Sony Xperia Z5, Premium, Compact: Τιμές σε ευρωπαϊκές χώρες

Τα Sony Xperia Z5, Sony Xperia Z5 Premium και Sony Xperia Z5 Compact ανακοινώθηκαν επίσημα πριν από 2 μέρες στο μεγάλο event που πραγματοποίησε η Sony στο πλαίσιο της IFA 2015 στο Βερολίνο. Τα ευρωπαϊκά καταστήματα της Sony, Amazon και άλλα, έχουν ξεκινήσει ήδη να βγάζουν τις πρώτες τιμές.

Η τιμή του Sony Xperia Z5 σε Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία είναι στα 700 ευρώ, το Sony Xperia Z5 Compact στην Γερμανία κοστίζει 550 ευρώ, ενώ στις υπόλοιπες χώρες 600 ευρώ. Το πιο ακριβό από τα 3 είναι φυσικά το Sony Xperia Z5 Premium με την 4K οθόνη καθώς κοστίζει 800 ευρώ.

Πρόκειται για SIM-free, 32GB μοντέλα τα οποία είναι διαθέσιμα για προ-παραγγελίες και αναμένεται να αποσταλούν αρχές Οκτωβρίου.

Δείτε τα hands-on video του Techblog από το Βερολίνο:

Sony Xperia Z5 Premium: Ηands-on από IFA 2015

Xperia Z5 vs Z5 Premium vs Z5 Compact [IFA 2015]

Sony Xperia Z5 Compact: Hands-on από IFA 2015

Sony Xperia Z5, Premium, Compact: Τιμές σε ευρωπαϊκές χώρες, Sony Xperia Z5, Premium, Compact: Τιμές σε ευρωπαϊκές χώρες

Sony Xperia Z5, Premium, Compact: Τιμές σε ευρωπαϊκές χώρες, Sony Xperia Z5, Premium, Compact: Τιμές σε ευρωπαϊκές χώρες

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
loni

Σε σχεση με αλλες “μεγαλες” εταιρείες για τα 32gb ειναι πολυ καλη κοστολογηση! Ειδικα το Premium το δινει τζαμπα, μια απο τις αλλες θα το εδινε το λιγοτερο 1.000 ευρω!

Nick

Μολις παει 700 κατοσταρικα το premium το τσημπισα Chormium…

πανος

Νick +1
Εγώ το χρυσό!

ΝικοςZ1

Νομίζω ήρθε η ώρα να αλλάξω το Z1 μου με ένα
Ζ5 compact .

pazzo

Εγώ γλυκοκοιτάζω πολύ το απλό Ζ5. Ενα κινητό τοπ σε σπεκς. Θα έχουν λιγοστεψει τα οποία προβλήματα είχε το προηγούμενο μοντέλο με θερμότητα κλπ, με καλύτερη κάμερα. Η αυτονομία είναι και ένα σημαντικος παράγοντας για την επιλογή κάποιου κινητού για μένα και φοβάμαι πολύ την 4Κ οθόνη.
Βέβαια το chromium του premium είναι εντυπωσιακό!.
Ίσως τελικά να κάνω την αλλαγή σε αντροιντ. Θα περιμένω την παρουσίαση και του 950 και θα δω..

IRA

Ειναι το πρωτο αντροιντ που με κανει να αφησω το ios, το ομολογω!

ducatijim

Παιδιά το chrome κ το χρυσό είναι πανέμορφα!!! Άντε να έρθει να το τσιμπήσω!!! Ήρθε η ώρα να αλλάξω το πλαστικό note μου…. σε κάτι πραγματικά premium!!

Dimitris

@ΝικοςΖ1 και εγω το z1 εχω φιλε μου και θελω να το αλλαξω..αλλα θελω κατι πιο μικρο..κοιταζα για το compact αλλα περιμενα να βαλουν 3gb ram ενω τωρα η μονη διαφορα με το z1 ειναι οτι ειναι οχταπυρηνο!!!περιμενω κανα hands on να δω αν κολλαει…!!!

#SonyXperiaTheBest

Εντάξει πριν ένα χρόνο άλλαξα από sony σε samsung (galaxy s5**) νομίζω πως ήρθε η ώρα να κάνω το comeback με το Premium! Ήδη άρχισα να κάνω οικονομίες για όταν έρθει Ελλάδα να το πάρω!και λέω σε χρώμα Chrome! Και ιδικά από το σκρουτζ που γύρω στα Χριστούγεννα θα έχει πέσει πάνω από 100€… Επίσης σκέφτομαι και το απλό Ζ5 γτ έχει αλουμίνιο…τι λέτε; εσείς τι προτείνετε;;

One

Ρε Sony το Compact ήθελα να παρω αλλά θα με κάνεις να παρω το Premium. Είναι δυνατόν να εχουν μονο 200 ευρω διαφορά ενώ η διαφορά ποιότητας μεταξυ τους είναι τεράστια??

ΝικοςZ1

Dimitris θέλω κ εγώ μικρότερο γιαυτό θα πάω εκεί… Τώρα στο θέμα των διαφόρων που λες θα διαφωνήσω. Έχει καλύτερο επεξεργαστή καλύτερη οθόνη καλύτερη κάμερα μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο. Αυτά εμένα μου φτάνουν. Όσο αφορά τη ram τα 2 gb είναι αρκετά το θέμα είναι πόσο καλά είναι δομημένο το λειτουργικό γιατί και το s6 έχει 3 gb ram αλλά όλες οι εφαρμογές κλείνουν κάι τις ξανά ανοίγει πάλι.. Οπότε τι να τη κάνω τη μεγαλύτερη ram αν το λειτουργικό είναι μάπα.

chaos

Λυρα Αγγλιας το δυνατοτερο νομισμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.