Sony Xperia Z5 και Ζ5 Compact: Φωτογραφίζονται ξανά

Εχθές διέρρευσε η πρώτη φωτογραφία από τα μη ανακοινωμένα Sony Xperia Z5 και Sony Xperia Z5 Compact τα οποία πόζαραν δίπλα στο iPhone της Apple. Σήμερα διέρρευσε νέα εικόνα η οποία δείχνει τα δυο κινητά της Sony από το προφίλ τους, δίνοντας έμφαση στο power button όπου λέγεται ότι θα τοποθετηθεί ο αισθητήρας αποτυπωμάτων.

Το κουμπί αναμένεται να έχει τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων, βλέπουμε ότι το Sony Xperia Z5 μάλλον θα είναι πιο λεπτό από το Sony Xperia Z5 Compact, ενώ φυσικά είναι αισθητή και η διαφορά τους στο μέγεθος.

Οι διαρροές αναφέρουν ότι το Sony Xperia Z5 θα έχει οθόνη 5.5 ιντσών full-HD , επεξεργαστή Snapdragon 810, μνήμη RAM 3GB. H ανακοίνωση μπορεί να γίνει στο press event της Sony στις 2 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο της IFA 2015.

Sony Xperia Z5 και Ζ5 Compact: Φωτογραφίζονται ξανά, Sony Xperia Z5 και Ζ5 Compact: Φωτογραφίζονται ξανά

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Mary

Καλά μιλάμε στην Sony δεν νιώθουν ετσι; Δεν εχω ξαναδει άλλη εταιρεια να μην καταλαβαίνει τόσο πολυ τους καταναλωτές! Όσο για το volume button σε λιγο θα το βάλουν πάνω στο κουμπί της κάμερας! Πιο άβολο σημείο δεν βρήκαν να το βάλουν;

Υ.Γ το πάχος τους και ο snapdragon 810 ηταν το πιο αστείο της είδησης πραγματικά!

Nick

ΠΕΡΙΜΕΝΑ snapdragon 820 KRAIT 4GB RAM ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟΝ 810 ΚΑΙ 3 GB RAM

One

Και εγω θα ηθελα τον sd820 για να παρω το Ζ5 Compact αλλα απ’ ότι φαίνεται θα παραμείνω με το Z3 Compact. Παντως μ’ αρεσει που αφήνουν λειες τις επιφάνειες μπρος και πισω.

Dimitris

αποκλειεται να εχει 3gb η 810..κατι απο τα 2 θα αλλαξει..αλλιως ειναι ιδιο με το z3+…!!!

Ιωάννης jb

Ας ελπίσουμε ότι αυτά που θα κυκλοφορήσουν δε θα έχουν καμία σχέση με τις φωτο που βλέπουμε εδώ!!!
Είναι τραγικό το να αλλάζουν τόσο ελάχιστα πράγματα δήθεν ότι κάναν αλλαγή!!!!
Ποιός ο λόγος να πάνε τόσο κάτω τα κουμπιά έντασης?
Ποιός ο λόγος στο z3 τα στερεωφωνικά ηχεία να φύγουν απο την άκρη τις συσκευής και στο z3+ να ξαναπάνε στην άκρη?
Απο το z2 και μετά κάνει πράγματα στο design που είναι χαζά!!!!!

Νίκος

Πολύ χοντρό μου φαίνεται το compact! Αλλά όντως όπως λέτε μερικοί ότι τα ίδια πράματα βάζει και είναι μιλάμε το z5 αυτά τα χαρακτηριστικά έπρεπε να τα είχε τουλάχιστον το z4 μην πω το z3

pazzo

Ίσως εαν δεν έβγαζε την σειρά Ζ κάθε εξάμηνο να μην υπήρχε αυτός ο σάλος με τις ελαχιστες διαφορές στο κάθε επόμενο Ζ της Sony. Βεβαια στο θέμα hardware να θυμήσω σε μερικούς (ελάχιστους techblogers) ότι στο iphone γίνεται αναβάθμηση κάθε 2 χρόνια, σαν να λέμε σε κάθε 4 σειρές Ζ.. χωρις βέβαια να θέλω να υπερτιμήσω την Sony.. Η Ζ σειρά θέλει ουσιαστικές αλλαγές, και για μένα όχι δεν είναι το σχεδιαστικό κομμάτι.. ναι είναι όλα ιδια μεταξύ τους, οκ, αλλά δεν πάβει να είναι μια καλοστημένη συσκευή, ελαφρια, λεπτή, αδιάβροχη, χωρις να αποχωρίζεται της υποδοχή της sd card ενω για καποιους (βλ. samsung) θεωρήθηκε αδύνατον και κάμερα που δεν προεξέχει. Απλά πραγματα. Βέβαια μου φένεται αδιανόητο να έχει μείνει πίσω στο θέμα της κάμερας. καλές φωτογραφίες βγάζει, αλλά το 930, το G4 και το S6 υπερέχουν κατα πολύ. μια ναυαρχίδα με το όνομα “Sony” έτσι;; επίσης οκ γουστάραμε η φανς και μη την ιδέα της αδιαβροχοποίησης πριν 3 χρόνια με το πρώτο Ζ, αλλά θέλω τώρα πια και κάτι άλλο. να βγάλει κάτι και να πώ “έλα ρε? τέλειο!!” (όπως είχε γίνει με το fingerprint στο iphone, την πρώτη φορά που έπιασα την οθόνη του S6 edge, την… Συνέχεια »

