Sony Xperia Z5+/Premium: Φωτογραφίες με μεταλλική κατασκευή;

Στις 2 Σεπτεμβρίου η Sony θα στρέψει επάνω της το ενδιαφέρον με το press event που έχει προγραμματίσει στο πλαίσιο της IFA 2015. Ήδη έχει ξεκινήσει τα teaser από τα οποία έχει γίνει κατανοητό ότι, μεταξύ άλλων, θα ανακοινώσει και smartphone. Περιμένουμε να δούμε τα Sony Xperia Z5 και Sony Xperia Z5 Compact.

Ωστόσο, η σειρά φαίνεται ότι θα έχει ένα ακόμη κινητό, το Sony Xperia Z5+ ή Xperia Z5 Premium, το οποίο διέρρευσε σήμερα σε φωτογραφίες.

Οι πληροφορίες λένε ότι θα δούμε οθόνη 5.5 ιντσών 4K, αν και κάτι τέτοιο ακούγεται δύσκολα πιστευτό. Δεν θα έχει δηλαδή QHD οθόνη 1440p, όπως LG G4 ή Samsung Galaxy Note 5, αλλά 4K, δηλαδή 2160p.

Οι leaked φωτογραφίες που λέγεται ότι απεικονίζουν το Sony Xperia Z5+/Premium διατηρούν την σχεδιαστική γραμμή της Sony, αλλά φαίνεται ότι έχει προστεθεί μεταλλική πλάτη.

Και τα τρία Xperia Z5 αναμένονται με κάμερα 23 Megapixel, αισθητήρα 1/2.2″, διάφραγμα φακού f/1.8, βελτιωμένο autofocus και οπτικό σταθεροποιητή εικόνας. Επίσης, περιμένουμε να έχουν ενσωματωμένους αισθητήρες δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

O @evleaks σημειώνει ότι ο λογαριασμός της Sony Georgia στο Facebook, μάλλον δεν είναι ο επίσημος, αλλά οι πληροφορίες συμπίπτουν με τις δικές του.

Εμείς, κρατάμε επιφυλάξεις για ότι διαρρέει και περιμένουμε στις 2 Σεπτεμβρίου να μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες.

Sony Xperia Z5+/Premium: Φωτογραφίζεται με μεταλλική κατασκευή;, Sony Xperia Z5+/Premium: Φωτογραφίες με μεταλλική κατασκευή;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
pazzo

Ωραία η σκέψη για premium εκδοση, ίσως για να έχεις την επιλογή να πληρώνεις έξτρα για μεταλλική κατασκευή και QHD ή όχι. Βασικά την κάμερα να φτιάξουν εκεί στην Sony (τόσο καλές κάμερες βγάζουν.. έλεος δηλαδή) και είναι κομπλέ η Ζ σειρά.

Impressive-Instant

Μάλλον 21 Megapixels θέλατε να γράψετε….
Στα χαρτιά δείχνει εντυπωσιακό αν και δεν γνωρίζουμε κατά πόσο θα στέκει αυτό. Ενδιαφέρον η μεταλλική πλάτη, που όμως αν ισχύει μάλλον θα πάει περίπατο το αδιάβροχο χαρακτηριστικό των Sony. Όσο για το 4K, γιατί βρε Sony και καλά ακολουθείς την υπερβολή των Κορεατών;

Darth

ετσι όπως ειναι η συσκευη ουτε wifi ουτε gps ουτε σήμα δικτύου θα έχει………… κατά 99,9% ειναι απλά fake η καποια θήκη με ψευτομεταλλο

kostas

Η μεταλλική πλάτη που λέτε μηπως ειναι … θηκη????? Λέω εγω τώρα….

