Sony Xperia ZU, Σπάει κάθε ρεκόρ στα benchmarks

Το Sony Xperia ZU, το “γαϊδούρι” με την οθόνη 6.44 ιντσών Full HD και τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 800 σπάει κάθε ρεκόρ στα benchmarks του AnTuTu σκοράροντας πρώτο με 32173 βαθμούς. To Xperia ZU (πρώην Togari και L4) αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα μέσα στις επίσημες εβδομάδες και να βάλει τη Sony Mobile στα σαλόνια των πανίσχυρων tabletόφωνων. Ανυπομονείτε;

Sony Xperia ZU benchmarks, Sony Xperia ZU, Σπάει κάθε ρεκόρ στα benchmarks

Sony Xperia ZU benchmarks, Sony Xperia ZU, Σπάει κάθε ρεκόρ στα benchmarks

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Στρατος

Απ’οτι βλεπω στην φωτο, σπαει επισης καθε ρεκορ και στις δαχτυλιες!

μιχαλης362

Θέλω να δω για πόσο καιρό θα κρατήσει αυτό το ρεκόρ για να μην ξεχνάμε έρχεται και Galaxy Note lll

Panagiotis

Ωραία! Θα περιμένω τις… επίσημες 🙂 εβδομάδες.
Πάνω που είχα “κλείσει”

Darth

ωραίο tablet φαίνεται

karkavelas

Στην φώτο πάνω δεξιά βλέπουμε και το HTC one mini?

Gianni

Γνωριζουμε εαν θα εχει Gorilla glass ή τη μεμβρανη του Z στην οθονη ?

kotsos

Παιδιά είμαι σε δίλημα να περιμένω να βγεί αυτό και να κυκλοφορίσει ή να πάρω το xperia z (white :P) μέσα στην βδομάδα…..?

Teo

@ kotsos…Νομίζω πως θα περάσουν πολλές μέρες μέχρι να έρθει αυτό το τερατάκι στο Ελλαδιστάν..Αν μπορείς να περιμένεις βέβαια εγώ θα σου έλεγα καλύτερα ΝΑΙ,γιατί το Z έχει κάτι θεματάκια με την οθόνη του(χρώματα και γωνιές θέασης),αν δεν μπορείς χτύπα το τώρα και βλέπεις όταν θα φτάσει και αυτό Ελλάδα.

Jacob

παρε το Ζ φιλε, μην ακους την καραμελα περι οθονης, π.χ. εγω δουλεψα τα S4 και απο τα εντονα χρωματα χανεις λεπτομεριες.. το Ζ το θεωρω κορυφη… επισης θα το βρεις πλεον στα 460Ε, το ZU τωρα πρεπει να περιμενεις.. Παντως η ερωτηση που πρεπει να κανεις ειναι.. tabletphone ή phone?

Κώστας D.

Προσωπικά πιστεύω ότι μέχρι τις 4.5 ίντσες και με “μάζεμενο” περιθώριο είναι μια χαρά. Από εκεί και πάνω ξεφεύγουν… Έπιασα στα χέρια μου τα Τ και SP και μου φάνηκαν τεράστια… Τα S4 Z υπέρτεράστια…! Και έτσι βρήκα τη λύση που λέγεται galaxy s4 mini και είναι ότι πρέπει για μένα όταν με το καλό έρθει Ελλάδα! (διαστάσεις xperia arc περίπου) Τώρα 6.44 ίντσες? Που θα το βάλεις αυτό? Στην τσέπη με τίποτα. Χρειάζεται τσαντάκι. Δηλαδή έλεος το ξεφτιλίσαν… Βέβαια σίγουρα υπάρχει κοινό στους οποίους θα αρέσει και γενικώς τους αρέσουν τα ταμπλετόφωνα οπότε πάσο…

kotsos

@Teo & @Jacob
Η αλήθεια είναι οτι δεν μπορώ να περιμένω…..και πάντα έπαιρνα sony και ποτέ κανένα δεν μου έβγαλε πρόβλημα οπότε θα πάρω το Z ……Ευχαριστώ για την βοήθεια!! 🙂

Jacob

Αντε φιλε καλοφαγωτο, ξεζουμισε το εχει πολυ πραμα να πειραξεις (PS store!)

ioannis

νομιζω οτι η sony κανει πολυ στρατιγικη κινηση,”χτυπαει” το ipad mini, αλλα ειδη ειναι και τηλεφωνο ανταγωνηζετε και το note 2 και το μελοντικο note 3

Theodore

Μετα απ αυτο,πιστευω οτι το Νοτε 3 θα εχει κι αυτο τον 800άρι.

Ilias

Sony Xperia S, αναβαθμίστηκε σε Android 4.1.2!!! 🙂

costas11145

Πολύ δυνατή οθόνη ….ξέρείς κανείς πότε κυκλοφορεί?

bill r

οποιος το παρει το ανταλασω με το Ζ μου και το PS3 μου! και δωρο και το προηγουμενο μου xperia ray!!! χαχαχα! και μην ακουω βλακειες η οθονη του αστερι!

John

τι να κανω να αγοράσω [όταν θα κυκλοφορίσουν]το galaxy note 3 ή το xperia zu???

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.