Sony Xperia Z5 Premium: Τα περισσότερα θα τα δείχνει σε 1080p

Το Sony Xperia Z5 Premium έκανε ντεμπούτο πριν μερικές εβδομάδες στην έκθεση IFA 2015 στο Βερολίνο ως το πρώτο smartphone με οθόνη 4K ανάλυσης. Φαίνεται όμως ότι αυτό δεν είναι ακριβώς έτσι, δηλαδή είναι και δεν είναι. Διαβάστε παρακάτω και θα καταλάβετε.

Η οθόνη 5.5 ιντσών του Xperia Z5 Premium έχει όντως ανάλυση 4K (3840×2160 pixels) όμως αυτή δεν θα αποδίδει διαρκώς σε αυτή την ανάλυση παρά μόνο κατά την αναπαραγωγή εικόνων 4K και βίντεο 4K, όλο το υπόλοιπο περιεχόμενο καθώς επίσης και γενικά οι πεισσότερες εφαρμογές, τα εικονίδια και το user interface θα παίζει σε ανάλυση Full HD (1920×1080 pixels) ή χαμηλότερη.

Αυτό δήλωσε επίσημα η Sony Mobile στα παιδιά του PhoneArena. Ακολουθεί η δήλωση:
“Xperia Z5 Premium features a 4K display with a resolution of 3840×2160 pixels based on SID Standard and enables all video and image content to be enjoyed in 4K resolution. All other content is displayed at 1080P or lower resolution in order to optimise the performance and battery stamina for this device, ensuring you can enjoy the 4K resolution when you need it most.”

Sony Xperia Z5 Premium: Τα περισσότερα θα τα δείχνει σε 1080p, Sony Xperia Z5 Premium: Τα περισσότερα θα τα δείχνει σε 1080p

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

34 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nick

Πολύ καλό αυτό για την μπαταρία άλλωστε οι εφαρμογές και τα παιχνίδια αυτή την στιγμή δεν υποστηρίζουν 4k ανάλυση…οπότε 23 mp φώτο με 4 k οθόνη θα φαίνεται τόσο εκπληκτικά αυτό…ελπίζω από το νέο έτος να έχουν 4k και άλλοι κατασκευάστες και οι developers να φτιάχνουν games και apps για την 4k ανάλυση…

giannis

”…..και εδώ το νεο μας εκπληκτικο μοντέλο στη σπορ κατηγορία,
εχει 850 άλογα και 420 τελικη
επειδή όμως θέλαμε να βγάζει 1500χλμ με 1 γεμισμα ( και επειδή κοστιζει περισσοτερο να εξελιξουμε μεγαλυτερα ρεζερβουαρ από το να σας δώσουμε πολλά αλoγα-που ναι και πιο κερδοφορο sales point) τα 850 άλογα και τα 420 άλογα θα ναι διαθεσιμα μόνο οταν το ενσωματομενο gps εντοπίζει οτι ειστε σε ευθεία αούτομπαν χωρίς οριο ταχυτητας. σε όες τις υπόλοιπες περιπτώσεις η ισχύς περιορίζετα στα 212 άλογα και 220 τελικής ώστε να απολαμβάνετε τα 850 άλογα τότε που τα χρειάζεστε περισσότερο.”

Nick

Τι σχέση έχουν τα αυτοκίνητα με τα κινητά ρε φίλε; Μπας και έχεις μπερδέψει την π…. Με την βούρτσα; 4k σημαίνει 4 φορές full hd πιστεύεις ότι υπάρχει παιχνίδι η εφαρμογή με τέτοια ανάλυση; Είπαμε ορισμένοι να έχετε εμπάθεια με την Sony αλλά μην το ξεφτιλίσουμε και έτσι το θέμα…

eleonora

Το να κανει Upscale ολα τα παιχνιδια και τις εφαρμογες σε 4K θα ηταν ανουσιο,γιατι θα επεφταν τα fps ειδικα με τον Snapdragon810 και θα laggaρε το κινητο.Τιποτα το μεμπτο δεν βρισκω,ειναι σαν τις 4K και 1080p τηλεορασης που δειχνουν τα καναλια σε 480p.Εχει να κανει με το σε τι αναλυση ειναι σχεδιασμενες οι εφαρμογες και τα παιχνιδια(Δλδ συνηθως 720p/1080p).Σε οτι ειναι native 4K,θα το δειχνει 4Κ.

