Symbian Belle, Έτοιμα τα εγχειρίδια χρήσης, με το καλό και η αναβάθμιση

Οι κάτοχοι των Symbian smartphones Nokia N8, E7, C7 και C6-01 θα πρέπει να προετοιμάζονται για την επίσημη αναβάθμιση σε Nokia Belle (μετονομάστηκε από Symbian Belle). Ο Φινλανδός κατασκευαστής έχει ανεβάσει ήδη στην επίσημη ιστοδελίδα του τα εγχειρίδια χρήσης των εν λόγο μοντέλων με την νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος και περιμένουμε την έναρξη της αναβάθμισης μέσα στο μήνα σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες.

Συνολικά τα μοντέλα που αναμένεται να αναβαθμιστούν σε Symbian Belle είναι τα Nokia N8, C7, C6-01, E7, X7, E6 και Nokia N500.

Αν θέλετε να πάρετε μια πρώτη γεύση κατεβάστε τα εγχειρίδια χρήσης σε pdf για το Nokia N8 (pdf), Nokia C7 (pdf), Nokia E7 (pdf), Nokia C6-01 (pdf).

, Symbian Belle, Έτοιμα τα εγχειρίδια χρήσης, με το καλό και η αναβάθμιση

Πηγή

Kudos to Alessio

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
iceman(the original)

ελπιζω η αναβαθμιση να ειναι ουσιαστικη και οχι μονο εμφανισιακα. περιμενω να δω καλυτερο browser , youtube , γενικα flash support. αληθευει οτι η νοκια μετα τον αντικαταστατη του nokia n8 θα σταματησει το symbian ; καποια στιγμη ειχε ανακοινωσει την carla και την donna…. αν το κανει, πιστευω πως ειναι καθαρη αυτοκτονια….

Alessio

@iceman οι αλλαγες Ε-ίναι ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ελπιδοφόρες ,είναι κυριολεκτικα “Belle” Upgrade!!!
Υ.Σ επι του δευτερου σκέλους ,στον προβληματισμό που ανεπτυξες αμφιβάλλω ΕΥΘΕΩΣ για την εγκυρότητα της είδησης (*απο αυτους που την διαρρεουν/source.. -NOT from you!) ξεκάθαρα η ΝΟΚΙΑ εργαζεται πυρετωδως για την αναπτυξη/μετεξελιξη του X-Symbian OS νυν ΝΟΚΙΑ OS με τις ορθα απο μερους σου προαναφερομενες εκδοσεις/upgrades γνωστες ως “Carla” & “Donna”.

Alessio

*Update :
A Really nice quick spotlight video about Nokia Belle : https://goo.gl/K7ZcY

lazaros

ωραιο ειναι το belle εμφανισιακα τουλαχιστον. το αναβαθμισα το πρωι το μονο αρνητικο ειναι οτι μετα την αναβαθμιση εχασα ολες τισ εφαρμογες μου και αλλαξε ρυζικα ο τροπος που ειχα τακτοποιησει τη συσκευη μου, αλλα με λιγη υπομονη το ρυθμισα παλι οπως ηθελα. εχω νοκια c7

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Nokia Nokia Symbian

Symbian smartphones, Το καλοκαίρι διακόπτεται η διάθεσή τους

Από το καλοκαίρι ξεκινάει η διακοπή της κυκλοφορίας Symbian smartphones από τη Nokia όπως αναφέρει δημοσίευμα των Financial Times και έρχεται να συμπληρώσει τις δηλώσεις Nokia από τα μέσα του περασμένου Ιανουαρίου. Το Nokia 808 Pure View ήταν το τελευταίο μοντέλο Symbian της Nokia πριν να εναγκαλιστεί το λειτουργικό σύστημα Windows Phone και να πάει […]

Software Nokia Nokia Symbian Software

Εφαρμογές Social για smartphones με Symbian

Συνήθως οι πιό δημοφιλείς εφαρμογές που χρησιμοποιούντε στα κινητά μας, είναι τα κοινωνικά δίκτυα. Πολλοί χρήστες κινητών με λειτουργικό Symbian, δεν μένουν ευχαριστημένοι με τις εφαρμογές κοινωνικών δικτύων που είναι εγκατεστημένες στα κινητά τους. Λύση σε αυτό το πρόβλημα έρχονται να δώσουν εφαρμογές απο το Nokia Store.

Smartphones newsletter Nokia Nokia 808 PureView

Τέλος εποχής, Nokia 808 PureView το τελευταίο Symbian smartphone

Τέλος εποχής για τo λειτουργικό σύστημα Symbian με την Nokia να ανακοινώνει ότι το Nokia 808 PureView που κυκλοφόρησε στα μέσα του 2012 θα είναι και το τελευταίο smartphone με το εν λόγω OS. Η εταιρεία σημείωσε επίσης ότι πούλησε 2.2 εκ. Symbian συσκευές το τελευταίο τρίμηνο του 2012 και τα διπλάσια Lumia smartphones με […]

Smartphones Nokia Nokia Symbian Smartphones Symbian Smartphones

Nokia Asha 309 και Nokia Asha 308 με λειτουργικό σύστημα S40

Τα προσιτά smartphone με λειτουργικό σύστημα Symbian είναι εδώ με οθόνη αφής 3 ιντσών και τιμή που δεν αναμένεται να ξεπερνάει τα 100 ευρώ. Ανακοινώθηκαν το Nokia Asha 309 και το δίκαρτο Nokia Asha 308 με οθόνη αφής ανάλυσης 400×240 pixel, κάμερα 2 Megapixel χωρίς LED flash, προεγκατεστημένο λογισμικό Nokia Map και πρόσβαση σε πάνω […]