Sony Xperia Z5: Διέρρευσε hands on video πριν γίνει επίσημο

Το Sony Xperia Z5 διέρρευσε σήμερα σε hands on video το οποίο μας δίνει τη δυνατότητα να έχουμε για πρώτη φορά μια ολοκληρωμένη εικόνα. Η επίσημη παρουσίασή του θα γίνει σε 2 μέρες στην έκθεση IFA 2015, όπου θα βρίσκεται και το Techblog και περιμένουμε να δούμε μαζί και τα Sony Xperia Z5 Cimpact και Sony Xperia Z5 Plus/Premium.

Για το Sony Xperia Z5 Premium οι πληροφορίες λένε ότι θα φορά οθόνη 5.5 ιντσών με ανάλυση 4K και pixel density μεταξύ 801ppi και 805ppi.

Τα τρία μοντέλα, Sony Xperia Z5, Sony Xperia Z5 Compact και Sony Xperia Z5 Premium αναμένονται με κάμερα 23 Megapixel, αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων τοποθετημένο στο πλάι, αντοχή σε νερό και σκόνη, ενώ θα φοράνε τον οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 810.

Να πούμε ότι ο Snapdragon 810 έχει μπει ήδη στο Sony Xperia Z3+ αλλά οι χρήστες παραπονέθηκαν για προβλήματα υπερθέρμανσης όταν παρακολουθούσαν Netflix σε HD, τραβούσαν κάποιο video ή έπαιζαν video games. Τότε η ίδια η Sony είχε βγει και είχε παραδεχτεί ότι πράγματι τα Sony Xperia Z3+ και Z4 είχαν θέματα υπερθέρμανσης και υποσχέθηκε να λύσει το πρόβλημα με software update.

Φανταζόμαστε ότι αν έχει επιλέξει πράγματι να χρησιμοποιήσει ξανά τον Snapdragon 810, θα έχει φροντίσει να ξεπεραστούν τέτοιου είδους προβλήματα.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα μάθουμε την Τετάρτη, μέχρι τότε δείτε το video που διέρρευσε:

Sony Xperia Z5: Διέρρευσε hands on video πριν γίνει επίσημο, Sony Xperia Z5: Διέρρευσε hands on video πριν γίνει επίσημο

Sony Xperia Z5: Διέρρευσε hands on video πριν γίνει επίσημο, Sony Xperia Z5: Διέρρευσε hands on video πριν γίνει επίσημο

Sony Xperia Z5: Διέρρευσε hands on video πριν γίνει επίσημο, Sony Xperia Z5: Διέρρευσε hands on video πριν γίνει επίσημο

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

44 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
stelios

Ωραίο φαίνεται αλλά από εκεί και πέρα ίδιο μενού και η οθόνη είναι χάλια από πλευράς φωτεινότητας

παπαροκας tiamat

Ρε εχει πλακα να ψιλοαυξησαν κιαλλο τα bezels οι losers !!!!

Καλα με τον 810 ακυρωνεται ολη η συσκευη οποτε sony ουτε καν!

vladimiros

Ρε παπαροκα
Σταματα αυτην την καραμελα με τα μπεζελ,εμενα μου φαινοντε παλι στο ιδιο επιπεδο,δεν μπορω να σε καταλαβω,ενταξει για τον 810 πες,συνεχεια για μπεζελ λες πες και καμια αλλη αποψη.
Steliο
Για την φωτεινοτητα δεν το ξερουμε αν ειναι ανεβασμενη,μπορει να ειναι στο 50%π.χ
Εξαλου το προηγουμενω μοντελο εχει μια χαρα φωτεινοτητα,βλεπε Z3+

Paulgits

Ε βέβαια τώρα με τον 810 δεν θα μπορείς να πάρεις τηλέφωνο, ούτε να δεις βίντεο.Πάτε καλά ρε όλοι εσείς που βρίζετε τη Sony?Υπάρχουν πιο όμορφα κινητά ? Μην μου πείτε δεν έχει καλά specs γτ μια χαρά θα λειτουργεί… Τώρα αν θέλετε να λειτουργειτε 15 εφαρμογές ταυτόχρονα ε τι να πω.Αν δεν σας αρέσει μην το πάρετε.Λες και θα δώσετε δικά σας λεφτά…ας είναι καλά ο μπαμπάς

