Το Galaxy Note 9 πέρασε από το FCC και ανακοινώνεται συντομα

samsung galaxy note 9 πέρασε fcc ανακοίνωση σύντομα, Το Galaxy Note 9 πέρασε από το FCC και ανακοινώνεται συντομα

Το FCC στις Η.Π.Α έκανε αποδεκτή μια συσκευή της Samsung με τον κωδικό SM-N960F, το οποίο πιστεύεται πως είναι το Galaxy Note 9, αν αναλογιστούμε ότι το Note 8 είχε κωδικό μοντέλου SM-N950, και φαίνεται πως πλησιάζουμε στην επίσημη ανακοίνωσή του.

Η υπηρεσία FCC (US Federal Communications Commission) ασχολείται με ρυθμιστικές αρμοδιότητες για τις συχνότητες τηλεοπτικών σταθμών, εταιρειών κινητής τηλεφωνίας και Internet στις Η.Π.Α και έκανε αποδεκτή τη συσκευή που εκτός απροόπτου είναι το Note 9 για τις αγορές εκτός Η.Π.Α και Ασίας.

Αυτό που παρατηρούμε είναι πως το FCC έλαβε το Note 9 τον Απρίλιο και μέχρι τώρα το υπέβαλε σε δοκιμές και από αυτό καταλαβαίνουμε ότι η συσκευή ήταν σχεδόν στην τελική της μορφή από τον Απρίλιο, με τα render του Galaxy Note 9 να απεικονίζουν πιθανότατα την πραγματική συσκευή.

Δυστυχώς δεν έγιναν γνωστά κάποια τεχνικά χαρακτηριστικά του Note 9 παρά μόνο το ότι εμφανίστηκαν οι κωδικοί SM-N960X και SM-N960F/DS που αφορούν την έκδοση για την Ασία και αυτή με δύο κάρτες sim για τις υπόλοιπες αγορές, ενώ εντύπωση προκαλεί η απουσία, προς το παρόν, της έκδοσης SM-N960U που προορίζεται για την αγορά των Η.Π.Α.

samsung galaxy note 9 πέρασε fcc ανακοίνωση σύντομα, Το Galaxy Note 9 πέρασε από το FCC και ανακοινώνεται συντομα

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.