Sony Xperia ZR, Με οθόνη 4.6 ίντσες 720p και αδιάβροχο; [φήμες]

Τα παιδιά από το Xperiablog επικαλούνται πληροφορίες από insider και αναφέρουν ότι σύντομα η Sony θα ανακοινώσει το Xperia ZR με οθόνη 4.6 ίντσες ανάλυσης 1280×720 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 1.5GHz (δεν ξέρουν αν θα είναι ο Snapdragon 600), μνήμη RAM 2GB, κάμερα 13 Megapixel με οπτικά μέρη Exmor RS και θα είναι ανθεκτικό στο νερό και τη σκόνη όπως το μεγάλο Xperia Z.

Sony Xperia ZR, Sony Xperia ZR, Με οθόνη 4.6 ίντσες 720p και αδιάβροχο; [φήμες]

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
akis

Ενδιαφερον φαινεται!Παντως τα mid-range κινητα θα προτιμηθουν απο τους υποψηφιους αγοραστες λογω κρισης και ειναι καλο να υπαρχει ποικιλια αρκει να ερθουν σε λογικες τιμες.

Jim P

Δε πρόλαβε να κυκλοφορήσει καν το SP και βγαίνουν φήμες για ένα ZR το οποίο θα κανιβαλίσει τις πωλήσεις του πρώτου;

Αν ευσταθεί η φήμη αυτή, αποδεικνύει για ακόμη μία φορά ότι εκεί στη SONY δε ξέρουν τι τους γίνεται, βγάζουν τουλάχιστον δύο ναυαρχίδες το χρόνο και δεκάδες mid/low range συσκευές, με άθλια υποστήριξη και μέτρια ποιότητα.

όταν απορροφήθηκε η κοινοπραξία S/E από τη Sony υπήρξε μια θαυμάσια ευκαιρία να βγάζει 5 το πολύ 10 συσκευές το χρόνο και να τις υποστηρίζει μέχρις αηδίας, αλλά όχι, έπρεπε να γίνει σα τη Samsung και την HTC αλλά χειρότερη.

Όσο τη γουστάρω σαν εταιρία άλλο τόσο εκπλήσσομαι με τις ηλίθιες τακτικές της.

Νιο

Αυτο μαλιστα ειναι ενα αξιολογο κινητο.! Οχι σαν το galaxy core…. H sony βγαζει τα καλυτερα mid range κινητα. Απο αναβαθμισεις αργει αλλα τις κανει.!

keysmith

Φιλικά μια μικρή διόρθωση για τον τίτλο. Δεν λέμε “οθόνη 4.6 ίντσες 720p” αλλα 720 σκέτο χωρίς το p. Το p θα πει “progressive” και αφορά λήψη video, πχ “τραβάει video 720p” αντί πχ 720i (interlaced).. Δεν αφορά οθόνες και τα pixel τους που δεν θα μπορούσαν να μην είναι ‘p’ 🙂

SiriusKim

Παιδιά αν όντως κυκλοφορήσει, πιστεύω πως το κινητό δεν έιναι ούτε mid-range με βάση τα specs που βλέπω αλλά και ούτε η τιμή διάθεσης του θα είναι τόσο mid όσο λέτε..κάτω από 400 ευρω με τίποτα πάντως..

george

παιδια εκανα χθεw την παραγγελια για το xperia t αλλα τωρα δεν ξερω αν επρεπε να κοιταξω και για το lg optimus 4x εκανα καλα που αγορασα το T??

μια ερωτηση ακομα η καθαρη οθονη του Τ ειναι 4.6 και με τα πληκτρα 4.65??

Αποστόλης Ρόδος

Ενδιαφέρον ακούγεται αν και ειμαι κατα των κλώνων. Τα Ζ τα σπάνε σχεδιαστικά.

djfapples

αυτη ειναι εταιρεια με ποικιλια βγαζει φοβερα κινητα και σχετικα φτηνα στις αναβαθμισεις βεβαια αργει αρκετα αλλα κανει σωστη δουλεια στο δικο μου p εκανε 2 μεσα σε λιγους μηνες με την τελευταια να ειναι κ η καλυτερη

chris

Aπο τη μια ειναι καλο που βγαζει καλες συσκευες μεχρι 5”,αλλα απο την αλλη βγαζει πολλες συσκευες και δεν μπορει να τις υποστηριξει.

