Tech Deals, Nokia Lumia 1020 στα Media Markt με τιμή 349 ευρώ

Το online κατάστημα των Media Markt επαναλαβάνει την προσφορά που είχε την ποροηγούμενη εβδομάδα η Vodafone και διαθέτει μέχρι και αυτή την Κυριακή σε προσφορά το Nokia Lumia 1020 με τιμή 349 ευρώ. Πρόκειται για την έκδοση σε λευκό χρώμα, με λειτουργικό σύστημα Windows Phone 8 (Black) και κάμερα 41 Megapixel σε τιμή που δεν θα βρείτε πιο φτηνά!

Δείτε το εδώ. Θα το τσιμπήσετε;

Nokia Lumia 1020 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Nokia Lumia 1020 Media Markt τιμή 349 ευρώ, Tech Deals, Nokia Lumia 1020 στα Media Markt με τιμή 349 ευρώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

26 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikmour

Και στην Vodafone ισχύει εδώ και λίγες μέρες η ίδια προσφορά.

gpoly7

To τσιμπησα απο vodafone, ενω παραλληλα ετρεξε η ιδια προσφορα απο plaisio και για μια 2 μερες απο public multirama kai κωτσοβολο. Ειναι ξεστοκαρισμα καθως μου ειπαν οτι δεν προκειται να το ξαναφερουν, τουλαχιστον το μαυρο και το κιτρινο. Μιλαμε για απιστευτη καμερα για κινητο τηλεφωνο

Panagiotis G

που το είδες στην vodafone; δεν το βρίσκω πουθενά εκεί. πάντως το λευκό δεν μου αρέσει. εάν ήταν μαύρο ή κίτρινο θα το άλλαζα το 925 με αυτό.

keysmith

φοβερή φωτογραφική, κρίμα να τρέχει WP…
Ίσως με την 8.1 και την παρουσίαση file explorer και notifications (κουρτίνα) να στρώσει λίγο το θέμα λειτουργικό αν και νομίζω θέλει πολύ δουλειά.
Όπως και να έχει αξίζει μόνο και μόνο για την φωτογραφική του. άλλωστε η Nokia παρέχει καλούδια όπως offline maps/navigation (nokia maps) λεξικά και μερικά ακόμα..

Nickolas

Πραγματικά πολύ καλή τιμή για τις δυνατότητες του κινητού και όπως γράφει και ο keysmith όταν έρθουν και κάποιες αναγκαίες αναβαθμίσεις στο λειτουργικό τότε θα αξίζει και με το παραπάνω. Τι καλά που θα ήταν να είχαν τέτοιες τιμές όλα τα καλά κινητά, έτσι και αλλιώς και πάλι κέρδος έχουν. Όπως και να χει όποιος περιμένει και δεν τρέχει να πάρει κινητό την πρώτη μέρα κυκλοφορίας κερδισμένος βγαίνει.

tasos

Με τέτοιες προσφορές στα Windows Phone στα ελληνικά καταστήματα, πως να μην είναι το 2ο πιο δημοφιλές λειτουργικό στη Ελλάδα.

GT

βγάλτε ρε μάγκες και στην ίδια τιμή το HTC One να ξεσαλώσουμε…..

alxgiann

Καλη τιμη για compact φωτογραφικη μηχανη. Bonus το ενσωματωμενο τηλεφωνο. Χωρις πλακα τωρα, επρεπε να ειχε πολυ καλυτερη μπαταρια και να εβρισκαν μια λυση για την απαραδεκτη πλατη που εξεχει ο φακος. Οσο, για τα WP, κανενα σχολιο, θα ασχοληθω ξανα μαζι τους απο την επομενη εκδοση.