Dapitium

@παπαροκας tiamat βγάλε τα γυαλιά απο το βατράχι να δει καλύτερα!
https://www.androidauthority.com/phones-highest-lowest-screen-to-body-ratios-610915/

παπαροκάς tiamat

Vladimiros ολόκληρωμενη αποψη θα πω οταν του κανω hans on στο public!

vladimiros

Οκ φιλε κανε hands on τραβα και κανα βιντεο να μας στειλεις,γιατι ο κ.βλαχακης μας εχει ξεχασει λιγο,αλλα το παραδεχομαστε ολοι που θα ειναι στην εκθεση μεθαυριο..

papablahos

Πολύ μπέζελ αυτή η Σόνι , πάμε για άλλα.!1

Giannhs

Ένας κολοσσός της τεχνολογίας (Apple,Samsung,Xiaomi,Sony κτλ) μερικές 10αδες ελιτ της τεχνολογίας που πληρώνονται χιλιάδες δολάρια για να σχεδιάσουν, κατασκευασουν και προγραμματισουν ενα smartphone με ολα τα κορυφαια χαρακτηριστικα και προδιαγραφές μπλα μπλα μπλα και έρχεται ο καθε παπαροκας στο εκαστοτε φορουμ και στο βγάζει άχρηστο ρε φιλε μου αν ειναι δυνατον

g.k

Ένας λόγος π στεναχωριεμαι π δε θα ξαναπάρω note (χωρίς sd και removable battery), είναι οι amoled οθοναρες.Μιλαμε ότι είναι κορυφαίες κ τεράστια η διαφορά από τις άλλες. Όπως φαίνεται κ εδώ. Κρίμα, είναι ο μόνος λόγος π δεν παίρνω Sony.

dark_master

@g.k αν θες amoled υπάρχει κ το nexus 6. Ωραίο ακούγεται… ας βγει με το καλό να το δούμε. Είμαι περίεργος να δω ειδικά την οθόνη κ την κάμερα του.
Όσο για τον επεξεργαστή ας σταματήσει επιτέλους αυτή η καραμέλα. Ας δούλευε και ο exynos το multitasking κανονικά θα βλέπαμε τι θερμοκρασίες θα ανεβαζε… δεν είναι τυχαίο ότι έχει force close στις εφαρμογές από πίσω….

wrangler10

Πράγματι,η αχιλλειος πτέρνα των smartphones/tablets της Sony είναι οι οθόνη.Ενώ έχει μεγαλύτερη ανάλυση,περισσοτερα ppi (Xperia z4 tablet σε σχέση με το iPad air 2 που έχω) το iPad έχει πιο καθαρή εικόνα.Το μαύρο της Sony μοιάζει ξεθωριασμένο .Πρέπει να πάει σε amoled οθόνες η Sony.

Γιώργος

Σαν αντίγραφο του Huawei P8 μοιάζει και μάλιστα είναι πιο λεπτό το Huawei. Τελικά αυτή η Sony όλο αποτυχίες βγάζει.

Xperiakias

@Γιώργος χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα….ρε τι αλλο θα δω εδω μεσα…..!!!!

Ιωάννης jb

Αν βάλεις δεκα ανθρώπους να πουν ποια είναι η οθόνη που τους αρέσει θα πάρεις δέκα διαφορετικές απαντήσεις!!
Και αυτό γιατί έχει να κάνει με χρώματα… τα χρώματα ο εγκέφαλος του κάθε ανθρώπου τα αντιλαμβάνεται διαφορετικά…
Μη προσπαθείτε να μας πείσετε μερικοί ότι δεν είναι καλές οι οθόνες τις sony!!
Επειδή δεν αρέσει σε κάποιους δε πάει να πει ότι δεν είναι καλές!!!
Εχουν καλή απεικόνιση με πολύ καλή ευκρίνεια και σωστά χρώματα… η φωτεινότητα είναι σε σημείο που δεν θα σε ξεστραβώσει δλδ σε λογικά πλαίσια και η αντίθεση είναι πιο κινηματογραφική απο άλλες οθόνες, αλλά ταυτόχρονα σε λογικά πλαίσια με σωστό μαύρο-άσπρο

One

Καλα αμα αληθεύει 4Κ σε 5,5 ίντσες τοτε θα μας τρελάνουν τελειως οι Ιαπωνες.

