Αναβάθμιση Symbian Belle, Δεν θα διατεθεί 26 Οκτωβρίου

Τελικά δεν θα αναβαθμιστούν όσο σύντομα θα επιθυμούσαμε τα Nokia smartphones στην έκδοση του λειτουργικού συστήματος Symbian Belle. Πρόσφατες φήμες που ήθελαν την αναβάθμιση να ξεκινά παράλληλα με το ετήσιο συνέδριο Nokia World στις 26 Οκτωβρίου δεν απλά δεν θα ισχύσουν ποτέ.

, Αναβάθμιση Symbian Belle, Δεν θα διατεθεί 26 Οκτωβρίου

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Techfan

Τουλάχιστον ελπίζω να τηρήσουν τα λεγόμενά τους για το Q4, δηλαδή μέχρι και τον Δεκ.

manolis44

κωστα τι ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αυτο που διαβασα δεν θα γινει η αναβαθμη ο οχι θεε μου και την θελω τοσο πολυ στο νοκια χ7 οχι ρε θεε μου τι θα κανω οχι οχι οχι!!!!!!!!!!!!!!! γιατι αυτο σε εμενα γιατι γιατι γιατι!!!!!!!!!!!!!. σιγα μη κατσω να αγωρασω αλλο κινητο εδωσα που εδωσα 519€ στο νοκια χ7 δεν ξανα περνω αλλω αμαν αμαν.

Βασίλης Ταγαράκης

Κώστα πότε θα έρθει το Nokia 600 Ελλάδα ;;; Γνωρίζουμε κάτι ;;;;

Techfan

@manolis44

Νοκια fan ηρέμησε… Η αναβάθμιση θα έρθει , αλλά όχι εκείνη την ημερομηνία.
Μέχρι και το τέλος του έτους θα την έχουμε την belle (εγώ έχω nokia n8 by the way).

theonikoloudakis

Με αυτα που κάνει η Νοκια, που λέει και ξελέει, νομίζω ότι χάνει την αδιοριστία της. Το ίδιο έκανε και με την αννα. Πλάκα μας κάνουν για να μας έχουν στην τσίτα…!

manolis44

Techfan σ’ευχαριστω για την ενημερωση που μου εδωσε τωρα με καθεσηχασες και επισησεις ειδα οτι θα ειναι μεχρι τον δεκεμβριο

και κωστα και σε εσενα ε΄χαριστω που ειπες οτι ειναι φημη τωρα καταλαβα οτι νοκια το κανει αυτο σε ολες της εκδοσης μεχρι και στο αννα το εκανε που οση ηχαν το ν8 χρηστες και τωρα ξερω οτι τα λεφτα μου δεν θα πανε χαμενα που εδωσα 519€ φαντασου να μην γινοταν καθουλου αναβαθμηση.

christarious

Ρε manolis44,… ηρέμησε πια μωρ’ αδερφάκι μου πια με την κλάψα, πωωωπω..
“ο οχι θεε μου… οχι ρε θεε μου οχι οχι οχι!!!!!!!!!!!!!!! ααααααχχ ααααααααχχ αααααααχχχ…….εεεεεεχχχ εεεεεεχχ εεεεχχχ… ιιιιιιιιχχχ ιιιιιιιχχχ ιιιιιιιιιχχχ… γιατι γιατι γιατι???!!!!!!!!!!!!! αμαν αμαν αμαααν….”
Ωρε, τι κλαψο***νι ειν’ αυτο ρε συ? πωωωωωωωω ρε παναγία μου, το κουρασες εντελως το εργο λεμε… μας τα όγκωσες απ’ το πρήξιμο και την κλαψωμάρα!!!
(ουυυφφφ, βαρετόςςςςςςς ρε..)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη.