Techblog Βραβεία Αναγνωστών 2013, Οι νικητές

Techblog Βραβεία Αναγνωστών 2013. Οι αναγνώστες του Techblog ψήφισαν και ανέδειξαν τα καλύτερα smartphones και tablets για το 2013. Μέσα από μια ψηφοφορία που διήρκησε 12 ημέρες χιλιάδες φίλοι της τεχνολογίας επέλεξαν το αγαπημένο τους smartphone και tablet για το 2013.

Με πάνω από 10.000 μοναδικούς ψήφους στις δύο κατηγορίες για το καλύτερο smartphone και tablet, τα αποτελέσματα των φετινών Βραβείων Αναγνωστών του Techblog είναι τα πλέον αξιόπιστα και φωτογραφία της ελληνικής αγοράς τεχνολογίας.

Το Techblog είστε εσείς! Οι χιλιάδες διψασμένοι και ανήσυχοι φίλοι της τεχνολογίας! Κάθε μέρα δημιουργούμε τη μεγαλύτερη παρέα τεχνολογίας! Η τεχνολογία μας ενώνει!

Κάντε κλικ πάνω στις εικόνες για να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα.

Τα καλύτερα Smartphones του 2013

1. Samsung Galaxy Note 3
2. LG G2
3. Samsung Galaxy S4
4. Apple iPhone 5s
5. Sony Xperia Z1

Techblog Βραβεία Αναγνωστών 2013, Techblog Βραβεία Αναγνωστών 2013, Οι νικητές

Τα καλύτερα Tablets του 2013

1. Apple iPad Air
2. Samsung Galaxy Note 10.1 (2014 edition)
3. Google Nexus 7 (2013)
4. Sony Xperia Tablet Z
5. LG G Pad 8.3

Techblog Βραβεία Αναγνωστών 2013, Techblog Βραβεία Αναγνωστών 2013, Οι νικητές

Οι ψήφοι είναι μοναδικοί και καταγράφονταν με IP και Cookies για να εξαλείψουμε το ενδεχόμενο διπλής ψήφου.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

43 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kώστας

Όλα είναι εντυπωσιακά! Πολύ περισσότερο,αν ανατρέξετε στα καλύτερα smartphones μόλις 5 χρόνια πριν…Η αντίδρασή σας θα είναι κάπως έτσι…https://www.funnyvooz.com/wp-content/uploads/2013/07/funny-quotes-funny-kids-funny-easter-funny-conversations-funny-sayings-daily-quotes-Favim.com-680727.jpg

μιχαλης

Δίκαια αποτελεσματα βγήκαν κατα την γνωμη μου αν και δεν είδα το HTC one αλλα εντάξει .

αντρεασ

ελεος ρε παιδια να βγαινει καλύτερο το ς4 από το Ζ1

Alexis

Αυτή πίστευα πως θα είναι η 3άδα έτσι κι αλλιώς εκτός του s4! Δικαια αποτελεσματα.! Ο κόσμος μίλησε ξεκάθαρα και όταν λέω ο κόσμος εννοώ παιδιά που γνωρίζουν απο τεχνολογία κτλ! Αυτο τα λεει ολα νομιζω!

Andreas

Μου φαινεται περιεργο που δεν ειναι το HTC one αλλά οκ και ευτυχως που δεν βγήκε το Ipad mini retina υπάρχει ακόμα ελπίδα. 😛

Nio

Ολα αντικειμενικα εκτος απο το S4 πιστευω..

μιχαλης

Κώστα εγώ εννοώ μέσα στην πεντάδα .

Γιάννης

ΟΚ, εντυπωσιακά όλα αλλά μου έκανε περίεργη εντύπωση που δεν είδα στην 5άδα το Nexus 5, ασφαλώς με όλο το σεβασμό στο αποτέλεσμα.

