Sony Xperia Z5: Κυκλοφορεί Ελλάδα με τιμή 769 ευρώ

Την εβδομάδα που μας έρχεται ξεκινάει η επίσημη κυκλοφορία του Sony Xperia Z5 στην Ελλάδα με τιμή 769 ευρώ. Πρόκειται για την μια και μοναδική έκδοση με 32GB ενσωματωμένης μνήμης και υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD. Το Xperia Z5 ειναι 4G+ και αδιάβροχο, έρχεται με οθόνη 5.2 ιντσών Full HD, Snapdragon 810, μνήμη RAM 3GB και αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

Ενσωματώνει κάμερα 23 Megapixel με δυνατότητα λήψης βίντεο 4K και δεύτερη μπροστινή κάμερα 5 Megapixel, ραδιόφωνο FM και μπαταρία 2900 mAh (μη αποσπώμενη).

Sony Xperia Z5 Ελλάδα τιμή 769 ευρώ, Sony Xperia Z5: Κυκλοφορεί Ελλάδα με τιμή 769 ευρώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

100 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giannis

Αντικειμενικά τωρα….ποιος θα δωσει αυτα τα λεφτά για αυτα που προσφερει αυτο το κινητο?περισσότερο σαν άπρακτη μου φαίνεται απο την σονυ.εμεινε πολυ στάσιμη σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό..και να φανταστεις οτι περιμενε απο το z5 καλες πωλήσεις για να μην παρατησει το mobile market.καληνύχτα σονυ.

rose

Oκ τωρα ειναι επισημο η σονι θα εγκαταληψει την αγορα των smartphone .

john

780€ λέει…και πάει για κλείσιμο…

Filippos

Ποιος θα δωσει 700 κ ευρο να παρει αυτο οταν με τα ιδια κ λιγοτερα λεφτα περνεις?s6 κτλπ?

mixtri

Ο Χριστός και η Παναγία…
Ναι, σου πέφτει κάτω και γίνεται θρύψαλα. Και πάνε τα 780Ε. Άντε βρε Σόνυ. Είμαστε και στην ίδια γειτονιά στη Σουηδία… Δεν πάνε καλά οι Γιαπωνέζοι.

Nickolas

Πιστεύω οι τιμές αυτές μπαίνουν εξαιτίας των παρόχων κινητής τηλεφωνίας και όχι επειδή οι ίδιες οι εταιρείες θέλουν να κοστολογούν τόσο τα κινητά τους.
Ειδικά στο εξωτερικό που μπορείς να πάρεις δωρεάν ή σχεδόν δωρεάν ένα κινητό με σύνδεση στα 2 χρόνια, ο καταναλωτής θα στραφεί προς αυτή τη λύση παρά να σκάσει 700 ευρώ για σκέτη συσκευή.
Φυσικά μετά από κάποιους μήνες πέφτει η τιμή τους αλλά μέχρι τότε έχουν βγει οι νέες συσκευές, οπότε πάλι από την αρχή.
Το κακό με τη χώρα μας είναι οτι οι επιδοτήσεις είναι πια στην ουσία ανύπαρκτες και οι τιμές αργούν να πέσουν ακόμη πιο πολύ, μήπως και κονομήσουν κανα φράγκο παραπάνω.
Ευτυχώς που υπάρχουν και τα online καταστήματα και μπορούμε να παίρνουμε κανα καλό κινητό χωρίς να περιμένουμε μήπως και πέσει η τιμή στις μεγάλες αλυσίδες.

DIREFEAR

Αν εξαιρέσουμε τις κάμερες, τι διαφορά έχει σε χαρακτηριστικά από το Ζ3;Ουσιαστικά είναι περσινής τεχνολογίας! 600 ευρώ θα έπρεπε να κοστίζει και πολλά λέω!Ας έβαζε 2Κ οθόνη και 4gb ram για να δικαιολογήσει εν μέρει την τσουχτερή τιμή.

Spiros

Αυτό στη φωτογραφία του κινητό είναι ????? Z1.Z2.Z3.Z4 ? Είμαι 100% σίγουρος ότι έχουν προσλάβει σχεδιαστεί από την LADA

Petros. G3

Εκανε το μεγαλο μπαμ ..πολυ πρωτοτυπος σχεδιασμος και καινοτομος (αρε σονυ τιποτα δεν σε σωνει)

shadgr

Είναι δυνατόν να βάζει οθόνη 4Κ και να μην την χρησιμοποιεί;
Τότε γιατί την βάζει για να βλέπω ταινίες στις 5 ίντσες; Και η μπαταρία 2900; είδα καλά;

Α ρε G4 νομίζω ήρθες για να μείνεις!!!!

George

Πoιος θα δώσει 769 ευρώ για κινητό Sony? Ούτε ο Ioanis justin bieber με τον One δεν θα έδιναν πάνω από 400.

antonis

παιδιά ηρεμήστε…1 έβαλε touch id 2 έβαλα μια πάρα πολύ καλή καμερα 3 έχει sd 4 έχει 2 μέρες μπαταριά 5 είναι αδιάβροχο 6 έχει ενα πολύ κάλο multitasking 7 αν δείτε βίντεο έχει λίγο πολυ ίδιες αποδώσεις με σ6 και γενικά με τικ υπολείπεσ ναυαρχίδες8 πολύ καλη διαχείριση ram..δηλαδή τι θέλετε να φτιάχνει καφέ?????και σε 2 μήνες θα κανει 500 ευρό……@shadgr στο z5 premium εχει 4κ

Κώστας Ζ

Βρήκατε πολλα αδιαβροχα κινητα με τετοια κατασκευη, ραδιοφωνο,με υποδοχη για καρτα μνημης,τετοια καμερα και στα 7.3mm?Γιατι καθεστε και γραφετε μπουρδες;

dimmis

Θα μας πέσουν τα μαλλιά με αυτά που βλέπουμε!
Δλδ πόσο είχαν αρχική τιμή s6 g4 iphone 6s?

Ο άλλος λέει 4k.. πού είδε ότι το απλό Ζ5 έχει 4k??

Ο καθένας με το μακρύ κ το κοντό του!!

Δημήτρης

εσεις που δεν εχετε ιδεα…το z5 premium εχει 4κ οθονη(που φυσικα οοοοοολοι την κοροιδευουν αλλα του χρονου οταν θα την βαλουν και οι υπολοιποι θα πατε να αγορασετε),πηγαινετε να δωσετε λεφτα για το s6 που ολοι τα πουλανε γιατι ειναι για πεταμα…τα μονα που αξιζουν τα λεφτα τους ειναι το z5(ολη η σειρα),το note5 και το g4(η το v10)…ο αλλος λεει περσινη τεχνολογια και εχει τα ιδια χαρακτηριστηκα με τα αλλα…το μυαλο το χρησιμοποιουμε που και που!!!

rose

Η apple εχει φανατικο κοινο και προσωπικα το θεωρω το καλύτερο κινητο στην αγορα οποτε σεν υπαρχει λογος να χαμηλωσει την τιμη . Οσο για την samsung η τιμη και ο λογος που δεν πουλαει πολλα high end πλεον.
Οταν μια εταιρια με τεραστιο μαρκετινγκ δεν μπορει να πουλησει σε αυτην την τιμη ενα καλυτερο προιον απο το z5 οπως το galaxy 6 θα τα καταφέρει η ανυπαρκτη σονυ ?

rose

Η apple εχει φανατικο κοινο και προσωπικα το θεωρω το καλύτερο κινητο στην αγορα οποτε δεν υπαρχει λογος να χαμηλωσει την τιμη μιας και πουλαει σε αυτην. Οσο για την samsung η τιμη ειναι ο λογος που δεν πουλαει πολλα high end πλεον.
Οταν μια εταιρια με τεραστιο μαρκετινγκ δεν μπορει να πουλησει σε αυτην την τιμη ενα καλυτερο προιον απο το z5 οπως το galaxy 6 θα τα καταφέρει η ανυπαρκτη σονυ ?

