Techblog Live chat, Συζητάμε για το νέο iPhone 6

Πιστοί στο ετήσιο ραντεβού μας, θα συζητήσουμε live για ακόμα μια χρονιά για το νέο iPhone, το iPhone 6! Τα στοιχήματα έχουν ξεκινήσει και στο σύνολό της η αγορά τεχνολογίας ανυπομονεί να μάθει τι νέο έχει ετοιμάσει η Apple το οποίο θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τις μελλοντικές κινήσεις του ανταγωνισμού. Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου, στις 20:00 όλοι οι φίλοι της τεχνολογίας εδώ!

Update: Ανακοινώθηκαν επίσημα ως iPhone 6 και iPhone 6 Plus, μαζί και το Apple Watch.

Live chat iPhone 6 Techblog, Techblog Live chat, Συζητάμε για το νέο iPhone 6

Live chat iPhone 6 Techblog, Techblog Live chat, Συζητάμε για το νέο iPhone 6

Update: Έχει γίνει χαμός από τη συμμετοχή σας και δυστυχώς αντιμετωπίζουμε πρόβλημα με το live chat. Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας! 🙂

Live chat iPhone 6 Techblog, Techblog Live chat, Συζητάμε για το νέο iPhone 6

Live chat iPhone 6 Techblog, Techblog Live chat, Συζητάμε για το νέο iPhone 6

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

44 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρήστος

Εχει να πεσει ξεκατίνιασμα πάλι…

Νίκος

Καλησπέρα, μπορεί να μου πει κάποιος πως θα παρακολουθήσουμε το event?

VasiliS4mini

Εγώ μπορεί να είμαι samsungακίας αλλά θα ήθελα να συμμετάσχω σε αυτό το τεχνολογικό γεγονός. Θέλω να δω τι έχει να πει η Apple.

Nikos

Πολυ καλη κινηση απο το techblog, αλλα επειδη κατι μου λεει οτι (οπως λεει και ο φιλος παραπανω) το ξεκατινιασμα και το βρισιμο που πεφτει σε ολα τα υπολοιπα posts περι apple θα επαναληφθει και αυριο εδω εγω θα προτιμησω αλλη πηγη για την ενημερωση μου. Τουλαχιστον να το ευχαριστηθω.. Καποια στιγμη πρεπει να μπει ενα τελος σε ολο αυτο το βρισιμο που επικρατει στα comments αυτου του site.. Να θες να εκφρασεις την αποψη σου για ενα θεμα και να το σκεφτεσαι…

Alexis

Για το note δεν κάνατε chat.

andy

από ipad δεν μπορώ να δω το chat…λογικό?

Iakovos80

Ελπίζω να μπουν μόνο όσοι έχουν διάθεση για σωστή κουβέντα και άφθονο χιούμορ χωρίς να στραβώνουν και όχι οι γνωστοί κάφροι 🙂 ευτυχώς που υπάρχουν και Android και Windows χρήστες που σκέφτονται όπως εμείς. Άντε να δούμε τι θα δούμε αύριο.

Sot11

Και ας ευχηθούμε ολοι μαζί να μοιάζει με αυτο της πρώτης φωτογραφίας, γιατι αν δω πάλι αυτές τις απαισιες γραμμές δεν θα το αντέξω!

Μικε

Τι ώρα είναι στην Αμερική ή παρουσίαση ;

Αλεξανδρος

Περσι ειχα iphone5 τωρα galaxys5 λογο αγανακτησεις οθονης μεγεθος ταχυτητςας μπαταριας και υλικων φορτιστη ακουστικων.Σιγουρα θελω να δω τι θα βγαλει το μυλαρακι.αλα δε πηστευω δραματικη αλλαγη οπως αλες εταιριες αλα ετσι πως εγηνε το παιχνιδι μπορει κιολας ποιος ξερει?….

fotis balopitas

Πειτε μου πιο μοντελο θα πουλησει περισσοτερο με τις 4.7 η 5.5

Κωστακης

Εχω iphone 5s και πιο πριν ειχα το galaxy s4, το αλλαξα γιατι δεν μου αρεσουν οι μεγαλες οθονες-παντοφλες,για μενα κανει λαθος η apple που παει να βγαλει κινητο με μεγαλη οθονη.Δε λεω θα ειναι φοβερο αλλα για μενα ειναι faul να αλλαζεις τη φιλοσοφια σου σαν εταιρια ,και η apple συγκεκριμενα ειχε κρατησει ενα στυλακι που συνδυαζε ευκολια και τρομερες επιδοσεις ολα αυτα φυσικα σε οθονες που δεν ξεπερνουσαν τις 4 ιντσες !!!