Πέτρος Π

@pazzo “συνεχίστε να πέρνετε android και iPhone για να μπορώ και εγώ να παίρνω wp ναυαρχίδες με 300 ευρώ 😀 μην πάρει και η ms θάρρος και υπερκοστολογεί, στην ελλάδα ζούμε λυπηθείτε μας. 🙂 ” Αυτό ακριβώς φίλε!! Δεν μπορώ παρά να γελάω κάτω από τα μουστάκια μου όταν βλέπω τους “ψαχμένους με την τεχνολογία” να τα σκάνε σε κάτι note και σε κάτι S6 με 800 €, και εγώ να παίρνω το κορυφαίο 930 με 350 €, και να ξέρω οτι θα παίρνει αναβαθμίσεις για 3-4 χρόνια, και θα γίνεται όλο και καλύτερο… Το 820 που είχα πάρει πριν δύο χρόνια περίπου, ακόμα αναβαθμίζεται και με τα 8.1 έχει φτάσει σε σημείο να είναι πολύ καλύτερο από όταν το είχα πρωτοαγοράσει… Και θα αναβαθμιστεί και σε Windows 10 μέσα στο Φθινόπωρο! Στο θέμα μας, μια χαρά είναι η σειρά Z και ειδικά τα compact είναι ό,τι πρέπει για αυτούς που δεν θέλουν κινητά – παντόφλες… Είναι η μόνη εταιρεία που βάζει χαρακτηριστικά ναυαρχίδας σε μικρότερες συσκευές… Απλά για ένα περίεργο λόγο το τελευταίο καιρό τρώει τρελό θάψιμο από τους “γκουρού” της τεχνολογίας, χωρίς κανένα λόγο νομίζω… Οι ίδιοι “γκουρού” εκθείαζαν το S6 πριν μερικούς μήνες και τώρα λένε οτι… Συνέχεια »

Φώτης

Πέτρος@ για το s6 εντάξει κ γω δεν το γουστάρω,αλλα να λες για τα note που ειναι μια κατηγορια απο μόνα τους ειναι άκυρο..Τι σχεση εχει το 930(που ειναι κινηταρα) με το note;;Το δεύτερο ειναι σε αλλο επιπεδο κ το ξερεις..

Ekimolaos

@Pazzo
Το πρόβλημα με την Sony δεν είναι το marketing, αλλά οι ίδιες οι συσκευές της. Από θέμα εμφάνισης δεν έχει αλλάξει σχεδόν τίποτα. Από θέμα καινοτομίας έχει πάει καλά, η αδιαβροχοποίηση ήταν και είναι πάρα πολύ καλό bonus και το γεγονός ότι βγάζει ναυαρχίδες και σε compact εκδόσεις είναι πολύ καλό και μοναδικό στην αγορά ως τώρα.

Το πρόβλημα είναι πως ΟΛΗ η σειρά Ζ είναι Ι-ΔΙΑ. Μιλάμε για ολόιδια όμως, με μικροδιαφορές. Πράγμα που τα κάνει βαρετά και αδιάφορα. Επίσης πας και παίρνεις το Ζ4 και σε 3-4 μήνες σου βγάζει το Ζ5. Το οποίο Ζ5 είναι ακριβώς το ίδιο με το Ζ4, απλά έχει και fingerprint sensor. Απλά δεν ξέρουν τι κάνουν εκεί πέρα πλέον…

Κατά την γνώμη μου πρέπει να απολυθεί ο υπεύθυνος του mobile από την Sony και να προσλάβουν κάποιον που δεν κολώνει ούτε να ρισκάρει, ούτε να κάνει αλλαγές. Και αν οι designers δεν έχουν εντολή απ’τον υπεύθυνο να κρατάνε το ίδιο design τόσο καιρό, αλλά το κάνουν επειδή τπ θεωρούν “WOOOOOW!” τότε δρόμο κι αυτοί. Αλλά δεν το βλέπω να γίνεται, άρα δεν βλέπω και κάποια ελκυστική πρόταση από Sony στο μέλλον…

Ιωαννης jb

Εκιμολαε ξεκολλα! Η Sony πάντα άλλαζε τις ναυαρχιδες…
Xperia s σε σχέση με το επόμενο xperia t τεράστιες διαφορες!!!! Όπως και το t με το z!!!
Το z2 μου σε σχέση με το στρογγυλεμενο 3 δεν έχουν διαφορες?
Θα μας τρελάνεις????

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.