Sony Xperia Z5: Ανακοινώνεται με άλλα 2 μοντέλα – Live φωτογραφία

Την Τετάρτη που μας έρχεται η Sony έχει προγραμματίσει press event εν όψει της IFA 2015 που ανοίγει τις πύλες της 4-9 Σεπτεμβρίου στο Βερολίνο, όπου θα βρίσκεται και το Techblog. Αναμένεται να ανακοινώσει το Sony Xperia Z5 αλλά όχι μόνο του. Οι πληροφορίες λένε ότι θα έρθουν Sony Xperia Z5 Compact και Sony Xperia Z5 Premium.

Οι πληροφορίες αυτές φαίνεται πως επιβεβαιώνονται και από πηγές του PhoneArena το οποίο σήμερα δημοσιεύει hands on φωτογραφία που είναι screenshot από κάποιο video. Στο βάθος διακρίνουμε δυο ακόμη Xperia διαφορετικών χρωμάτων.

Update: Sony Xperia Z5: Διέρρευσε hands on video πριν γίνει επίσημο

Το Sony Xperia Z5 αναμένεται με οθόνη 5.2 ιντσών ανάλυσης 1080×1920 pixels, ενώ το Sony Xperia Z5 Compact με μικρότερη οθόνη 4.6 ιντσών ανάλυσης 720×1280 pixels HD. To Sony Xperia Z5 Premium/Plus θα είναι στις 5.5 ίντσες με ανάλυση 1440×2560 QHD, κάμερα 23 Megapixel και 4K videos.

Η επόμενη ναυαρχίδα της Sony λέγεται ότι θα φορά οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 810 2.0GHz, Adreno 430 GPU και μνήμη RAM 3GB, δεύτερη κάμερα 8 Megapixel και αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων τοποθετημένο στο πλάι

Περισσότερες λεπτομέρειες θα έχουμε στις 2 Σεπτεμβρίου.

Sony Xperia Z5: Ανακοινώνεται με άλλα 2 μοντέλα - Live φωτογραφία, Sony Xperia Z5: Ανακοινώνεται με άλλα 2 μοντέλα – Live φωτογραφία

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

35 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νίκος

Όλο για z5 μιλάμε το z3+ δεν θα κυκλοφορήσει Ελλάδα; Το z4 που είναι; Θα κυκλοφορήσει;;

StealthMouse

@Νίκος Το Ζ3+ κυκλοφορεί ήδη σε Σκρουτζομάγαζα και στο e-shop. Το Ζ4 είναι το Ζ3+, απλώς ονομάζεται Ζ4 μόνο στην Ασία.

Rizo

Πολύ ωραίο κινητό!!
Και πλέον με προστασία για να μην σπάει η οθόνη (μπρος-πίσω) σε περίπτωση πτώσης.
Το πρασινάκι απίστευτο χρώμα!!
Κάμερα τοπ θα έχει είναι σίγουρο. Επεξεργαστές πλέον είναι όλοι μια χαρά.
Οθόνη θέλω να δω (ελπίζω fhd) και μπαταρία (ελπίζω 3000+)…

Ekimolaos

Πιστεύω πως αν ήταν unibody (είτε μέταλλο, είτε πλαστικό) θα ήταν κάτι το καινούριο στο design και σίγουρα θα ήταν λιγότερο εύθραυστο από το γυαλί… Τόσα χρόνια το ίδιο design δεν βαρέθηκαν και οι ίδιοι;

Νίκος

@StealthMouse ναι τα έχω δει στο σκρουτζ το θέμα η ελληνική sony δεν το ανακοίνωσε καθόλου.Στο σκρουτζ εξάλλου η Sony δεν τα καλύπτει στην εγγύηση, επειδή είναι Ευρωπαίκα!

Nick

Aυτο το χρυσο ρε παιδι μου τουμπανο…το βλεπω,το βλεπω λες και είναι κανα σοκολατακι ξερω γω…αχαχαχαχ

One

Πανέμορφα κινητά αλλά με ξενερωσε ο sd810. Θα περιμένουμε και θα δούμε αν επιβεβαιωθούν τα specs.

Impressive-Instant

Δείχνει εντυπωσιακό, ειδικά το πράσινο… Στη φωτογραφία φαίνεται ότι θα είναι πάλι full metal το σασί (όπως τα Z1, Z2) ή κάνω λάθος; Υπομονή, σε τρεις ημέρες θα ξέρουμε..

ΥΓ: Νίκο η εγγύηση ισχύει κανονικότατα…

Νίκος

Πάρε τηλ την Sony να δεις τι θα σου πει για την εγγύηση από το σκρουτζ φίλε

πανος

Koσμημα όπως πάντα!

