TomTom for iPhone, Με ελληνικούς χάρτες και μενού

Η TomTom ανακοινώνει την καινούργια εφαρμογή TomTom για το iPhone. Η νεότερη έκδοση της εφαρμογής είναι διαθέσιμη και στα Ελληνικά, ώστε οι χρήστες iPhone να μπορούν να επωφεληθούν από το ίδιο εύκολο και έξυπνο μενού, τις αναλυτικές οδηγίες πλοήγησης και τη μοναδική τεχνολογία δημιουργίας διαδρομής.

, TomTom for iPhone, Με ελληνικούς χάρτες και μενού

H τελευταία ενημέρωση της εφαρμογής επιδεικνύει την αφοσίωση της εταιρίας στην παροχή συνεχών καινοτομιών και κορυφαίας εμπειρίας πλοήγησης. Επιπλέον, οι χρήστες iPhone 4 θα έχουν την εμπειρία της ταχύτερης και της πιο γρήγορης στην ανταπόκριση πλοήγησης, και σε συνδυασμό με την υποστήριξη για οθόνη τύπου retina, θα απολαμβάνουν καλύτερα γραφικά. Ακόμα, οι χρήστες TomTom έχουν ένα νέο τρόπο να εισάγουν προορισμούς χρησιμοποιώντας τις αντίστοιχες φωτογραφίες, μετατρέποντας τα αρχεία φωτογραφιών σε ατζέντα διευθύνσεων.

Η τελεταία έκδοση 1.5 της εφαρμογής TomTom για το iPhone περιλαμβάνει:
– Πλοήγηση σε φωτογραφίες – Οι χρήστες μπορούν εύκολα να πλοηγηθούν σε τοποθεσίες επιλέγοντας μια φωτογραφία αποθηκευμένη στο iPhone τους. Οι τοποθεσίες αναγνωρίζονται από geo-tags.
– Βελτιστοποίηση για το iPhone 4 – Αξιοποιώντας στο έπακρο τις δυνατότητες του τελευταίου λειτουργικού της Apple, η εφαρμογή παρέχει τώρα υψηλής ποιότητας γραφικά, καλύτερους χάρτες, μενού πιο γρήγορα στην ανταπόκριση και βελτιωμένη αναγνώριση θέσης, ακόμα και σε περιοχές με περιορισμένη λήψη GPS.
– Νεότεροι, περισσότερο ενημερωμένοι χάρτες – Καθώς το 15% περίπου των δρόμων αλλάζει κάθε χρόνο, η εφαρμογή TomTom έρχεται με τους τελευταίους και πιο ενημερωμένους χάρτες. Δεν απαιτείται λήψη τηλεφωνικού σήματος ή σύνδεση δεδομένων για την εξερεύνηση του χάρτη και την πλοήγηση σε κάποιον προορισμό.

, TomTom for iPhone, Με ελληνικούς χάρτες και μενού

, TomTom for iPhone, Με ελληνικούς χάρτες και μενού

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ben

Την ίδια εφαρμογή της Tom Tom θα φέρουν (προεγκατεστημένη) και τα καινούργια HTCs Desire (HD & Z). Δεν γνωρίζω αν στις εν λόγω συσκευές θα είναι η εφαρμογή στα ελληνικά ή όχι.

alex

Εγω είχα το igo 8 για το xperia x1 και δεν χρεωνόμουν κάτι παραπάνω για την χρήση του. Αυτό απαιτεί κάποια extra πληρωμή. τέλος επειδή πρόκειται να αγοράσω iphone 4 και επειδή δεν γνωρίζω μήπως ξέρετε αν υπάρχουν και άλλα gps για iphone στα Ελληνικά (με Ελληνικούς χάρτες) αν ναι ποιο πιστεύετε είναι το καλύτερο και αν θέλετε αιτιολογήστε το κ’ όλας. και ποσό κάνουν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android app application

TomTom, Επιτέλους και για Android συσκευές (όχι όλες!)

Το γνωστό λογισμικό πλοήγησης της TomTom εκτός από συσκευές GPS PNA κυκλοφορεί και για το iOS εδώ και καιρό. Σήμερα έφτασε η σειρά και του Android με τα πρώτα βήματα της εφαρμογής στο λειτουργικό σύστημα της Google. Η εφαρμογή όμως φαίνεται πως βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο, με περιορισμένη συμβατότητα σε συσκευές και αναλύσεις οθόνης.

Gear Gadgets TomTom

TomTom XXL, GPS με οθόνη αφής 5 ιντσών και χάρτες για ένα χρόνο

Η TomTom ανακοίνωσε το νέο TomTom XXL με οθόνη αφής 5 ιντσών και χάρτες Ελλάδας και άλλων 44 ευρωπαϊκών χωρών. Το TomTom XXL έχει σχεδιαστεί για να συνδυάσει τις καλύτερες επιλογές πλοήγησης με μια μεγάλη οθόνη. Οι οδηγοί μπορούν να απολαύσουν τις προηγμένες τεχνολογίες της TomTom και την πρόσθετη άνεση που εξασφαλίζει μια μεγαλύτερη οθόνη.

Gear TomTom

TomTom Blue&Me, GPS ειδικά σχεδιασμένο για την FIAT

Η TomTom αποκάλυψε πρόσφατα όλες τις λεπτομέρειες του Blue&Me, ενός ενσωματωμένου συστήματος πληροφόρησης και ψυχαγωγίας με μια φορητή συσκευή πλοήγησης που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τον Όμιλο αυτοκινήτων Fiat. Το Fiat Punto Evo και το Fiat Doblo είναι τα πρώτα μοντέλα αυτοκινήτων που προσφέρουν το TomTom Blue&Me.

Gear TomTom

TomTom XL, GPS με οθόνη 4,3 ίντσες και δωρεάν αναβάθμιση για 1 χρόνο

Η TomTom ήρθε επίσημα στη χώρα μας και μεταξύ άλλων παρουσιάζει το μοντέλο GPS XL. Το TomTom XL παρέχει ευκολία στη χρήση, προηγμένη καθοδήγηση στις λωρίδες κυκλοφορίας, βάση EasyPort για εύκολη τοποθέτηση και μεταφορά, τους πιο ανανεωμένους χάρτες και την τεχνολογία TomTom Map Share.