pavlos

Λίγο υπομονή παιδια,όταν θα έρθουν εδώ θα αλλάξουν πολλές γνώμες ,Άλλες θετικά και άλλες αρνητικά ,λίγο υπομονή να τα πιάσουμε στα χέρια μας

i love rihanna

Κοιταξτε για να λεμε και του στραβού το δικιο τα iphone ειναι μεχρι στιγμης απο τα πιο όμορφα τηλέφωνα της αγορας αλλα με αυτη τη τιμη και αυτη τη μπαταρια και απολύτως τίποτα πραγματικά καινοτομο δεν ξερω γτ να εχει τοσο φανατικους οπαδους! Ελπίζω η συζήτηση να κρατηθει σε χαμηλο ηφος ωστε να διασκεδάσουμε πραγματικα και οχι να σφαχτούμε! Βέβαια μερικοι μερικοι να σεβονται και την γνωμη των hater εφοσον δεν προσβαλει!

love/technology

σιγουρα το design του iphone θα ειναι κορυφαιο και ισως το πιο ομορφο κινητο της χρονιασιδιως μετα το τερατουργημα του s5 αλλα απο την αλλη τεχνολογικα υποθετω θα ειναι πολυ πισω σε σχεση με το s5 και σιγουρα με περισσοτερη ακτινοβολια.ανυπομονουμε παντως να το δουμε για να τα συγκρινουμε…

Σπύρος

Άντε να δούμε . . . 😉

i oannis

Βλέπω U2 και bono στο event…
Και τους κορεατες να κολλημένοι πιο πολλοί και απο εμάς στα μόνιτορ να τρώνε τα μουστακια τους και να βρίζουν…..

Χρήστος

@Nikos, Δευτέρα, 8 Σεπτεμβρίου 2014 στο 17:45

thumbs up, ή +1 ή μου αρέσει, πάρτε το όπως θέλετε.
Τεχνολογικό blog είστε, όχι ποδοσφαιρικό καφενείο της γειτονιάς.

Δημήτρης

Βγαίνουν android 8πύρηνα, 4πύρηνα με 3 και 4gb ram και εσείς ασχολείστε ακόμα με το μήλο;; Απολύτως λογικό… Γιατί άλλης κλάσης λογισμικό βλέπεις το iOS, με 1GB Ram και με 2 πυρήνες χωρίς ίχνος “κολλήματος” και πάντα φωτοβολίδα σε επιδόσεις… Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όσο και αν “κράζουν” τα fan boys των android, το μόνο που καταφέρνουν είναι να κάνουν διαφήμιση στην Apple, δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης ανάμεσά τους. Το iPhone είναι μια κατηγορία smartphone από μόνο του… Πιστεύω άλλη μια χρονιά το μήλο θα κάνει τη διαφορά, όχι μόνο για τις κλαρινογκόμενες που νομίζουν ότι είναι τσαντάκι για τα clubs αλλά και γι’αυτούς που πραγματικά ξέρουν να αξιοποιούν το λογισμικό. Κάτοχος iPhone 5 32GB απόλυτα ευχαριστημένος.

ace79

οτι βολευει τον καθενα αλλα οχι οτι η μηλοεταιρια προτοπορει απλα πλεον ακολουθει το ρευμα ,βλεπε μεγαλη οθονη και 2 μοντελα 4,7 και 5,5 ιντσες ,που ειναι οι παλιες καλες μηλοδιαφημησεις με το δακτυλο που παει απο εκει εως εκει και οτι οι 3,5 ιντσες ειναι το ιδανικο μεγεθος χαχααχαχα

Ο καθενας ας αγοραζει οτι θελει δικαιωμα του αλλα καποια πραγματα κανουν μπαμ

Agnostos13

Ελπιζω απο τις 20:00 να ξεχασουν μερικοι τα hyper smartphone που εχουν ανακαλυψει και να προσπαθησουν να επικεντρωθουν-μεινουν στο θεμα μας…

Μαριο

Apple A8 SoC with a dual-core CPU clocked at 1.4GHz and 1GB of RAM.

χρηστος σαμ

Apple A8 SoC with a dual-core CPU clocked at 1.4GHz and 1GB of RAM.

κυκλοφορει τωρα στα πιο γνωστα site..και με αναλυση 750 x 1334 pixels δηλαδη 326ppi, camera 8mp και 1,3 μπροστινη…

απλα απογοητευση τα specs αν ισχυουν

akis

τα παρακάτω ισχύουνε για το iphone 6 ανίστοιχα και στις 2 έκδοσης των 4.7 και 5.5

Single SIM, Δίκτυο Σύνδεσης: 3G / 4G – LTE, Κάμερα: 10 MP, Οθόνη: 4.7″ , Ανάλυση: 960 x 1704 pixels, 2GB ram/ 2.6 GHz dual core

akis

θα έχει οθόνη Ultra Retina με 389ppi

όσο για την μπαταρία…. μην ανησυχείτε με αυτό που θα δείτε.. θα είναι απλά μοναδική για αυτή την συσκευή..!!