giannis

και 850 αλογα σημαινει 4 φορές 212 και δεν υπαρχουν πολλοι δρόμοι κατάλληλοι για να τα εκμεταλλευθείς. Δεν έχω καμμια εμπαθεια κι αν δεις παλαιότερα σχόλια μου θα δείς οτι εκθειάζω το Ζ5 Premium (και ειναι οντως μαζί με το S6 EDGE PLUS κατα τη γνωμη μου οι 2 καλύτερες φετινές ναυαρχίδες). Όμως να ειμαστε ειλικρινεις 4Κ που το χεις μόνο οταν θέλει η sony (ναι δεν υπάρχουν εφαρμογές αλλά θα μπορουσε πχ το user interface να ειναι 4κ) ειναι απλά ένα Markteting τρικ για να λες οτι εχεις 4Κ. αν μπορούσες να το χεις κατ επιλογη με επιπτωση στην μπαταρία (με δική σου ευθύνη) δεν θα κανα αυτό σχόλιο. Αλλά ναι η sony εβαλε ενα σουπερ κινητηρα 850 ιππων , καμαρωνει που τον εφτιαξε , μου τον διαφημίζει αλλά μου λέει οτι θα εχω 4 φορές μικρότερη ισχύ σε μόνιμη βάση και μόνο όταν υπάρχουν συγκεκριμένες συνθήκες (που τις κρίνει η σονυ) θα εχω την φουλ ισχύ. Κακά τα ψεμματα πιο πολύ πουλαει στα media μια 4Κ οθόνη παρά ενα optimization που θα κανει μια μπαταρια 3000mah να κρατάει 5 μέρες με 5.5” fhd οθόνη και sd 810 στα 2,3. Ποιο ειναι πιο χρήσιμο, πιο δύσκολο και πιο κερδοφόρο… Συνέχεια »

Dapitium

on the one hand…
η SONY έχει βγάλει τα πιο ολοκληρωμένα κινητά (γνώμη μου) και την γουστάρω με χίλια!

one the other…
καλό θα ήταν να μην κάνει σημαία του μάρκετιν features που εν υποστηρίζει πλήρως.
Βλέπε κάμερα 20 MP που λειτουργεί πλήρως μόνο στα 8 MP (HDR κλπ), αδιαβροχοποίηση με περιορισμούς και οθόνη 4Κ “σε συγκεκριμένες εφαρμογές”.
Για να λέμε και του στραβού το δίκαιο!
Παρόλαυτά το Ζ5 θα το πάρω αν κερδίσω το Τζόκερ.

άσχετο:
κ. Βλαχάκη, κανένα giveaway θα έχουμε; Γαϊδουριά μου που το ζητάω έτσι χύμα αλλά θα γινόταν χαμός! Φιλικά και με εκτίμηση πάντα!

ducatijim

@giannis βλέπεις Sony κ βγάζεις αφρούς φίλε μου. Πολύ καλά έκανε η Sony κ έβγαλε αυτή την ενημέρωση. Κ προστατεύει τη μπαταρία κ εφαρμογές δεν υπάρχουν για 4Κ ακόμα. Όπου χρειάζεται θα είναι χάρμα οφθαλμών!!! Βίντεο δηλαδή κ φωτό πιστεύω θα “σπέρνει”!! Έχει κάνει η Sony τις άλλες εταιρείες να τρέχουν να προλάβουν τις εξελίξεις….. μπράβο για άλλη μια φορά!!!

NLS

Συγνώμη αλλά αυτό το θέμα δεν το ξανασυζητήσαμε πριν μέρες;

Agnostos13

Τι παιχνιδια 4K λετε; Σιγα μην τρεχουν παιχνιδια 4K σε smartphone! Εδω δεν εχουν καταφερει οι κονσολες να τρεχουν 4Κ ακομα… Και τα pc χρειαζονται θηριωδεις καρτες γραφικων και 4πυρινους για να τα σηκωνουν απροβληματιστα… Νομιζετε οτι μπορουν να γινουν οοολα αυτα απο ενα επεξεργαστη σε μεγεθος 5λεπτου;

