Tag Heuer Meridiist Infinite, το κινητό που φορτίζει με το φως και κοστίζει $5,000

Η Ελβετική ωρολογοποιία Tag Heuer εκτός από πανάκριβα ρολόγια και γυαλιά ηλίου κινείται και στο χώρο των πολυτελών κινητών. Έτσι λοιπόν θα κυκλοφορήσει το Tag Heuer Meridiist Infinite που είναι ένα κινητό που μπορεί να φορτίζει μόνο του αυτόματα του όταν βρεθεί σε φυσικό ή τεχνικό φως. Αυτό γίνεται χάρη στις λεπτές φωτοβολταϊκές κυψέλες που βρίσκονται πίσω από την οθόνη.

Έτσι λοιπόν με το «concierge service» είναι πάντα standby για κάθε υπηρεσία.

Όσον αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά του έχει οθόνη 2,4 ιντσών LCD 320×240, χωρητικότητα 8GB και 5MP κάμερα. Τα υλικά κατασκευής του είναι τιτάνιο και ανθρακονήματα.

Αναμένεται να βγει στην αγορά αρχές Ιουλίου σε επιλεγμένα καταστήματα και κοσμηματοπωλεία, θα διατεθούν μόλις 1.911 κομμάτια ενώ η τιμή περιμένουμε να ξεπεράσει τα $5,000.
, Tag Heuer Meridiist Infinite, το κινητό που φορτίζει με το φως και κοστίζει $5,000
https://www.youtube.com/watch?v=Hp3ODf28PaE

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιωργος

αμα ειναι ολα τα κινητα του μελλοντος με τετοια τεχνολογια αλλα και με κανονικες διαστάσεις τοτε εχουμε σωθεί πραγματικα, τρομερή τεχνολογία!

Tanaga

Φυσικα, ολα τα λεφτα στην υποθεση ειναι το πώς φορτιζει. Αντε, να παιρνουν ιδεες οι υπόλοιποι….

alexandros

Για την Ελλάδα είναι ότι πρέπει πάντως, αλλα ένας Άγγλος γιατι να το πάρει; 😛

jonjon

Υπάρχει στα Ρολόγια αυτή η τεχνολογία εδώ και χρόνια, έχω ένα citizen eco drive που φορτίζει με το φώς που απορροφάται από το καντράν.

Andreas

Μπορεί να φορτίζει μόνο του με τον ήλιο αλλα κινητό με πλήκτρα τέτοια εποχή;;;; nottt

tiamat

αυτα ειναι τα πραγματικα ρολογια-κοσμηματα για “λιγους”. ποιος απο εμας -εσας μπορει να διαθεσει 5.000 για ενα κινητο???

αυτα προς καποιους ανοητους που δε βγαινουν για καφε για να παρουν iphone με τα λεφτα του ΟΑΕΔ και υστερα αρχιζουν τα αμπελοφιλοσοφιματα τυπου “οσα δε φτανει η αλεπου” και τετοιες χαζομαρες λες και ειναι κατορθωμα να διαθεσεις 400-730ευρω για κινητο η’ δειχνει καμια μεγαλη αγοραστικη δυναμη το ποσο αυτο…

Ventura07

Αλέξανδρε φορτίζει και με τεχνικό φως λεει 😉

Mimis

Καταπληκτικο!!
Κριμα που ειναι μονο για λιγους.

Babisvasileiou

Δηλαδή αν κάποιος μένει στην αλασκα θα εχει μισό χρόνο φουλ μπαταρία και τον αλλο μισό άδεια;

Βασίλης Καρύδας

Αυτός που μένει Αλάσκα λες εσύ να παρει tag hauer κινητό;;;;;;;

Thodoris

FM radio έχει;

Thodoris

Πάντως τα αυτόματα ρολόγια φορτίζουν με την κίνηση του χεριού. Θα μπορούσε να ενσωματωθεί στα τηλέφωνα αυτή η κάποια παρόμοια τεχνολογία (βέβαια θα έβγαζε λίγη ενέργεια). Εαν όμως υποστηριζόταν από εταιρείες που έριχναν χρήμα σε έρευνα, πχ Σαμσουνγκ ΜΠΟΡΕΙ και να γινόταν κάτι.

ioannis ch.