Dimitris

ok, είναι λίγο ακριβό ΑΛΛΑ
συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ με τον @ΚΩΣΤΑΣ Ζ !
Είναι το πιο ολοκληρωμένο κινητό.

Pateras

Ολα τα Ζ την ιδια μουρη έχουνε που λένε! Ελεος ρε σονυ με αυτη την σχεδίαση

Γιάννης

Η μόνη ελπίδα να ανακαμψει η Sony θα ήταν να πουλάει τα κινητά της σε τιμές ανάλογες με τις δυνατότητες τους , δηλαδή το συγκεκριμένο στα 400-450 μέγιστο , όταν το δίνει στην ίδια τιμή με το G4 και το S6 που είναι καλύτερα κινητά (και ειδικά το Samsung έχει και όνομα στην αγορά) δεν έχει καμία ελπίδα να πουλήσει.

Κώστας Ζ

@Dimitris,δεν μπορω να καταλαβω τι λειπει απο αυτο το κινητο, ειλικρινα! Και αν θες, τι παραπανω εχουν άλλα της ίδιας τιμής (εκτος της QHD οθονης)

One

Γιατί το σχόλιο μου δεν φαίνεται?

KK

Ακριβή τιμη…αλλά λογικοτατη για τα χαρακτηριστικά και το μπραντ της Sony. Σε αντίθεση πολλες άλλες εταιρίες παίζουν στις ίδιες τιμες με χειρότερα χαρακτηριστικά και μερικές οπως Apple με πολυ χειρότερη ποιότητα/δυνατότητες. Επισης, μη ξεχνάμε οτι γύρω στα 200 ευρώ ειναι και το ΦΠΑ στην τιμη.
Οποτε προς τι τοσο μίσος? οποίος θελει και μπορει το αγοράζει και θα εχει κανει μια καταπληκτική επιλογή που ανάλογης ειναι μονο 5-6 τηλεφωνα ….μια καλύτερη ειναι Ζ5 premium.

themis

@Κωστας το προβλημα ειναι οτι δεν κανει κατι καινουριο οπως οι αλλες εταιριες απο το πρωτο z μεχρι τωρα εχει μηνει στο ιδιο design δλδ ΕΛΕΟΣ

παπαροκάς tiamat

Πραγματικα με τετοια μυαλα εκει στη sony δεν υπαρχει σωτηρια!!
Δηλαδη θα τους χαλούσε να το βαζαν 599 ωστε οποιος ηθελε ναυαρχίδα να του βγαινε πιο οικονομικα και να το προτιμουσε απο iphone πχ?
Οπως αναφερθηκε ουτε ο justin Bieber δε δινει τοσα!
Και Μετα κλαινε οτι θα κλεισουν!!!!

Κώστας Ζ

@themis, ειναι αυτος λογος που την κανει κατωτερη; Δεν βλεπω κατι να λειπει και, ειλικρινα, δεν βρισκω προβλημα!
@tiamat, δωσε μου 3 σοβαρους λογους να το βαλουν στα 599 και εγω θα τους δεχτω, αμεσως!

Nick

Έχει την καλύτερη κάμερα σε smart είναι αδιάβροχο έχει στέρεο ηχεία έχει την ποιότητα του γιαπωνέζου έχει επέκταση για sd έχει μπαταρία 2 ημερών άνετα…δεν υπάρχει κανένα μα κανένα κινητό πιο ολοκληρωμένο στην αγορά φυσική ι τιμή του τα Χριστούγεννα θα έχει πέσει κάνα 200αρη…όποιος δεν έχει Sony η δεν το έχει πιάσει στα χέρια του καλύτερα να μην γράφει εκθέτει τον εαυτό του.

n. t

Αν είχε αποσπωμενη θα το έπαιρνα

παπαροκας tiamat

Κωστας z οπως ειπαν και αλλοι εδω κοτζαμ samsung με τετοια φημη και βλεπει μειωση πωλησεων σε ναυαρχιδες στις τιμες αυτες!! Δε θα δει η sony?

Την samsung την παιρνει για πειραματα ,ακομα εχει λιπος(λεφτά)

Η sony βγαινει με τον πιο επισημο τροπο και λεει παιζω τα ρεστα μου!!!!!! ΓΟΝΆΤΙΣΑ ! ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ! ΚΛΕΙΝΩ !!!!!!

παπαροκας tiamat

Κωστα τωρα που στο δωσαν !επικεντρωσου αν θες στη καμερα! Δλδ αν ακομα το auto και το HDR ειναι μονο στα 8mp, αν το 4Κ κρασσαρει, αν το steady shot λειτουργει καλα στα 4K , αν το ψηψιακο ζουμ ειναι τοσο καλο οσο λενε..!

θεμης

@κωστας ζ το θεμα ειναι οτι πρεπει να αλλαξει ριζικα design η sony αμα θελει να κανει καλες πωλησεις ας πουμε η samsung αλλαξε design απο s5 (πλαστικο) πηγε σε μεταλο και γυαλλι (s6) επεισης δημηουργησε κατι τελιως επαναστατικο το s6 EDGE οπου οπως φαινεται και στης πωλησεις τραβηξε το ενδιαφερον του κοσμου απλα η sony πρεπει να κανει κατι καινουριο!

vkrd

Εντάξει μιλάμε για τηλεφωνάρα! Ελπίζω να πέσει η τιμή του γρήγορα, μήπως και το αποκτήσω.

LeoG4

Σχεδόν δύο φορές όσο έχει το καλύτερο σε οθόνη και κάμερα LG G4 στο skroutz , και μετά περιμένουν να πουλήσουν κιόλας. Τραγικό.

Κώστας Ζ

@Θεμης, δεν νομιζω οτι μπορει να κανει κατι παραπανω απο οσα εχει κανει στα 7.3mm! Ποια αλλη εχει κατι παραπανω, και τι; Εκτος,ξαναλεω, της 4K οθονης
@tiamat φιλε, συμφωνω οτι η Σαμνσουγκ εχει περιθωρια για λαθη…καλως ή κακως, ναι, την παιρνει να ρισκαρει. Δεν βρισκω ΚΑΝΕΝΑΝ ομως λογο να μην εχει τετοια τιμη το Ζ5! Ειναι μακραν η καλυτερη ναυαρχιδα κατ’εμενα, και μπορω να στο αιτιολογησω, αν θελεις! Επίσης, δεν μου ειπες κανεναν λογο που πιστευεις πως θα επρεπε να κοστιζει 599€

termanology

770?????χαχααχαχα ελεος.

Με 770 ευρω παίρνω 55αρα τηλεόραση .

One

Ενταξει Κώστα mea culpa. Έκανα edit..

Καλύτερη τιμη από τα Apple και τα Samsung που ειναι χωρις κάρτα microSD και τα πουλάν πανακριβα χωρις να το αξιζουν. Ακομα και από τη microfoft που είναι σχεδόν στην ιδια τιμη καλύτερο είναι.

Η Sony εχει το καλυτερο hardware και software. Εχει multitasking, δεν λαγκαρει, εχει microSD, γράφουν πάνω από 5 λεπτα 4Κ βίντεο χωρις να υπερθερμαίνονται, δεν εχουν camera bugs οπως τα samsung, δεν κλείνουν μονα τους όπως τα apple, και εχουν καλύτερη απόδοση στο gaming από τo Note 5 & S6 plus που παρόλο που εχουν 4gb ram σέρνονται, ενώ το Ζ5 με 3gb ram & Z3c με 2gb ram πάνε σφαίρα.

