TechDeals: Nokia Lumia 925 στο Γερμανό με τιμή 249 ευρώ

To Nokia Lumia 925 με Windows Phone 8 διαθέτουν σε προσφορά τα καταστήματα Γερμανός με τιμή 249 ευρώ σκέτη τη συσκευή χωρίς συμβόλαιο. Την ίδια ακριβώς προσφορά είναι και η Vodafone τον περασμένο Ιανουάριο και σήμερα δύο μήνες μετά τόσο η τιμή όσο και το ίδιο το smartphone δείχνουν ακόμα φρέσκα!

Nokia Lumia 925 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Nokia Lumia 925 τιμή 249 ευρώ Γερμανός, TechDeals: Nokia Lumia 925 στο Γερμανό με τιμή 249 ευρώ

Kudos to Hakeem

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιαννης

Πφφφ… πάλι θα μπερδευτώ μ αυτήν την προσφορά! Εκεί που πήγαινα για Huawei Ascend P7, άλλαξα γνώμη, γιατί καθυστερεί πολύ η Huawei να το κυκλοφορήσει. Μετά έλεγα για HTC desire 816, αλλά με χαλάει ο snapdragon 400. Εκεί που είχα αποφασίσει για LG G2 32GB, βρήκα σήμερα το Galaxy S4 στα 340 €. Ήμουν σχεδόν έτοιμος να το κλειδώσω, και τώρα να σου αυτή η προσφορά που σε βάζει σε σκέψεις. Φίλε Τom ελπίζω να δεις το σχόλιο, για να καταλάβεις ότι δεν απορρίπτω τη samsung, εκτός απ το S5 φυσικά που έχω πει την άποψή μου.

Costas

Το επόμενο μου τηλέφωνο αρκεί να υπάρχει στις 15 Μαΐου που έχω επιδότηση.

tasos

Επίσης για όσους ενδιαφέρονται, η Nokia Ελλάδας στο FB κάνει διαγωνισμό και κληρώνει κάθε βδομάδα έναν νικητή.

toystory

Πάντως την περασμένη εβδομαδα που πηγα σε 3 4 καταστηματα δεν το ειχε κανενας .και μου παν οτι δεν θα το ξαναφερναν.

μιχαλης

Παιδιά τέλειο κινητό,το εχω πάρει αρκετά πιο ακριβά αλλα για τα λεφτά αυτά δε το .συζητάμε…δε κολλάει όπως το αντροιντ και το μάρκετ ανεβαίνει καθηνερινά.

athanton

Το πήρα πριν ένα μήνα απο τη vodafone και είναι εξαιρετικά ευχαριστημένος. Απο αυτο γραφω τώρα. Ποιοτικό, εύχρηστο η μπαταρία με όλη τη μέρα WiFi ανοικτό αν το κλείσω το βραδυ κρατάει ανετα δυο μέρες…το στορ πλήρες κατά 97%….

Λευτέρης

Έχω μια δωροεπιταγή €50 από το Γερμανό. Γνωρίζετε αν μπορώ να τη χρησιμοποιήσω στη συγκεκριμένη αγορά, που είναι ήδη υπό προσφορά;

JohnWave

Πρόσφατα το αγόρασε κολλητός μου φίλος και κάναμε συγκριτικό τεστ κάμερας μεσημέρι μέσα σε κατάστημα. Δυστυχώς ενώ περίμενα να είναι καλύτερο και από το δικό μου P6 και από το Note II ενός φίλου, ήταν 3ο σε ποιότητα και σε αυτό συμφωνήσαμε και οι τρεις βγάζοντας την ίδια φωτό από ίδια απόσταση και χρησιμοποιώντας τις stock εφαρμογές του κάθε κινητού.

George

παιδες εχω το sony xperia Z αξιζει να το δωσω να παρω το lumia 925?

Πέτρος Π

Το κινητό είναι εξαιρετικό από όλες τις απόψεις, κατά τη γνώμη μου το καλύτερο από τη σειρά των Lumia… Είναι σχετικά ελαφρύτερο από 920/820, είναι και μεταλλικό… 🙂 Και πλέον τα Windows phones έχουν γίνει περισσότερο ολοκληρωμένο και σταθερό λειτουργικό από το android…
@Johnwave, τι συγκριτικό τέστ κάμερας μέσα σε κατάστημα….? Και πως κρίνεις ποιο είναι “καλύτερο”…? Όλα αυτά είναι υποκειμενικά και ειδικά από μια φώτο μέσα σε κατάστημα δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα.. Άσε που αν χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή της Nokia για την κάμερα οι φωτογραφίες των Lumia πάνε σε άλλο επίπεδο… 🙂

Billyss

Καλα αυτη η προσφρα παιζει εδω και 3 μηνες..Τωρα το πηρατε χαμπαρι;