ΥΓ. Τσαμπα τα 4Κ εφοσον δεν υποστηριζονται ουτε απο το λειτουργικο καλα-καλα…

giannis

Εγω περιμενω να ερθει το Z5 compact για τη γυναικα μου και δεν ειμαι δεμενος με καμμια εταιρεία.
Αλλα οπως το edge ειναι πανεμορφο αλλα πρακτικα αναξιοποιητο αρα ενα απλα ομορφο marketing τρικ (υπερτιμημενο ομως δε σχεση με τη χρησιμοτητα του), μου φαινεται το ιδιο και η 4Κ με περιορισμους, οπως μου φαινεται ιδιο το 4κ video recording με περιορισμο στο 5λεπτο

One

Τα ιδια και τα ιδια συζητάμε δεν εχετε βαρεθεί. Ετσι κι αλλιως για φωτογραφίες και βίντεο χρειάζεται το 4K και αυτό μας νοιάζει, δηλαδή καλύτερο Contrast και διαύγεια και όχι downscaling.

Bloodmaster

Για να τρεξει 4k παιχνιδι θέλει τουλάχιστον εναν i7 επεξεργαστή και πανω απο 8 gb ram και εσεις περιμενετε απο τον 810 να το κανει αυτο.

παπαροκάς tiamat

Εδω ολα τα κινητα με 1080p και τον 810 και παθαινουν πατατρακ και το throttling ερχεται στο πενταλεπτο μη παρουν φωτια και εκραγουν!!! Το οτι δε δουλευει 4Κ ειναι καλο για την σωματικη ακεραιότητα του χρηστη λοιπον..

vladimiros

Παλι τα ιδια θα λεμε,συμφωνω με τα παιδια το οτι δεν χρειαζεται παντου το 4κ,δηλαδη τι θες να κοιτας το ρολοι αν ειναι 4κ ξερω γω..η το μενου….το 4κ φαινεται στις φωτογραφιες και στα βιντεο..και υπαρχει αρκετη διαφορα εσεις που λετε οτι δεν εχει απο το 1080,δειτε φωτο στο Z5 Premium και το απλο το Ζ5 εγω παντος βλεπω πιο ωραια πραγματα στο Premium..
Αντε περιμενουμε καποιο αρθρο που να λεει για την καμερα φτανει με το 4κ,απλα να δουμε αν εχει ισαξια καμερα με τα S6 k G4 αν δεν εχει ομως θα χαλαστω πολυ.

Agnostos13

Που θα βοηθησει στις φωτογραφιες και τα βιντεο; Στις 5,5″; Παμε καλα;
Στοιχημα οτι αν βαλουμε διπλα-διπλα 3 οθονες 5,5″ ιδιας τεχνολογιας και ρυθμισεων (χρωματα, αντιθεση κλπ) με αναλυση fhq, qhd και 4K το 99% αυτων που θα τις κοιταξουν δεν θα μπορουν να ξεχωρισουν ποια ειναι ποια!
Εδω εχουν πει για τις οθονες υπολογιστη οτι αν δεν ειναι πανω απο 20″ δεν εχει νοημα το full hd, ποσο μαλλον το 4K στις 5,5″! Απλα νομιζεις οτι φαινεται καλυτερο γιατι αυτο λεει η λογικη του εγκεφαλου σου γνωριζοντας οτι ειναι 4K!

giannis

@agnostos13 +1

Seme

Ο κόσμος γελάει πραγματικά με τον κόσμο ο οποίος νομίζει ότι το 4κ αποτελεί εξέλιξη. Μα τι να κάνεις τέτοια ανάλυση αν δε μπορείς καν να την αντιληφθείς? αντί να κάθεται ο κόσμος και να ασχολείται με τόσο ανουσια πράγματα θα μπορούσε να εξελίξει πιο πρακτικά πράγματα. Ας μείνει η ανάλυση σε Qhd, δε νομίζω οτι θα χαλάσει κανέναν… είχατε και στο χωριό σας 2κ ανάλυση και δε σας καλύπτει πλέον ε?? 😛

Βαγγέλης

Εχω Qhd κινητό το g3 και πέρα απο τα wallpapers τη κάμερα και το youtube διαφορα δεν υπάρχει αν ο κάθε προγραμματιστής δε φτιαξει ανάλογο περιεχόμενο.Λογικό είναι να το παραδέχονται και να το εφαρμόζουν για χάρη της μπαταρίας και απόδοσης

