Steve Ballmer, Μας δείχνει το HTC Windows Phone 8X του σε διαφημιστικό

Σε περίπτωση που αναρωτιέσαι ποιο είναι το smartphone που χρησιμοποιούν όλοι αυτοί οι CEOs των εταιρειών που κινούν τα νήματα της τεχνολογίας (έλα, τώρα, φαντάζομαι δεν έχεις καμία απορία για τον Tim Cook!), o Steve Ballmer της Microsoft έρχεται να σου λύσει τις όποιες απορίες με μία διαφήμιση που δείχνει το HTC Windows Phone 8X του. Περίεργο, και εγώ που νόμιζα ότι θα είχε Nokia Lumia 920

Στη διαφήμιση ακούς τον ίδιο τον Steve Ballmer να μιλά για το πόσο τον βοηθά στην καθημερινές ανάγκες επικοινωνίας του το Windows Phone του, ενώ βλέπουμε τη γυναίκα του, τον ίδιο τον Bill Gates, να κάνουν την εμφάνισή τους ως live tiles. Για την ιστορία, αρκεί να σας πούμε ότι είναι η πρώτη φορά μετά το 1986 που ο Ballmer εμφανίζεται σε μία διαφήμιση της Microsoft.

Πώς σας φαίνεται η διαφήμιση;

, Steve Ballmer, Μας δείχνει το HTC Windows Phone 8X του σε διαφημιστικό

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιάννης

Πόσο άσχημος είναι αυτός ο άνθρωπος?
Μου θυμίζει τον πιγκουίνο από τη ταινία batman κλπ.

Πάντως περίμενα να διαφημίσει κάποιο κινητό nokia.
Εκτός και αν θέλει να κλείσει αποκλειστική συμφωνία και με HTC, μιας και με τα android δε τα πήγαν και τόσο καλά.

Αποοστόλης

Είναι η χαρακτηριστική φάτσα του ΗΛΊΘΙΟΥ… αντιπαθέστατος μέχρι εκεί που δεν πάει.

Κώστας Βλαχάκης

Παιδιά, παρακαλώ αφήστε τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς.

thanos

Του λειπει κατι….?

nick

Αυτόν τον άνθρωπο τον ξέρετε προσωπικά και του ψελνετε τον εξαψαλμο ? Δεν το ηξερε να κανει πλαστικη για να εχει αξια και να ειναι αρεστός!! Αιντεεε δεν παμε καλα!!!

Tzimakos

Όντως, τι σας εχει κανει ο ανθρωπος?

mafiasx

@cVlachakis
https://youtu.be/sforhbLiwLA
😉

Κώστας Βλαχάκης

mafiasx, Πολύ καλό!! 🙂

Γιάννης

Ήταν ένα ατυχές προσωπικό σχόλιο και με συγχωρείτε για αυτό.

@nick Μια χαρά πάμε (βγες για κάνα ποτάκι να χαλαρώσεις, με το συμπάθιο πάντα 🙂 ). Τον ρόλο του συντονιστή τον κάνει ο Κώστας. Μη μπερδεύεσαι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Windows 10 Mobile Windows Phone

Windows Phone: Ο τρίτος παίκτης smartphone OS που τα παράτησε [Fails]

Αυτή την εβδομάδα θα μιλήσουμε για τα Windows Phone, μία χαμένη προσπάθεια της Microsoft να μείνει στο χώρο των mobile λειτουργικών.

Software Microsoft Windows Phone Windows Phone 7.5

Σταδιακό τέλος υποστήριξης για τα Windows Phone 7 και 8

Ήταν γνωστό από καιρό πως οι ημέρες του Windows Phone λειτουργικού είναι μετρημένες. Η Microsoft έχει γνωστοποιήσει πως δεν θα ασχοληθεί περαιτέρω με την συγκεκριμένη πλατφόρμα και πλέον όλες οι εκδόσεις της απλώς περιμένουν να… καταλήξουν στην λήθη.

Smartphones Nokia Nokia Smartphones Windows Phone 8

Το ακυρωμένο Nokia RX-100 με Windows Phone 8 και QWERTY

Την ώρα που η BlackBerry με το BlackBerry KEYone έστρεψε τα βλέμματα και πάλι στο QWERTY, μια νέα διαρροή μας δείχνει τα σχέδια της Nokia για Windows Phone το 2012, το οποίο είχε στόχο τους επαγγελματίες. Αυτό που ξεχωρίζει φυσικά στο κινητό είναι το QWERTY πληκτρολόγιο.

Software Facebook Messenger Windows Phone 8

To Messenger σταματά να υποστηρίζει Windows Phone 8 & 8.1

Όπως έγινε με την εφαρμογή του Skype για Windows Phone 8 και 8.1, και το Facebook από τέλη Μαρτίου σταματά την υποστήριξη του Messenger για τις παραπάνω εκδόσεις του Mobile OS της Microsoft. Πρόσφατα ξεκίνησε την αποστολή emails σε όσους χρησιμοποιούν το Messenger, ενημερώνοντάς τους για την σχετική απόφαση.