ενώ για την Apple το κανουν τουμπεκι. Γελάνε και οι πέτρες….

Ιωάννης jb

Πάλι design αλλά z3 και z4 !!
Μεγάλη βλακεία!! Η μοναδική βέβαια αλλά σημαντική!!! καλύτερο κινητο απο το z2 σε θέμα design δε βγαίνει!!! Απο 16 και μετά ίσως να δούμε κάτι ανάλογο και λογικά απο Sony, γιατί απο τις υπόλοιπες δε παίζει….
Α και η ανάλυση αν βγει στα 2k θα είναι βλακεία!!!!
είναι άχρηστη ανάλυση.. δεν έχει εφαρμογές, δεν έχει βίντεο, δεν υπάρχει τίποτα σε αυτή! Είναι νεκρή ανάλυση πάρτε το χαμπάρι!!
4k θέλουμε, αλλά χαλαρά δε βιαζόμαστε

ΚΝ

Εγώ προσωπικά δεν είδα το ντιζάιν στο z5 γιατί είναι κρυμμένο. Λογικά θα είναι το όμορφο κλασσικό ντιζάιν με την υψηλή του τεχνολογία. Να είναι κάτι πολύ διαφορετικό δε νομίζω. Εγώ προσωπικά θα ήθελα να το δω με μεταλλικό πίσω μέρος, αλλά υπάρχουν ειδικές λεπτές θήκες για το κάνει κάποιος.
Εξάλλου η Apple από το iPad και το iPhone 5 δεν έχει άλλαξει τίποτα στο ντιζάιν ουσιαστικά, απλά τα αναβαθμίζει μερικώς το hardware με αργά βήματα. Ωραία τηλέφωνα… Αλλά χαχα η διαφήμιση τα κάνει Αόρατα ότι έχουν το ίδιο ντιζάιν. Το ίδιο ισχύει με τα περισσότερα Samsung, HTC κτλ
Οπότε ο καθένας αγοράζει ότι θέλει και το απολαμβάνει. Η κατηγορια z xperia πάντως είναι από τις κορυφαίες επιλογές στο χωρο με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του.

Dimitris

εσεις που κοροιδευετε το design της sony..τι εχει αλλαξει οι apple,samsung,htc ακριβως?ρε γελανε και οι πετρες μαζι σας!!!να μην το αλλαξει ποτε το design η sony..παραμενει το πιο ωραιο που υπαρχει!!!και με τα καλυτερα χαρακτηριστικα!!!!

tasosk

ρε παιδια κραζετε για τον sd810… εχετε πιασει κινητο με sd810? το Oneplus two μου απλα ζεστανεται σε σχεση με το Oneplus one που ειχα που δε μπορουσα να το ακουμπήσω στο σημειο της καμερας… και δεν το λεω για να υποστηριξω τη συσκευή μου αλλα για να πω να μην τρωτε κουτοχορτο (γκουχου της Samsung γκουχου)

Nick

Η αληθεια αν και σονακιας είναι πως το κινητο θα πρεπει να βγει με 820 και 4 GB ram DDR4 στις 6 inches και η καμερα του ακομα και στο manual mode na εχει auto το superior auto και HDR…μετα μακραν το καλυτερο smart στον κοσμο. Επησεις να πω να μην το μπιπ το θεμα με τις τιμες όχι εναι χιλιαρικο και αυτοι γιατι ετσι που το πανε στο τελος ουτε mid range δεν θα μπορούμε να παρουμε παρα μονο κανα κινεζο η value for money προταση κινητα είναι όχι ραβδοι χρυσου ελεος…

Darth

@Xperiakias υπαρχει και LG, HUWEI, XIAOMI, HTC, MIZU, ZTE δεν χρειαζεται να παω ουτε στην σάπια apple ουτε στην πανάκριβη samsung

Jim

tasosk, το oneplus two αξιζει, γιατι με ενδιαφερει!

Jack

Εγώ λέω ότι είναι βλακεία που βγάζουν μικρά κινητά στις 5,5 ίντσες μόνο. Με δυό χέρια το κρατάω και κάνω κλήση άνετα. Εντάξει σε τσέπη μπορεί να μην χωράνε εύκολα, αλλά σε τσάντα ; Στο αυτοκίνητο δίπλα μας ; Μπορούν και παραπάνω. Ονειρεύομαι να φτάσουν γρήγορα στις 20+ ίντσες για να καταργήσω και την τηλεόραση στο υπνοδωμάτιο. 2 σε 1. και ΤιΒι και κινητό.

Υ.Γ.Ρε δε σοβαρευόμαστε λέω εγώ που τρώμε ότι μας σερβίρουν οι εταιρίες. Πριν λίγα χρόνια θεωρούσαμε τις 4,3 ίντσες παντόφλες και τώρα θέλουμε έξι. Ή μάλλον ή εταιρίες μας πλασάρουν-πείθουν ότι το ιδανικό είναι 6+ ίντσες. Μάλλον μπερδεύουν στο μυαλό τους τις ίντσες των κινητών με τις ίντσες άλλων πραγμάτων……τηλεοράσεων εννοώ, που πάει ο νους σας ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.