Symbian Belle Feature Pack 2, Διαρρέει video με λειτουργίες του

Πολλοί από τους techbloggers πιστεύουν ότι το Symbian έχει πλέον πεθάνει, αλλά η κατάσταση δεν είναι ακριβώς έτσι, μιας και videos όπως αυτό που σας παρουσιάζουμε εδώ, δείχνουν ότι το επόμενο update, όπως παρουσιάζεται από το RDA, φέρνει αρκετά στοιχεία στο Symbian Belle.

To Symbian Belle Feature Pack 2 Θα έχει ένα νέο τρόπο ξεκλειδώματος με swipe, διαφορετικό user interface της κάμερας, νέο navigation bar, widgets και ακόμα καλύτερα εφέ μετάβασης.

Στο βίντεο εμφανίζεται αλλαγμένο το πληκτρολόγιο, ο browser και ο image editor, ενώ το πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής θα εμφανίζει χειριστήρια στη μπάρα ειδοποιήσεων. Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι το Nokia 808 PureView Θα είναι από τα πρώτα κινητά που θα δεχτούν το update μόλις αυτό γίνει διαθέσιμο.

, Symbian Belle Feature Pack 2, Διαρρέει video με λειτουργίες του

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Konstantinos

Πλάκα πλάκα οι μόνες συσκευές που παίρνουν απανωτά updates χωρίς διαμαρτυρίες κλπ κλπ.

Μόλις πριν λίγες μέρες μπήκα στον κόσμο του android (αφήνοντας την ανώριμη microsoft) και στα φόρα κάθε συσκευής ένα είναι το hot topic. Θα πάρει αναβάθμιση ή όχι, αν πάρει πότε θα είναι αυτό; θα έχει διαφορά; θα πειραχτεί από modders;

pgetsos

καποια στοιχεια πολυ πιθανο να τα παρουμε και στο Ν8 !

iceman(the original)

βασικα ειναι update του νοκια 808, αλλα δεν αποκλειεται να δοθει και στα νοκια 700, 701, 603, (αν βεβαια εχουν αναβαθμιστει ηδη στη nokia belle feature pack 1) – το 808 τη “φοραει” ηδη-, οσο για εμας με το n8 αναμενουμε τη “nokia belle refresse”, ειδωμεν….

Haduuken!

refresh ρε γραμματοφονιά , κρεμ φρες είναι ? 😛
Μάπα το 4.0.3 πάντως με κόβω να στρίβω για το ζόμπι σύμβιαν βελλε άμα είναι φτηνές οι συσκευές πλέον και απλά κάνουν τη δουλειά τους .

pgetsos

τσιμπα το 701 και θα με θυμηθεις αδελφε 😉

iceman(the original)

Ok, γραψε λαθος, χα,χα….:*) , ο δαιμων του πληκτρολογιου….. Παντως σαν λειτουργικο δεν εχει να ζηλεψει τιποτα ποια….

sotiris

μπορει καποιος να μου πει γτ το νοκια 700 δν εμφανιζει ακομα την belle fp1? τι πρεπει να κανω για να το αναβαθμισω?

iceman(the original)

nokia belle feature pack 2 v.113.010.1507, ειναι διαθεσιμη μεσω nokia pc suite. εχω αναβαθμισει και το 808 αλλα και το 701 που εχω. ενημερωστε παρακαλω τον πινακα αναβαθμισεων!

Κώστας Βλαχάκης

iceman, έχει ελληνικά;

iceman(the original)

το 808 που εχω ειναι αγορασμενο απο νοκια ελλας και εχει κανονικα ελληνικα. ρυθμισεις -> τηλεφωνο -> γλωσσα -> 1)γλωσσα τηλεφωνου: αυτοματη (με τη sim μεσα σου βγαζει πρωτα τα ελληνικα στο πληκτρολογιο), 2) γλωσσα γραφης : english, ελληνικα (αν πατησεις στην επιλογη αυτη σου βγαζει αρκετες γλωσες να επιλεξεις στο πληκτρολογιο συν τις ρυθμισεις για ενεργοποιηση – απενεργοποιηση του λεξικου αλλα meego παρακαλω!) το “κουμπι” εναλαγης γλωσων στο πληκτρολογιο ειναι εμφανες, στην τελευταια γραμμη στο μεσο.

iceman(the original)

μαλλον ρωτας εαν η ιδια η αναβαθμιση εχει ελληνικα; ενοειτε πως ναι εφοσον διατειθετε στην ελαδα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.