Symbian Anna, Μάθε τα πάντα μέσα στο bar [video]

Με φόντο μπουκάλια βότκας και shaker ο τύπος με το ανοιχτό πουκάμισο από τη Nokia Αυστραλίας παρουσιάζει τις σημαντικότερες βελτιώσεις και αλλαγές που φέρνει η έκδοση του λειτουργικού συστήματος Symbian Anna. Μάθε τι φοράει σήμερα το Nokia X7 και E6 και περίμενε λίγο ακόμα για να έρθει στο δικό σου Symbian3 κινητό.

, Symbian Anna, Μάθε τα πάντα μέσα στο bar [video]
, Symbian Anna, Μάθε τα πάντα μέσα στο bar [video]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
victor

Α! ο γκομενος της Αnnas!!!!

χικ…. καλές ακούγονται οι νέες αλλαγές. Πιο πολύ πάντως μου άρεσε το πολύχρωμο logo της Άννας.

Βαγγέλης

Προγραμματστης του symbian ειναι ε;Τωρα που κλεινει το symbian ειπε να ασχοληθεί λιγο αλλα ουτε το μπαρ δεν αφησε.Του εδωσε και το ονομα της γκομενας του και μπαμ να το νεο os.

Anna

Το Logo “anna” μοιάζει με πινακίδα καταστήματος ερωτικών βοηθημάτων

kostas01

Παύλος Κατσιγιώργης —-> Λάθος στα είπανε…το Symbian δεν πέθανε….μόλις αναγεννήθηκε 😉
Θα με θυμηθείς σε λίγους μήνες με το Symbian Belle που όλο το User Interfae του θα αλλάξει και θα γίνει απλά τέλειο!!!Έχω δει τι σχεδιάζουν και πίστεψε με θα είναι υπέροχο αν και θα μοιάζει αρκετά με Android.

@kostas01 είπα εγώ ότι πέθανε; Όχι τίποτα άλλο, αλλά έχω και το νέο ΝΟΚΙΑ Ε7, και περιμένω εναγωνίως την Αννούλα και μετά τη Belle.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

παιδια εγω που την εβαλα στο Ν8 απο εχθες το κινητο πεταει, ουτε κολαει ουτε τιποτα.

@ ΔΗΜΗΤΡΗΣ έχει βγει επίσημο Update;

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

@ Παύλος Κατσιγιώργης

οχι φιλε δεν εχει βγει ακομη, εγω την εχω περασει με τον φοινικα, ειναι cfw (custom firmware) απλα δεν εχει ακομη ελληνικο μενου γι αυτο περιμενω την official

Thanasis

παιδια στο skroutz το nokia e7 εχει 375ευ. οποτε με βλεπω για εκει …….. μολις παρει και το symbian anna θα ειναι και γ@@@ τα κινητα …..

@ Thanasis στη καλύτερη περίπτωση είναι χωρίς ελληνικό πληκτρολόγιο και μενού, εισαγωγές από εξωτερικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones

Θα δούμε και πάλι να κυκλοφορεί το Nokia 3650;

Η HMD Global φαίνεται πως είναι έτοιμη να θέσει και πάλι σε κυκλοφορία μία ανανεωμένη έκδοση του Nokia 3650.

Smartphones Nokia Symbian

Nokia, πλήρωσε εκατομμύρια σε κυβερνο-εκβιαστές για να προστατέψει το Symbian

Η Nokia σύμφωνα με πληροφορίες που βγήκαν τώρα στην δημοσιότητα, είχε πέσει θύμα εκβιασμού από cyber-εγκληματίες και χρειάστηκε να πληρώσει πολλά εκατομμύρια ευρώ καθώς hackers είχαν αποκτήσει πρόσβαση στο λειτουργικό σύστημα Symbian και την εκβίαζαν. Το 2007 η Nokia συμφώνησε να πληρώσει αρκετά εκατομμύρια ευρώ ώστε να αποτρέψει τους hackers να διαρρεύσουν το encryption key […]

Software MeeGo Nokia Symbian

Nokia, Τέλος στην υποστήριξη MeeGo και Symbian

Δεν προκαλεί εντυπώσεις, αλλά είναι πλέον γεγονός ότι η Nokia αποφάσισε να σταματήσει την υποστήριξη του MeeGo και του Symbian από την 1η Ιανουαρίου 2014 και έπειτα. Οι developers θα συνεχίσουν να κερδίζουν χρήματα από τις εφαρμογές που έχουν προς πώληση στο Ovi Store και μετά από εκείνη την ημερομηνία, αλλά δεν θα μπορούν να […]

Smartphones featured Nokia Nokia Symbian

Symbian smartphones, Το καλοκαίρι διακόπτεται η διάθεσή τους

Από το καλοκαίρι ξεκινάει η διακοπή της κυκλοφορίας Symbian smartphones από τη Nokia όπως αναφέρει δημοσίευμα των Financial Times και έρχεται να συμπληρώσει τις δηλώσεις Nokia από τα μέσα του περασμένου Ιανουαρίου. Το Nokia 808 Pure View ήταν το τελευταίο μοντέλο Symbian της Nokia πριν να εναγκαλιστεί το λειτουργικό σύστημα Windows Phone και να πάει […]