Πέτρος

Πω ρε φιλε, τι να πούμε εμείς που πήραμε το 920 550 ευρώ………Τρέχω να κρυφτώ

Γιώργος Χαρίτος

Το πήρα από Voda στα 349 σε άσπρο. Πραγματικά κουκλί το κινητό και πανίσχυρο! Η μπαταρία είναι μια χαρά για smartphone, ευτυχώς που έχει windows phone και όχι android και δε μου κολλάει με τίποτα! Από εφαρμογές έχει τα πάντα που χρησιμοποιεί η πλειοψηφία των smartphone users και προφανώς σε πολύ ποιοτικότερες υλοποιήσεις. Από την επόμενη έκδοση τα wp απλά δε θα έχουν αντίπαλο. Πρώην android user είμαι παιδιά, αξίζει να δοκιμάσετε τα windows phone και δε νομίζω ότι η έλλειψη file manager είναι λόγος για να επιστρέψετε πίσω. Είναι αισθητή η διαφορά στην εμπειρία χρήσης ενός διπύρηνου windows phone smartphone έναντι ενός τετραπύρηνου android…

tgi

Παιδιά γιατί πιστεύετε η MS/Nokia τα σπρώχνει αυτή την περίοδο? Μήπως ανακοινώνονται άμεσα εντός Φεβρουαρίου οι διαδοχες συσκευές?

ovios

απλα ειχαν στοκαρει δεν πουλησε οσο περιμενανε και αφου βγαινουν τα καινουρια μοντελα (τετραπυρηνα ολα) τωρα στην εκθεση που κανει το φεβρουαριο η νοκια τα πουλανε/ξεπουλανε τα 1020 και τα 925!!! τρελη ευκαιρια επεσε στα χερια το 1020 υπεροχη συσκευη φαινεται η ποιοτητα απο μακρια κατι τετοιο που μου λειπει αρκετα απο τα android, αμαρτια ομως οποιος το πηρε στην αρχικη τιμη 799 τους εριξαν πολυ ολους αυτους…
+1Nickolas με τετοιες τιμες μονο γινεται δουλεια και ξεπουλανε μεσα σε μια μερα τα 1020 το κακο ειναι οτι και με αυτη την τιμη εχουν κερδος φαντασου στην αρχικη τη εβγαζαν οι κλεφτες

thanos

αν το ειχε κιτρινο θα το επαιρνα

Panagiotis

Εγώ που πήρα το 920 εφτά κατοστάρικα τι να πω;;; 😛

Darth

@Panagiotis ανυπόμονο παιδί με λεφτά για πέταμα :p

tsitos

Το τσιμπησα κ εγω απο πλαισιο.!
τ παρήγγειλα σε κιτρινο, δν το ειχε…τλκ με πηρε τν αλλη μερα ανακοινονωντας οτι εχει “ενα” ασπρο στα χερια του.!
να μου το στειλει;
το συζητας, του λεω;
παιδια ειναι ομορφο, πιο λεπτο κ αυτο π μ φανηκε παραξενο, πολυ πιο ελαφρυ απο το 920

JohnWave

Πολύ καλή ευκαιρία για κάποιον που ως κύριο κριτήριο επιλογής έχει την κάμερα και δεν τον απασχολούν τα μειονεκτήματα των Windows. Όσο για το design, μου αρέσει που έχει γωνίες και που είναι αλλά έχει μείνει πίσω όσο αφορά bezels και πάχος.

bdfg5

Ειναι αστειο το ποσο θαβουν μερικοι ασχετοι εδω λειτουργικο και συσκευες που δεν εχουν αγορασει η χρησιμοποησει. Δεν χρειαζονται notifications (μια εξτρα κινηση και αχρηστη περιληψη …το ιδιο και για αντροιντ). Πιο γρηγορα ον οφφ στα wi fi ισως.

το file manager ειναι επισης ημι αχρηστο σε ενα λειτουργικο με εμφαση στη γρηγορη ενναλλαγη εφαρμογων.