Για να μη πως για τη ποιότητα μουσικής αφου τα Sony παίζουν 24bit αρχεια μουσικής ενώ οι apple & samsung ακομα να ξυπνήσουν.

Επίσης τα Ζ5 εχουν τον τελευταίας γενιας αισθητήρα κάμερας imx300 της Sony ενώ η apple & Samsung παιρνουν τον παλιας διαλογης αισθητήρα από τη Sony τον imx240, γι’ αυτό εχουν τεράστια διαφορα στις φωτογραφίες που το αναγνώρισε και η DXOMark.

Εμεις θα παιρνουμε Sony και θα καθιστε εσεις με τα Apple & Samsung και εσεις να νομίζετε ότι πουλάτε μούρη λόγω marketing.

Nick

Το ότι μια εταιρεία είναι σε πολλούς τομείς μπροστά από τον ανταγωνισμό εδώ και χρόνια την κάνει να “φαίνεται” ότι δεν έχει ιδιαίτερη εξέλιξη. Ας πούμε δεν εντυπωσιάζει πλέον ούτε η εντυπωσιακή αδιαβροχοποίηση ούτε τα διπλά μπροστινα στερεοφωνικά ηχεία ούτε το Glass & Aluminum sandwich design που πλέον αντεγραψαν και οι γνωστοί Κορεάτες. Το ότι εδώ και πολύ καιρό έχει μια πανισχυρη βάση – πακέτο την οποία και σταδιακά βελτιώνει με ομολογουμενως μικρότερα βήματα από ότι η Samsung ή η LG δεν την κάνει και υποδεέστερη φίρμα νομίζω. Όταν οι υπόλοιποι βάλουν όλα αυτά μαζί με G lens optics 20.7mp (πλέον 23mp με 0.03″ autofocus & 12800 iso sensitivity) σε τέτοια πανέμορφη κομψή συσκευή 7-7.3″ πάχους χωρίς να προεξεχει η κάμερα (χωρίς OIS) με τέτοια αποτελέσματα και να ξεχνάς πραγματικά τι σημαίνει lag, όταν, όταν, τα λέμε τότε. Μέχρι τότε εύχομαι να συνεχίσει η πλειοψηφία παγκοσμίως να χαύει μύγες – μιας και αν και φαν της, δεν έχω μετοχές της Sony να με νοιάζει τόσο – ώστε εμείς οι λίγοι να αγοράζουμε αυτές τις καταπληκτικες συσκευές σε χαμηλές τιμές σχετικά γρήγορα.

vladimiros

Συμφωνω με Nick το Ζ5 ειναι ενα τουμπανο κινητο που τα εχει ολα οσα ειπε μην τα ξαναλεω…
Ναι ειμαι και εγω απο τα “10-15 ατομα ” στην Ελλαδα που γουσταρει sony..
Aλλα κινητο πανω απο 400 ευρω δεν παιρνω επειδη δεν ειμαι κοροιδο, περιμενω να κατεβει η τιμη του και μετα πρατω,δοξα τον θεο υπομονη εχουμε οχι μονο σε κινητα αλλα και σε ποιο σημαντικα πραγματα..
Την τιμη του Ζ5 δεν θα την σχολιασω ναι τωρα ειναι ακριβω αλλα σε 2-3 μηνες θα παει στα 500-550..Π.χ σημερα που ειδα στο σκρουτζ το Ζ5 κομπακτ εχει 540..ενω λεγανε θα ξεκινησει απο τα 600..ειδατε τσακκ 60 ευρω κατω…

Nick

Και να προσθέσω και την δική μου πρόταση προς τους Ιάπωνες αν θέλουν να ανακαμψουν, ας βγάλουν το Z6 με 9mm πάχος με πλαστική κατασκευή χωρίς αδιαβροχοποίηση, να βάλουν 2gb Ram, χωρίς στέρεο ηχεία και ραδιόφωνο, μια κάμερα 13mp με τον φακό που είχε το Xperia S ή το T, με πολύ bloatware à la Samsung, και μετά βγάζουν το Z7 όπως κάνουν μέχρι τώρα με το Z5 και λίγο καλύτερα, να πουν οι μυγοχαύτες “πω είδες εξέλιξη η Sony Mobile ε; Θα το πάρω”. Προφανώς χαριτολογώντας τα λέω επειδή οι περισσότεροι ξεχνούν εύκολα ποιος έκανε τι πρώτος και μετά λένε για στασιμοτητα.

Bloodmaster

Και εγω μαζι με λιγα ατομα πλεον που γουσταρουν sony. Κουραστηκα να ακουω χαζομαρες του τυπου αχρηστα τηλεφωνα κλπ. Παρτε τα μηλα σας και αφηστε εμας τους <> να αγοραζουμε sony.Αυτα χωρις καμια προσβολη στους sony fans για αυτο τα εισαγωγικά.

rose

https://youtu.be/RgaSakKmXZM … Χιλιες φορες πλαστικο παρα να τρεχω στο σερβις καθε βδομαδα.. Σε λιγο θα μας πειτε οτι και το γυαλι ειναι το καταληλο υλικο για τα smartphone οι φανς της sony . Κανονικα με τα xiaomi επρεπε να τα συγκρινεται και οχι με τα lg,apple,htc, Microsoft,samsung .

https://youtu.be/RgaSakKmXZM … Σπλα γυαλι .

Γιώργος

Καλά ρε ροζα πλάκα μας κάνεις? Δες πόσο ευκολα σπάει η οθόνη στο iphone όταν πέφτει με την πρόσοψη προς τα κάτω και μετά μιλάς για την Samsung.
https://www.youtube.com/watch?v=CpxCISKXvrc

παπαροκας tiamat

Η sony πρεπει να κλεισει. Kαι δε το λεω απο κακια , αλλα θα υποστηρίξω τη θεση μου επιχειρηματολογωντας.

Εγω ας πουμε ανοιγω ενα τυροπιταδικο απεναντι απο εναν αλλον.
Ο αλλος πουλαει φρεσκες και νόστιμες τυροπιτες και γω πουλαω μπαγιατικες και μαπα!! Αμα ο κοσμος προτιμάει τον αλλον και σε μενα δε μπαινει πελατης θα ειναι αδικο και θα στεναχωρηθειτε αν κλεισω!!?????

Λοιπον τα sony βγαζουν 1000 μυρια προβλήματα (διαχυση φωτος flash , κακες οθονες με 2 ποιοτητες σε z και z1, μεμβράνη στο z1, κρασσαρισματα στη καμερα στα z2,z4 ,μη καλη λειτουργία του ψηφιακου σταθεροποιητη σε 4Κ στο z5, κακα αποτελεσματα σε auto στις φωτο , τεραστια μπεζελ, κακα after sales services σε ολα τα z )

Ε λοιπον εγω προτιμαω τους πελατες της sony να τους παρει η lg η καποιος τιμιος κινεζος !!!

One

παπαροκα μη λες ψεμματα. Κανένα από τα προβλήματα που ανέφερες δεν εχει το Z3 Compact που εχω και το αυτόματο στη καμερα εχει βελτιωθεί αρκετά στη Lollipop. Στο δικο σου κινητο συμβαινουν αυτά και μετα νομιζεις ότι συμβαίνουν σε όλα τα αλλα.

Στη τελικη αμα δεν γουστάρεις κατι μη το αγοράζεις αλλα μην προσπαθεις να τους βγαλεις ολους τρελους. Θελετε να κλησει η Sony για να παρετε τις πατέντες και τις τεχνολογιες της στα κινητα σας με πρωτους και καλύτερους τους αισθητήρες γι’ αυτό ριχνετε τοσο κράξιμο. Αυτό είναι παραδέξου το.

