Νέο HTC One, Διαρρέει σε μαύρο χρώμα για τη Verizon

O @evleaks κάνοντας σωστά την δουλειά του δεν θα μας αφήσει να περιμένουμε μέχρι τις 25 Μαρτίου για να δούμε τη νέα ναυαρχίδα που ετοιμάζει η HTC. Ο @evleaks μετά τη διαρροή σε χρυσό χρώμα, διέρρευσε το νέο HTC One που προορίζεται για την Verizon των ΗΠΑ, σε μαύρο χρώμα.

Οι διαρροές είναι πανομοιότυπες όσον αφορά το σχεδιασμό του τηλεφώνου, κάτι που δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξιοπιστία, στον ήδη αξιόπιστο @evleaks. Οι φήμες αναφέρουν πως το HTC M8 όπως είναι η κωδική ονομασία του νέου HTC One, θα έχει οθόνη 5 ή λίγο περισσότερες ίντσες, με ανάλυση Full HD, και διπλή κάμερα της Toshiba στο πίσω μέρος που επιτρέπει την καταγραφή δεδομένων βάθους, κάτι που θα επιτρέπει την μεταγενέστερη εστίαση στις φωτογραφίες.

Δυστυχώς για την ώρα δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον επεξεργαστή, αλλά είναι σχετικά ασφαλές να αναφέρουμε πως θα φοράει τον Snapdragon 800 ή 801 όπως και οι περισσότερες ναυαρχίες που ανακοινώθηκαν στο MWC, πριν από λίγες ημέρες.

Νέο HTC One, Νέο HTC One, Διαρρέει σε μαύρο χρώμα για τη Verizon

Πηγή 1, 2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

34 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Apostolis Vlv

Πιο ωραίο είναι το πρώτο!

Τομ

Έτσι ακριβώς το περίμενα να είναι. Πιο όμορφο από το one διότι έχει πιο πολύ οθόνη μπροστά και λιγότερο bezel και μέταλλο.

Γενικά μουν@ρ0ς! Σορρυ 😀

Εγώ θέλω να δω με την κάμερα με την μπαταρία και με το sense τι θα κάνουμε.Το κινητό θα είναι σίγουρα πανέμορφο και δυνατό.

Nio

Ουτε αυτο θα εχει ουσιαστικες διαφορες απο τον προκατοχο του???
Αντε μια καλυτερη καμερα….. Ολα τα αλλα ιδια???
Παντως το θεμα με τα bezels ειναι δυσκολο απο οτι βλεπω. Μονο η LG το κατεχει καλα…

Wrangler10

Και το logo τεράστιο και κουμπιά επάνω στην οθόνη…χάλια και απο πίσω…οι γωνιές του iphonιαζουνε περισσότερο…γενικά αδιάφορο ..next please..

Nick-Ch

Μου αρέσει.Γενικά τα HTC μου αρέσουν αν και δεν είχα ποτέ αλλά έως τώρα νομίζω το ομορφότερο είναι το καινούριο yotaphone μου αρέσει τρέλα αυτό το τηλ.

μιχαλης

Για ποιο λόγο να του βαλουν αυτη την τουλάχιστον άσχημη δευτερη κάμερα εκεί . Μάλλον με βλεπω τελικά να πάρω note 3 ή το z2 . Τα ποιο όμορφα κινητά για μένα με τα καλύτερα χαρακτηριστηκα

Άκης

Πάντα μου άρεσαν τα HTC και ποτέ δεν τα αγόραζα. Πάντα κάτι μου ξύνιζε στο τέλος. Πολλά προβλήματα άκουγα, κακή υποστήριξη, αργά updates. Όμορφο μεν, δεν είναι η πρώτη μου επιλογή δε.

Bora

Nick μαζί σου και εγώ! Δύστυχος δεν θα βγει σύντομα άλλα Q2 2014 Ευρώπη.

kostas

To boom sound τη έγινε δεν βλέπΩ λογότυπο ;;;

Bora

Είναι νέα τεχνολογία Μιχάλη και προσφέρει απίστευτες δυνατότητες όπως shallow depth of field, focus μετά την λήψη και πολλά άλλα.
Πάντως δεν έχετε υπόθεση που σταυρώσατε ένα κινητό που δεν βγήκε καν και ούτε ξέρουμε σίγουρα τη θα έχε και τι όχι.

GiannisMix

Ωραίο το κινητό αλλα ρε παιδιά γιατι τόσο κόλλημα όλοι με το focus μετά την λήψη;; Αχρείαστο ειναι στην πραγματικότητα…

JohnWave

Eνώ θεωρώ ότι το κινητό έχει πάρα πολύ καλό design που θα συνοδευτεί και από πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά, δεν μπορώ από την άλλη να μην κρίνω αρνητικά το κάτω περιθώριο το οποίο είναι αρκέτα μεγάλο. Ξέρω ότι οφείλεται στο ηχείο αλλά ο εξωτερικός ήχος για μένα σαν κριτήριο επιλογής είναι κάτω από την αναλογία οθόνης προς συνολικό μέγεθος. Δεν θα το προτιμήσω λοιπόν στο μέλλον γιατί κινητά άνω των 5 ιντσών με μεγάλα περιθώρια ξεφεύγουν από τις διαστάσεις που ζητώ ( ανώτερο όριο το G2 ).

