SpareOne, Κινητό με μπαταρία που κρατάει 15 χρόνια στο standby

Ε μα, έχουμε αγανακτήσει πια! Ποιο Lumia 900, ποιο Xperia S και ποιο Galaxy Nexus, με τον φορτιστή στο χέρι είμαστε κάθε μέρα και βγάζουμε δεν βγάζουμε ένα 15ωρο. Το κινητό SpaceOne δέχεται μια κοινή μπαταρία AA η οποία του παρέχει 10 ώρες ομιλίας ή 15 χρόνια αναμονή! Και αν αδειάσει βάζεις καπάκι άλλη!

Το SpareOne αναμένεται να κυκλοφορήσει σε 3 μήνες με τιμή 50 δολάρια Αμερικής.

, SpareOne, Κινητό με μπαταρία που κρατάει 15 χρόνια στο standby

, SpareOne, Κινητό με μπαταρία που κρατάει 15 χρόνια στο standby

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
fred

αυτα ειναι.γουσταρω!!

Dimes

Γιαγιάαα.. παππούυυ.. θα σου πάρω κινητο!!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Με 10 ωρες ομιλιας μονο βλεπω να αλλαζεις μπαταριες καθε 3 μερες και σε κανα εξαμηνο με τα ιδια λεφτα να επερνες galaxy s2…

MrGmtos

Τέλειο, και με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες ακόμα ποιο τέλειο!

chrislg

Μια πιθανή λύση για την επέκταση της διάρκειας ζωής των μπαταριών είναι η αξιοποίηση της διάσπασης ραδιενεργών ισοτόπων(η διάσπαση αυτή δεν έχει καμιά σχέση με πυρηνική αντίδραση, δεν βλάπτει τους ανθρώπινους ιστούς)δηλαδή την παραγωγή ηλεκτρονίων κτλ
Αυτό το είδος μπαταριών θα μπορούσε να λύσει το πρόβλημα των συνεχών επαναφορτίσεων …

Παναγιώτης

Εμφανισιακά μοιάζει περισσότερο με ασύρματο τηλέφωνο παρά με κινητό!

mak

Επεξεργαστή γνωρίζουμε?

Tony Cool

Ειμαι κατοχος sgs2 και θεωρω οτι τα high end κινητα της αγορας εχουνε ηδη παραπανω hardware απο οτι χρειαζονται.Ποσο δυσκολο ειναι αντι να ασχοληθουνε με το να βγαλουνε τα επομενα μοντελα με 8πυρηνους επεξεργαστες,16gb ram,5 inch full hd οθονη κλπ κλπ να βγαλουνε απλα μια μπαταρια της προκοπης;Να κραταει 2-3 μερουλες ρε παιδι μου,δε ζηταω κανα μηνα!Και στο φιναλε μη μου κανεις τη μπαταρια μια σταλια για να ειναι το κινητο 100gr,ΔΕ ΘΕΛΩ να ειναι 100gr,hobbit ειμαι και δε θα μπορω να το σηκωσω αμα θα ειναι 200;Δεν εχουν σκεφτει καμμια πατεντα οπως στα παλιοτερα κινητα που η πλατη του κινητου αντι για καλυμμα ητανε ολη μπαταρια;Δε μπορω να το καταλαβω…

sosimple

Πως δεν έχουν σκεφτεί.. Υπαρχει ακριβώς αυτό που γράφεις για το sgs2. Μεγαλύτερη μπαταρια με δικο της καπάκι. Google it..

Tony Cool

Ναι αδερφε,το εχω δει.Το θεμα ειναι ομως να φροντιζει η ιδια η εταιρια να βγαζει το τηλεφωνο απο την αρχη με μεγαλυτερη μπαταρια,οχι να τα σκαμε για να βαλουμε μια γκουμουτσα που ασχημαινει το τηλεφωνο και εχει και αμφιβολα αποτελεσματα(δυστυχως τα περισσοτερα power packs της αγορας ειναι κινεζιες της κακιας ωραςκαι παιζει να ειναι χειροτερα και απο τη μαμισια μπαταρια!).

alexandros

WOW!!!
Το τελευταίο άρθρο που διάβασα για κινητό με κουμπάκια εδώ στο tecηblog ήταν για ένα που κόστιζε 50.000!
τούτο δω κάνει μόνο 50?
τα specs της μπαταρίας θα τα προτιμούσα ανάποδα… 15 ώρες αναμονή, 10 χρόνια ομιλία.. αχ τι καλά!
χαχαχαχαχαχα

Stam

Τελειο! Γι’αυτους που δεν χρησιμοποιουν το κινητο τους… Με εμας τους υπολοιπους τι θα γινει?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Smartphones

Η Samsung εργάζεται σε ένα οικονομικό τηλέφωνο – Οι πρώτες εικόνες

Η Samsung φέρεται να εργάζεται επάνω σε ένα οικονομικό τηλέφωνο, που θα χαρακτηρίζεται από τα χρώματα και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023, όπως αναφέρουν οι φήμες.

Gear LG Smartphones

LG: Tεχνολογία οπτικού zoom 4x-9x για κάμερες smartphone

H LG πλέον έχει στραφεί στη δημιουργία εξαρτημάτων για smartphone, με την LG Innotek να ανακοινώνει στην CES 2023 μια νέα μονάδα οπτικού ζουμ για smartphones που μπορεί να μετακινείται μεταξύ δύο σημείων.

Internet Smartphones Social Media WhatsApp

Έρχεται το τέλος του WhatsApp σε συγκεκριμένα smartphones από 31 Δεκεμβρίου

To WhatsApp πρόκειται να σταματήσει να λειτουργεί σε συγκεκριμένα κινητά τηλέφωνα, γεγονός που αναμένεται να επηρεάσει εκατομμύρια χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Smartphones Samsung Smartphones

Samsung: Μείωσε κατά 70% τους στόχους για πωλήσεις των Galaxy A23 5G

H Samsung μείωσε κατακόρυφα τους στόχους της για τις πωλήσεις των Galaxy A23 5G, σε ποσοστό που “αγγίζει” ακόμη και το 70%.