Αλλα φτιαξτε πρωτα κινητα που να λειτουργουν όπως τα Sony και μετα να λετε αν θα πρεπει να κλεισει ή όχι. Και αν θες τη γνωμη Sony & HTC δεν κλείνουν ποτέ και με τίποτα. Αλλους να φοβάσαι.

Ιωάννης jb

tiamat δεν εχεις καταλάβει ακόμα οτι το καλό το τυροπιτάδικο, είναι αυτό που γράφει sony και τα χάλια είναι τα υπόλοιπα…
Βγάζουν προβλήματα τα sony καλά ρε φίλε σε site τεχνολογίας σχολιάζεις το έχεις καταλάβει??
Ενω τα υπόλοιπα κινητά δε βγάζουν κανένα πρόβλημα ε??
τα περιθώρια απο πότε αποτελούν πρόβλημα?? Πόσο πιο γελοίος μπορείς να γίνεις πραγματικά απορώ!!!!

Γιώργος

Με Ioannis jb και one ο όρος fanboy και πρόβατο έχει περάσει σε άλλη διάσταση , σε μια εταιρεία που δεν μπορεί να βγάλει ούτε ένα κινητό της προκοπής με συχρονα χαρακτηριστικά, χωρίς προβλήματα και με ανταγωνιστικές τιμές αυτοί τα βλέπουν όλα τέλεια.
Ευτυχώς οι καταναλωτές βλέπουν αντικειμενικά τα πράγματα και τα αποτελέσματα τα ξέρουμε , 1% μερίδιο αγοράς στις ΗΠΑ , κάτω απο 2.5% παγκοσμίως και συνεχείς πτωτικές τάσεις με χασούρα κάποιες εκ. εκ. δολάρια κάθε χρόνο. Αυτό είναι άλλωστε που μετράει και όχι τι λεει ο κάθε γραφικός με παρωπίδες σε blog και sites.

Koukoz

Προς όλους τους haters βρείτε μου μία εταιρεία εκτός IOS που δίνει τόση πολύ υποστήριξη στους πελάτες της. Μέχρι και το Μ2 θα πάρει lollipop μεσαίας κατηγορίας κινητό! όσο για την σειρά Ζ κινητό 2 ετών έχει πάρει τις περισσότερες αναβαθμίσεις στο android και από nexus αν δε κάνω λάθος.
Νομίζω ότι σχεδόν από 2 χρόνια απροβλημάτιστης χρήσης με το Ζ1 μου ήρθε η ώρα κατά άνοιξη μεριά να κάνω την αναβάθμισή μου στο Ζ5.
Υ.Γ. Άντε να τρολάρω λιγάκι…. στις υπερεταιρείες σας μετά από δύο χρόνια πόσο καιρό αντέχει η μπαταρία σας ?????????

gericho

Δεν είμαι hater, οπότε δε θα έπρεπε να απαντήσω.

Αλλά στο θέμα υποστήριξη έχεις απάντηση από Microsoft μεριά.
λολ

παπαροκάς tiamat

Περα απο φανμποισμους θα μου εξηγησει κάνεις απο τους φανμποι γιατι ενω ομολογουμενως δεν πουλαει γιατι τα z1, z2 ,z3 ,z4 ,z5 ειναι ακριβως τα ιδια???

Και μη μου φερει σαν παραδειγμα την apple και την sammy γιατι αυτες πουλανε !! Δεν εχουν λογο να αλλαξουν! και παρολα αυτα η samsung αλλαξε τα υλικα της μολις ειδε τις πωλησεις να καταρρεουν!
Η sony τι εκανε και τι συνεχιζει να κανει για να αντιστρεψει την εις βαρος της κατασταση?

steliosGR

“Παιδια, μαζευτηκαμε εδω στη sony mobile αποψε επειδη η εταιρια παει για φουντο. πρεπει να κανουμε κατι γρηγορα να το σωσουμε το πραγμα, ακουω προτασεις
– Να μην αλλαξουμε καθολου το design, να μην εισαγουμε καμια ουσιαστικη καινοτομια, γενικα να κανουμε οτι καναμε μεχρι τωρα, και να αυξησουμε κατακορυφα την τιμη
– ΕΥΓΕ ΝΕΕ ΜΟΥ. ΠΡΟΑΓΩΓΗ”

παπαροκάς tiamat

Επειδη δε σας βλεπω προθυμους να μου απαντησετε ουσιωδως, να σας πω εγω γιατι δε κανει τιποτα να αντιστρεψει τη κατασταση!

Η sony ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ .

Μπαινει καθε χρονο μεσα πολλα εκατομμυρια. Δε ξερω αν τη συμφερει και αν αξιζει να επενδυσει και να καινοτομησει, οταν δεν υπάρχουν εχέγγυα οτι θα ανταποδωσουν σε χρημα ολες οι αναγκαιες επενδυσεις .

εχει βγει λοιπον τσαρκα για επίδοξους συντροφους και περιμενει να ξεφορτωθεί μια και καλη το ζημιογονο τμημα mobile στην καλυτερη δυνατη προσφορα που θα της γινει!

djfapples

Το κινητό είναι κόσμημα ειδικά το χρυσό εγώ ως κάτοχος του z2 κ απόλυτα ευχαριστημένος τον τελευταίο χρόνο κατάλαβα ότι η Sony είναι από τις σοβαρότερες εταιρείες όσο αφορά το z5 συνδυάζει την καλύτερη κάμερα που έχει βγει ποτέ σε κινητό άμεσο ξεκλειδώμα με δαχτυλικο αποτύπωμα αδιάβροχο και καλή μπαταρία οι αναβάθμισεις δεδομενες για 2 χρονάκια τα samsung να κοιτάξουν να φτιάξουν το multitasking που φορτώνει και ξαναφορτώνει τις εφαρμογές

Γιώργος

@djfapples
Κυκλοφορούν διάφορα συγκριτικά στο youtube στα οποία φαίνεται καθαρά ότι και το S6 και το Note 5 έχουν καλύτερη σταθεροποίηση στο video και σε φωτογραφία όσο αφορά τα χρώματα και το επίπεδο λεπτομέρειας είναι καλύτερα από το Z5. Δες και κρίνε μόνος σου.

Dapitium

@παπαροκάς tiamat
έλα πες την αλήθεια… δουλεύεις στην LG και πληρώνεσαι για τα σχόλια! Αλλιώς δεν μπορώ να δικαιολογήσω το ¨πάθος¨ σου εναντίον της SONY. ¨Όπως σου είχε πει και ένας φίλος εδώ σε άλλο άρθρο: “Εσένα σαν καταναλωτή ποιο θα είναι το κέρδος σου αν κλείσει η SONY;”

(*δεν γουστάρω προσωπικές αντιπαραθέσεις αλλά πλέον έχεις γίνει βαρετά προβλέψιμος)
(**Σταμάτα να λες ανακρίβειες, έχεις πρόσβαση στο ίντερνετ άρα και στην γνώση, ψάξε το πριν πεις κάτι, αλλιώς εκτίθεσαι)
(***προκαταβολικά συγνώμη στον Κώστα για το ανέβασμα των τόνων)

Χρήστος Β.

– Ποιά είναι η πιο εύκολη δουλειά στο κόσμο;
– Σχεδιαστής του Xperia στη Sony.

