Tag Heuer Link Phone, Θα έκανες root ένα κινητό αξίας 4700 ευρώ;

Οικονομική κρίση. Η Ελβετική ωρολογοποιία Tag Heuer παρουσίασε το Link Phone ένα πανάκριβο κινητό τηλέφωνο (4700 ευρώ) κατασκευασμένο με πολύτιμα υλικά όπως ατσάλι, ροζ χρυσό 18 καρατίων, διαμάντια, τιτάνιο και δέρμα αλιγάτορα. Στην καρδιά του Link Phone τρέχει το λειτουργικό σύστημα Android 2.2 με μνήμη RAM 256MB, η οθόνη του είναι αφής 3,5 ιντσών και η μπαταρία 1400 mAh.

Όπως αναφέρει το Engadget από όπου βρήκαμε την είδηση, κατά τη διάρκεια του βίντεο εμφανίζεται το εικονίδιο του Super User που σημαίνει ότι το κινητό είχε γίνει root! :p

, Tag Heuer Link Phone, Θα έκανες root ένα κινητό αξίας 4700 ευρώ;

, Tag Heuer Link Phone, Θα έκανες root ένα κινητό αξίας 4700 ευρώ;

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

34 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χάρης

Το πρώτο κινητό που ξεπερνάει σε ποιότητα κατασκευής το iphone 4 …

steliosm7

Πότε έρχεται Ελλάδα ;; ή να πάω στο Μονακό μονοήμερη να το πάρω και να γυρίσω ;; σας παρακαλώ ρε παιδιά βοηθήστε ! Ένας αγανακτισμένος

Giorgos

Τέλιο :):):)

Χάρης

Το εννοώ με πάσα ειλικρίνεια … Θεωρώ την ποιότητα κατασκευής του iphone την κορυφαία αυτή τη στιγμή και παρατήρησα ότι το συγκεκριμένο χρησιμοποιεί πολύ ποιοτικά υλικά .. Δεν καταλαβαίνω την επίθεση ..

Spiros

Δεν μου αρεσει με Android 2.2 με μνήμη RAM 256MB χαλια μαυρα χαχαχα!!!!

Χάρης

off-topic γιατι ο “χάρης” χρησιμοποιει το ονομα μου ? δεν υπαρχει καμια καταχωρηση ? κανενα copyright ? 😛

lefteris

Δεν μου αρεσουν τα μεγαλα γυρω γυρω πλαισια και η τιμη 😛 ωστοσο μ αρεσε απιστευτα πως ανοιγει η θυρα micro usb γυριζοντας το πλαινο.. Αν ειχα τοσα λεφτα να μ περισσευουν θα το αγοραζα:-D:-D

Ιωάννης Π.

Μακάρι και σαν κινητό να ήταν 2core… 1gig ram κτλ η να είχε και εκεί καποια καινοτομία έστω.
Αν βγάζει η TAG Heuer κανένα case σαν αυτό για τα δικά μας με λογική τιμη, ας πουμε 1000 – 2000 ευρώ το συζητάμε 😛

tom not

Αν πω ότι ειναι απο τα πιο ασχημα κινητα που εχω δει ποτε θα γινω κακος? Ενα Νοκια της πρεμιουμ σειρας ειναι σαφως πολυ ομορφοτερο.

nimAR

Δεν έχουν οικολογικού δυνηδιση αυτοί σκοτώνουν αληγατορα!!!!!!!
Εχω καταιβασει κι εγώ το super user αλλα δεν ξέρω να τον χρησημοποιω help

Giorgos Mallis

Θα πάρει αναβάθμιση σε 2.3 άμα είναι να το πάρω;λολ

Doc77

Αν τα είχα θα το αγοραζα ….πολυ εντυπωσιακό και μάλλον το μόνο android που ξεχωρίζει απο τα υπόλοιπα σε design ….μου αρέσει έστω και αν είναι μόνο για ακριβές τσέπες…..

michalisv

δέρμα αλιγάτορα?πολύ οικολογικό…

fred

με τετοια χαρακτηριστικα,σιγουρα root!!

DroolingKid

Δεν λέω. Όμορφο κινητό και με ξεχωριστή αισθητική. Εμένα με κολλάει το γεγονός ότι σκότωσαν αλιγάτορα για το δέρμα του και το ότι έχει μόνο 256 MB RAM (Θα είναι δύσκολο να συνηθίσω στα κολλήματα μετά το Galaxy S II :-P). Off-topic: Τι είναι το Super User και τι εννοείτε κύριε Βλαχάκη ότι έχει γίνει root? (ευχαριστώ εκ των προτέρων, συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά και ζητώ συγνώμη για την εκτός θέματος ερώτηση)

Nikos K.

Μπορει να ειναι δερμα ψωφιου αλιγατορα…

dimitris7

σαν αναπτηρας ειναι

ilias

Ωραια διαφημιση παντως! 🙂

Antonis

Δερμα αλιγατορα? Δηλαδι ειναι σαν να εχεις ενα ζωακι? Ελα Tag παμε βολτα. Γιατι ρε Tag στο καινουργιο χαλακι? Tag γρηγορα στο φαγακη σου. Πανω του Tag πανω του ετσι φατων. :ppp

A.A.

Πολύ εντυπωσιακό βίντεο! Τα τεχνικά χαρακτηριστηκά δυστυχώς πολύ λίγα. Επίσης, 2.2 ; Αν είναι δυνατόν.

