Tips για να κρατήσετε ζωντανή την μπαταρία του κινητού σας λίγο παραπάνω [infographic]

Μεγάλες οθόνες, εξωτικά υλικά κατασκευής και εντυπωσιακά user interfaces συναντώνται σήμερα στα smartphones νέας γενιάς. Όμως πως να τα ευχαριστηθείς όλα αυτά όταν έχεις το άγχος και την αγωνία να μην αδειάσει η μπαταρία τους και βρεθείς όχι μόνο χωρίς τα παραπάνω αλλάκι χωρίς τηλέφωνο! Δείτε το παρακάτω infographic με tips για να κρατήσετε τη μπαταρίας σας λίγο παραπάνω ζωντανή!

Κάντε κλικ πάνω στην εικόνα για μεγέθυνση.
, Tips για να κρατήσετε ζωντανή την μπαταρία του κινητού σας λίγο παραπάνω [infographic]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Giorgos

Κωστα θα ηθελα να φτιαξεις ενα θεμα και να ζητησεις αποψεις για το πως θα ηταν τα κινητα εαν κρατουσαν π.χ. αφορτιστα, για ενα μηνα. Πιστευω θα ηταν πολυ ενδιαφερον απο αποψη οτι θα μπορουσαν να τρεχουν παρα πολλες υπηρεσιες ταυτοχρονα οι οποιες θα εκαναν και χρηση των αισθητηρων, τους οποιους ανοιγουμε μονο οταν χρειαζονται….

Τωρα στο θεμα μας. Στο android θα πρεπει καποιος να εχει απενεργοποιημενα σιγουρα το location services της google και να ξερει ποιες εφαρμογες τρεχουν στο παρασκηνιο… Πχ εγω ειχα ενα παιχνιδι που ηταν παντα ανοικτο, ακομα και οταν εβγαινα, για εμφανιζει notifications, και ετσι καταναλωνονταν πολυ μπαταρια…

Επισης καμια φορα, εαν εχετε απενεργοποιημενα τα δεδομενα ή το wifi, καταναλωνεται περισσοτερη μπαταρια. Δηλαδη, επειδη μερικες εφαρμογες μπαινουν σε ενα loop οπου προσπαθουν αδικα να συγχρονιστουν με το ιντερνετ, και δεν αφηνουν ετσι το τηλεφωνο να μπει σε sleep mode…

GiannisMix

Στα WP7 σιγουρος τροπος να αποφυγεις πααααρα πολυ καταναλωση μπαταριας ειναι να ξεφορτωθεις τα live tiles αλλα…. Θυσιαζει κανεις την ομορφια των live tiles για τη μπαταρια?????

Mike Jericho Ntamoulakis

Επειδή παθαίνοντας μαθαίνεις…

Οσο αφορά τους μελοντικούς αγοραστές smartphones

μετά το ξεπακετάρισμα καταναλώνουμε την μπαταρία που έχει μέχρι να σβήσει.
κάνουμε τις 4 πρώτες φορτίσεις χωρίς να χρισημοποιούμε το τηλέφωνο (με τον φορτιστή του τοίχου
και όχι μέσο usb από Η/Υ)
καταναλώνουμε τελείως την μπαταρία ανάμεσα στις παραπάνω 4 φορτίσεις

Για τους κατόχους smartphones, απλά Power Max

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.voltup.powermax&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS52b2x0dXAucG93ZXJtYXgiXQ..

Samsung Galaxy S II (106 ωρες αυτονομία με νορμάλ χρήση internet,music e.t.c)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Pie infographic Sony

Η Sony εξηγεί γιατί τα Xperia δεν αναβαθμίζονται άμεσα σε Android Pie [infographic]

Η Sony ανακοίνωσε τα πρώτα Xperia που αναβαθμίζονται σε Android 9.0 Pie και όλοι αναρωτιόμαστε γιατί δεν αναβαθμίζονται οι συσκευές μας κάθε φορά που κυκλοφορεί νέα έκδοση του Android. Η Sony έρχεται να μας δώσει απαντήσεις με ένα παραστατικό infographic.

Smartphones infographic

Δέκα επικίνδυνα πράγματα που κάνουμε με το smartphone μας

Ποια είναι λοιπόν τα δέκα πιο επικίνδυνα πράγματα που κάνουμε με το smartphone μας; Μια πρόσφατη έρευνα έρχεται να μας ενημερώσει για όλα εκείνα που κάνουμε αλλά θα έπρεπε να αποφεύγουμε, τονίζοντας την σημασία του καθενός καθώς και το ποσοστό των χρηστών που έχουν προβεί σ’αυτές τις λανθασμένες πράξεις!

Internet infographics Intel Internet

Τι συμβαίνει στο ίντερνετ μέσα σε ένα λεπτό; [Infographic]

Ο κόσμος του ίντερνετ κινείται και αναπτύσσεται διαρκώς. Τι μπορεί να συμβαίνει μέσα σε ένα ιντερνετολεπτό; Πόσοι πέφτουν θύματα κακόβουλων ενεργειών, πόσες φωτογραφίες ανεβάζουμε, πόσα δολάρια είναι ο τζίρος των ηλεκτρονικών συναλλαγών, πόσες εφαρμογές κατεβάζουμε; Σε αυτές και άλλες ερωτήσεις δίνει απάντηση στο infographic που ακολουθεί.

Business Apple infographics

Apple, Όλες οι ιδεές που την κατηγορούν ότι έχει “κλέψει” μέσα από ένα infographic

Τι έχει περισσότερη σημασία τελικά; Να δημιουργείς κάτι από το τίποτα ή να εξελίσεις κάτι που έχει εφευρεθεί; Και όταν το αποτέλεσμα της εξέλιξης είναι τόσο καλό, είναι λογικό να ξεχνάς από που ξεκίνησε και απλά να απολαμβάνεις αυτό που δημιουργήθηκε; Η Apple έχει το μαγικό ραβδάκι και μετατρέπει οτιδήποτε σε αντικείμενο πόθου.