Tα καλύτερα high-end smartphones, Αποτελέσματα Techblog poll

Πάνω από 4.000 φίλοι της τεχνολογίας και του Techblog ψήφισαν το αγαπημένο τους high-end smartphone μέσα από ένα μεγάλο poll τα αποτελέσματα του οποίου αποτελούν εικόνα της ελληνικής αγοράς τεχνολογίας. Τα μοντέλα που τέθηκαν προς ψήφιση είναι “εσοδείας” 2ου εξαμήνου 2013 και οι ναυαρχίδες των πιο γνωστών κατασκευαστών smartphones!

To μεγάλο Techblog poll διήρκησε 6 ημέρες (5 24ωρα) από το πρωί της Τετάρτης 16 Οκτωβρίου έως και σήμερα το μεσημέρι Δευτέρας 21 Οκτωβρίου 2013. Δείτε τα αποτελέσματα του poll παρακάτω και διαβάστε εδώ τα πάνω από 120 σχόλια φίλων του Techblog για τους λόγους που επέλεξαν αυτό που ψήφισαν.

Tα καλύτερα high-end smartphones – Αποτελέσματα Techblog poll

Samsung Galaxy Note 3: 1.108 ψήφοι – ποσοστό 27.69%
LG G2: 777 ψήφοι – ποσοστό 19.42%
Sony Xperia Z1: 742 ψήφοι – ποσοστό 18.55%
iPhone 5S: 660 ψήφοι – ποσοστό 16.5%
Nokia Lumia 1020: 332 ψήφοι – ποσοστό 8.3%
Δίκαρτο Κινέζο: 233 ψήφοι – ποσοστό 5.82%
HTC One Max: 149 ψήφοι – ποσοστό 3.72%

Techblog poll high-end smartphones 2013, Tα καλύτερα high-end smartphones, Αποτελέσματα Techblog poll
Για την αξιοπιστία του αποτελέσματος και την εξασφάλιση ότι κάθε χρήστης θα ψηφίσει μόνο μια φορά, επιλέξαμε μέσα από το σύστημα δημοσκόπισης που χρησιμοποιήσαμε (polldaddy.com) το μπλοκάρισμα με cookie και IP.

LG G2 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά
Samsung Galaxy Note 3 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά
iPhone 5S πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά
Sony Xperia Z1 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά
Nokia Lumia 1020 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά
HTC One Max πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

37 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Τασος

Samsung galaxy note 3 μακράν καλύτερο

Φίλιππος

Και επειδή το Note δεν είναι στη κατηγορία των smartphones μιας και ανήκει στα phablet, καλύτερο smartphone το λιγότερο διαφημισμένο LG G2! LIKE γιατί πραγματικά του αξίζει!!!

Τάσος

Φίλε εγώ είπα το note 3 επειδή το αναφέρει αλλιως έχεις δίκιο ότι είναι phablet

Nio

Lg G2 k Z1
Και μολις βγει το Ζ1 με διαστασεις G2 τιποτα δεν θα στεκεται ορθιο μπροστα του.
Καληνυχτα.

Νίκος

Φίλιππος, εχεις ενα δικιο αλλα αν δεν υπηρχει σαν επιλογη το note οπως και το one max (εστω για το μικρο ποσοστο του), μπορει η ψηφοφορια να ειχε ολοκληρωθει διαφορετικα.
ας πουμε μπορει οι περισσοτεροι που ψηφησαν το note να ψηφιζαν το Z1 και οχι το g2.
ετσι το xperia θα ηταν πιο μπροστα…

Μάκης

ναι παιδιά ο Φίλιππος έχει δίκιο. Ήταν λάθος που βάλατε το Note και το One Max στη ψηφοφορια γιατί δεν ανηκουν στην ίδια κατηγορία με τα άλλα. Προσωπικά ψήφισα το Ζ1 γιατί θεωρώ ότι συνδυάζει άψογα τα premium υλικά και design με τα κορυφαία χαρακτηριστικά που μπορείς να συναντήσεις σε ένα smartphone μέχρι αυτή τη στιγμή.

nickoskr

Ρε παιδιά δηλαδή, νιώθω ότι το κεφάλι μου θα εκραγεί..! Βάζουμε το Note 3 για smartphone και μάλιστα βγαίνει και πρώτο? Αν είναι δυνατόν.. Τον συντελεστή ”πρακτικότητα” δεν τον παίρνει κανείς στα υπόψιν του?