MPAKAS

όταν βλέπεις πρώτο ένα τηλ που παίρνει φωτιά και κολάι τι να πεις.. μπροβω παίδες ξέρετε να διαλέγετε

zambotool

Αμετρητα βραβεια και πρωτιες απο τα περισσοτερα και εγκυροτερα τεχνολογικα sites στο κοσμο, και εδω ουτε καν στη 5αδα!!! Περαστικα σας…

Μαινόμενος

Αντικειμενικό, και μάλλον αντιστοιχούν τα αποτελέσματα στις πωλήσεις κινητών και τάμπλετ!

apoel ρε

ψήφισα το s4, τώρα το μετάνιωσα γιατί πήρα την Κινηταρα LG G2 και έδωσα + 50 ευρώ και 5 μηνών s4 μου. Ο κόσμος μίλησε , από εκεί και πέρα ο κάθε ένας εχει τις προτιμήσεις του

JohnWave

Βάσει αποτελεσμάτων ουσιαστικά έχουμε δύο νικητές μιας και η διαφορά τους είναι πολύ μικρή.Για μένα η κόντρα της 1ης θέσης θα έπρεπε να ήταν μεταξύ LG G2 & ΗΤC One αντί για LG G2 & Note 3 χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν εκτιμώ πολύ και το Note 3.

H μόνη παραφωνία στην 1η 5άδα είναι το iphone λόγω της μικρής του οθόνης και των προϊστορικών του bezels.Μπήκε στο διαγωνισμό καθαρά λόγω ΟS και λογότυπου.

Γκολφω

Έχω ενθουσιαστεί πολύ με την κάμερα του Ζ1 .Είναι εκπληκτική και έχει ζωντανές και καθαρές εικόνες και είναι και αδιάβροχο και ανθεκτικό στη σκόνη. Και το sony tablet Ζ σε όλες τις χρήσεις πάει σφαίρα. Η οθόνη του έχει πολύ ζωντανά χρώματα με
πολύ καλή φωτεινότητα . Είναι και αδιάβροχο και δίνει περισσότερη ασφάλεια και έτσι μπορεί να το έχει και ο γονιός και το παιδί

Lampros Kapsalis

Aπορω τι καλυτερο εχει το galaxy s4 απο το z1 την ποιοτητα κατασκευης (πλαστικουρα εναντι αλουμινιου και γυαλιου) η σε θεμα hardware με s600 εναντι s800!!! A! ειναι και αδιαβροχο το s4 γι αυτο κερδιζει επαξια αυτη τη θεση!!! Τι να πω, πιαστε ενα z1 στα χερια σας και μετα τα λεμε!!!!!!

tiamat

πραγματικα επιβεβαιωθηκε οτι το note 3 ειναι μια κυκλοφορια χωρις αντιπαλο και δικαιωθηκα που το ψηφισα καταλαμβανοντας τη πρωτια! πρεπει να δωσουμε τα ευσημα στη sammy για αυτη της τη κυκλοφορια που καταφερε να γκρεμισει υποψηφιοτητες οπως του iphone που ειναι πολυ πιο δημοφιλεις στο ευρυ κοινο λογω του pop χαρακτηρα του.

επισης παρουσιαζει ενδιαφερον το g2 το οποιο κονταροχτυπηθηκε στα ισια με το Note για τη μαχη της πρωτιας και του αξιζουν συγχαρητηρια για τη σπουδαια φετινη παρουσια.

συμφωνω οτι το one θα επρεπε να βρισκεται ψηλοτερα στη λιστα ,το αξιζει αλλωστε και θα ηθελα να το ειχα ψηφισει και γω ,αλλα οταν φετος στο android κυκλοφορουν “τερατα” οπως nexus5 ,z1,s4,note 3,g2 και εχεις μονο μια ψηφο ,τοτε μοιραια και αναγκαστικα ριχνεις καποιο ..

zambotool

Ρε λαμπρο το s4 εχει το λογοτυπο της samsung πανω του! Τι ακριβως δεν καταλαβαινεις δηλαδη???