Ekimolaos

Υποτίθεται πως είναι unibody μεταλλική κατασκευή ΚΑΤΩ απ’την -προφανέστατα- πλαστική/silicon θήκη που βλέπουμε. Η θήκη επίσης είναι θαμπή και έτσι δεν μπορούμε να δούμε αν έχει antennae stripes ή πλαστικά κομμάτια πάνω-κάτω ή κάποια καινούρια ιδέα για να περνάει το σήμα… Υπομονή μέχρι 2/9 πριν αρχίσετε το θάψιμο…

One

Απ’ το ότι εχω διαβάσει η συγκεκριμένη έκδοση χρώματος λεγεται Chromium και σιγουρα είναι ότι ωραιοτερο εχω δει σε χρωμα κινητού μεχρι σήμερα. Αισθητήρα δακτυλικών αποπτυμάτων θα εχει σιγουρα. Μενει να επιβεβαιωθεί αν η σειρα θα εχει 23 mp καμερα και αν το Ζ5 Premium θα εχει 4Κ. Μονο εκπτώσεις στη μπαταρία δεν θέλουμε να δουμε και ότι καινούργιοί φέρει είναι καλοδεχούμενο.

Impressive-Instant

Διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά ο 810 νομίζω υποστηρίζει μέχρι 21 MP…
Εκτός και αν βάλουν κάποιον άλλο επεξεργαστή από αυτόν που ακούγεται.

Nick

FLAG KILLER TO PREMIUM βλεπω και 4000mha μπαταρια με καμια Ultra Stamina η κατι τετοιο 4gb RAM 820 snapdragon 23 mp και Αντε γεια!!!

vladimiros

Εγω δεν πιστευω να εχει μεταλλο πισω,αν προσεξετε καλα απο μεσα απο την θηκη παλι γυαλι φαινεται οτι εχει..και οι φωτογραφιες μαλλον ειναι αληθινες οπως εγινε και με το Ζ3+ ετσι οπως το εδειχναν ετσι ηταν..κατι το τρομερο σε αλλαγη δεν θα εχει παντος,απλα θα ειναι στις 5,5 ιντσες και 8α εχει αισθητηρα δαχτυλικων αποτυπωματων,τωρα για την καμερα βλεπω θα εχει καλα πραγματα μεσα οπως, αισθητήρα 1/2.2″, διάφραγμα φακού f/1.8 οπως του G4,βελτιωμένο autofocus,και οπτικό σταθεροποιητή εικόνας αν αληθευουν αυτα θα εχει καλυτερη καμερα απο G4-S6,
Και τελος ακομα ενα απο τα πιστευω μου θα εχει 21,5MP με τον καινουριο αισθητηρα IMX230 οπως και του Μ5 που παρουσιασε πριν,και οχι 23MP,ενταξει δεν μας πειραζει να εχει 23 απλα λεμε τωρα..2-9-2015 θα μαθουμε οσα ισχυουν για αυτο το κινητο,ελπιζω να ισχυουν ολα!!! ( προσωπικα εκτος απο το μεταλλο )

pazzo

@nick μακάρι να έβγαινε κάτι τέτοιο, αλλά νομίζω πως ο 820 θα βγει αρχές της χρονιάς, και δεν ξέρω κατα πόσο θα χωρούσαν 4000 mha σε τόσο λεπτή συσκευή. Πιο πιθανό να είναι στο Z6, τέτοια εποχή του χρόνου 😉

όπως και να’χει, θα είναι ένα από τα πιο ολοκληρομένα κινητά το Ζ5. Λεπτό και ελαφρύ, αδιάβροχο, με sdcard, με πολύ καλή αυτονομία, κάμερα που δεν προεξέχει, και λογικά πολύ καλύτερη κάμερα.
Ενα πράγμα μαρέσει να βλέπω στην σειρά Ζ. ότι κρατάει τον χαρακτήρα του. Δεν πρόκειτε να αφήσει στην άκρη ούτε την αδιαβροχοποίηση, ούτε την θύρα sd card, ούτε θα βάλει κουμπάκι μπροστά αλλάζοντας έτσι το ντιζαιν με σκοπό το να χωρέσει scanner, ούτε η κάμερα του θα προεξέχει, ούτε τίποτα ώστε να εξελιχθεί. Προσπαθούν εκεί στην sony να τα χωρέσουν όλα απλά και ωραία. Γι αυτό όσοι ξέρω και έχουν την Ζ σειρά κάνουν αναβάθμιση πάλι σε Ζ.

παπαροκας tiamat

Tα bezel θα τα φτιάξετε ρε
π@π@ρ€$ ????

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.