T2 HD, το premium Android κινητό της Lumigon

Η Δανική εταιρεία Lumigon έγινε γνωστή από τα T1 και T2 smartphones τα οποία κυκλοφόρησε το 2010 και 2012. Σήμερα ανακοίνωσε το νέο της Android smartphone Lumigon T2 HD. Η νέα ναυαρχίδα της Lumigon είναι από ατσάλι με πλαίσιο 8.5mm.

Η οθόνη είναι 4,3 ιντσών 720p καλύπτεται από Gorilla Glass 3(που σημαίνει ότι είναι πολύ ανθεκτική) και έχει IP58 που το κάνει αδιάβροχο. Έχει Snapdragon chipset με 1.7 GHz dual-core Krait CPU και Adreno 320 GPU. Επιπλέον, έχει 2GB RAM, στερεοφωνικά ηχεία από την Bang & Olufsen, 13MP πίσω κάμερα και 2.4MP μπροστινή κάμερα η οποία όμως διαθέτει φλας, το FrontFlash.

Μπορεί από τα χαρακτηριστικά του να μην είναι σε θέση να συναγωνιστεί τις ναυαρχίδες των υπόλοιπων εταιρειών, όμως έχει 128GB εσωτερική μνήμη που δεν διαθέτει κανένα άλλο smartphone μέχρι στιγμής αλλά καινοτομεί και στο FrontFlash.Το T2 HD δεν δέχεται microSD card αλλά διαθέτει ήδη τόση μνήμη που δεν χρειάζεται.

Οι διαστάσεις του είναι 127 x 64 x 8.7 και η μπαταρία του είναι 6.4 Wh (κάτι παραπάνω από 1,700mAh).

Επιπλέον έχει LTE, Bluetooth, WiFi, GPS, NFC, IR-blaster, FM radio, glove mode και doc από ατσάλι για φόρτιση και μεταφορά αρχείων το οποίο είναι στο πακέτο του κινητού.

Θα έχει Android 4.4 KitKat με μικρές αλλαγές στο interface.

Θα κυκλοφορήσει το τελευταίο τρίμηνο του2014 σε άσπρο και μαύρο χρώμα με τιμή έναρξης τα €730. Η διαθεσιμότητά του θα περιοριστεί στη Δανία ενώ υπάρχει και η δυνατότητα παραγγελίας από το webshop της Lumigon για τις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης.
, T2 HD, το premium Android κινητό της Lumigon
, T2 HD, το premium Android κινητό της Lumigon
, T2 HD, το premium Android κινητό της Lumigon
, T2 HD, το premium Android κινητό της Lumigon

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos

Γιατί γιατί διπύρηνο???Είναι τέλειο αλλά χάθηκε ένας τετραπυρηνος?έστω και τον snapdragon 400.πάντως ακόμα και έτσι για τα λεφτά του είναι φοβερό!!!

Γιαννης

Καλή εμφάνιση, όχι άριστη, καινοτομία τα 128 GB, απογοητευτική η τιμή για προηγούμενου τύπου επεξεργαστή! Στην Ελλάδα δε νομίζω να το παραγγείλει κόσμος.

Γιαννης

@nikos τώρα πρόσεξα ότι είναι διπύρηνο. Ακόμα πιο απογοητευτική η τιμή οπότε.

nikos

Γράψτε λάθος είδα άλλη τιμή (το 730 το είδα 370) απογοήτευση!!!

nikos

Αν ημουν Δανος θα το επερνα!!
Αυτο που εχω καταλαβει εγω ειναι οτι αυτο το κινητο ανταποκρινεται στην οικονομια της Δανιας και οχι της Ευρωπης (-κοσμου). Οποτε καλα κανουν και δεν προχωρησαν σε εξαγωγες μεσω καταστηματων. Και θα πουλησει πιστευω γιατι θα ειναι το μοτο: MADE IN DENMARK που θα τραβηξει κοσμο (βλεπε Jolla)

Αντωνης

Όντως!πρεπει ν ειναι απίθανο παρόλο π ειναι 2 πυρηνο!γ εμένα μετράει το front flash και οτι εχει ηχεία bang & olufsen!