Μπράβο πάντως στην HTC που συνεχίζει στο μέταλλο.

Beowolf

M αρέσει, όπως μου άρεσαν τα περισσότερα μοντέλα της htc. Όπως μου αρέσουν τα περισσότερα iphone και ” i ” προϊόντα, απλά διαφωνώ σε μεθόδους <> της Apple.

Οπως δεν μ αρέσουν πχ. προϊόντα LG και Samsung, διότι είναι τεχνολογικοί πύραυλοι σε φτηνιάρικο περιτύλιγμα και ντηζάιν, τύπου παιχνίδια απ το Jumbo

Ο,τι κι αν βγάλει πάντως για 1 χρόνο ακόμα θα παραμείνω στο υπάρχον one, (που σκίζει έτσι κι αλλιώς) κι από Φεβρουάριο 2015,….έχει ο Θεός.

stelios04

Ωραίο αλλά πανομοιότυπο με το πρώτο και φαντάζομαι sar στο Θεό, οπότε μαλλον note3

γιαννης

Όλα θα μετρήσουν στο αν θα κρατήσει το logo HTC που τρωει χώρο,ΜΠΑΤΑΡΙΑ,τι σοι κάμερα θαχει αν μπορεί να τα βάλει με 16αρες κ 20αρες,κ msd.Αν δεν φτιάξει τα παραπάνω θα πατώσει δυστηχως..

mf

Σαν ηδη κατοχος one ειμαι απογοητευμενος που “επεσα” σε ελαττωματικο στο wifi και δοκιμασα τη “εξυοηρετηση” της htc. Οποτε δεν το συζητω για παλι. Επειδη δινω βαση στη sar ακτινοβολια πια, με βλεπω galaxy note3. To s5 σχετικη απογοητευση , το z2 ενα τετραγωνο πραγμα με πολυ bezel , μονο η ελπιδα να βγει εξισου καλο το lgg3 εμεινε, αλλιως note3.
Οσον αφορα το κατω ηχειο, δε με βολευει πραγματικα στο one

nord

οκ μ αρεσει δεν ειπα ουαου βεβαια αλλα ναι μ αρεσει.. παιδια τα htc ειναι σκυλιά πολυ αξιόπιστα κινητα κραταν 20 χρονια που λεει ο λογος..το μονο που με χαλάει ειναι το sense UI θέλει ριζική ανανέωση θυμίζει gingerbread το έχω βαρεθεί

Tom

Εγω θα επιλεξω αναμεσα σε αυτο και στο Samsung (στα samsung μαλλον αφου και το Note 3 ειναι επιλογη). To σονυ δεν μου αρεσει τοσο εμφανισιακα. Ειναι καπως ογκωδες χωρις να προσπαθησει να κρυψει τον ογκο του. Το LG G2 ειναι ωραια μπροστα ομως πολυ ασχημο πισω και επισης θα βγει G3 πολυ συντομα. Το samsung GS5 ειναι μια χαρα αναβαθμιση απο το GS3 μου αλλα θελω να το δω απο κοντα να δω αν μου αρεσει. Το HTC παιζει παντα σαν επιλογη λογω ομορφιας και γενικα ειναι προσεγμενη εταιρια και σεβεται τα ιδια της τα προιοντα περισσοτερο απο Sony και LG. Για μενα παντα.

tiamat

A-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Ο

υποτιθεται οτι υιοθετησε τα software buttons για να μη πιανουν αδικα χωρο στο κινητο και να μειωσει το μεγαλο bezel του πρωτου one ,οχι για να μας πιανει ασκοπα τοσα εκατοστα μονο και μονο για να βαλει τη logo ΗΤC!!!!!!!!!!

γεο

ρε την βεράιζον

Tom

@tiamat δεν εχεις και αδικο φιλε.. Τωρα το προσεξα αυτο που λες οτι εχει ολοκληρο bezel για το HTC logo. Το οποιο θα μπορουσε να μην εχει και καθολου μπροστα να το εχει μονο πισω.