GT

αν είναι δυνατόν το HTC One να μην είναι τριάδα, μου φαίνεται τα specsheets και το marketing των εταιρειών ψηφίστηκαν, όχι ότι δεν είναι λογικό με τόσα δις που δίνει η σαμμυ για διαφήμιση

almir

To HTC one θα έπρεπε πιστεύω
να είναι στη πρώτη τριάδα…!

j

Ρε παιδιά τι λέτε. Το one έχει καλή ποιότητα, αλλά το nexus 5, s4, note 3,z1, zu είναι πολύ καλύτερα από αυτό. Εντάξει το iPhone δεν αξίζει, αλλά όχι και το one στην πρώτη πεντάδα

Φίλιππος

Για μένα, καθαρός νικητής το LG G2! Πρώτον, έχασε μόνο για 34 ψήφους από μια συσκευή η οποία ανήκει στα phablet και όχι στα smartphones και δεύτερον και σημαντικότερον, η LG δεν έχει fanboys όπως η Samsung που ψηφίζουν με κλειστά μάτια σαν τα κομματόσκυλα στην Ελλάδα (η τρίτη θέση το S4 το αποδεικνύει!)!!!!!!! Life Is Good!!! 😉

sokel

τα αποτελέσματα λένε ένα πράγμα ζήτω τα ταμπλετόφωνα από 5,5-6,4
και ζήτω τα 10 ιντζα τάμπλετ
όλα τα άλλα δεν παίζουν ιδιαίτερο λόγο γιατί απλός υπερκαλύπτουν της ανάγκες του οποιοδήποτε επεξεργαστές ,ραμ,αποθηκευτικά μέσα,φωτογραφικά κλπ

Antonis

Για αλλη μια φορά του hype και το marketing στις πρώτες θέσεις. Δεν καταλαβα ποτε γιατί το note θεωρειται smartphone αλλα ας τ αφήσουμε αυτό.
Επίσης για άλλη μια φορά οι ψηφοφόροι έχουν μνήμη χρυσόψαρου.

γιωργος

Ολος ο πλανητης βγαζει καλυτερο smartphone για το 2013 το HTC ONE και εμεις το βγαζουμε 7. Μηπως ειμαστε λιγο προβατακια και μας επηρεαζει το marketing? Η καταταξη ετσι οπως ειναι , ειναι καθαρα καταταξη για hardware..κριμα.

KOSTAS

note + lg απλα επαγγελματικα….τα υπολοιπα για καμιασελφι πικτουρ και καμια υποβρυχια βιντεοσκοπηση του ”μωρου”……αφησε εποχη ο ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ….θυμαμαι οτι στα 100 πραγματα που πρεπει να εχει ο συγχρονος ανδρας (sic) ηταν και ενα κινητο που να σε κοιταει στα ματια!!!!.χαχαχαχα….και φυσικα να ειναι απο αλουμινιο με καλες τσιμουχες και σιτες για τα κουνουπια

jimo

ειτε μασ αρεσει ειτε οχι αυτη ειναι η ελληνικη πραγματικοτητα ! τωρα βεβαια τι να πουμε και εμεισ με το ζορι 10 εκατομυρια ειμαστε και απο αυτουσ οχι ολοι ελληνεσ !το οτι καποιο κινητο βγηκε πρωτο και καποιο τελαυταιο στην ελλαδα απο ελληνεσ δεν σημαινει απολυτωσ τιποτα !! σαν χωρα δεν μασ υπολογιζουθν καν σαν αγοραστικη δυναμη ολεσ αυτες οι αιτεριες !!

potapos

@jimo ευτυχώς δε μας υπολογίζουν γιατί αν κοιτούσαν τις δικές μας ανάγκες θα παρατούσαν τα κινητά και θα βγάζαν λεξικά..

forneverarrow

Το Galaxy S4 το περίμενα να σας πω την αλήθεια στην τριάδα, και από χτες που το έχω είμαι πολύ ικανοποιημένος. Μπορεί να είναι plastic αλλά έχει premium αίσθηση. Η οθόνη δεν περιγράφεται και τα specs σε κάνουν να ξεχνάς οποιαδήποτε προβλήματα απόδοσης. Το μόνο μείον για εμένα είναι το μέγεθος. Τελικά πάνω από 4.3″ το μέγεθος είναι άβολο για καθημερινή χρήση σε συνθήκες εκτός γραφείου, και επειδή μετακινούμαι συχνά εντός του κτιρίου και πρέπει να το έχω μαζί μου, έχω θέμα (οι τσέπες σε καλό παντελόνι δεν το χωρούν και μοιάζει σαν να κουβαλάω 2 πακέτα τσιγάρα μαζί!). Επίσης, δεν μπορώ να καταλάβω την προτίμηση του κόσμου σε συσκευές όπως τα Note που κανονικά δεν θα έπρεπε να θεωρούνται smartphones. Τέλοσπαντων, δεκτή η γνώμη της πλειοψηφίας. Κάτι άλλο που με προβλημάτισε είναι η απουσία του HTC One από την πεντάδα… Εφόσον στα περισσότερα reviews όλοι το είχαν για το κορυφαίο…

Γ.

