Tizen Store εν δράσει [video]

Το Tizen.gr βρίσκεται στο San Francisco και παρακολουθεί το 2ο συνέδριο Tizen Developer Conference. Εκεί για πρώτη φορά παρουσιάστηκε το Tizen Store, το ηλεκτρονικό κατάστημα που θα φιλοξενεί τις εφαρμογές για συσκευές με λειτουργικό σύστημα Tizen (προφέρεται Τάιζεν). Δείτε πως θα δείχνει το Store στα πρώτα Tizen smartphones που αναμένεται να ανακοινωθούν τους επόμενους μήνες.

Tizen Store demo, Tizen Store εν δράσει [video]

Πηγή: Tizen.gr

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
antonis

ξερουμε ποσες εφορμογες περιπου φιλοξενει

Theofanis

Μαπα!!
android και δεν είμαι καλα!!!!!

delods

Ξέρουμε αν έχουν κλείσει συμφωνία με καμιά εταιρία για παραχώρηση συσκευών;

Konstantinos

Πώς είναι δυνατόν να το λέτε μάπα απλά από ένα μικρό βίντεο.

Εγώ η μόνη παρατήρηση που έχω είναι πως παρόλο που η παρουσίαση έγινε san fransisco σχεδιαστικά είναι το γούστο των κορεατών.. Το λειτουργικό φαίνεται μη έτοιμο, ασταθές

sosimple

Το λειτουργικό είναι γνωστό οτι δεν είναι έτοιμο ακόμα. Άγνωστο πόσες εφαρμογές έχει. Το θετικό όμως είναι οτι θα τρέχει ΚΑΙ τις εφαρμογές του android όπως είναι, χωρίς καμια μετατροπή. Το πως ακριβως, με emulation ή χωρίς δεν είναι ξεκάθαρο. Κάπου υπάρχει ενα βίντεο οπου δείχνει την επιφάνεια εργασίας με στρογγυλά και τετράγωνα εικονίδια εφαρμογων. Τα στρογγυλά είναι tigen ενω τα τετράγωνα android.. Αφού τρέχει και android, έχει ενα ενδιαφέρον. Αν δουλεύει γρηγορότερα χωρίς lag κλπ. Με ενα θέμα το ομορφαινεις κιόλας γιατί όπως το βλέπω δε λέει εμφανισιακά..

sokel

Πραγματικά μερικές φορές δυσκολεύομαι να καταλάβω ορισμένους που γράφουν τις απόψεις τους
“Ακόμα δεν το είδαμε μάπα το βγάλαμε”
Πρόκειται για ΝΕΟ λειτουργικό και όχι οι εφαρμογές ΔΕΝ κάνουν το λειτουργικό,οι εφαρμογές χρησιμοποιούν το λειτουργικό.Το καλό λειτουργικό είναι αυτό που δεν καταλαβαίνεις ότι υπάρχει
οπότε θα το δούμε όταν κυκλοφορήσουν συσκευές με το εν λόγο λειτουργικό και τότε θα πεί ο καθένας α!μου αρέσει αυτό ή όχι.
όσο ποιο πολλά λειτουργικά τόσο καλύτερα για όλους μας έτσι θα μπορεί να αποφασίσει ο καθένας ποιο λειτουργικό γουστάρει…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business featured Samsung Tizen

Samsung: Κλείνει το κατάστημα εφαρμογών Tizen

Από φέτος, το κατάστημα εφαρμογών Tizen της Samsung δεν είναι πλέον προσβάσιμο, τόσο για νέους όσο και για υπάρχοντες χρήστες.

Software Samsung Wear OS Tizen

To Wear OS θα αντικαταστήσει το Tizen στα νέα Samsung smartwatches

H φήμη υπάρχει εδώ και καιρό και οι τελευταίες… ανακαλύψεις τη φέρνουν ολοένα και πιο κοντά στην πραγματικότητα.

Business Microsoft Samsung Samsung Tizen

Samsung & Microsoft συνεργάζονται για την επέκταση του Tizen

Όλο και περισσότερες προσπάθειες σχετικά με το λειτουργικό της σύστημα Tizen, κάνει η Samsung. Μέσα στην εβδομάδα ανακοίνωσε ότι θα δώσει συνολικά 9. εκατ. δολάρια σε διάρκεια 9 μηνών για να πείσει τους developers για το Tizen.

Software Samsung Samsung Tizen Tizen

Samsung: 1 εκατ. δολάρια το μήνα για να πείσει τους developers για το Tizen

Google και Apple είναι οι δυο που έχουν το μονοπώλιο στις mobile πλατφόρμες με τα Android και iOS, αντίστοιχα. Η Microsoft προσπάθησε, αλλά δεν κατάφερε να πάρει σημαντικό μερίδιο αγοράς, ενώ υπάρχει και η Samsung με το δικό της Tizen OS.