Τωρα αυτοι που μιλανε για bezel ας δουν το galaxy s6 που εχει μεγαλύτερα bezel από το Xperia Ζ3+ και επισης η Sony καταφερε να βαλει στο Ζ3+ μπαταρια 3πλασιας διαρκεια ενώ εχει 5,2 ιντσες σε αντιθεση με το S6 που εχει 5,1 ιντσες.

Επίσης για τα χρωματα, αμα σας φαίνονται τα amoled (που δεν είναι καν Oled) ότι αναπαριστούν καλύτερα τα χρωματα τοτε ειστε γελασμένοι. Αμα σας αρεσει να βλεπε το κοκκινο σαν πορτοκαλι ή το πράσινο σαν καφε, σε λιγο θα παθετε αχρωματοψία και δεν θα ξέρετε το λογο.

@wrangler10 πήγαινε στις ρυθμίσεις της οθονης και επελεξε το Xreality ή τα πολύ ζωντανα χρωματα και μετα σύγκρινε το με το iPad. To ipad εχει εξ αρχης ενεργοποιημένα τα φιλτρα (χωρις να μπορεις να τα απενεργοποιήσεις) γι’ αυτό φαίνονται πιο ζωντανά τα χρωματα.

ΚΝ

Πολυ ωραίο κινητο βασισμένο στο ιδιο πετυχημένο στυλ . Ειναι λεπτό, αδιάβροχο, αντί σκόνη προστασία, ανοιχτές θύρες ταυτόχρονα (τεχνολογία φοβερή), λογικα πολυ καλη διάρκεια μπαταρίας, πολυ καλη κάμερα και ωραια οθόνη με λίγα Μπεζελ σε σχεση με iPhone, Samsung, HTC. Μια ναυαρχίδα υψηλότατου επιπέδου οπως η Sony παράγει και ειναι για ανθρωπους που ξέρουν να αγοράζουν και θελουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Να επισημάνω κατι …. Η οθόνη καθε εταιρίας στην ναυαρχίδας της ειναι πολυ καλη αλλα εχει μια προσέγγιση πχ Sony πιο φυσικα χρώματα, Apple υπετονισμο χρωμάτων κτλ οποτε ειναι τι θελει ο καθένας. Επισης, η φωτό των ναυαρχίδων ειναι πολυ καλες αλλα εχει σημασία και η προβολή σε πιο τηλ γινεται πχ εχεις Xperia z με ανάλυση 1920×1080 οθόνη και προβάλεις μια φωτο θα φαίνονται πιο εύκολα οι ατέλειες απο τηλ με χαμηλότερη ανάλυση οθόνης ακομα iphone 6 που εχει 1334×750. Για αυτο μερικές φορες πολλοι παραπονιούνται οτι καποια κινητά χάνουν σε φωτο οταν τις βλέπουν στο κινητο, αλλα δεν ισχυει. Φυσικα κάποιες κινητά εχουν καλύτερες φωτο. Πχ το παλιο μου Xperia z βγάζει πολυ καλες φωτο που οταν τις προβάλλεις μαζι με φωτο απο αλλα κινητά εταιριών στον υπολογιστή βλεπεις ποσο καλύτερες ειναι. Παντως οποίο κινητο και να πάρει… Συνέχεια »

Wrangler10

@one δεν αναφέρθηκα καθόλου στα χρώματα…για την αντίθεση του μαύρου μίλησα.Τα χρώματα του Ζ4 tablet είναι πολύ καλά και ζωντανά ,εκεί που υστερεί είναι στο μαύρο.Εχω πειραματιστεί και με τις ρυθμίσεις που λες χωρίς αποτέλεσμα.