tsitos

το 5s πιο πανω απο το 1020..πφφφφφ

Giorgos

Οσο το iphone δε κολλάει και ρολάρει 90%+ τόσο αξιόπιστα θα είναι το καλύτερο τηλέφωνο, ισάξιο σχεδόν με τα απλα και απροβλημάτιστα Νόκια. Σαν smartphone δεν του λείπει κάτι, απλά είναι στην διπλάσια τιμή από όλα τα άλλα με αποτέλεσμα να μην είναι για Ελλάδα λόγω τιμής. ΦΕΡΤΕ ΤΟ Ζ1 ΜΙΝΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ!!!!!

xperiakiast

αφου βαλατε το galaxy note επρεπε να βαλετε και το Z Ultra!

Enzo

Το αποτέλεσμα ήταν απόλυτα φυσιολογικό. Το Note είναι πραγματικά ό,τι καλύτερο και πολύ λογικά διέσυρε όλα τα υπόλοιπα. Ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο, ξέρει να ξεχωρίζει…

tiamat

ναι τα αποτελεσματα ηταν αναμενομενα . το note3 ειναι ο αδιαμφισβητητος βασιλιας σε καθε περιπτωση, ομως εγω ψηφισα κινεζο γιατι εχει ανεβει πολυ τα τελευταια χρονια και ειναι δυναμη!!

panagiotis

το iphone 5s (και πολυ καλα ειναι) στη τεταρτη θεση αλλα γιατι οταν πανε στο μαγαζακι να παρουνε καινουριο κινητο ειναι παντα “μεταξυ του iphone και ενός αλλου…” δεν μπορω να το καταλαβω

antreas

Ζ 1 απλα πραγματα το καλυτερο εβερ

ΜΑΝΩΛΗΣ79

Που ειναι το S4 και HTC ONE οεο???
καλυτερο το LG G2 των 32GB!

dimitrissa

Έγω θα ψήφιζα το … NOTE 2 😀

Kratos

Χαλαρώστε λιγάκι παιδιά…. Το ότι ένα προϊόν, στη συγκεκριμένη ψηφοφορία το note3, τερμάτισε πρώτο δε συνεπάγεται ότι είναι και το κορυφαίο, απλά έχει απήχηση σε περισσότερα άτομα..(!!!) Ε δε γίνεται σε όλους να αρέσουν-βολεύουν τα ίδια πράγματα. Δεν έχουν όλοι τις ίδιες ανάγκες ούτε το ίδιο γούστο. Τώρα αν κάποιοι την πρωτιά την μεταφράζουν με κορυφαίο κινητό, να το χαίρεστε! 🙂

ΥΓ.
Και φυσικά δε λέω σε καμία περίπτωση ότι το note3 δεν αξίζει. Απλά όχι για μένα.

Alexis

Ο κόσμος μίλησε! 3 κορυφαία android κινητά στις 3 πρώτες θέσεις! 4ο το iphone. Αυτό κάτι λέει πλέον, τέρμα το κουτόχορτο! Για το note 3 έχω να πως παρόλο που είναι phablet 5,7 ιντσών ο κόσμος το προτιμάει κατά πολύ! Αυτό είναι επιτυχία για την samsung και άσε τους άλλους να λένε για παντόφλες και πράσινα άλογα!

ioannis

το καλητερο κινητο ειναι αυτο που κρατατε στα χερια σας , το καλητεροτερο ειναι αυτο που κραταει ο διπλα σας (και το χαλβαδιαζετε) και το χειροτερο ειναι αυτο που μολις ξεφορτωθηκατε

Φωτης

Οτι είπε ο Αλέξης @..Το note 3 μπορει να ειναι λιγο μεγάλο 5,7ιντζες ειναι αυτές(το z1 Παντος για πενταρι κ αυτο παντοφλιτσα δείχνει)ειναι όμως πολυ σκαλωμα κ κορυφαία χαρακτηριστικά οθονη κ κάνει παπάδες!!!