Ιωαννης jb

Μπράβο ρε sonara!!!!!! Με αυτό το τρόπο θα έχει και μπαταριαρα!!!!!! Seme μιλάς για υπερβολές και λες καλη και η 2k!! Δλδ είναι υπερβολή η 4k στις πεντέμιση ίντσες του z5 και στις 5 του s6 η 2k δεν είναι ε?? Δε μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό σου!! Κατ αρχάς 2k ανάλυση δε συναντάς ούτε σε εφαρμογές αλλά ούτε και αρχεία βίντεο!! Είναι ανάλυση που βγήκε με μοναδικό σκοπό το μάρκετινγκ και για να λένε κάποιοι την έχω μεγαλύτερη!! Αν θα έπρεπε να δωσεις κάποιο παράδειγμα ντε και καλά, fhd ανάλυση έπρεπε να αναφέρεις… Η 4k είναι η επόμενη ανάλυση, το επόμενο βήμα που έχει λογική για να υπάρξει μετά την fhd… Εκεί θα πάμε δε θα μείνουνε για πάντα στο fhd! Γιαννακο δίνεις συν ενα στον άγνωστο 13, ok!! Καταλαβαίνεις όμως τι θέλει να πει?? Θέλει να πει οτι κατα την άποψή του, ακόμη και η fhd ανάλυση είναι υπερβολή!! Υπερ βολική!!!! Εσυ παραπάνω απο αυτά που λες καταλαβαίνει κανείς ότι χαλιεσαι που δε παίζει συνεχώς σε 4k.. Ρε μεγάλε έχεις καταλάβει ότι αυτοανερεισαι????? Δε μπορώ εγώ να συμφωνώ με κάποιον που λέει μια χαρα είναι και με fhd.. και εμένα να με χαλάει το ότι δε παίζει συνεχώς… Συνέχεια »

Ιωαννης jb

Αγνωστε 13.. την 24άρα fhd του υπολογιστή σου την κοιτάς απο ένα μέτρο απόσταση!! Αν βάλεις και καμιά ταινία, κάθεσαι και στα 2 μέτρα! !
Την 5άρα fhd του smartphone την κοιτάς από το μισό μέτρο συνεχώς ότι και να κάνεις…
Μη λέτε τέτοια παραδείγματα δεν έχουν βάση!
Όταν μεγαλώνουν οι ίντσες μεγαλώνει και η απόσταση του ματιού απο την πηγη!! Σε τεχνολογικό site σχολιάζετε, είναι δυνατόν να λέτε τέτοια πράγματα??

Βλαντιμίρ.. αποκλείεται η τόσο μικρή σε μέγεθος φακού κάμερα του z5 να είναι καλυτερη απο τις τεράστιες που προεξέχουν κιόλας κάμερες των s6, g4..
Σε ορισμένους τομείς θα είναι….
Αλλά σε πολλούς δε θα είναι!!
Για το μέγεθος τις νομίζω θα είναι τέλεια!!
Είναι σαν να μου λες ο πυρος Δήμας δλδ το z5, θα σηκώσει παραπάνω κιλά απο τον καχι καχιασβιλι δλδ το s6..
Αυτό δε γίνεται, είναι πολύ δύσκολο να γίνει!! αφού ο καχιασβιλι είναι πιο χοντρός!!!!!

Και μου πεις να γίνει χοντρός και ο Δήμας δλδ το z5, γιατι τότε η κοιλιά-κάμερα θα πετάγεται εξω σαν του καχιασβιλι και θα χάσει σε ομορφιά-design…..

Nick

Δε νομίζω ότι υπάρχει κανείς που δεν θα ήθελε 4Κ οθόνη στο κινητό του ή στο tablet, αρκεί να είχε την ίδια ή ακόμη καλύτερη αυτονομία στην μπαταρία. Και γω θα προτιμούσα στο Z3 μου να είχα 4Κ οθόνη αν δεν άλλαζε η διάρκεια της μπαταρίας. Από κει και πέρα είναι γνωστό το θέμα έλλειψης υλικού σε 4Κ ανάλυση οπότε έχουμε μέλλον ακόμα για την πραγματική εκμετάλλευσή του σε τηλεοράσεις και τηλέφωνα. Για την QHD ή αλλιώς 2Κ δε, τι να πεις, πρόκειται για τον ορισμό του μάρκετινγκ, δεν υπάρχει τίποτα που να βγαίνει σε τέτοια ανάλυση αλλά αντιθέτως υπήρχαν, υπάρχουν, και πάντα θα υπάρχουν πολλοί μυγοχαύτες ανά τον κόσμο.