Nik

Omnibalance for ever! Κ σε οποίους αρέσει!
Τηλεφωναρες τέλος.

Nick

Τα καλυτερα κινητα από Android Sony από ολες τις παντες από ποιοτητα από sd από αδιάβροχα από στερεο ηχεια από οθονη από τεχνολογια όπως X-reality από καμερα Glens από που γουστάρετε και από ολες τις παντες τρωτε κοκο αντε καντε root τωρα τα μπρικια σας να flasharete το Xreality και κανα Sony homelauncher όπως είναι και γεματο το xda από αθτα τα mods…αυτή είναι η αληθεια και σε οποιον δεν γουσταρει ξυδι τοπ…κανει καλη δουλεια….

LeoG4

Ναι είναι τόσο καλά που έχει πέσει το ποσοστό πωλήσεων στο 2.5% παγκοσμίως , προφανώς οι καταναλωτές δεν αντέχουν τόση τελειότητα μαζεμένη.
Αν θέλεις πάντως να ξέρεις γιατί κανένας ψαγμένος δεν αγοράζει Sony οι λόγοι είναι ο παρωχημένος σχεδιασμός , η μέτρια κάμερα (χάλια software) και το μεγάλο ποσοστό βλαβών και προβλημάτων (υπερθέρμανση , κακής ποιότητας οθόνες , κολλήματα , άθλιο UI κτλ).

Κωνσταντίνος Δ.

@LeoG4 είσαι τελείως λάθος

Nick

Δεν μας λες εσύ ο (ψαγμένος με το LG) τον φορτιστή άμα πηγαίνεις καμιά βόλτα τον κουβαλάς μαζί;Η έχεις πάρει power bank;;;; φιλαράκι αντε δούλεψε κάνα πιτσιρίκι…

κωστας

Nick κλαίω αδερφέ!

Όλοι είναι ειδικοί εδώ μέσα κ μάλιστα προσπαθούν να πείσουν κ τους άλλους.!

LeoG4

Ψάξε να βρεις πόσα βραβεία και διακρίσεις έχει πάρει το G4 και μετά μιλάς. Πχ. δες Android Authority Best Android Phones July 2015
Θα μου πεις αν δεν ήσουν άσχετος δεν θα ήσουν φαν της looser Sony.

george

παιδια το εχετε κανει γηπεδο.αν τα smartphone ηταν ποδοσφαιρο οι samsung θα ηταν ολυμπιακοι κολλημενοι με οτι τους προσφερει ο προεδρος φτανει να παινευονται για πωλησεις-πρωταθληματα,οι sony παναθες το μεγαλειο ο γιγαντας που εχει ξεθωριασει αλλα οσο με πληγωνεις τοσο με πορωνεις,οι κινεζοι συνχρονοι αεκτζηδες (γιατι η αεκ εχει μεγαλη ιστορια) ερχομαστε-ηρθαμε κ τωρα θα γινει ο χαμος,οι lg μου κανουν κατι σε ηρακλειδης sorry κιολας αλλα μου βγαζουν τον λιγοτερο φανατισμο κατι σαν το πηρα γιατι μου το προτεινε ο γερμανος,οι motorola-nexus γινονται παοκια pure android κ τα μυαλα μου χανω βριζω οτιδηποτε καλουδι υπαρχει σε αλλα ui,κ φυσικα οι apple ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΔΕ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΜΠΑΛΑ.

One

@LeoG4 πρεπει να εισαι ο μοναδικος που υποστηρίζει τη κακάσχημη παπατζα της LG με το δερμα από πισω (που μαλλον είναι δέρμα από σκυλιά που τρωνε οι κορεατες), και τη μπαταριά που είναι για κλαματα.

ghad21

ποια μπαταρια ειναι για κλαματα το εχεις πιασει στα χερια σου ποτε ηθελα να ξερα?Ο καθενας λεει την π@π@ρι@ του εδω μεσα και νομιζει οτι τους ταπωσε ολους!Το g4 αυτη τη στιγμη ειναι το κορυφαιο smartphone της αγορας και φερτε μου οποιαδηποτε συσκευη για να τα συγκρινουμε σε καθε τομεα.Οσο για το ασχημο που λες απο κει φαινεσαι ποσο κακογουστος εισαι!

