Stephen Elop, Τα νέα Nokia Lumia θα είναι μοναδικά!

Λίγες μόνο ώρες πριν τις επίσημες ανακοινώσεις των νέων smartphones Nokia Lumia με Windows Phone 8 και o Stephen Elop CEO της Φινλανδικής εταιρείας μας προετοιμάζει μιλώντας στην Wall Street Journal. Ο Elop αναφέρει ότι θα παρουσιάσει μοντέλα που όχι μόνο “εκμεταλλεύονται” το νέο λειτουργικό σύστημα (προφανώς αναφέρεται στο Samsung ATIV S) αλλά περιλαμβάνουν δυνατότητες που δεν θα βρούμε πουθενά αλλού.

O Stephen Elop συνεχίζει δηλώνοντας ότι αισθάνεται περήφανος για ότι ανακοινωθεί σήμερα και συμπληρώνει ότι θα είναι ότι καλύτερο έχει να παρουσιάσει το τμήμα R&D (έρευνας και ανάπτυξης) της εταιρείας του.

update: Στις 15:00 ώρα Ελλάδας live chat στο Techblog για τα νέα Lumia smartphones.

, Stephen Elop, Τα νέα Nokia Lumia θα είναι μοναδικά!

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
alexakos

Άντε να δούμε,ελπίζω να υσχήουν οι φήμες για το 920 γιατί είναι απλά υπέροχο!

Giorgos

Wughhhhhh…. Νυσταξα ρε παιδια… Παλι οι ειδησεις της Νοκια θα φταινε…. Παντως θα νιωθει σαν την απατημενη συζυγο με τιην Microsoft… Της εδωσε οτι ειχε και δεν ειχε και αυτη της την εκανε προς Κορεα μερια… Εμ πρωτη συσκευη το Samsung ATIV S θα ποναει…. Παει η Νοκια που με εντυπωσιαζε…

Panos7GR

Η νεκροψία θα δείξει κ.Elop, μην βιάζεστε!

Πάντως αν ισχύουν αυτές οι διαρροες και δούμε τα Lumia που είδαμε τότε η Nokia έχει ξεφύγει! Αλλά να μην το πάρει και πάνω της και μας τα φέρει πανάκριβα… Πάντα το είχε αυτό το “ελάττωμα” με την υπερκοστολόγηση.

Takis

Οπου ακούς πολλα κεράσια κράτα μικρό καλάθι λέει ο λαός.Αντε να τα δούμε τα νεα νοκια γιατί πολλά ακούσαμε έως τώρα.

Panagiotis Gr.

@Giorgos μάλλον δεν είδες το βίντεο. Δεν έχει σημασία ποιος έβγαλε πρώτος WP8 συσκευή αλλά ποιος θα το παρουσιάσει πρώτος! τι να την κάνω την συσκευή με τα spec εάν δεν δεις πως δουλέυει και τι νέο φέρνει; αυτή θα είναι η πρωτιά της Nokia και γιαυτό το event είναι MS+Nokia.
Ας ξεκολήσουμε επιτέλους με τα Κινέζικα και Κορεάτικα που απλά πλαστικούρες είναι με ακραία spec που το μόνο που κάνουν είναι να μειώνουν τη ζωή της μπαταρίας. Εάν θες ένα τετραπύρηνο για να πάρεις ένα τηλέφωνο και να βγάλεις μία φώτο κάτι πάει λάθος και μάλλον λάθος στο software.

Κωνσταντίνος Αθ.

Τελικά αρχίζει στις 5, σωστά; Στο update γράφει 15:00

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.