JohnWave

@ Πέτρο Π, όντως η σύγκριση μόνο σε ένα χώρο δεν αποτελεί ολοκληρωμένη σύγκριση. Απλά στο συγκεκριμένο χώρο , σε συγκεκριμένες συνθήκες φωτισμού, πίστευα ότι το Lumia θα ξεσκίσει τα υπόλοιπα. Κι όμως αν και σταθερά τοποθετημένο το Lumia μου έβγαλε σε όλες τις photo ένα blur ( ασχολούμαι χρόνια επαγγελματικά με photoshop και ξέρω πολύ καλά να διακρίνω blur και sharpness). O θόρυβος ήταν στα ίδια επίπεδα μεταξύ Lumia και Note. Όταν ο φίλος με το lumia διέκρινε την έλλειψη sharpness , μου είπε να χρησιμοποιήσω και μια άλλη εφαρμογή κάμερας που είχε το κινητό και ήταν νομίζω σε πορτοκαλί κουτάκι. Δεν ξέρω αν αυτή η εφαρμογή είναι αυτή που ανέφερες. Επίσης δεν ξέρω τι θα γινόταν αν πείραζα τις ρυθμίσεις γι’ αυτό και είπα τι αποτέλεσμα είδα χωρίς πείραγμα ρυθμίσεων. Δεν αμφισβητώ ότι με κατάλληλες ρυθμίσεις μπορεί να ανέβει η ποιότητα. Απλά είπα ότι χωρίς καμία ρύθμιση περίμενα το 925 να κάνει τη διαφορά και δεν την έκανε.

konstantinos

Για ποιο λόγο?Με ίδια και λιγότερα χρήματα πει κάποιος το xperia sp που είναι και android (δοκιμασμένα) και έχει και καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά και πολύ καλύτερη οθόνη και το βασικότερο παίρνει κάρτα μνήμης

Panos

Kινητάρα παιδιά πάρτε το!!!!!!!

Φωτογραφιες αντε γεια κ δεν κολλάει με τίποτα!!!!!!

Το αγοράζεις κ δεν ξαναγυριζεις ποτε πισω στο android.

Γιωργος

Ναι δεν αντιλεγω αλλα πρεπει να κανεις αιτηση στο υπουργειο για να το βρεις κατω απο 300 ευρω!!! ελεος οποτε θελουν ανεβαζουν τις τιμες οποτε θελουν τις ριχνουν, οχι δεν τα αξιζει 300 και βαλε δεν τα εχουμε ολοι χυμα, δεν θα παρουν δεκαρα απο μενα αν δε το τιξουν στα 250 οσο το ειχαν που οποτε γουσταρουν τα ανεβαζουν, δε ντρεποντε λιγο

Βασιλης

αναμεσα σε lumia 925 και σε S4 τι θα προτεινατε ? πιο πολυ με νοιαζει η καμερα..οσον αφορα τωρα windows android..το android το χω βαρεθει θα ελεγα , ουτε απαιτητικος ετσι με εφαρμογες ειμαι

Tom

Βασιλη απαντησες μονος σου 😀 Οσο για τα λειτουργικα ολα θα τα βαρεθουμε καποια στιγμη επομενως thank god που υπαρχουν πολλα και καλα.

cybergeorge

Το έχω 4 μήνες και είμαι πολύ ικανοποιημένος!Θα σταθώ στα 2 μείον που έχω δει αυτό το διάστημα.1)όταν παίζω παιχνίδια(κυρίως τότε!)το τηλέφωνο παίρνει φωτιά κυριολεκτικά..!Δε παθαίνει κολλήματα και άλλα τέτοια,όμως καίει κυριολεκτικά και δε μπορώ να καταλάβω γιατί τόσο πολύ?και2)η μπαταρία του τελιώνει γρήγορα(για μένα τουλάχιστον),με φυσιολογική χρήση με λίγο internet και μερικα τηλέφωνα!Αυτά είναι τα παραπονά μου,που άν δεν τα είχε θα έλεγα ότι το τηλέφωνο είναι σχεδόν τέλειο!!!Kώστα εσύ διαπίστωσες κάτι τέτοιο όσες μέρες το είχες στα χέρια σου..?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business GERMANOS

Στον ΓΕΡΜΑΝΟ από σήμερα θα βρεις σόμπες, καφετιέρες και πιστολάκια μαλλιών

Μια μεγάλη γκάμα από οικιακές μικροσυσκευές, από κορυφαία brands της αγοράς και σε προσιτές τιμές, θα βρουν πλέον οι καταναλωτές στον ΓΕΡΜΑΝΟ.

Gear GERMANOS

Ολοκληρωμένες λύσεις για ένα “έξυπνο” σπίτι από το ΓΕΡΜΑΝΟ

Το “έξυπνο” σπίτι έχει να κάνει με τη διασύνδεση συσκευών που έχουμε εγκαταστήσει στο σπίτι μας και τις οποίες θα βρούμε στο ΓΕΡΜΑΝΟ.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.