FaTaL

Tόσο καλή κατασκευή και τσιγκουνεύτηκαν στα τεχνικά χαρακτηριστικά. Τι να πει κανείς…

Πανος

πααει ο κροκοδειλος τσ τσ :p πολυ μεγαλο το βρισκω ολοι τα κανουν minimal αυτοι το καναν τουβλακι

Sotos73

Θα το πάρω για δεύτερο νούμερο what’s up !!!! Έτσι να βρίσκεται!!!!

Samo

Τι είναι root;

Γιώργος Τσ.

1) Άμα το δει καμιά φιλοζωϊκή εταιρία θα στο βουτήξει και θα στο ξεσκίσει…!(Αν το καταφέρει γιατί η ποιότητα κατασκευής είναι εκπληκτική..!) Άκου κει, δέρμα αλιγάτορα λέει..!
2)Κάποιοι λένε ότι το κινητό δεν είναι αρκετά δυνατό…ΜΑ η εταιρία αυτή δεν προσπάθησε να φτιάξει ένα ισχυρό κινητό, αλλά ένα ακριβό και εντυπωσιακό κινητό, κατασκευασμένο με πολύ ακριβά υλικά, δηλαδή για λίγους, που θα το βλέπεις και θα το θαυμάζεις, χωρίς να κοιτάς το “μέσα”..Άλλωστε αν κάποιος θέλει ένα ισχυρό κινητό ας πάρει ένα Galaxy S2 ή Sensation, που κοστίζουν και πολύ πιο φθηνά.
3)Λένε να μου το φέρει ο Άι Βασίλης τα Χριστούγεννα άμα του το ζητήσω..!!!?? 😀

Βασιλης Βασιλειου

επιτελους και ενα κινητο που φτιαχτηκε για μενα ,θα δώσω 5χιλιαρικα και θα αφησω 300 euro μπουρμπουρι 😀

leathernecks

Εντάξει απευθύνεται σε συγκεκριμένο αγοραστικό κοινό που θέτει ως προτεραιότητα την εξωτερική εμφάνιση και όχι τα τεχνικά χαρακτηριστικά.
Προσωπικά η παραπάνω συσκευή με αφήνει παγερά αδιάφορο!!!!!!

Kostas

Εμενα παντως μου φερνει σε καφε χελωνακι, πραγματικα και να μου το χαριζαν ρε παιδια θα ντρεπομουν να κυκλοφορησω με αυτο το κινητο εξω…

marios

Δεν ήξερα ότι μπορεί ένα κινητό να είναι τόσο απαίσιο..

theovertech

καλο ειναι μα πολυ μπλα-μπλα το δερμα και κανεις δεν ειπε πως ειναι κατι που μας προτινει να το αγορασουμε απλα η εταιρια θελει να διξει ποσο καλα πραγματα μπορει και ειναι σε θεση να φτιαξει.

Αλέλανδρος Αντωνιάδης

Συναρπαστικη διαφημιση ομολογω..αλλα android ρε κουκλα μου εχει βαλει και η κουτση μαρια..φορα ενα win7 λες και αυτοι που θα το αγορασουν νοιαζονται πολυ αν εχει android επανω…

lampros

Πολύ super το κινητό….
Αλλά και το βίντεο είναι πολύ καλό…..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Tag Heuer Tag Heuer smartwatch

TAG Heuer Connected Caliber E4: Τα νέα smartwatches που ξεπερνούν τις 2.000 δολάρια

Η σειρά Connected της μάρκας είναι ήδη γνωστή στους πελάτες που αγαπούν τα wearables, επομένως είναι φυσιολογικό για την TAG Heuer να την επεκτείνει με νέα μοντέλα.

Gear SmartWatches Tag Heuer

TAG Heuer Connected Modular 45: Επίσημα το αρθρωτό smartwatch

Η TAG Heuer έκανε τα αποκαλυπτήρια στο πρώτο “Swiss-made modular connected watch”, το οποίο ονομάζει TAG Heuer Connected Modular 45. Η λέξη “modular” σημαίνει ότι ο χρήστης μπορεί να αλλάζει διάφορα κομμάτια.

Gear Tag Heuer Tag Heuer smartwatch

TAG Heuer Connected: Δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στην μεγάλη ζήτηση

Η TAG Heuer με την ανακοίνωση του TAG Heuer Connected σήμανε την είσοδο των Ελβετών ωρολογοποιών στο κομμάτι των smartwatches. Το TAG Heuer Connected είναι το πρώτο luxury smartwatch με Android Wear και ανακοινώθηκε τον προηγούμενο μήνα με τιμή στα 1500 δολ., αλλά αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο στην ζήτηση.

Gear Star Tag Heuer Tag Heuer smartwatch

Tag Heuer Connected: To πρώτο luxury Android Wear με τιμή 1500 δολ.

Εδώ και καιρό περιμέναμε από την ελβετική Tag Heuer να ανοίξει τον δρόμο των smartwatches για τους παραδοσιακούς ωρολογοποιούς. Τελικά ανακοίνωσε το Tag Heuer Connected το οποίο πρέπει να πείσει τους χρήστες ότι χρειάζονται να αγοράσουν ένα Android Wear smartwatch αξίας 1500 δολαρίων την ώρα που υπάρχουν επιλογές με κάτω από 400 δολάρια.