Techblog Live chat για το νέο iPhone 5

Σε μερικές ώρες θα ανακοινωθεί το νέο iPhone 5 και όλος ο πλανήτης συζητάει για αυτό. Είτε λατρεύετε τα smartphones της Apple είτε είστε με το μέρος του ανταγωνισμού θα πρέπει να παραδεχθείτε ότι τους πάντες ενδιαφέρει απόψε το τι θα παρουσιάσει η Apple για να πάει κόντρα στην αγορά και να τρέξει με ένα μοντέλο για αρκετούς μήνες από σήμερα. Πάμε μαζί να κουβεντιάσουμε live για τις ανακοινώσεις.

To live chat ολοκληρώθηκε, σας ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή σας. Διαβάστε εδώ για το νέο iPhone 5 και πάρτε μέρος στη δημοσκόπηση του Techblog, τι εντυπώσεις σας άφησε;

, Techblog Live chat για το νέο iPhone 5

Το Techblog βρίσκεται στην Ιαπωνία. Η παρακάτω φωτογραφία είναι πριν λίγη ώρα από κανάλι της Ιαπωνικής τηλεόρασης. Όλος ο κόσμος περιμένει το iPhone 5!
, Techblog Live chat για το νέο iPhone 5

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
alex

κατι διαβασα για νεο imac

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Apple iPhone 5 iPhone 5

iPhone 5: Χάνουν την πρόσβαση στο internet αν δεν αναβαθμιστούν στο iOS 10.3.4

Οι κάτοχοι των iPhone 5 άρχισαν να λαμβάνουν ανησυχητικές ειδοποιήσεις, ότι αν δεν αναβαθμίσουν τα smartphones δεν θα λειτουργεί το GPS.

Business Apple Foxconn iPhone 5

Foxconn: Manager έκλεψε 5700 iPhones αξίας 1.56 εκατ. δολαρίων

Πρώην ανώτερος manager της Foxconn κατηγορείται ότι έκλεψε περίπου 5700 iPhone 5 και iPhone 5s μεταξύ 2013 και 2014. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει το AsiaOne, η κλοπή έγινε στις εγκαταστάσεις της Foxconn στην Κίνα.

News Apple iOS 9 iOS 9.1

iOS 9.1 Beta vs iOS 9: Σε iPhone 4s και iPhone 5

Η νέα έκδοση του iOS 9 είναι διαθέσιμη εδώ και λίγες μέρες και οι αρχικοί αριθμοί υιοθέτησης είναι πολύ ενθαρρυντικοί για την Apple. Ωστόσο, αρκετοί χρήστες, ειδικά όσοι έχουν παλαιότερα μοντέλα όπως iPhone 4s και iPhone 5, ανέφεραν ότι αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα στην απόδοση των iPhones που αναβαθμίστηκαν, αν και η Apple είχε υποσχεθεί καλύτερη […]

News Apple iOS 9 iPhone 4S

iOS 9 vs iOS 8.4.1: Speed test video

Το iOS 9 είναι διαθέσιμο εδώ και λίγες μέρες και μέσα στο πρώτο 24ωρο εγκαταστάθηκε ήδη περίπου στο 20% των iσυσκευών. Σε θέμα χαρακτηριστικών σίγουρα το iOS 9 είναι καλύτερο από τον προκάτοχό του iOS 8.4.1, αλλά τι γίνεται σε θέμα ταχύτητας και απόδοσης, ειδικά όταν πρόκειται για παλαιότερες συσκευές όπως iPhone 4S ή iPhone […]