Αν διορθωνε και λιγο αυτο το bezel,να μην πηγαινε χαμενη τοσο πολυ οθονη!!!

Solon

Μακάρι να κυκλοφορήσει τέτοιο κινητό γιατί το Ζ είναι τεράστιο. Μάλλον ταμπλέτα το κάνεις παρά τηλέφωνο.

forneverarrow

Μου κάνει εντύπωση το πόσο απαξιώνουν μερικοί συσκευές με specs που πριν μερικούς μηνες θεωρούνταν κορυφή! Είπαμε, προχωρά η τεχνολογία αλλά στασου ρε φίλε… Ποσά 5″ μοντέλα υπάρχουν πια, και θεωρείται το. 4,6″ μικρό?? Ασε που λένε για τετραπυρηνο και 2GB RAM. Επομένως, δεν βλέπω διάφορα από το Ζ πέρα από τις διαστάσεις!

Μακάρι να βγάζανε ένα μοντέλο 4″ με τα specs του Ζ και εγώ θα έδινα και 500€ για να το πάρω! Εχει καταντήσει αηδία η αύξηση του μεγέθους της οθόνης! Σε λίγο θα πουλάνε 10″ smartphone και δώρο μια δεύτερη μικρή συσκευή για τις κλήσεις!

Darth

@forneverarrow άντε πες βγάζει με 4′ ίντσες
ξέρεις πόσο κάνει μια οθόνη full hd 4 ιντσών και αν υπάρχει κιόλας…
που θα εκλειιτε θερμότητα από το cpu (λόγου μεγέθους απορροφάτε στα μεγάλα τηλέφωνα με καλό cpu)
τι μπαταρία θα βάλει? 1400 mha σε ένα κινητό τέρας? θα την ξεπατώσει σε λιγότερο από μισή μέρα

εκτός και αν θα βγάλουν 4 ίντσες με τεράστιο bezel για να ψοφάει όσα προανέφερα…..

για την ώρα αυτό που θες είναι δύσκολα υλοποίησιμο και να είναι θα είναι πανάκριβο

από την άλλη τι να κάνω 2 gb και cuad core a15 σε τόσο μικρή οθόνη? να βλέπω 4k video σε 4′ οθόνη? (παράλογο) να ανοίγω καμία 50 tabs σε 4 οθόνη? και να ξεσκιζομε στο zoom? (παράλογο) να παίζω 1080 βαριά games? (παράλογο) και πάει λεοντας

στο μόνο που έχω παράπονο είναι ότι δεν βάζουν καλή camera σε 4 ίντσα (εξαίρεση αποτελεί xperia p και iphone)

JohnWave

Διαφωνώ με όσους εναντιώνονται στην απόφαση της Sony να κυκλοφορήσει αυτό το κινητό.Είναι πολύς ο κόσμος εκεί έξω που θεωρεί ιδανικές τις οθόνες 4,6 και 4,7 και χαίρομαι που η Sony θα κυκλοφορήσει το Ζ σε αυτές τις διαστάσεις.Για την ελληνική αγορά το Optimus G θα αποκτήσει δυνατό αντίπαλο.Δεν ξέρω ποιο από τα δύο θα προτιμούσα.

Νιο

Darth + 1000

Tom

Δεν καταλαβαινω γιατι εχετε προβλημα. Το κινητο ειναι μπομπα. Ομορφο και γρηγορο σαν το Z με τα ιδια χαρακτηριστικα. Αφηστε που λογω αναλυσης θα ειναι ακομα πιο γρηγορο. Εγω ειχα αποφασισει στο SP αλλα περιμενω και αυτο. Ελπιζω μονο να εχει ανακοινωθει μεχρι να παρω κινητο γιατι παιζει να βγει και μετα το καλοκαιρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.