Παιδοα δεν λεω τρομερο το htc one.. αλλα υπαρχει διαφορα στα υλικα κατασκευης 1ας συσκευης και στα specs της. Δεν ξερω γτι τ s4 ειναι στην 5δα αλλα o s600 τ one και του s4 δεν πιανουν μπροστα στον s800 τ n3,g2,z1.
+ περα απο τις νυχτερινες ληψεις η
καμερα τ one ειναι κακη….
Και μην ξεχνατε εδω γινεται ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ,μ αρεσει 1 συσκευη κ απλα τν ψηφιζω

Savvas

Τα αποτελεσματα τουλαχιστον οσο αναφορα τα κορυφαια smartphones κατα την γνωμη μου ειναι δικαια(εκτος απο το s4,στην θεση του θα εβαζα το htc one). Δεν μπορω να καταλαβω γιατι μερικοι απορειται με την πρωτια του Note 3.Ειναι αξια εκει που ειναι για τους εξης λογους:πολυ καλη μπαταρια, απιστευτο multitasking,οθοναρα, το lag ειναι αγνωστη λεξη,sd card, ευχαριστο σερφαρισμα και εμπειρια χρησης και αρκετα αλλα.Σας χαλαει η μεγαλη οθονη?? Ε τοτε βγαλτε τα ματια σας με κατι οθονουλες στυλ i phone και αφηστε μας εμας να χαρουμε τις οθοναρες που παρεπιπτοντως ειναι το μελλον της τεχνολογιας. Υ. Γ Ειμαι κατοχος Note 3 αλλα εχουν περασει πολλα high end κινητα απ τα χερια μου οποτε ειμαι σε θεση να κρινω αντικειμενικα.Και να ξερετε κατι… If u go big, u never go back!! Αντε και καλη χρονια!!

Σταύρος

Τα θερμά μου συγχαρητήρια στο LG G Pad για την θέση που κατέλαβε. Τα έβαλε με τα θηρία των 600€ και φόρεσε γυαλιά σε όλα τα 8άρια, αλλά και σε άλλα ακριβότερα. Μπράβο στην LG, εντυπωσιακή παρουσία φέτος στον χώρο, μαζί με το G2.

Μ’αρέσει που ασχολείστε όλοι με το S4 (όντως δεν θα έπρεπε να βρίσκεται τόσο ψηλά), αλλά δεν λέει κανείς κουβέντα για το iphone. Τι δουλειά έχει με τους κολοσσούς;

Savvas

Τα αποτελεσματα τουλαχιστον οσο αναφορα τα κορυφαια smartphones κατα την γνωμη μου ειναι δικαια(εκτος απ το s4,στην θεση του θα εβαζα το htc one).Δεν μπορω να καταλαβω γιατι μερικοι απορειται με την πρωτια του note 3.Ειναι αξια εκει που ειναι για τους εξης λογους:πολυ καλη μπαταρια,απιστευτο multitasking,οθοναρα,lag…εμμμ τι ειναι αυτο??!!,ευχαριστο σερφαρισμα,απιστευτη εμπειρια χρησης γενικα,sd card και πολλα αλλα.Σας χαλαει η μεγαλη οθονη??Ε τοτε βγαλτε τα ματια σας με κατι οθονουλες στυλ iphone και αφηστε μας εμας να χαρουμε τις οθοναρες που παρεπιπτοντως ειναι και το μελλον της τεχνολογιας.Υ.Γ ειμαι κατοχος Note 3 αλλα εχουν περασει αρκετα high end κινητα απ τα χερια μου και ειμαι σε θεση να κρινω αντικειμενικα.Και μην ξεχνατε….If u go big,u never go back!!!Αντε και καλη μας χρονια!!