Wrangler10

Γιατί τι πρόβλημα έχει ο 810?Στο z4 tablet που έχω τρέχει σφαίρα.Όσο για τις θερμοκρασίες που ακούγονται, στο z4 η Sony (που λογικά έχει κάνει και στα υπόλοιπα μοντέλα της) έχει βάλει το χεράκι της και ζεσταίνεται όσο και στο iPad air 2 που επίσεις έχω.

Impressive-Instant

‘Ας διαβάσουν το manual της εγγύησης πρώτα… Βασικό! Θα πρέπει το εκάστοτε μοντέλο να είναι για την Ε.Ε και να κυκλοφορεί επίσημα και στην Ελλάδα.

Kostas

@Impressive-Instant σε αυτό είσαι λάθος,δηλαδή αν το παρω από το Βέλγιο που κυκλοφορούν τα ζ3+ πάω στην Ελλάδα και μου βγάλει πρόβλημα δεν θα μπορώ να το κάνω σερβις?από την στιγμή που ειναι ευρωπαϊκό έχεις κάλυψη σε όλες τις Ευρώπαικες χωρες

Impressive-Instant

Παιδιά για να το κλείσουμε εδώ, μπείτε στον κόπο να διαβάσετε το manual της εγγύησης στα κινητά της Sony.

Νίκος

Δεν καταλαβαίνετε;; Πήρα την Sony και μου είπε δεν ισχύει η εγγύηση από τα σκρουτζ τα Ευρωπαίκα! Πάρτε τηλ και ρωτήστε και μην λέτε ότι θέλετε.

loni

Τοτε φιλε Νικος εγω πρεπει να τους επιασα μαλ@κες που εστειλα το Ζ1 για σερβις λογο θολουρας στην καμερα και αυτη μου άλλαξαν και μπαταρια,κατω σχαρα ηχειου και το πισω πανελ! Αγορασμενο απο σκρουτζομαγαζο!

Νίκος

Ρε αυτό είπαν πάρε και δες μην λέω τα ίδια και τα ίδια πάρε τώρα και ρώτα.

ΚΚ

Εμένα στον κολλητό μου μια χαρά το έφτιαξαν το M2 xperia όταν είχε κάποιο πρόβλημα και το είχε πάρει από σκρουτζμαγαζο. Όποτε Νίκο μάλλον κάτι άλλο παίζει με σένα και ψάξτο καλύτερα. Η ευρωπαϊκή εγγύηση ισχύει κανονικά.

Νίκος

Καλά λέτε ότι θέλετε ο καθένας! Ενώ δεν παίρνει κάνεις τηλ να ρωτήσει να δει τι θα του πουν. Εξάλλου δεν το λέω εγώ αλλά αυτοί αντέ ξεκολλατε!

Impressive-Instant

Νίκο κανείς δεν αμφισβητεί αυτό που λες, απλά από την μια η άγνοια τον καταναλωτών σε συνδυασμό με τα λαμόγια της Arvato έφτιαξαν αυτήν την κακή εικόνα για το service της Sony…

Pirounis

Ενώ είχα μεγάλη καψούρα το Z3 δυστυχώς για φέτος έκανα το λάθος να προτιμήσω Κορεάτη (LG G3 32g) λόγο τιμής (320 vs 420 euro), οκ, καλό είναι, δεν έχω φοβερά παράπονα, αλλά σε κατασκευή η SONY δεν παίζεται!

Το gorilla glass μέσα σε 3 μήνες του LG έχει αποκτήσει περισσότερες γρατζουνιές από την 3 χρονών αντιχαρακτική του SONY! Ακόμα και η κάμερα του αν και πολύ καλή, δεν σε αφήνει να πειράξεις τίποτα, και δεν μιλάω για iso ας πούμε αλλά ούτε καν να κάνεις ζουμ (οκ, ξέρω, είναι ψηφιακό αλλά δεν παύει να είναι ζουμ).

Το Z3 το έχει μια φίλη μου και δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης… το Z3 με τον 801 σε συνδυασμό με την FHD πάει σφαίρα, σε αντίθεση με την δικό μου με την QHD που τα έχει που και που τα θεματάκια του…

Τουλάχιστον πλέον για το επόμενο θα αποφασίσω με σιγουριά, μόνο SONY! Αν και αυτό το Mate 7 πολύ το γλυκοκοίταζα άρα θα μου αρέσει και το 8, αλλά 6 ίντσες ρε γαμώτο…

Gkoros247

Ρε τι λέτε η arvato Ειναι εταιρία για servise της Vodafone

Impressive-Instant

Καλό είναι πρώτα να το ψάχνουμε πριν γράψουμε κάτι…

Nick

Ισχύει κανονικά η πανευρωπαικη εγγύηση για δύο χρόνια, απλά δεν μπορεί να γίνει αντικατάσταση του τηλεφώνου με νέα συσκευή αν αυτό χρειαστεί, στα μοντέλα παραεισαγωγής δηλαδή η εγγύηση καλύπτει μόνο τυχόν επισκευές και όχι αντικατάσταση.

dim

Αρκετά όμορφα κινητά, εγώ θα έπαιρνα το μεγάλο με την οθοναρα.
Όσο για τον SD 810 είχε προβλήματα αλλά οι μηχανικοί της εταιρείας στο Xperia z4 tablet κάναν πολύ καλή δουλειά (όπως αναφέρεται και σε παραπάνω σχόλιο).
Οπότε με την τεχνογνωσία που υπάρχει δεν νομίζω να υπάρχουν προβλήματα υπερθέρμανσης.
Είναι ότι καλύτερο τεχνολογικά και αδιάβροχο.