DIMITRIS

Ρε, παιδια αν και συνφωνω με τους περισσοτερους για τα bezzels αλλα στα πλαινα του κινητου, για αυτους που εχουν δει οθονη κινητου απο την πισω μερια και ειδικα σε 5″ οθονη πρεπει να ξερετε οτι στο κατω μερος ειναι οι κονεκτορες και αλλα στοιχεια που συνδεουν την οθονη με το υπολοιπο κινητο, το logo προφανος το εβαλε για να μην εινσι κενο το μερος(δλδ δεν μεγαλωσε τα bezzels για να γραψει HTC) μην λεμε ανοησιουλες!!!σορρυ για το μεγαλο ποστ

Τομ

@Dimitris Ε θα μπορουσε πχ να χωρεσει ολα αυτα τα καλωδια που λες πισω απο το κατω ηχειο. Γενικα θα μπορουσε να ειχε κανει κατι αλλο, Σκεψου ποσο ωραιο θα φαινοταν να λειπει απο μπροστα τελειως το μεγαλο κατω bezel με το logo και να ειναι το κινητο μονο οθονη και ηχεια. Ποσο πιο ωραιο θα ηταν..

Παντως λογικα και παλι θα ειναι το πιο ωραιο high end android. Με εξαιρεση το μπροστα μερος του LG που ειναι πραγματικα ομορφο. Αλλα απο πισω ειναι αλλο ενα glossy plastic κινητο.

yorgaraz

θα συμφωνήσω και εγώ για το logo αλλά όχι απαραίτητα με τα bezels.
Δεν είναι και λίγες φορές που πατάω καταλάθος την οθόνη σε σημεία που δεν θέλω εξαιτίας του μικρού bezel. Τουλάχιστον ας φτιάξουν σαν και αυτό το σύστημα που έχει και η apple που όταν πατάς ένα σημείο της οθόνης δεν σταματάει το responsiveness γιατί περιμένει κάτι από τα δάχτυλα που πατάνε ήδη στο display

sopapadi

Πολυ ομορφο οπως και το δικο μου one.Σιγουρα στα υποψη για επομενο τηλ οταν θα βαρεθουμε
το one. Και οτι και να λεμε εγω εδω και καιρο εχω 4,4,2 στο κινητο .Οποτε εως τωρα ολα πανε καλα και απο θεμα υποστηριξης.

giwrghs

πανέμορφο…απλά πανέμορφο..εμένα προσωπικά δεν με χαλάει καθόλου το λογότυπο στο σημείο που βρίσκεται….θεωρώ ότι είναι πιο ωραίο και απο το πρώτο one..όσον αφορά τα χαρακτηριστικά αν βάλουνε 3gb ραμ και μια δυνατή μπαταρία με μία αναβαθμισμένη camera θα είναι τούμπανο..δεν περιμένω καλύτερο επεξεργαστή πέραν του 800άρη τρίτης γενιάς(2,5 ghz)..ούτε οθόνη πέραν της full hd..αλλά σίγουρα θα είναι καλύτερο του s5..

minas

Το κινητό ειναι με διαφορά το πιο ωραίο στο στρατόπεδο του android. Ήταν και πριν και παραμένει. Αυτά για τα bezel ειναι υπερβολές. Αν δεν μας είχε κακομάθει η LG με το G2 ούτε που θα το συζητάγαμε τώρα. Το one ειναι το μόνο κινητό με το οποίο θα αντάλλαζα το G2 μου. Φωνάζει απο μακρυά ποιότητα και δικαιολογεί το premium ως κατηγορία και ως status. Μην ξεχνάμε οτι εκεί υπερέχει το iphone. Χαίρομαι που υπάρχει και τετοια πρόταση στον κόσμο του android.

mitsaras

sopapadi από ποτε έχεις την 4.4.2 στο one σου, και εμείς δεν την έχουμε πάρει ακόμα. Είχες το κανονικό ή το stock android.

Beowolf

Mitsaras, κι εγώ εδώ και μια βδομάδα έχω 4.4.2. Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς κανονικό ή στοκ Αντροιντ…ξέρω μόνο να σου πω ότι έχω Vodafone edition, αγορασμένο από Σκρουτζ.
Μη φανταστείς, ότι θα δεις κάτι μαγικό απ το 4.3….κουβέντα να γίνεται.

mpampis13

@minas +1

mitsaras

Beowolf όταν λεω stock εννοώ το original android .Μου έβγαλε και εμένα ενημέρωση την περασμένη Δευτέρα αλλά μου έγραφε ανεπιτυχής λήψη. Ρώτησα στην HTC εδώ στην Κύπρο και μου είπαν ότι είχε πρόβλημα ο server, και ότι θα επαναφέρουν τη αναβάθμιση όταν λήθη το πρόβλημα. Νόμιζα ότι το ίδιο πρόβλημα θα είχε και στην Ελλάδα.

Wolf

Micro sd, καλύτερη κάμερα, μεγαλύτερη οθόνη-μικροτερα bezel άμα έχει θα είναι τούμπανο…!

venisk

Μετά απο τα htc diamond – iphone 4 – s2 – -s3 – -s4 μάλλον ήρθε η ώρα να επιστρέψω..

sopapadi

Mitsaras εδω και δυο εβδομαδες περιπου. Δεν εχω stock android ελληνικο απο vodafone

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.