χρηστος σαμ

@akis ξεχασες να πεις οτι θα ειναι φτιαγμενο απο πλατινα…

mimis.

παιδιά κανένα λινκ για να παρακολουθήσω το ιβέντ? δεν εχω καποιο απλ πρόντακτ για να το δω απο το σαιτ της απλ.. 🙂

μιμης

Απλά να υπενθυμίσω σε κάποιους κακοπροαιρετους ότι οι τιμές στην Ελλάδα δεν είναι μετρο σύγκρισης για ένα κινητό.εγω το 5s το πήρα από Αμερική 480$.δλδ κοντά στα 400€.

Νίκος

Αυτα που θα δούμε σήμερα για το iPhone 6 άλλες εταιρείες τα έχουν εδώ και χρόνια

Νικος

Για μενα, καλα κανει η apple και βγαζει 2 συσκευες με διαφορετικες ιντσες και με την μικροτερη στις 4,7. Ειχε την λογικη της ως εταιρια με τις 4 να ειναι compact αλλα πλεον υστερα απο τοσα χρονια οι καταναλωτες ζητουν κινητα στις 5 ιντσες περιπου. Ολοι οσοι ειχαν iphone και επελεξαν να αλλαξουν συσκευη και κινηθηκαν στο Note 3 λενε οτι ειναι ανωτερη συσκευη και δυσκολα θα επιστρεψουν στο 4″ iphone. Απο την αλλη οι γνωμες διχαζονται οταν κινηθηκαν σε συσκευες galaxy s4, lg g2, οπου σχεδον ολοι αφηνουν την πορτα της επιστροφης ανοιχτη. Και ισχυει. για εμενα το καλυτερο τηλ ειναι το Note 3 (προς στιγμην). Οποτε θεωρω και παλι σωστη τη κατευθυνση σε ενα κινητο με 5,5″ αλλα εχοντας να προσφερει τα αναλογα του Note, οχι απλα ενα μεγαλο iphone. Εγω ειμαι χρηστης wp, και καταλαβαινω απολυτα τους λογους γιατι καποιος να επιλεξει ως αγορα ενα iphone και για ποιους λογους να επιλεξει ως αγορα ενα high end android. Τωρα για τα i-sheep, δεν ειναι τα μονα sheep. Προβατα υπαρχουν παντου. Προχθες ειχα μια συζητηση με ενα φιλο μου και σκεφτοταν να αγορασει ενα high end smartphone και οταν του προτεινε ενα παιδι να παρει το νεο iphone… Συνέχεια »

AnakinSkywalker

iWinter is coming…

κωστας
mixalisious

Σοβαρα πρεπει ναχω το safari για να δω το βιντεο… να κατι τετοια βλεπω απο apple κ λεω γιατι να παω σε μια τετοια εταιρεια… για να μην σχολιασω το μηνιατικο κ βαλε π εχει η τιμη του.

hagiate

πλακα μας κανουν στο μηλο μου φενεται safari eee βρε ουστ κ θελουν να το αγοράσουμε μακριααααααααααααααααα

panos kavala

Update: Έχει γίνει χαμός από τη συμμετοχή σας και δυστυχώς αντιμετωπίζουμε πρόβλημα με το live chat. Ετσι είναι όταν αναφερόμαστε στο εκάστοτε iphone μαρεσει που είμαι πρόβατο κι όχι κομπλεξικός οπαδός κάτι από σάμσουνγκ

Λεωνίδας

οκ…κατέβασα το σαφαρι και ούτε πάλι ανοίγει…μάλλον πρέπει να ‘χουμε apple συσκευή…μίσό να βγω έξω να πάρω μία…

trash
John_K86

Mε chrome δεν παιζει θα τρελαθουμε! Αναγκαστικα safari. To apple.com σερνεται. Δεν παιζει το event και οταν παιζει ακουω κ κινεζικη μεταφραση….. Γιατι Κωστα?

nikos

καλα ρε ποιος εβαλε το κινεζακι να μςταφραζει;;;; θα τρελαθουμε τελειως?

Λεωνίδας

Δεν παίζει σχεδόν πουθενά! Και σε ξένα sites τα ίδια παράπονα λένε! Ώραία παρουσίαση apple …και του χρόνου.

mimis.

και εγώ απο vlc στο τηλ μου και ζορίζομαι!!

AnakinSkywalker
mnbvc

Παει και το techblog! Μηπως θελει κι αυτο safari για να δουμε το chat????????

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.