NLS

Παιδιά κακά τα ψέμματα, δεν φαίνεται ικανό να ανεβάσει τις πωλήσεις της Sony. Ειδικά σε αυτή την τιμή. Η αύξηση τιμής δεν είναι τυχαία, ΕΙΝΑΙ πολιτική. Είναι πολιτική που ακολούθησε και η Apple. Λέει ότι “θα το βάλω ακριβά και αυτό από μόνο του θα το δηλώσει σαν premium στο μυαλό του κόσμου, έχουμε και το brand name, δεν είναι ανάγκη να κάνουμε τίποτα ριζοσπαστικό”. Θα δείξει πως θα βγει, εξάλλου η ίδια η Sony είχε πει ότι την κάνει σιγά σιγά από το χώρο (επισημότατα το είπε ότι θα επικεντρωθούν στο PS) και μόνο αν έχει μεγάλη άνοδο θα το ξανασκεφτεί. Στο excel μου (φτιάχνω ένα όταν θέλω να πάρω νέο device) έχει από τα πιο ψηλά σκορ, αλλά κυρίως λόγο αδιαβροχοποίησης και λόγο του ότι ΗΔΗ ήταν καλό. Όμως δεν έφερε τίποτα πραγματικά ουσιωδώς νέο. Μισιακά πράγματα. Έβαλαν πολλά megapixels σε ένα μικρό (για αυτά τα megapixels) σένσορα, ανίκανο να μαζέψει αρκετά φωτόνια και όμως δίπλα πλάσαραν ένα από τα πιο… προπέρσινα απλά LED flash. Έβαλαν σούπερ γρήγορο focus (που είναι σούπερ όχι αστεία) και έμειναν στην αστεία ψηφιακή σταθεροποίηση, τεχνολογία που είχαν στις κάμερες πριν 10 χρόνια. Έμειναν στο omnibalance (καλά έκαναν, έχει ψωμί αν το εμπλούτιζαν… Συνέχεια »

pazzo

Δυστυχώς είναι πολλά τα χρήματα. Πολύ όμορφη συσκευή, αλλά είναι πολλά τα 770 ευρώ. Ίσως αν έβγαινε πριν κάνα εξάμηνο στην αγορά μαζί με s6 και G4 κάτι να γινόταν. Τώρα δύσκολα. Δηλαδή το premium πόσο θα κάνει; 900;;; κρίμα.
και έλεγα μήπως ξαναγυρίσω σε αντροιντ μετά από 3 χρόνια, γιατί to Ζ5 ήταν το μόνο αντροιντ που μου έκανε κλικ, αλλά απ’οτι φαίνεται θα παραμείνω σε wp.

Ιωάννης jb

Γιώργος αγοράκι μου γλυκό οταν λες σύγχρονα χαρακτηριστικά τι εννοείς?? Πες μας λιγάκι… γιατί είσαι τόσο προσβλητικός απέναντι μου σε σημείο που καταντάει αηδία.. Ένα σύγχρονο χαρακτηριστικό που λείπει απο το z5..???? Πες μου ρε, έστω ένα!!!!! Για πες μου γιατί στην Ευρώπη τα xperia είναι τα κινητά με τις καλύτερες πωλήσεις και μην αναφέρεις το 1% στην Αμερική, εκεί οπου όλοι οι πάροχοι κάνουν λες και ακόμη οι Γιαπωνέζοι τους βομβαρδίζουν στο περλ χαρμπορ.. ή το παγκόσμιο ποσοστό στο οποίο συμβάλουν όλοι οι τριτοκοσμικοί Ινδοί, Κινέζοι, iphoνέζοι.. NLS.. Μονος σου το είπες οτι ανέκαθεν τα xperia για σένα ήταν απο τα πρώτα στη λίστα σου και εχεις δίκιο, για το κάθε σοβαρό ανθρωπο που θέλει ένα κινητό που να τα έχει όλα και σε ποιοτικό βαθμό τα πιο πολλά απο αυτά…. τα xperia είναι πρώτα στη λίστα αγοράς!!!!! Για το design δε θα το σχολιάσω αποψη σου να μη σου αρέσει αλλά και μένα τα z5 δε μου κάνουν και πολύ το κλικ σε θέμα design!! Πάντως ο λόγος δεν είναι αυτός που αναφέρεις κάτι άλλο είναι μάλλον οι στρογγυλεμένες ακρες.. Για το led flash εχεις φάει κόλλημα και αν τόσο πολύ σε ενδιαφέρει να βγάζεις τέλειες photo σε… Συνέχεια »

Γιώργος

@Dapitium
Το κέρδος αν κλείσει η Sony προφανώς θα είναι ότι θα γλιτώσουμε από τα διάφορα troll της εταιρείας όπως ο JB και ο One που μας έχουν πρήξει.

NLS

Ιωάννη, λες στον άλλο ότι είναι προσβλητικός, αλλά και εσύ δεν μιλάς με τον καλύτερο καλύτερο τρόπο. Εκφράσεις όπως “μήπως την έχετε δει κάπως” και γενικά κάπως επιθετική γραφή. 🙂 Φιλικά δηλαδή. Τώρα για αυτά που λες. Θέλω να δω τα στατιστικά που έχεις δει για Ευρώπη, γιατί και εγώ έχω δει πρόσφατα στατιστικά και η Sony καμία σχέση δεν έχει με πρωτιά στην Ευρώπη. Το Z5 σαν στεγνά specs είναι ψηλά. Το είπαμε, δεν το παίρνω πίσω. Αλλά δεν έχει αυτό το κάτι να πω “πωπω τώρα έπαθα σοκ”. Ακριβώς γι’ αυτό το μικρό σοκ που ψάχνω κοιτάω μόνο το Premium (αν και η τιμή του θα είναι άπιαστη όπως φαίνεται) και όχι το σκέτο (συν το ότι θέλω phablet, έχω κόλλημα από εποχή Note N7000 – άσε που έχω παρατηρήσει ότι όταν έχω τηλέφωνο και tablet δίπλα δίπλα, πάντα παίρνω το tablet για να κάνω κάτι). Συν κάνει φάουλ (που τα είπα πιο πάνω, δεν τα ξαναλέω) που δεν δικαιολογούνται. Μη δικαιολογείς τη Sony για το LED. Ούτε είναι λόγος ότι… δεν είναι camera το κινητό. Κι όμως, τα σύγχρονα κινητά, από τις point-n-shoot (οκ όχι τις DSLR βέβαια) έχουν φτάσει ΠΟΛΥ κοντά. Στο κάτω κάτω με 770… Συνέχεια »

Ιωάννης jb

NLS θελεις να με τρελάνεις?? πριν δε σε πρόσβαλα αλλά τώρα με κάνεις να το θέλω!!!
Απο πότε είναι προσβλητικό το μηπως την έχετε δει κάπως??
Σε παρακαλώ τώρα που θα με πεις και τρολ και δε ξέρω εγω τι άλλο αντε απο εκει πανίβλακα!!!

Ιωάννης jb

Γιώργος αμα ειμαι εγώ τρολ εσυ είσαι τρολευ!!!