Ιωάννης jb

Καλούτσικα ακούγονται! Σωστό αυτό με τα τρία μοντέλα
Φανταστείτε του χρόνου 3z…
Ενα μικρό με 4.3 ίντσες οθόνη και ανάλυση hd
Ενα κανονικό με 5.2 ίντσες οθόνη και ανάλυση fhd
Ενα μεγάλο με 6 ίντσες οθόνη και ανάλυση 4k
Με sd 820, διπλά ηχεία, αδιάβροχα και όλα τα υπόλοιπα που μας συνηθίζει η Sony θα κάνουν πάταγο!!!!

george

η μονη που σεβεται αυτους που θελουν τηλ κατω απο 5 ιντζες κ προσφερει ναυαρχιδα με τα ολα της.απλα ηθελε λιγο υπομονη να μην κανουν σαν λιμασμενοι,ναυαρχιδα καθε 6 μηνες,να βαζανε τον 820 να εδινε πονο το εργαλειο.ολη η z σειρα της sony καινουργια τηλ ειναι κ παμε για νουμερο 5 με την μανια που εχουν.

leo06

η εγγύηση ισχύει κανονικα αν το μοντέλο έχει εισαχθεί απο την εδώ αντιπροσωπία

Nick

Θα ηθελα στο επομενο Ζ6 να βαλει κανα φακο Zeiss Vario Tessar mobile την εχει την τεχνολογια η Sony μακαρυ να γινει αυτό…πρεπει…γιατι πηραν αερα αυτοι που τους δανιζει xmor και lens…

Darth

@Νίκος μιλισα με την Αρβατο την παρασκευή (για ενα z2 με θολούρα στην camera) (η επίσημη αντιπροσωπεία της sony) μου είπαν ότι κανονικά καλύπτονται όλα τα κινιτα ευρωπαϊκά αρκεί να τα φέρνουν επίσημα Ελλάδα

δλδ πχ το z2 δεν έχει σημασία αν ειναι ελληνικό η αλβανικό… απο την στιγμή που εισάγετε κανονικά στην Ελλάδα το επισκευάζουν

από την άλλη το z3+ δεν το αναλαμβάνουν γιατί ακόμη δεν έχει φέρει η sony επίσημα στην ελλαδα… αν ο φέρει ακόμη και τα αλλα που δεν ήταν ελληνικά καλύπτονται κανονικά απο την εγγύηση

παπαροκας tiamat

Eχει να πεσει γελιο

Timotheos

Για να δούμε το Ζ5 Plus πόσο θα έχει σε σχέση με το κανονικό Ζ5 αλλά και σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
@Νίκος Καλημέρα. Αυτό που λες δεν ισχύει. Έχω το Ζ1 και στης 10/08/2015 το πήγα για service στην arvato teleservice καθότι το κινητό ξαφνικά δεν άνοιγε. Το επισκεύασαν κανονικά χωρίς καμία χρέωση γιατί είναι ακόμα εντός εγγύησης. Το τηλέφωνο μου (Ζ1) είναι ευρωπαϊκό και το έχω πάρει από μαγαζί στο Skroutz.
Όλα τα τηλέφωνα που είναι για Ευρώπη καλύπτονται κανονικά από το επίσημο εδώ (Ελλάδα) Service.

Dapitium
leo06

@tomotheos πόσες φορές θα το πούμε,το Ζ1 που σε κάλυψε το εισάγει η εδώ αντιπροσωπία,το Ζ3+ δεν το εισάγει ακόμη

Timotheos

@leo06 Αν η Sony Εισάγει το Ζ3+ επί Ευρωπαϊκού εδάφους, ανεξάρτητα αν η εδώ αντιπροσωπία το έχει φέρει, το τηλέφωνο έχει πανευρωπαϊκη εγγύηση 2 χρόνια.
Βάση νόμου το τηλέφωνο από την στιγμή που είναι για Ευρώπη, το εδώ service είναι υποχρεωμένο να σε καλύψει. Οτιδήποτε άλλο σου πούνε, είναι παράνομο. Αυτό που σου γράφω είναι κοινοτική οδηγία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.