απλα παιρνεις εμπειρια ταχυτητα ομαλοτητα που δεν υπαρχει απο αντροιντ τηλεφωνα με αρκερα πιο δυνατα specs

jos

@bdfg5 +1.τσαμπα τα λες δε βγαζεις ακρη,γραφικοί έχουν γινει καποιοι όντας ασχετοι ανωριμοι ξερόλες κ πορωμενοι οπως ειπε κ ο γιωργος αν θυμάστε.. ίδιοι πάντα..δε γουστάρετε πείτε κ τελείωσε σε κάθε άρθρο για wp τα ιδια λέτε.

LeTak

Παιδια εγω πηρα πριν από μια βδομαδα το 925 από την προσφορα της Voda…Ημουν χρηστης android μεχρι πριν λιγες μερες με μια πολύ καλη συσκευη (όχι lag, ετρεχε τα παντα μια χαρα, καλη καμερα, και φανταστικη ποιοτητα κατασκευης) το htc one s…Ασχοληθηκα με root κτλ και πειραματιστηκα με πολλες roms και kernels…Καλα ηταν, την καναμε την πλακα μας…Πλεον δηλωνω ΠΡΩΗΝ χρηστης android…Τα wp8 εχουν βεβαια ακομα καποια θεματα οσον αφορα το app integration μεσα στο λειτουργικο (δεν μπορεις να θεσεις default apps) και ότι δεν ασχολούνται παααρα πολλοι developers σοβαρα ακομα (κατι που αλλαζει κάθε μερα απ ότι βλεπω στο store)…Αν σας νοιαζουν εφαρμογες όπως Facebook, Youtube και Viber να ξερετε ότι δυστυχως δεν είναι καθολου μα καθολου καλες ακομα…Ειδικα του Facebook η εφαρμογή παιδια είναι gtp…Από την άλλη, το κινητο εχει μεν 2 πυρηνες και 1 gb ram αλλα τρεχει όλα τα παιχνίδια με την ιδια ανεση όπως το s4 των φιλων μου! Απιστευτη σχεση Software-hardware όπως και στα iPhone…Δεν κολλαει ποτε και πουθενα, είναι πανεμορφο (μεσα κι εξω), είναι πανευκολο στη χρηση και δεν θες να το αφησεις από τα χερια σου… Παιδια μην το σκεφτεστε…Αφήστε τα android, και δοκιμαστε τα Windows…Δεν θα το μετανιώσετε!! Και αν το… Συνέχεια »

keysmith

@bdfg5 jos
αφού δεν χρειάζονται γιατί θα βάλει notifications και file explorer στα 8.1? Να βαρίνει άσκοπα το λειτουργικό ε? Φαντάζομαι ούτε το ΒΤ sharing χρειάζονταν και κακώς το ημί-έβαλε στα 8.0..
Δεν νομίζω..

Το notification δεν είναι μονο πιο γρήγορο wifi αλλα πολλά περισσότερα (όπως να τρέχεις εφαρμογές και να σου μιλάνε οι εφαρμογές από παντού). Μπορείς να βάλεις πολλά περισσότερα από ειδοποιήσεις τύπου έχεις SMS.

Ο file explorer αν χρειάζεται σε “έξυπνο” τηλέφωνο; Τώρα τι να πω; Δεν περιγράφω άλλο.. στερεψα από επιχειρήματα.. Να θυμηθείς να ψάξεις πως στέλνεις ένα βιντεάκι (όχι photo) με ΒΤ στα φιλαράκια σου με wp και μετά ξανασκέψου πως θα το έκανες αν είχε file-explorer.

Δεν είπε κανείς ότι το WP είναι (παντελώς) άχρηστο ή ότι δεν έχει “αρετές” (πχ όπως λέτε ομαλότητα και ταχύτητα). Είπε ότι έχει ελλείψεις. Για αυτο και το φτιάχνουν και καλό είναι και εσείς να πιέζετε σε αυτή την κατεύθυνση. Δεν βοηθάει τον καταναλωτή το “τι ωραία που τα έχεται κάνει, δεν χρειαζόμαστε τίποτα άλλο, μπράβο Microsoft”. Νομίζω σε αυτό συμφωνείται..