Azraek

Διαβαζω και γελαω στο γραφειο και με κοιτανε περιεργα. Μερικοι ειστε τρελα πριονια εδω μεσα. Πετατε την βλακια σας και χαιρεστε που τα καταφερατε να γραψετε το κειμενο. Αρχίστε να το καταπινεται παντα η sony θα ειναι μπροστά. Και αν γουσταρει θα σας δίνει και τεχνολογία να φτιαχνεται και εσεις κινητακια. Χωρις sony ουτε καρο δεν μπορουνε να φτιαξουνε οι αλλες εταιριες. Αντε τρίψε τα χέρια σου τρολ που θα χαρείς να μου απαντησεις. Απάντησε εχω ποντικοφαρμκο για τα τρολ.

LeoG4

Όταν μάθει η Sony τι θα πει laser autofocus , f/1.8 camera , OIS+ , quantum dot QHD οθόνη στείλε μου μήνυμα , ας προσλάβει και κανένα σχεδιαστή γιατί με αντιγραφή πλακάκια μπάνιου δεν γίνεται δουλειά.
Άντε πια με την πρώην εταιρεία Sony που χαροπαλεύει στο 2% γιατί μας έχετε ζαλίσει.

Ιωάννης jb

LeoG4 η lg εχει 4%
η sony εχει 3%
Αφού είναι τόσο τέλεια τα κινητά τις lg γιατί δεν έχει διψήφιο αριθμό??
Για πες μας?????
Απάντησε μου ρε πανίβλακα αυτό που σε ρωτάω και γω θα κάτσω να με…..

Πιάσε z3+ να δεις πόσο μπροστά είναι σε βιντεοκάμερα, σε οθόνη, σε σχεδίαση και σε χαρακτηριστικά που το lg σου ούτε καν έχει… μόνο βλακείες ξέρεις να λες!!
Μας έχεις ζαλίσει τα μάτια εμας τους αναγνώστες του techblog!!!!

apopet26

@LeoG4 του χρόνου στην κάμερα του G5 παρακάλα πάλι την sony για IMX ή βάλε αισθητήρα LG απο πατάτα. Αδιάβροχη συσκευή με ανοιχτό καπάκι USB και οι άλλες εταιρίες ψάχνουν πως γίνεται.

giannis

Ειστε καμμενοι στον εγκεφαλο.
Το z5 το premium φαινεται ωραιο αλλα….. sd810; γιατι. Ειναι βεβαια καλη απαντηση στα s6 και g4 αλλα το s6 ειναι πανεμορφο και το g4 vfm με απιστευτη καμερα και οθονη.
Το z5 compact παιζει μπαλα μονο του.
Δεν μου αρεσει το ui των sony και η επιλογη της sony για τοσο ξεπλυμμεμα χρωματα.
Ομως:
1. Fans της μεγαλης sony η εταρεια εχει μεινει πισω. (Πχ ποιος 810.βαλε ενα δικο συ επεξεργαστη. Η Qualcomm αποκλειεται να το κανει καλυτερα απο εσενα
2. Ωραια τα υλικα αλλα κανε κατι με τη σχεδιαση ενα τσαλιμι κατι να νιωθει ο αλλος οτι δεν πηρε βελτιωμενο Ζ2 (κινηταρα οταν βγηκε)
3. Μεχρι να ερθει Ελλαδα θα αρχισουν οι διαρροες για το S7 . Αν ο exynos του s6 γλεντα τον 810 φαντασου το s7.
4. Οταν η Huawei παρουσιαζει force touch για να χτυπησει την Apple και ανεβαινει συνεχεια σε πωλησεις η sony θα επρεπε να προβληματιστει. Η αδιαβροχοποιηση πριν 2 χρονια ηταν ισχυρο deal maker. Η ορμη της ομως κοπασε. Δεν δινει πια boost στις πωλησεις. Χρειαζεται καποια αλλη καινοτομια για να τραβηξει τον κοσμο.