Themazerunner

Η sony ειναι ετης φωτος πολυ πιο ποιοτικη απο την μηλοεταιρεια σε ολα. Και το λειτουργικο της ειναι σχεδον αψογο αλλα και οτι αγοραζει στο επομενο μοντελο ενας καταναλωτης ξερει οτι θα ειναι καλυτερο απο το προηγουμενο. Το να κλεισει η Sony οχι μονο δεν βοηθα την τεχνολογια αλλα ουτε και τον ανταγωνισμο. Απλα αποψη μου ειναι αντι να αναλωνονται αυτες οι εταιρειες οπως και η samsung σε πειραματισμους,μπορουνε στα site τους να εχουν λιγα ατομα να επικοινωνουνε με τον καθημερινο κοσμο και να αφουγκραζωνται τις αναγκες των καθημερινων καταναλωτων της να κρινουν και να προσφερουν αυτο που εχουν αναγκη και τους χρειαζονται.Τα κινητα απο specs φτανουν σιγα σιγα στον κορεσμο και αν δεν αλλαξει κατι ουσιαστικο στον τομεα software και στο support(καθημερινο και εβδομαδιαιο)ολοι θα χασουν συντομα. Εταιρειες οπως η Sony η Samsung LG εαν δημιουργουσανε ενα τμημα που να χρηματοδοτειται για την αναπτυξη ενος νεου και ανεξαρτητου λειτουργικου και εφαρμογων απο την Google πιστευω οτι το μελλον θα τους ανηκε.Κριμα να πετανε τοσο χρημα στον δρομο να μην πιανει τοπο και να βλεπουμε τετοιες εταιρειες πραγματικα να εξελισονται και οχι σαν μερικους αλλους να κοροιδευουν τον κοσμο. To μελλον ειναι στο software κυριως και οχι σε μια συσκευη… Συνέχεια »

dimitrinho

Καλα εσεις που τσακωνεστε γιατι δεν ανταλλαζετε facebook και να δημιουργησετε μια ομαδικη και να συνεχισετε τις διαφορες σας εκει;

One

@Γιώργος εσυ εισαι φανατικος fan & hater.

Στις ΗΠΑ η Sony δε φερνει σχεδόν καθόλου κινητα γι’ αυτό εχει αυτό το ποσοσρτο εκει και πραγματικά εκει τη κραζω και εγω περισσότερο από εσένα.

Αλλα στην Ευρωπη περσι ειχε 10% και φετος 7% που θα αυξηθει κι άλλο τωρα που βγήκαν τα Ζ5.

Τωρα σε χωρες του τρίτου κόσμου μονο η Samsung πουλάει εκει τα πάμφθηνα κινητά της αφου η Sony δε βγαζει κινητά κατω από 120 ευρω.

One

Και οσοι μιλάνε για τον σχεδιασμο στη Sony ας δουν πρωτα το ματι του Κύκλωπα που προεξεχει πισω στις κάμερες και μετα να μιλάνε για σχεδιασμο. Ειλικρινα πιο πολύ μου αρεσουν τα κινεζικα παρα τα Samsung και είναι αυτος ο λογος.

H Sony δινει κάμερα 6 στοιχείων με κορυφαιο αισθητήρα τελευταιας γενιάς και χωρις να προεξέχει. Γι’ αυτό και τσαγιαζει στο Dxomark.

Dapitium

Παιδιά.. παιδιά.. ειρήνη ημίν!! Μη τσακώνεστε!

Ελάτε οοολοι μαζί τώρα ήρεμα να ΚΡΑΞΟΥΜΕ τα iphone!!! ε; καλή ιδέα;

Ξεκινάω!

Τα iphone είναι γτπ!

Dapitium


Αστείο

One

Για μενα φιλε Dapitium iPhone και Samsung είναι 2 πλευρές του ιδιου νομίσματος…. Marketing, marketing, marketing…

Γιώργος

Ένα σύγχρονο χαρακτηριστικό που λείπει απο το z5.???? Πολύ εύκολη η απάντηση , QHD οθόνη.

Βέβαια υπάρχει το Z5 premium , που έχει οθόνη 4K , αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι 4K , είναι FullHD. Τραγική και σε αυτό η Sony , παρουσίασε κινητό που είναι 4K μαϊμού.

ΥΓ. Το ότι η Sony κάθε τρεις μήνες βγάζει νέα ναυαρχίδα γιατί η προηγούμενη έχει βγει μάπα δεν είδα να το σχολιάζει κανείς.

giwrgos.

σιγα ρε πεσατε πανω να το φατε το κινητο…δηλ πιο εχει καλυτερα χαρακτηριστικα ;;;βρειτε μου ενα…το μονο κακο με τα sony ειναι οτι δεν εχουν marketing οπως τα samsung…

pazzo

@ Γιωργος έχεις διαβάσει κάνα review?
Σε περίπτωση που κάπου δεν το διαβασες, η οθόνη στο premium είναι 4Κ. και λειτουργεί ως 4K όπου πραγματικά το χρειαζετε. σε κανα 4Κ βιντεακι, σε φωτο κλπ. Το ότι μειώνετε η ανάλυση όταν είσαι στο menu ή στο facebook (που δεν το χρειαζεσαι) για χάρη της αυτονομία της μπαταρίας, είναι μαγκια της sony.. όχι μαιμού.
Να υποθέσω δηλαδή ότι εάν πας και αγοράσεις TV με 4K οθόνη, θα περιμένεις να βλέπεις Αnt1 των 720p σε 4Κ? έτσι μαγικά?..

παπαροκάς tiamat

Το dxomark τα πηρε !! Kαι μαλιστα χοντρα! Η sony δεν εχει εξελιξει καθολου τη καμερα ουτε σε software ουτε σε hardware !
To αυτοματο παραμενει στα 8mp απο το πρωτο z εως σημερα λοιπον!! ,το steadyshot δε λειτουργει σε ληψεις 4Κ ,το flash παραμενει μονό! Και σε ολα τα συγκριτικά στο διαδυκτιο υστερει και απο τα iphone6s,τα note5 ,galaxy s6 και απο το lg g4 σε νυχτερινες ληψεις .

Μονο το dxomark ειδε λοιπον τη καμερα ως κορυφη. Αλλα εκτεθηκαν ασχημα. Ειδικα το 93 που του βαλανε στo stabilizer τη στιγμη που στα αλλα καλα κινητα βαλανε 60-65 βια,τους εχει καψει πολύ άσχημα! Αμα δειτε βιντεο σε 4Κ ξαναλεω το sony τρεμει ολοκληρο!!

@ioannis μη τα παιρνεις με τον ΝLS ,ειναι γνωστος …. (!) μη του δινουμε και αξια …. 😉

Themazerunner

Συμφωνω με pazzo και στο…
“Να υποθέσω δηλαδή ότι εάν πας και αγοράσεις TV με 4K οθόνη, θα περιμένεις να βλέπεις Αnt1 των 720p σε 4Κ? έτσι μαγικά?..”

Ιωάννης jb

tiamat δε θα μου πεις τι πρέπει να κάνω και σοβαρέψου λίγο γιατί είσαι όλο ανακρίβειες και χαζες ιστορίες συνομοσίας..
Ασε αυτούς απο το dxomark να ξέρουν κάτι παραπάνω απο σένα και απο μένα…
Ασε τα συγκριτικά στο διαδίκτυο γιατι και προχθες ανέβασες κάτι και γελοιοποιήθηκες!!
Παρτο χαμπάρι σαμσουνγκακια, Sony=κορυφή σε κάμερα και σε πολλά ακόμη…..
Παρε ένα z5 σε κάνα 2 μήνες που θα πέσει στα 5 κάτι….
Να είσαι αδιαβροχος, να έχεις το καλύτερο ηχο σε hands free, να έχεις διπλά στερεοφωνικά ηχεία, να εχεις τη καλύτερη camera-videocamera, να είσαι με την πιο σωστή απεικόνιση και οχι ψευτιες και υπερβολες, να είσαι με μπαταρία που θα σε βγάζει ανετα 1 μέρα full χρήσης και όλα αυτά σε μια designατη συσκευη.!!!!! και κρατα το οχι πολύ 1 βδομαδα, ελα μετά να τα πούμε μικρέ…

Ιωάννης jb

Για κάρτες μνήμης και ραδιώφωνο δε μιλάω καν, είναι δεδομένα πράγματα….

Dapitium

@παπαροκάς tiamat
Στο είπα μην λες ανακρίβειες γιατί εκτίθεσαι, δεν με άκουσες!

https://www.youtube.com/watch?v=UtDzdTsmkfU

στο 1:20

“..option to use the full resolution of the sensor even when you using the superior auto mode..”

