THL Monkey King 2, Με οκταπύρηνο MediaTek SoC και δύο κάμερες 13 MP

Το συγκεκριμένο κινητό της THL, το οποίο θα σταδιοδρομήσει κυρίως στην αγορά της Κίνας, έχει την ονομασία Monkey King 2 και αντικαθιστά το πρωτότυπο… Monkey King. Ένα από τα χαρακτηριστικά που το καθιστούν ξεχωριστό, είναι οι δύο κάμερες που διαθέτει, εμπρός και πίσω και οι οποίες είναι εξοπλισμένες με αισθητήρες 13 Megapixels. Στο εσωτερικό του, το Monkey King 2 διαθέτει το νέο οκταπύρηνο chipset της MediaTek MT6592 με συχνότητα λειτουργίας 2.0GHz, το οποίο συνοδεύεται από 2GB RAM.

Επιδεικνύει 32GB αποθηκευτικού χώρου ενώ η οθόνη του είναι ανάλυσης 1080p με διαγώνιο 5 ιντσών που προστατεύεται από Gorilla Glass 3. Διαθέτει 4G LTE, GPS, WiFi 802.11n, Bluetooth 4.0, microUSB 2.0, Τρέχει Android 4.3 Jelly Bean με Tang Dou OS (Sweet Bean OS).

THL Monkey King 2, THL Monkey King 2, Με οκταπύρηνο MediaTek SoC και δύο κάμερες 13 MPTHL Monkey King 2, THL Monkey King 2, Με οκταπύρηνο MediaTek SoC και δύο κάμερες 13 MP

Πηγή1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Solon

Εντάξει το εμπεδώσαμε. Όλα τα κινέζικα εργοστάσια από το Χογκ Κογκ μέχρι τη Μογγολία θα βγάλουν μοντέλα με τον οκταπύρηνο. Που πουλάνε μετοχές της Media Tek είπαμε;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.