LeoG4

@apopet26
1-Σε ενημερώνω ότι τo G4 έχει την κορυφαία κάμερα της αγοράς μαζί με το S6
2-Δεν είμαι δύτης ούτε ναυαγοσώστης και τα αδιάβροχα κινητά δεν με ενδιαφέρουν

Ιωάννης jb

LeoG4.. γιατι ρε δεν απαντάς?? Απάντα ρε που σε ρωτάω παλιογελίε

Gus

@LeoG4 1. Δεν απαντησες στο σχολιο του @ιωαννηςjb ομως φιλε μου. Μηπως επειδη δεν εχεις καποια δικαιολογια επειδη το σλογκαν σου ΠΑΝΤΑ ειναι η πωλησεις της Sony και τωρα δεν μπορεις να τα “μπαλωσεις” δεν ξερω… 2. Δεν χρειάζεται να εισαι δυτης (λιγο δυσκολο να παρεις το κινητο σου κοντα γιατι η πλειοψηφία των καταδυσεων γινεται σε αλμυρο νερο) ή ναυαγοσωστης για να εχεις αδιαβροχο κινητο. Αδιαβροχο κινητο περνεις για να μην πετας το κινητο σε ενα μπολ με ρυζι για κανα μηνα αν πεσει στο κινητο εστω και μισό ποτηρι νερό και να σε πιανει σύγχυση οταν αρχιζει να βρεχει. Εγω προσωπικα εχω πολλους φιλους που τους εχει πεσει το κινητο τους σε νερο το έχουν παει στον Γερμανο για φτιαξιμο αλλα το power button εχει χαλασει και δεν φτιαχνονταν και δεν μπορουν τα το ανοιξουν/κλεισουν (γιατι μερικα μπορουν να ανοιξουν απο το κεντρικό κουμπι γιατι αυτο μπορει να φτιαχτει). Εγω πιστευω οτι η Sony μπορει να κανει μια μεγαλυτερη καινοτομία στον τομεα της αδιαβροχοποιησης με αντοχη και στο θαλασσινο νερο. Εχει βγει ενα κινητο με τετοια αδιαβροχοποιηση οποτε η Sony μπορει να προσπαθησει να το κανει στα μελλοντικα της κινητα. Οσο για το Android Authority Best Android Phones… Συνέχεια »

Ιωάννης jb

giannis.. είσαι πολύ λάθος μια χαρά επεξεργαστής είναι ο sd 810!!
Ο κόσμος τώρα αρχίζει και ξυπνάει και δείχνει μεγάλη προτίμηση στα z για το λόγο του ότι είναι αδιάβροχα!!!
Μη κοιτάς Κινα εκει οι κινέζοι είναι άλλη φάση, στην αμερική η sony δεν έχει παρόχους για να τις τα προωθήσουν..
Δες ανεπτυγμένες χώρες όπως Αγγλία, Γερμανία, Σουηδία, Ιαπωνία… τα z3-z3 compact πουλάνε σαν τρελά!!!!!
Λογο αδιαβροχοποίησης, λόγο του ότι είναι καλοφτιαγμένα με όμορφο ui, design, καλές μπαταρίες, πολύ καλές κάμερες που δεν προεξέχουν όπως σε πολλά άλλα κινητά και όχι μόνο αυτά….

giannis

Ιωαννης jb οταν παιζεις στα 750+ το μια χαρα δεν λεει τιποτα. Καλως η κακως η φημη του 810 καταστραφηκε. Το youtube ειναι γεματο απο Z3 vs Z3+ οπου το Ζ3 ειναι ποο γρηγορο, απο 808 vs 810 οπου κερδιζει ο 808 λογω throttling για να μην παμε σε exynos και kirin.
Ετσι ακομα και μια χαρα να δουλευει χανεις κοσμο μονο που το ανακοινωνεις.
Το οτι δεν πουλαει αμερικη ειναι δικο της θεμα.η huawei καθιερωνεται ως τριτη παγκοσμιως γιατι πουλαει κινα και αμερικη. Αν η sony θελει να μην κανει crowdfunding για το Ζ6 χρειαζεται πωλησεις σε αγορες που επηρεαζουν το marketing παγκοσμιως.