ΚΝ

Χαμός γινεται σε απόψεις.
Η Sony ειναι παράγει αξιόπιστα και κορυφαια τεχνολογικά κινητά. Όσοι εχουν πάρει ενα κινητο δυσκολα το αλλάζουν, γιατι εχει κορυφαία και ιδιατερα χαρακτηριστικά ειδικα στη σειρά Ζ.
Το Ζ5 ειναι απόδειξη οτι εχει χτυπήσει την κορυφή παλι, αλλα δεν ειναι μόνη της αφού και άλλες εταιρίες 7-8 βγάζουν εξίσου καλα κινητά με διαφοροποιήσεις βέβαια. Όσο για το σχέδιο εμενα προσωπικά μου αρεσει οπως και σε αρκετό κοσμο, αλλα ειναι θεμα υποκειμενικό οποτε δεν ειναι μετρήσιμο.πχ Apple βγάζει καλα τηλεφωνα, αλλα αν δεν ειχε το μπραντ ολοι θα λέγαμε κοιτά μια εταιρια πόσο υπερβολικά κοστολογεί το προϊόν της.
Όσο για τα χρηματα του το Ζ5 τα αξίζει οταν βλεπεις Και τα αλλα κινητά που κινούνται σε αυτο χώρο, θα έλεγα ισως και ειναι καλη τιμη με βάση το hardware.
Επισης, ειναι για αγοραστές που διαθέτουν αρκετα χρηματα και οχι για αυτους που δεν εχουν ή δε διαθέτουν. Οποτε οποίος μπορει το αγοράζει και το ιδιο ισχυει για ολα τα κινητά αυτην της κατηγορίας ……θα εχει κανει μια κορυφαία επιλογή.

vangelissiros

ΠΡΩΗΝ ΚΑΤΟΧΟΣ Ζ1 Ζ3 ΕΙΜΑΙ ΦΑΝ ΤΗΣ ΣΟΝΥ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΗ ΕΝΑΣ ΜΥΘΟΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ 20,7 ΚΑΙ ΤΩΡΑ 23 ΜP ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΟΝΟ 8 ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΣΟΝΥ? ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΣΤΟ Ζ3 ΒΕΛΤΙΩΘΗΚΑΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ Ζ1 ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ Ζ5 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΤΟ Ζ3 ΕΙΧΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ 2 ΜΕΡΕΣ ΟΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΟΥΩΜΑΙ.ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ Ζ1 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΦΟΡΤΙΖΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΧΡΗΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ.ΠΑΝΤΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΖΗΣΩ ΧΩΡΙΣ ΣΟΝΥ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΚΑΙ Σ6 ΤΗΣ ΣΑΜΣΟΥΓΚ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΗ ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΜΟΛΕΝΤ.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ Ζ5 Η 5ΑΡΑ ΜΠΡΟΣΤΙΝΗ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΡΕΒΙΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 3,7 ΟΧΙ 5 ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΛΩΝ ΚΑΙ Η ΠΙΣΩ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΣΤΑ 8 ΚΑΙ ΤΑ 23 ΣΕ ΜΗ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ.ΤΑ 770 ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΦΑΝ ΤΗΣ ΣΟΝΥ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΕΜΙΟΥΜ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ 100 + ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ. ΠΑΝΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΣΟΝΥ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ. ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΛΛΑ… Συνέχεια »

Gvirginia

wow… Πραγματικά, τα σχόλια έχουν ξεφύγει τελευταία…

Nio

Tiamat
τα bezel των galaxy S6 και των iphone ειναι ιδια και μεγαλυτερα.
Το Note5 δεν εχει multitasking και δεν το φερνουν Ευρωπη. Εχει βαρυ touchwiz.
ποιοτητα κατασκευης που τα Sony την εχουν απο το Z…… και χωρις να εξεχει η καμερα…..
και ειναι και αδιαβροχα…. και εχουν και μεγαλυτερη μπαταρια……. στο ιδιο παχος…..
και ραδιοφωνο…… και micro SD……. και stereo ηχεια …… με τα ιδια και μικροτερα bezel…….
μην μιλησω για το Ζ που πηρε την 5.1 και πεταει…..
χμμμμμ…….
Καποιος αλλος πρεπει να κλεισει.
Αν στο design επαιρνε τις καμπυλες του G2 ή του mate 7 θα μιλαγαμε για μονοπωλιο…

Νίκος

Καλό αλλά ακριβό!

Shadgr

Full HD και 769;
Για Android;
Έλεος δηλαδή…

Ιωάννης jb

Shadgr.. εσυ δλδ αν είχε 2k οθόνη θα την δικαιολογούσες τη τιμή??
το 6s σε πληροφορώ οτι έχει ανάλυση hd και κάνει περισσότερα!!
Δε πάει με τις αναλύσεις το θέμα τις κοστολόγησης!! ΕΛΕΟΣ!!!!
Δλδ πως την έχετε δει?? Τι ζητάτε απο το κινητό σας να έχει, πραγματικά απορώ!!

παπαροκάς tiamat

Ναι ρε παιδια! Η αναλυση ειναι μερος μονο της ποιοτητας μιας οθονης! Μη το κανουμε σαν τη καμερα! To πρωτο αδιαβροχο z με τα 20 mp ειναι καλυτερο απο το s6 με τα 16?

Παίζει να εχουν και 10000 επιπεδα διαφορα κλάσης!

Dapitium

@παπαροκάς tiamat
το βίντεο το είδες αγαπητέ φίλε μου; δεν έχεις να πεις τίποτα;

Dapitium

Το πρώτο xperia Z είχε 13 megapixel.

https://www.sonymobile.com/gr/products/phones/xperia-z/specifications/#tabs

One

Καλα οι ανθρωποι εχουν ξεφυγει αφου βλέπουν τη Samsung να κατρακυλάει στα οικονομικα της. Μαλιστα μετα τις απολύσεις, τωρα εκλεισαν τα κεντρικα γραφεία στο Λονδινο και τα μετεφεραν στην Πολωνια.

Οποτε είναι λογικο να μη θελουν το ανταγωνισμο αφού η Sony τους ξεφυλλίζει στις ναυαρχίδες.

παπαροκας tiamat

Dapitium σιγα μη παω τη συζητηση εκει που θες.
Ζ5’s Low light performance is OK, but not best in class!
Τι δε καταλαβαινεις!

mixtri

Εγώ ρε παιδιά να συμφωνήσω μαζί σας ότι έχουν πολύ καλές κάμερες, μπαταρίες, οθόνες, σήμα, ποιότητα συνομιλίας κτλ κτλ.

Αλλά ότι πέφτουν κάτω και ΣΠΑΝΕ με το παραμικρό είναι απαράδεκτο. Το γυαλί δεν είναι ιδανικό για την κατασκευή της πλάτης αλλά και το γυαλί της οθόνης δεν είναι ανθεκτικό.

Κάτι πρέπει να κάνει η Sony για αυτό.

