Το Techblog βγάζει κυβέρνηση, Το ιδανικό μέγεθος οθόνης στα κινητά [αποτελέσματα]

Μέσα σε τρεις ημέρες πάνω από 2.500 άτομα έχετε ψηφίσει εδώ στο Techblog καθορίζοντας ποιο είναι το ιδανικό μέγεθος οθόνης στα κινητά. Η συντριπτική πλειοψηφία επιλέγει 4 ίντσες και άνω καταδεικνύοντας ότι οι 4.3″ είναι ιδανικές για ευχάριστη χρήση και φορητότητα. Στην τρίτη θέση εσείς που επιλέγετε τις 3.7 ίντσες ενώ τα hummer phones με 4.8 και 4.7 ίντσες μένουν εκτός… Βουλής!

Πως σχολιάζετε τα αποτελέσματα; Είναι αναμενόμενα;

, Το Techblog βγάζει κυβέρνηση, Το ιδανικό μέγεθος οθόνης στα κινητά [αποτελέσματα]

Η δημοσκόπιση συνεχίζεται και μπορείτε να ψηφίσετε εδώ.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dimes

Περίεργο…εσείς που έχετε iphone ψηφίσατε 4-4.3 ίνστες??

Ante_Geia

Το ιδανικο μεγεθος ειναι 4.3 … Αλλα το Super μαματο ειναι 4.8 … ;-P

zak91

Παλιά όταν ειχαν πρωτοβγει οι 4,3 ολοι τις θεωρουσαν μεγάλες… Πιστεύω το ίδιο γίνεται και τωρα με τις 4,6+. Σε ενα χρονο που θα εχουν κυκλοφορησει αρκετα κινητα σ’ αυτο το ιντσαζ θα το συνηθησουμε και θα λεμε οι 4,7 ειναι το ιδανικο.

tainia

@Dimes έχω και 40″ LCD στο σπίτι, έχει σχέση;;;; :p

το ιδανικό για κινητό είναι το 3,5″ το πολύ, για να μπαίνεις στο ίντερνετ-facebook-chat-κτλ κτλ τότε και οι 5″ είναι λίγες..!!!!

Chris1926

ειμαι ενας απο τους 18 που ψηφισε κατω απο 3.5!!

αντώνης

Κ εγώ ένας απο τους 83 κατόχους Samsung galaxy note.. Γιατί δεν πιστεύω να ψήφιζε άλλος εκτός απο κάτοχο note για τέτοια οθόνη… (δεν έχουμε εμείς μεγάλο κινητό απλά εσείς έχετε μικρό 😛 ) ,[κ ναι, το μέγεθος μετράει 😉 😛 ]

Χριστος Χ.

το galaxy note το έχω και εγώ απλα υπεροχο!! οταν κάνεις τηλεφωνήματα αρκέτα δεν είναι πολύ καλό. είναι καλό στα παιχνίδια στο δυαδίκτυο εκτός απο τηλέφωνήματα!!

Voyager13

Όλα έχουν να κάνουν με την χρήση που κάνει ο καθένας στη συσκευή του. Εγώ που θέλω φορητότητα οι 4″ ίντσες μου είναι υπεραρκετές , από εκεί και πάνω μου φαίνονται τεράστια τα τηλέφωνα , όχι ότι δεν μου αρέσουν οι μεγάλες οθόνες απλά για μένα ή τηλέφωνο πρέπει να είναι μία συσκευή ή tablet τα ενδιάμεσα δεν με καλύπτουν.

ΙΩΑΝΝΗΣ

66% 4 με 4.3 ..ε δεν περιμενα κατι αλλο..!
οι 3.5 του iphone ,και οι 3.7 για μενα ειναι μικρες..ολα τα αλλα ειναι οκ..αλλα ιδανικο 4.3!

Παναγιώτης

4,8″ αλλά με οθόνη “σύριζα” θα βγεί πρώτο κόμμα στο μέλλον…

Gkmikros

Πλεον θα μας ρωτανε ποσο την εχεις και θα απανταμε το μεγεθος της οθονης! Παρολα αυτα εγω πιστευω οτι το 3.5 ειναι το καταλληλοτερο μεγεθος!

Δημητρης K.

το 3.5 ειναι μικρο πολυ ρε παιδια τι λετε? ειδικα αμα εχεις μεγαλα δακτυλα,δραμα….
για μενα το 4 εως 4.3 …. απ τη αλλη,γουστα ειναι αυτα!

john

απο το hd2 πηγα σε sgs2 και τωρα σε 4s,διαφορα στο μεγεθος της οθονης αλλα και στου κινητου το οποιο με βολευει γιατι το χειριζομαι με το ενα χερι ενω στα αλλα δισκολευομουν.

Tony Cool

Απλα να επισημανω οτι τα κινητα με 4.7 και 4.8 ιντσες (που ουσιαστικα ειναι το ιδιο,μη γελιομαστε) βγαζουν μαζι 13% οποτε περνανε στην 3η θεση και πετανε εκτος βουλης τις 3.7 ιντσες!!! 😉

ante_geia

Ενταξει ρε παιδια σιγα τωρα … Αυτο ειναι καθαρα τι σε βολευει ..!!!

PaScHoU3Lo

@ante_geia Συμφωνώ μαζί σου. Εγώ ως κάτοχος galaxy s2 πιστεύω ότι οι 4,3 ειναι οτι πρεπει!!!

Theocharis

Εχω το iphone 4S και απο την αρχη ειπα οτι μια 4αρα οθονη την χρειαζοτανε.

Νικος Γ.

γιατι δεν βαζετε και αλλα τετοια polls με αλλα χαρακτηριστικα των κινητων και στο τελος να βγαλετε το ιδανικο κινητο πως θα ηταν ;)!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Smartphones

Η Samsung εργάζεται σε ένα οικονομικό τηλέφωνο – Οι πρώτες εικόνες

Η Samsung φέρεται να εργάζεται επάνω σε ένα οικονομικό τηλέφωνο, που θα χαρακτηρίζεται από τα χρώματα και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023, όπως αναφέρουν οι φήμες.

Gear LG Smartphones

LG: Tεχνολογία οπτικού zoom 4x-9x για κάμερες smartphone

H LG πλέον έχει στραφεί στη δημιουργία εξαρτημάτων για smartphone, με την LG Innotek να ανακοινώνει στην CES 2023 μια νέα μονάδα οπτικού ζουμ για smartphones που μπορεί να μετακινείται μεταξύ δύο σημείων.

Internet Smartphones Social Media WhatsApp

Έρχεται το τέλος του WhatsApp σε συγκεκριμένα smartphones από 31 Δεκεμβρίου

To WhatsApp πρόκειται να σταματήσει να λειτουργεί σε συγκεκριμένα κινητά τηλέφωνα, γεγονός που αναμένεται να επηρεάσει εκατομμύρια χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Smartphones Samsung Smartphones

Samsung: Μείωσε κατά 70% τους στόχους για πωλήσεις των Galaxy A23 5G

H Samsung μείωσε κατακόρυφα τους στόχους της για τις πωλήσεις των Galaxy A23 5G, σε ποσοστό που “αγγίζει” ακόμη και το 70%.