Και το android βρίζουμε για τα δικά του λάθη..

Περιμένω τα 9.0 να δούμε εκεί τι θα γίνει.. Ισως το 1020 πάρει την αναβάθμιση.

tasos

@keysmith Επειδή θα μπούν κάποιες παραπάνω λειτουργίες στα windows phone, πρέπει ντε και καλά να βαρύνουν ? Μια χαρά ξέρει η Microsoft να φτιάχνει ένα ελαφρύ OS, έχει μάθει από το λάθως της google που για να δουλέψει σωστά και γρήγορα το android πρέπει να πάρεις high-end μοντέλο.

keysmith

@tasos
όχι tasos δεν είπα θα βαρύνου, ειρωνικά το είπα “θα βαρύνουν?”. Ειρωνικά για αυτούς που χρησιμοποιούν το επιχείρημα ότι το wp δεν έχει πολλά (πχ file explorer) για να μην βαρύνει.

Η google δεν βάρυνε από τα στοιχειώδη που έχει από την έκδοση 1.7 android (notification/file explorer). Και android 2.3 να τρέξεις στα σημερινά κινητά (2πύρινους, 512-1g/ram) και θα πετάνε και θα έχουν τα διπλά χαρακτηριστικά από το wp. Απλά το λάθος είναι ότι το σημερινό hardware σε android τρέχει 4.ΧΧ.

Το symbian την Nokia επίσης ήταν πιο ελαφρύ και πιο πλούσιο ακόμα και από τα σημερινά wp και ας έχουν ένα χρόνο που το παράτησαν.

Κατ εμέ και πολλούς απλά τα wp είναι “φτωχά” χωρίς να σημαίνει ότι για κάποιους αυτό που προσφέρουν δεν είναι αρκετό.

JohnWave

Απορώ γιατί δεν γίνεται παρατήρηση σε posts σαν το 19 του jos.

Γεώργιος Σοφός

Σαν πρώην χρήστης Symbian 3,αλλά και Android και παράλληλα χρήστης ios7(στο ipad) πρέπει να πω ότι μετά το ios τα windows 8 είναι ότι καλύτερο σε λειτουργικό φτάνει ο χρήστης να ξέρει να παραμετροποιεί καλά το τηλέφωνο. Μετά την αναβάθμιση lumia black έχουν διορθωθεί πάρα πολλά πράγματα και το τηλέφωνο(1020) πετάει.Σαν hardware η Νοκια είναι αιώνες μπροστά από τις άλλες εταιρείες και όταν ακούω για την κάμερα 10mp που θα έχει το καινούργιο iphone 6 απλά γελάω.Όσο για το καρούμπαλο στην πλάτη του κινητού αυτό είναι απαραίτητο για το xenon flash και γενικά για το μηχανισμό της κάμερας.352 ευρώ που το πήρα το θεωρώ ότι είναι άπαιχτη τιμή για ένα τέτοιο τηλέφωνο. Για τις εφαρμογές θα πω μόνο ένα πράγμα:οι Νόκια εφαρμογές για το τηλέφωνο που διατίθενται όλες δωρεάν είναι ότι καλύτερο έχω δει σε τηλέφωνο.Σίγουρα κάποιες κορυφαίες που έχει το ios7 και το Android δεν τις έχει αλλά λίγο το κακό. Η Νόκια ξέρει πως να απογειώνει ένα windows phone αυτό είναι σίγουρο. Όσο για το καλύτερο χρώμα του κινητού θεωρώ ότι είναι το άσπρο διότι το κίτρινο κάνει το τηλέφωνο να δείχνει ψεύτικο και το μαύρο είναι πολύ συνηθισμένο και δεν το κάνει να ξεχωρίζει.Βέβαια ότι χρώμα να… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.