Έχω δουλέψει και στη Sony Mobile και ξέρω πως είναι τα πράγματα. Μια χαρά εταιρεία είναι από πολλές απόψεις αλλά το υλικό κατασκευής τους, παρότι γκλάμουρ είναι τραγικότατο…

ΛΛ

Σιγά mixtri …. Δηλαδή η Apple, Samsung που είχαν και έχουν κάτι παρόμοιο όπως και άλλες εταιρίες …. είναι και αυτές τραγικές. Όσοι έχουν τηλέφωνα τέτοιου τύπου τα επιλέγουν ακριβώς για αυτό το λόγο και φυσικά οι εταιρίες τα βάζουν γιατί οι καταναλωτές τα ζητάνε. Όσο για τη Sony έχω όπως και γνωστοί μου και δεν μας έπαθαν τίποτα και ας έπεσαν κάτω. Λογικό είναι να συμβεί σπάσιμο σε καμιά μεγάλη βουτιά ΄…αλλά αυτό ισχύει για όλες τις εταιρίες. Εξάλλου δεν παίρνει κινητό για να το πετάς κάτω…..όπως και τον υπολογιστή σου ή το τάμπλετ το πετάς κάτω και έχεις την απαίτηση να μη σου σπάσει.
Όσο για τη Sony έχει ειδικά ανθεκτικό γυαλί και στις 2 πλευρές με ειδική εργοστασιακή μεμβράνη για επιπλέον προστασίας σε σχέση με όλες τις άλλες εταιρίες, που ελάχιστες να βάζουν ενισχυμένο. Εξάλλου η Apple κρατάει την πρωτιά στα σπασίματα οθόνης και μάλιστα με τα δικά της επίσημα στοιχεία το 22% του τζίρου προέρχεται από αντικατάσταση οθονών.

Panos

Μη χολοσκάτε.Οι έχοντες μετοχές Sony στο χαρτοφυλάκιο τους αν γουστάρουν ας τις ξεφορτωθούν.Οι μή έχοντες ας αγοράσουν μετοχές Apple η Samsung..
A ρε 3130 με συμβόλαιο 2 χρόνια και αντίστοιχα 100-150 € το μήνα πάγιο…….

One

Panos οι μετοχές της Samsung πέφτουν γι’ αυτό και οι απολύσεις και μεταφορά των κεντρικών γραφείων στην Πολωνία και η κατακόρυφη πτώση τιμών. Η φουσκα σκαει…

Themazerunner

Αν και εχει ξαναειπωθει απο αλλο φιλο θα το ξαναβαλω γιατι μερικοι μπερδευουν κολλοσους και κατασκευαστικες εταιρειες τερατα,τελευταιας τεχνολογιας με την apple που πουλαει κινητα φυκια για μεταξωτες κορδελες με ενα logo…της οποιας ολα τα εξαρτηματα ειναι 2-3 κατασκευαστων.

https://www.youtube.com/watch?v=6Afpey7Eldo

Σιγα μην πτωχευσει η Samsung κιολας…λιγη σοβαροτητα δεν βλαπτει που και που…

Γιώργος

The Xperia Z5 is a phone without a home. It’s comfortably beaten by Samsung’s Galaxy S6, whether you’re talking design, ergonomics, performance, or price. I’d also prefer to buy an LG G4, if camera performance is paramount, or an iPhone 6 or 6S, if the fluidity of the user experience is the primary objective. – The Verge (score 7.2/10)

One

Themazerunner και η Daewoo ηταν η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρια της Κορεας αλλα το 1999 πτώχευσε μετα την ασιατική κρίση.
Και τωρα υπαρχει ασιατικη κριση μετα τα γεγονοτα στη Κινα και οι κορεατες που εξαρτώνται πολύ από αυτην στις εξαγωγες τους παλι ζορίζονται. Δε λεω ότι θα χρεωκοπήσει αλλα σίγουρα δεν θα είναι όπως παλια.

@Γιώργος βαλε και του Phonearena κανενα αρθρο που ολοι ξερουμε ότι μιλανε για Sony και βγάζουν σπυρια και ολλως τυχαιως μετα σου λενε να προτιμήσεις κατι άλλο (Samsung, LG). Αμα περιμενα πληρωμένους δημοσιογράφους να μου λενε τι είναι καλο και τι όχι, θα αγοραζα συνεχεια χαλασμένα αυτοκίνητα και αλλα προϊόντα. Ξερω πολλους δημοσιογράφους (ακομα και ελληνες) που ελεγαν τα Wolkswagen Diesel είναι τα πιο καθαρα και οικολογικα και τωρα που ξεσπασε το σκανδαλο κανουν τις παπιες. Ετσι και στα κινητα υπάρχουν καποιοι που πληρώνονται να λενε το ένα προιον καλο και το άλλο κακο αλλα όταν το παίρνει ο καταναλωτής και τους κραζει στα forum τοτε κάνουν και παλι τις πάπιες.

Ευτυχως το techblog είναι από τα πιο αντικειμενικά site που υπάρχουν αλλα πιστεύω ότι πολλες φορες δεχεται πιεσεις από μεγάλες εταιρείες αλλα και οι σχολιαστες καμια φορα λειτουργούν περισσότερο σαν διαφημηστες παρα σαν αναγνωστες.

Themazerunner

@one δες λιγο το βιντεο πιο προσεκτικα και θα καταλαβεις επιτελους για τι εταιρεια μιλαμε.
Η δραστηριοτητα της βρισκεται σε ολους τους τομεις και οχι μονο σε κινητα σαν την μηλοεταιρεια.Ειναι ο μεγαλυτερος κολλοσος παγκοσμιος και με την πιο τελευταια τεχνολογια.
Για να συμβει αυτο που λες θα πρεπει να παει η τεχνολογια πισω κατι δεκαδες χρονια.Εαν βρει τα ζορια μπορει να κανει συγχωνευσεις να μειωσει προσωπικο να μειωσει δαπανες αλλα σαφεστατα μεσα σε μια οικονομικη κριση δεν μπορει να εχει τα νουμερα που ειχε.Θα επιβιωσει…
Θα ξεπεραστει καποια στιγμη θα ανεβασει και αυτη τα νουμερα της.Εαν συνεχιστει η παρουσα κριση(λογω βλακειας ορισμενων πολιτικων)ακομη 5 χρονια με τον ιδιο τροπο ΑΛΛΕΣ εταιρειες θα κλεισουν και θα πτωχευσουν πρωτα και μαντεψε ποιες…

giorgos1978

πραγματικα βλεπω μεγαλο ενδιαφερον για αυτην την συσκευη….πολλοι κραζουν και πολλοι υποστηριζουν την sony…εγω εχω αλλαξει πολλα κινητα εδω και χρονια….απο τοτε που πηρα το xperia z2 εμεινα πιστος στην sony.θελετε απο κατασκευη με γυαλι αλουμινιο ποιοτητα επεξεργαστη χωρις κολληματα καμερα απο τις καλυτερες…η σειρα ζ ειδικα ταz2 z3 z4 z5 ειναι ολα δυνατα και ολοκληρωμενα τηλ με συχνες αναβαθμισεις ενω αλλοι τις δινουν με σταγονομετρο.οποιος δεν θελει ας μην παρει sony.υπαρχουν πολλες μαρκες για ολα τα γουστα μην γραφετε ομως οτι βλακεια σας ερχεται…παρτε κινεζους παρτε οτι θελετε…εμεις γουσταρουμε sony.οσο για το z5 ειναι ενα πραγματικο στολιδι.σιγουρα η τιμη ειναι ακριβη αλλα η μεσα σε 2 μηνες η τιμη θα πεσει πολυ γρηγορα οπως γινεται και επιβαλλεται λογω των δυσκολων καιρων που ζουμε…το ανθρακι και το ασπρο χρωμα στο z5 ειναι το κατι αλλο….

zevs mak

ΚΑΛΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ .. ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΖΗΛΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΜΑΡΚΕΣ … ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ 4Κ ΟΘΟΝΗ ΟΠΟ ΤΟ 2016 ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ Τ G5 KAI TO S7 … 3 ΡΑΜ ΚΑΙ OCTA CORE . ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΣΟΝΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΥΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΣΤ ΒΙΝΤΕΟ 4Κ … ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥΡΕΣ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΠΟ SAMSUNG. EIXA TO S5 ΣΚΕΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ G2 .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.