Panos7GR

Η τιμή μια χαρά την βρίσκω για κινητό με ανοξείδωτο ατσάλινο σασί και με ατσάλινη βάση για φόρτιση μέσα στο πακέτο. Διαβάσατε καλά; ΑΤΣΑΛΙ, όχι αλουμίνιο! Αν ξέρετε βέβαια τι εστί ατσάλι… Έχει εσωτερική μνήμη 128GB, Gorilla Glass 3, έχει στερεοφωνικά ηχεία με τεχνολογία ICEPower της Bang & Olufsen (όχι ψευτοstereo σαν κάποιας μεγάλης ναυαρχίδας ονόματα δεν λέμε), μπροστινή κάμερα με FrontFlash (ποιά άλλη συσκευή έχει αυτήν την σημαντική λεπτομέρια;), διαθέτει όλες της τεχνολογίες συνδεσιμότητας που έχουν όλες οι ναυαρχίδες συν FM Radio (που δεν έχουν μερικές ναυαρχίδες που κοστίζουν τόσα ή και παραπάνω λεφτά. Ονόματα δεν λέμε, οικογένειες δεν θίγουμε!), 13MP κάμερα με εγγραφή FullHD videos (το στάνταρντ δηλαδή που έχουν όλες οι ναυαρχίδες) και φυσικά φοράει 4.4 KitKat. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι είναι και αδιάβροχο, αλλά για όσους καγκουρες θέλουν να πουλάνε μούρη έχει και Air Gestures. Από ΟΛΑ αυτά σας πείραξε ο επεξεργαστής;;;; Στο κάτω κάτω είναι της Qualcomm, που σημαίνει πολλά. Αφήστε που έχει 2GB RAM που θεωρώ πιο σημαντικό απ ότι ο επεξεργαστής! Το Android θέλει RAM όχι επεξεργαστή. Δεν λέω πως δεν είναι σημαντικό κριτήριο ο επεξεργαστής, αλλά το θεωρώ τουλάχιστον καγκουριά να θες σώνει και καλά τετραπυρηνο! Μου θυμίζει αυτούς που δεν… Συνέχεια »

Μιχάλης Φ.

Ατσαλι; Τι βαρος εχει;

Panos7GR

@Μιχάλης Φ.: Ζυγίζει 148 γραμμάρια

Να προσθέσω πως για τους Ευρωπαίους Ταμτάκους που έχουν ένα σκασμό λεφτά στην τσέπη τους, θα βγει και σε έκδοση χρυσού 24 καρατίων, σε περιορισμένο αριθμό κομματιών βεβαίως-βεβαίως.

Thodoris

Φίλε Πάνο, τα λες πολύ σωστά, συμφωνώ. Και στο κάτω-κάτω είναι ένα ποιοτικό gadget που ξεφεύγει απο τα συνηθισμένα. Τραβάει τα βλέμματα, ενώ παράλληλα δεν είναι φαντεζύ.

Nio

Bang and Olufsen??? Θελω hands on……. H καλυτερη μαρκα ηχειων στον κοσμο…
Θελω να δω πως θα ακουγεται το κινητο…

Johnny

Πολύ αξιόλογη προσπάθεια και καλός επεξεργαστής (δεν πειράζει που είναι διπύρηνος) αλλά η τιμή στην οποία έρχεται είναι τσιμπημένη.Επίσης νομίζω ότι η μπαταρία είναι λίγο μικρή (ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι το z1 compact έχει κάπου στα 2300 mAh).

Σε κάθε περίπτωση όμως είναι πολύ αξιοπρεπές smartphone και κουβαλάει πάνω του και διάφορες ιδιαιτερότητες όπως τα 128 GB εσωτερικής μνήμης, το ατσάλινο πλαίσιο, το frontflash, και τα στερεοφωνικά ηχεία από την Bang & Olufsen

Lefteris

Ήμουν έτοιμος να γράψω το εξης: Τελευταίο τρίμηνο του έτους θα έχουν βγει το g3, θα έχει βγει ή θα είναι πολύ κοντά για να βγει το note 4 ακόμα και το z2 compact…

Μόλις είδα την οθόνη όμως που έχει διαπίστωσα ότι με τα μόνα που μπορεί να συγκριθεί είναι το iPhone και το z1 compact και ως τότε όμως μπορεί να έχει βγει το z2 compact παρόλα αυτά ακόμα και τότε θα αποτελεί μία τρίτη ή και τέταρτη επιλογή σε αυτές τις ίντσες, υπερκοστολογημενο βέβαια όπως και το iPhone!

Anttras

Τη είναι αυτά τα bezel… Και μετά λέμε για sony

Nickolas

Η αλήθεια είναι οτι 730 ευρώ είναι πολλά χρήματα, αλλά με εξαίρεση τον επεξεργαστή τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι πραγματικά κορυφαία. Ειδικά η τεράστια μνήμη που συνήθως είναι και το ακριβότερο εξάρτημα που έχει μέσα ένα smartphone και τα ηχεία που ποιος ξέρει πόσα θα ζήτησε η Bang & Olufsen. Έχω περιέργεια να δω αν αξίζει τελικά, όταν θα βγούν τα reviews.
Πάντως αφού πήγε που πήγε σε αυτά τα χρήματα ας το έκαναν στρογγυλό 800 και ας έβαζαν και τον 801 μέσα να μην έχει κανένας παράπονο :p

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones Lenovo Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Lenovo Yoga Slim 7 14,5″: Το πρώτο laptop Snapdragon X Elite – Λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα

Μια πρώτη ματιά στο Lenovo Yoga Slim 7 14 2024 Snapdragon Edition αποκαλύπτει ότι είναι λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.