tech21man

Εγω ετσι για πλακα ψηφισα δικαρτο κινεζο. Ακομη θυμαμαι το haier απο το geekphone με ιδιο chipset με το lumia 925 π.χ. (snapdragon s4 pro dual core 1gb ram adreno 225) με 4,5 ρα gorilla glass ips οθονη και …100 ευρω τιμη…τι παραπανω να θες και γιατι ωρες ωρες…

Michalis

Εγώ πάλι γιατί βλέπω πιο πολλά iPhone απ’ότι galaxy note;;

Υ.Γ1 είχα galaxy note 1 και αυτή την στιγμή έχω iphone 4s(παλαιότερα 3gs)
Υ.Γ2 iPhone 5s ψήφισα γιατί το note δεν με ικανοποίησε σχεδόν καθόλου.To note 3 ελπίζω να έχει εξελιχθεί θετικότερα. 🙂

basilis

To Z1 για μένα είναι το καλύτερο με τα απίστευτα χαρακτηριστικά που έχει

Loginet

Z1 με κλειστά τα μάτια. Καταρχάς είναι κινητό και όχι phablet, είναι σε κανονικά μέγεθος και πανίσχυρο. Σίγουρα αξίζει μία καλύτερη θέση!!

Alexis

Michalis@ τι βλεπεις; iphone5s συγκεκριμενα βλεπεις περισσότερα απο note 3 η iphone γενικά;

Γιάννης

Ρε παιδιά,ηρεμήστε λίγο με το “ψηφίζω ζ1 γιατί είναι κινητό κ όχι φάμπλετ”…το έχετε δει δίπλα δίπλα στο νοτε? 0,7εκατ. διαφορά έχουν,τι το τόσο άνετο σας προσφέρει αυτό?τα δύο τεράστια μπέζελ πάνω και κάτω δεν τα βλέπεται?γουστάρω σαμσουνγκ,δέχομαι την γνώμη σας αλλά όχι το μέγεθος σαν δικαιολογία. κατά τα άλλα κινητάρα κ το ζ1!

Peter

Θα επρεπε να ληφθει υπόψη και η τιμή των κινητών.

Για μένα προσωπικά κορυφαίο είναι το Nokia Lumia 920 που η τιμή του ειναι 250 ευρώ και κοντράρει στα ίσια κινητά των 500 και 600 ευρώ κ σε κάποιους τομείς μάλιστα είναι και καλύτερο.

Νικοσ

Lumia 1020 και wphone8..

lebron21

Αναμενομενη η νικη του Note 3 με τετοια χαρακτηριστικα μονο το LG μπορει και το βλεπουμε και απο τις ψηφους να βρισκετε στο κατωφλι του επαξια και το Ζ1 καλο δεν λεω αλλα λιγο για να το κοντραρει ουτε σε ram (3gb) 4K video, 1080p 60fps,με απιστευτη ομαλοτητα η κινηση του video, το μαγικο σε λειτουργιες πενακι, τι να πρωτοπεις.Μπραβο Samsung αντε και με το S5 64bit 4gb ram 16megapixel καμερα με stabilizer, 4K 60”’ fps video και οχτω φορες καλυτερο σε βραδυνη φωτογραφια απο τις ειδη ναυαρχιδες της Samsung και πολλα αλλα, καταλαβαινετε λοιπον η πρωτοκαθεδρια δεν θα εχει τελος

Giorgos

to galaxy το είχα και είναι για κλάματα, για ψαγμένους το G2 είναι μακράν καλύτερο

Επ

Εντωμεταξύ το Lumia 1020 τα σκοτώνει όλα αυτα τα κινητακια.

lebron21

Εεεεεπ προσεχε εσυ και το lumia μην σκισετε κανα καλσον…ιεροσυλια και μονο που το ανεφερες μεχρι να φτασουν τα windowsphones το android και η Nokia την Samsung καληνυχτα.Για να εχει ελπιδες η Nokia να φτασει εστω και στη 3η θεση των smartphones πρεπει να το γυρισει σε android γιατι αλλιως καλα κρασια

tsetinis

Χωρις να ειμαι κστοχος του, οσοι δεν βλεπετε οτι το note 3 σαν συνολο ειναι μια κλαση πανω απο ολα τα υπολοιπα, απλα εθελοτυφλειτε. Τωρα για το iphone που ηταν στην ψηφοφορια, σκεφτειτε αν καποια αλλη εταιρια εβγαζε καποιο μοντελο με τα χαρακτηριστικα και την τιμη του μοντελου της apple, αν θα υπηρχε εστω και ενας να το ψηφισει η εστω και ενας που θα ηθελε να το αγορασει. Αρα ολοι το παιρνουν η για το πολυ βαρετο και με περιορισμενες δυνατοτητες ios η απλα για φιγουρα.