jimo

@ potapos απο ποτε γινατε ολοι φιλολογοι δεν μπορω να καταλαβω ! εδω συζηταμε για την τεχνολογια αν θελετε να κανετε κριτικη ορθογραφιασ και γραματικησ μπορειτε να πατε αλλου κυριε ! και τελλοσ παντων ποιοσ νομιζεισ οτι εισαι και κρινεισ ετσι απροσωπα ?????

giorgos

@ jimo +1

Iordanis

Εγώ πάλι,πήρα το Lumia 1020 καθαρά και μόνο για την κάμερα(ΟΚ είναι η καλύτερη και κλάσεις ανώτερη από κάθε άλλη κάμερα κινητού τηλεφώνου)…να πω την αλήθεια όμως…τα windows phone 8 είναι απίστευτα βαρετά…οπότε μάλλον θα τσιμπήσω και ένα κινέζικο ZTE Nubia Z5S με Snapdragon 800,2GB RAM 13MP camera,Οθόνη 5″ FHD IGZO 441ppi,στα 287 Ευρώ.
Ναι καλά είδατε 287 ευρώ μόνο από Κίνα μαζί με τα μεταφορικά…. και 34.400 Score στο Antutu Benchmark.

Ανδρέας

Λέτε όλοι ότι το S4 δεν άξιζε την 3άδα και ότι υπήρχαν καλύτερα κινητά απο αυτό…
Ενημερωτικά το S4 μαζί με το one ανακοινώθηκαν απο την αρχή του 2013 μαζί με άλλες ναυαρχίδες απο άλλες εταιρίες (π.χ xperia Z) που όμως στην τελική δεν άντεξαν ούτε χρόνο και αντικαταστίθηκαν απο καινούργιες ναυαρχίδες (π.χ xperia Z1). Δεν αξίζει η σύγκριση S4-Z1 γιατι πολύ απλά και αντικειμενικά το Ζ1 θα πρέπει να ανταγωνίζεται με το S5 που θα η επόμενη ναυαρχίδα της sammy 🙂
Απο την άλλη δικαιωματικά κέρδισε την πρώτη θέση το Νοτε 3 την αξίζει! Το μέγεθος του είναι το ιδανικότερο είναι ελαφρώς μεγαλύτερο απο το S4 και το πενάκι κάνει ΘΑΥΜΑΤΑ! Το G2 είναι μια καλή πρόταση αλλα και πάλι τα smart functions της sammy δεν τα φτάνει κανείς..

billboy

μερικοι μας τα εχουν κανει τσουρεκια το πλαστικο δεν εχει ακτινοβολία το μετταλο εχει αν θέλετε να αρρώστησετε δικος προβλημα περιμένω το s5 κινητο που δε εχει sd και μπαταρία να μπορειτε να αφαιρέσετε δε κανει για εμενα ο καθένας έχει διαφορετική αναγκη κ κοψιμο εχω iphone k gs4 k παω καρφι για νοτε 3 μεχρι να ερθει το s5 ολα ειναι πολύ καλα κινητα κ ειναι θεμα γούστου και το κυριότερο θελω αναβαθμίσεις που να δουλεύουν καλα κ οχι για το θεαθηναι τι λεω τωρα………

md03582

Καλύτερα smartphones Nokia lumia 1020 και LG g2, καλύτερο tablet Microsoft surface 2 pro.

Steve

Μια απλή ψηφοφορία είναι.Δεν χρειάζεται πολύ ανάλυση.Όσοι ψήφισαν έχουν εμπειρία και γνώσεις?Έχουν δοκιμάσει τουλάχιστον 3 τηλέφωνα αυτής της κατηγορίας?Εγώ που είμαι ψιλοάσχετος θα ψήφιζα αυτό το οποίο έχω αγοράσει αν είμαι ευχαριστημένος και ας είναι το πρώτο μου smartphone.Νομίζω πως η ψηφοφορία είναι ελλειπής και δεν μπορεί να βγεί κανένα ασφαλές συμπέρασμα.Φιλικά.

doc77

Κάθε λογισμικό καθώς και συσκευή έχει τα καλώς και τα κακώς κείμενα της , αδυναμίες και προβλήματα ….. για μένα κακώς κάνουμε συγκρίσεις. …. ότι μας αρέσει είναι και το καλύτερο !!!! Καλή χρονιά σε όλους !!!

kandia kats

Καλή χρονιά σε όλους !!!

Akis

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.