techblogTV | Philips Xenium 9@9

, techblogTV | Philips Xenium 9@9Σας τελείωσε η μπαταρία στο κινητό. Κανένα πρόβλημα. Αγοράστε μια αλκαλική από το περίπτερο και συνεχίστε να μιλάτε. Η Philips σε συνεργασία με τις εταιρείες Energizer και Techtium, παρουσίασε το μοντέλο 9@9 που δέχεται αλκαλικές μπαταρίες τύπου AAA προσφέροντας 2 ώρες επιπλέον ομιλία και πάνω από 200 ώρες αναμονή. Το ανακαλύψαμε στη Βαρκελώνη και σας το παρουσιάζουμε αποκλειστικά. Δείτε το βίντεο.

Philips Xenium 9@9

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Energizer

Energizer Hard Case P28K: Smartphone με μπαταρία 28.000 mAh!

Πριν από τέσσερα χρόνια, η Avenir Telecom είχε συσκευάσει μια μπαταρία 18.000 mAh σε smartphone και τώρα επιστρέφει με ένα με 28.000 mAh!

Gear IFA 2023 Philips

Philips Hue: Παρουσιάζει τις νέες κάμερες ασφαλείας [IFA 2023]

H Philips Hue ανακοίνωσε πως λανσάρει νέα προϊόντα ασφαλείας, τα περισσότερα από τα οποία θα είναι διαθέσιμα αυτό το φθινόπωρο.

Gear Philips

Philips: Δημιούργησε 1440p monitor με προσαρτημένη οθόνη E-ink

Η Philips κατασκεύασε ένα 1440p monitor με μια ξεχωριστή οθόνη E-ink προσαρτημένη στο πλάι, επιτρέποντας έτσι πολλές δραστηριότητες.

Business Philips

Philips: “Μαχαίρι” στα bonus ανώτερων στελεχών για το 2022

Την απόφαση να μη δοθεί bonus στα ανώτατα μέλη της διοίκησης έλαβε η Philips μετά την “βουτιά” 70% στην αγοραία αξία της εταιρείας.