vladimiros

@Ιωαννης jb
τι να σε πω φιλε μου εμενα ενα απο τα πιο βασικα μου κριτηρια ειναι η καμερα στο κινητο,το καταλαβαινω οτι ειναι μικρος ο φακος και τα υπολοιπα ειναι τεραστια..αλλα πρεπει να κανει κατι η sony,ας τα κανει λιγο πιο χοντρα ξερω γω,και ας προεξεχει κ λιγακι αλλα οχι σαν του S6 ομως,η sony εχει τοσο μα τοσο εμπειρια στο θεμα καμερας και μου την σπαει να ειναι πισω κινητο που βγηκε τωρα με κινητα που βγηκαν πριν 5-6 μηνες..ας σε πω και εγω ενα παραδειγμα,να γινει μπρους λι ουτε κοιλια ουτε τιποτα που λες σαν τον καχιασβιλι..μεχρι και στο τεκκεν τον ειχαν τον μπρους λι!! χαχα

Agnostos13

@Ιωαννης jb:
Σιγα μην καθεσαι και στα 15 μετρα απο την οθονη του υπολογιστη… Δεν εγραψα για τηλεοραση!
Και στο μισο μετρο δεν βλεπεις διαφορα παντως…

One

@Agnostos13

Επειδή εισαι οπαδος της μηλου δες και μονος σου εδώ το Z5 Premium Vs iPhone 6 Plus σε τεστ, μετα το 3:30 του βιντεο το Ζ5 Premium εχει καλύτερο contrast και ευκρίνεια από το μήλο:

https://www.youtube.com/watch?v=mP2bxFNnK1o

Αμα εσυ δε βλέπεις διαφορά δικο σου πρόβλημα. Μπορείς να πιστεύεις και ότι η γη είναι επίπεδη αμα θέλεις…

Agnostos13

@One
Η αληθεια ειναι οτι μ αρεσει η Μηλος…εχει ωραιες παραλιες, αλλα και οπαδο δεν με λες!
Απο εκει και περα το τεστ που μου παραθετεις απο το 3:30 και μετα που λες μας δειχνει οτι το z5 τραβαει φωτογραφιες μεγαλυτερης αναλυσης απο το iphone 6 (λογικο οταν το ενα εχει καμερα 23Mp και το αλλο 8Mp). Επισης η φωτογραφια στο z5 ειναι πιο φωτεινη γιατι στη ληψη με το iphone πειραζει το exposure και την κανει σκοτεινη.
Αλλα τι σχεση εχει η αναλυση της καμερας με την οθονη που γραφουμε παραπανω;

Rizo

Ξοιτάξτε, εγω σαν οπαδός της Sony (όχι fanboy, αμα βγεί κατι αξιόλογο θα το παινέψω, μιάς και έτσι ήρθα απο την htc και δεν ξέρω που αλλού θα πάω), αλλά ρε παιδιά, όλοι λέτε “τι το θέλει το 4Κ” και “δεν χρειάζεται” και τέτοια, και κάποιοι άλλοι όπως ο φίλος @giannis στο #2 πόστ που λέει για την autobann.. Και εκει σχηματίζεται ένα χαμόγελο 🙂 Αυτό είναι εξέλιξη παιδιά.. Και γιατί να παίζουν όλα 4κ? Και upscale να έκανε μετα θα λέγανε οτι δεν κρατάει η ματαρία. Αυτό το σύστημα 2 ταχυτήτων είναι όλη η μαγκιά. Γιατί φίλε @giannis κι εγω έχω αυτοκίνητο 240 άλογα και θέλω να το “ανοίξω” αλλά δεν γίνεται μέσα στην πόλη. ΑΝ όμως πάω εθνική Ή βρω καμια ευθεία, το ανοίγω. ΓΙΑΤΙ τα ΕΧΩ τα άλογα διαθέσιμα!!! Μην αγχώνετσε, το έχουμε πει, στα παιχνίδια δεν χρειάζεται πάνω απο fhd, αλλά σιγά σιγά που θα δημιουργούντε εφαρμογές native 4k θα ήθελα να σας ξανακούσω να τα λέτε. Επίσης θα συμφωνήσω στο θέμα που λέει ο φίλος @Agnostos13 για την ανάλυση και το τι βλεπουμε. Εγω στο Ζ3 όσο κοντά και να πάω δεν μπορώ να διακρίνω pixelισμα.. Δηλαδή στις 3 αυτές αναλύσεις, ειδικά qhd και 4k… Συνέχεια »