οταν πεσει η τιμη του στα σκρουτζομαγαζα στα 200ευρω
θα το αγορασω σιγουρα
φοβερο κινητο

Panos7GR

@Babisvasileiou: “το Tag Heuer Meridiist Infinite που είναι ένα κινητό που μπορεί να φορτίζει μόνο του αυτόματα του όταν βρεθεί σε φυσικό ή τεχνικό φως. Αυτό γίνεται χάρη στις λεπτές φωτοβολταϊκές κυψέλες που βρίσκονται πίσω από την οθόνη.”

Δηλαδή στην Αλάσκα δεν έχουν ανακαλύψει ακόμα τον ηλεκτρισμό; Αλλά και να μην τον έχουν ανακαλύψει ακόμα, δεν έχουν ανακαλύψει ούτε την φωτιά για ζέστη και φωτισμό;
Τέλος πάντων το ξέρω ότι θα το είπες με χιουμοριστική διάθεση, απλά θεώρησα να το επισημάνω. Επίσης η λογική λέει πως θα έχει και τον συμβατικό τρόπο φόρτισης πχ microUSB.

Ρε μάγκες να ρωτήσω κάτι; Αυτή η φόρτιση με διάφανο φωτοβολταϊκό πάνελ στην οθόνη μπορεί να δώσει τόση ενέργεια για να φορτίσει αποτελεσματικά μια μπαταρία κινητού; Ξέρει κάνεις; Για ρολόγια το ήξερα, αλλά εκεί μιλάμε για μικρή δαπάνη ενέργειας…

Babisvasileiou

Ναι ρε φιλε ενταξει… Καυστιριακο ηταν το σχόλιο

Κώστας

Η samsung είχε συσκευή που φόρτιζε με το φως αυτές τις φθηνές που προορίζονται για τις εσσό…

Marios

@tiamat:
”αυτα προς καποιους ανοητους που δε βγαινουν για καφε για να παρουν iphone με τα λεφτα του ΟΑΕΔ και υστερα αρχιζουν τα αμπελοφιλοσοφιματα τυπου «οσα δε φτανει η αλεπου» και τετοιες χαζομαρες λες και ειναι κατορθωμα να διαθεσεις 400-730ευρω για κινητο η” δειχνει καμια μεγαλη αγοραστικη δυναμη το ποσο αυτο…”

εγω με τα λευτά της πρακτικής του οαέδ με το που πληρωθώ θα πάρω το note 3 τι σημαίνει οτι θα το πάρω για την μόστρα; οχι φυσικα θα το παρω γιατι μου αρέσει και γιατι πρώτη φορα στη ζωη μου θα έχω τα χρήματα να πάρω μια τοσο αξιολογη συσκευη. (ειμαι 21)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Tag Heuer Tag Heuer smartwatch

TAG Heuer Connected Caliber E4: Τα νέα smartwatches που ξεπερνούν τις 2.000 δολάρια

Η σειρά Connected της μάρκας είναι ήδη γνωστή στους πελάτες που αγαπούν τα wearables, επομένως είναι φυσιολογικό για την TAG Heuer να την επεκτείνει με νέα μοντέλα.

Gear SmartWatches Tag Heuer

TAG Heuer Connected Modular 45: Επίσημα το αρθρωτό smartwatch

Η TAG Heuer έκανε τα αποκαλυπτήρια στο πρώτο “Swiss-made modular connected watch”, το οποίο ονομάζει TAG Heuer Connected Modular 45. Η λέξη “modular” σημαίνει ότι ο χρήστης μπορεί να αλλάζει διάφορα κομμάτια.

Gear Tag Heuer Tag Heuer smartwatch

TAG Heuer Connected: Δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στην μεγάλη ζήτηση

Η TAG Heuer με την ανακοίνωση του TAG Heuer Connected σήμανε την είσοδο των Ελβετών ωρολογοποιών στο κομμάτι των smartwatches. Το TAG Heuer Connected είναι το πρώτο luxury smartwatch με Android Wear και ανακοινώθηκε τον προηγούμενο μήνα με τιμή στα 1500 δολ., αλλά αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο στην ζήτηση.

Gear Star Tag Heuer Tag Heuer smartwatch

Tag Heuer Connected: To πρώτο luxury Android Wear με τιμή 1500 δολ.

Εδώ και καιρό περιμέναμε από την ελβετική Tag Heuer να ανοίξει τον δρόμο των smartwatches για τους παραδοσιακούς ωρολογοποιούς. Τελικά ανακοίνωσε το Tag Heuer Connected το οποίο πρέπει να πείσει τους χρήστες ότι χρειάζονται να αγοράσουν ένα Android Wear smartwatch αξίας 1500 δολαρίων την ώρα που υπάρχουν επιλογές με κάτω από 400 δολάρια.