giorgos7

Giorgo το galaxy ειναι για κλαματα ειπες? Μαλον τρολαρεις η εδωσες λεφτα για iphone και εχεις ξενερωσει τρελα γι αυτο και το σχολιο, κατοχος s3 και z ultra, προσωπικα μου αρεσει περισοτερο το s3, το z το εχω για καμια εκδρομη.

tsiou

δεν θα κατσω να σχολιασω το τι λέει ο καθένας.συμφωνώ απόλυτα με τον tsetinis…ποιος IOS μωρε…χωρις ουτε ενα widget και το 3210 μου που χα στο γυμνάσιο δεν κολλαει με κοροιδεύεται;
και επιτελους να στατήσει αυτο οτι το note δεν ειναι κινητο.ρε μαστορες υπάρχει κατι που να λεει οτι πανω απο 5 ινστες δεν ειναι κινητο; σοβαρευτητε ρε.αλλος θα παρει με 6,5 και θα το λεει κινητο…τον βολευει και του αρεσει.ελεος δλδ

George_T

Κινητο θεωρειτε μια συσκευη το πολυ μεχρι 4 ιντες, γι αυτο αλοστε λεγεται και ”κινητο” διαφορετικα θα λεγοταν λαπτοπ, tablet και ουτοκαθεξης, 6,5 ιντες δεν λεγετε κινητο λεγετε, tablet, phablet, πειτε το οπως θελετε κινητο δεν ειναι και προσωπικα δε νιωθω καλα να κυβαλαω στη καφετερεια η στην εκδρομη ενα θηρειο 5-10 ιντων τη στιγμη που μπορω να παρω μαζι μου το laptop που εχει 100.000 φορες καλυτερα τεχνικα χαρακτηριστικα, και τελως ο βασσιλιας ειναι Lumia απο σειρα 800 και πανω τα παταει ολα, windows phone μονο, nokia=ποιοτητα αντιθετα με πολες φτηνιαρικες κορεατικες πλαστικουρες (ονοματα δε λεω).

Ιωάννης

Η βλακεία κάποιον εδω μέσα δε περιγράφεται!!!!!!!!!!!!!!!!! Ο Άλλος παραπάνω λέει πως αν υπήρχε κινητο με τα χαρακτηριστικα τις apple δε θα το έπερνε κανεις!!!!!! Υπενθιμήζω πως αν δεν υπήρχε η apple (παραθέτω τα τραγικά του χαρακτηριστικά…………. 5s….. κορυφαίος στο κόσμο επεξεργαστής A7 με αρχιτεκτονική 64 bit, κορυφαίος στο κόσμο επεξεργαστής γραφικών Μ7, το καλύτερο λογισμικό στο κόσμο, καλή κάμερα, καλή μπαταρία, αισθητήρας αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων… ένας σοβαρός χρήστης τηλεφώνου δε ζητάει και κάτι άλλο) κανείς εδω μέσα δε θα μιλούσε και αυτο γιατι πολύ απλά η εξέλιξη δεν θα ήταν η ανάλογη. Δεν είμαι fun καμίας εταιρίας και δεν έχω και καποιον λόγο να είμαι. Ο άλλος λέει το 1020 καλύτερο κινητο και αυτό γιατι έχει την καλύτερη κάμερα ρε σείς στο 2014 ζούμε δεν είναι χαζομάρα να δώσεις 500 ευρω για να εχεις μόνο και μόνο την καλύτερη κάμερα με 100 παίρνεις φηφιακή. Το note 3 επειδη εχει 4πήρυνο, 3 ραμ, μεγαλη οθόνη και δε ξέρω γω τη άλλο.. να πάει να πνιγεί!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΛΕΟΣ με αυτην τη samsung 3 χρόνια τώρα ιδιο style και φουλ πλαστικούρα!!!!!!!!!!! Πάτε καλά ρε???????????? Θα μου πει κανείς και η apple έχει ίδιο style, ναι αλλά το μήλο βγαίνει μια φορα το χρόνο… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.