LeoG4

@Ioannis justin bieber
Ψάξε λίγο πχ. στο android authority , review του Z3+ βαθμολογία 8.3/10 , review του G4 βαθμολογία 9/10 (editors choice). Και όπου αλλού να κοιτάξεις οι μετριότητες της Sony παρόμοιες βαθμολογίες παίρνουν.
Φέτος η LG εχει 4.5% μερίδιο αγοράς και η Sony το μισό (2.1%).
Αν έχεις και άλλες απορίες και θέλεις να σου μάθω και άλλα πράγματα μπας και τελειώσει η ασχετοσύνη σου είμαι στην διάθεση σου.

Ιωάννης jb

Πρώτον, μην κοροϊδεύεις το όνομά μου…
Δεύτερον, η lg για το οικονομικό έτος 2015 έχει θέση ως στόχο τα 70 εκατομμύρια συσκευές (δεν θα είναι όλα smartphones υπάρχουν και future phones μέσα σε αυτά)
https://techblog.gr/mobile/lg-g4-low-sales-affect-q2-profits-5822/
Λογικά αυτόν το στόχο δε θα το πετύχει..
https://techblog.gr/mobile/lg-g4-sales-lower-than-expected-in-korea-5732/
Η sony αν θυμάμαι καλά έχει θέσει ως στόχο (και λογικά θα τον πετύχει) τα 40 εκατομμύρια (όλα είναι smartphones)
Αν κάτσεις και βγάλεις τους αριθμούς τα ποσοστά που λες παραπάνω δεν ισχύουν.. και ισχύουν αυτά που είπα παραπάνω εγώ χοντρά χοντρά….
Τρίτον, ακόμη και αν ισχύουν τα ποσοστά που λες (πραγμα που ξεκάθαρα δεν ισχύει)..
νομίζεις οτι είσαι σε θέση να μιλάς??
Ετσι όπως τα λες θα νόμιζα ότι η κινητάρα σου πουλάει δέκα φορές πάνω απο τα sony πανίβλακα!!!
Τέταρτον τι μου λες ρε να δω τους πληρωμένους?? Εγω τα βλέπω σε γνωστούς μου και σε μένα τι άλλο να ζητήσω η καθημερινή χρήση δε σου κάνει??
Α και μη σε ξανακούσω να μας τη λες για τα χαμηλά ποσοστα τις sony γιατί πολλά μας τα χεις πει και ως εδω

ghad21

O απο πανω θα συνεχιζει να βριζει ”πανιβλακα” και θα του παιρνατε τα σχολια?Ποσο πιο εριστικος επρεπε να ειναι για να τον κοβατε?

Κώστας Βλαχάκης

Παιδια, παρακαλω κρατηστε χαμηλους τονους και μην δυναμιτιζετε την συζητηση με ασχημες λεξεις και προκλητικες εκφρασεις.

Ο καθενας εχει την αποψη του και μπορει να την λεει ελευθερα, χωρις ομως να προσπαθει να την επιβαλει η να προσβαλει τους υπολοιπους.

silentb0b

Εγω πάντως είμαι στον πάγο μια βδομάδα για πολύ λιγότερα.

παπαροκάς tiamat

Ghad εδω στη χωρα αυτη γεννήθηκε η ελευθερια του λογου ,δε θα ερθεις εσυ τωρα να μας τη στερησεις! Τωρα ενταξη ο ιωαννης justin Bieber ειναι για γελια ατομο οκ! αλλα και παλι δεν εχουμε χουντα να μη μπορει να εκφρασει τις κοτσανες του !

Εκτος αν το περασες Αρσάκειο !!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.