Ιωάννης jb

Agnostos13.. Κοίτα να δεις το 1 μέτρο το έγραψα χονδρικά όπως και το μισό για τα smartphones!!
Μη κολλάς στις λεπτομέρειες, τώρα εσυ μπορεί να κοιτάς την 24αρα απο τους 60 πόντους και το smartphone απο τους 30!!
Δεν είναι εκει η ουσία..
Αυτό που στην ουσία σου λέω είναι να μη κάνεις το άτοπο..

Κάτι ακόμα
Λες στο σχόλιο 15.. αν δεν ειναι πανω απο 20″ δεν εχει νοημα το full hd.
Πιο πολύ αυτό με χάλασε στο σχόλιο σου!! Είναι χαζό να λες κάτι τέτοιο..

Και πως γίνεται τις περισσότερες φορές όλες αυτες οι χαζομάρες να λέγονται σε άρθρα που έχουν sony!!
Δλδ καταντάει γελοίο!!
Αυτοί είστε οι κράχτες τις sony

DIREFEAR

ΒΓΗΚΕ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΣΟΝΥΗΛ: “ΘΑ ΕΧΕΤΕ UHD ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ…” 😀

John

Το να διαφημίζει μια εταιρεία οθόνη 4Κ και τελικά να είναι 1080p είναι σαν να κοροϊδεύει τους καταναλωτές. Μόνο επαγγελματίες fanboys της Sony θα μπορούσαν να το εκλάβουν ως θετικό γεγονός.

Nick

Ναι είναι fanboyσμός να μην θέλει κάποιος να βλέπει εικόνες και βίντεο που είναι 720p/1080p σε 4Κ οθόνη με upscale. Είναι fanboyσμός να θέλει κάποιος δύο μέρες μπαταρία και όχι δύο ώρες. Spot on @John.

Nick

*Εφαρμογές και παιχνίδια ^

Agnostos13

@Ιωάννης jb:

Δεν εχει να κανει με την Sony αυτο που γραφω… Το ιδιο ισχυει και για την LG, και τη Samsung κλπ…
Δεν εχει νοημα να βαζεις οθονη με αναλυση πανω απο fhd σε διαστασεις smartphone. Δεν υπαρχει οπτικη διαφορα!
Ναι, οκ, θα μου πεις ολες αυτες κατασκευαζουν πανελ και θελουν να τραβηξουν την αγορα προς τα εκει για να πουλησουν το νεο τους προιον. Το καταλαβαινω… Αλλα τι σου φταινε τα καημενα τα κινητα που θελουν 16 πυρινες και 8gb ram για να μη σκαλωνουν στην αναπαραγωγη uhd? Και μαλιστα ζωριζονται για το ανουσιο…εφοσον δεν μπορεις να διακρινεις τη διαφορα!

Rizo

@John
Τι δεν έχεις καταλάβει ακριβώς φίλε?
Το κινητό έχει οθόνη 4Κ. ΤΕΛΟΣ
Αν τώρα δεν υποστηρίζουν οι εφαρμογές 4Κ παίζει σε FHD.
Και να μην υποστηρίζουν γενικά 4Κ σημασία έχει τι γίνεται στις Φωτό και στα Βίντεο!
Θέλεις 4Κ στο FB και στο Evernote? Η νομίζεις οτι βλέπεις τις 20Kb φωτος στο FB σε FHD??
Αντε τώρα με τον καθένα!! Σκάτε οι πιο πολλοί που το κράζετε γιατί κάνανε την μαγκιά με την διπλή ανάλυση!!
Και έχει και 3450mAh μπαταρία!!!

spell

Για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν κάτι. Το αν μπορεί να παίξει μια συσκευή 4k games δεν έχει να κάνει μόνο το hardware αλλά το software πχ 4k valiant hearts παίζεις σε κινητό Project cars δεν παίζεις. Οπότε τα σχόλια του τύπου τα κινητά και οι κονσόλες δεν μπορούν 4k είναι ανούσια. Το ορθό είναι demanding games δεν μπορούν. Να παίξουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.