Top 10 των πιο ακριβών smartphones που κυκλοφόρησαν ποτέ

Μπορεί καθημερινά να μιλάμε για φθηνές και ακριβές συσκευές οι οποίες κυμαίνονται σε τιμές από 100 έως 600-700 ευρώ, όμως υπάρχει και μια άλλη κατηγορία συσκευών που ξεπερνούν αυτό που ονομάζουμε premium. Είναι τα luxury κινητά τα οποία συνήθως δεν προσφέρουν high-end χαρακτηριστικά αλλά πολύ ακριβά υλικά κατασκευής και τιμές εξωπραγματικές.

Με αφορμή την ανακοίνωση του Vertu Signature Touch την Τρίτη το οποίο είναι high-end smartphone κατασκευασμένο από τιτάνιο και δέρμα και κοστίζει $11,300, είπαμε να δούμε κάποια από τα κινητά που κυκλοφόρησαν με εξωπραγματικές τιμές και υλικά κατασκευής που δεν συναντάμε συχνά.

Ιδού η creme de la creme των luxurious phones:

10. Gresso Radical collection – $2,500

Ξεκινάμε από τα πιο «οικονομικά» μιας και η Gresso Radical είναι μια από τις πιο φθηνές εταιρείες στην κατηγορία luxurious συσκευών. Είναι κατασκευασμένο από πολύ ισχυρό κράμα τιτανίου το οποίο χρησιμοποιείται συνήθως στην αεροδιαστημική βιομηχανία και στην παραγωγή βιοϊατρικών εμφυτευμάτων.

Το logo στην μπροστινή πλευρά είναι κατασκευασμένο είτε από τιτάνιο είτε από χρυσό, αυτό εξαρτάται από την προτίμηση του καταναλωτή. Από άποψη τεχνικών χαρακτηριστικών δεν είναι και τόσο εντυπωσιακό καθώς έχει quad-core SoC χρονισμένο στα 1.2GHz,8MP κάμερα και όλως περιέργως είναι δίκαρτο.

Η τιμή του κυμαίνεται από $2,500 έως $3000, ανάλογα με το υλικό κατασκευής που θα επιλέξετε για το λογότυπό του.
, Top 10 των πιο ακριβών smartphones που κυκλοφόρησαν ποτέ

9. Tonino Lamborghini Antares – $4,000

Το Tonino Lamborghini Antares είναι Android smartphone κατασκευασμένο από ατσάλι και δέρμα, προφανώς είναι εμπνευσμένο από τα πολυτελέστατα αυτοκίνητα Lamborghini. Έχει 1.5GHz quad-core SoC, 2GB RAM και ενσωματωμένο ενισχυτή ήχου Yamaha.

Το Tonino Lamborghini Antares είναι ανάμεσα στα «προσιτά» κινητά της συγκεκριμένης κατηγορίας καθώς κοστίζει μόλις $4,000.
, Top 10 των πιο ακριβών smartphones που κυκλοφόρησαν ποτέ

8. Tag Heuer Meridiist Infinite – $5,000

Το Tag Heuer Meridiist Infinite είναι ένα κινητό που μπορεί να φορτίζει μόνο του αυτόματα όταν βρεθεί σε φυσικό ή τεχνικό φως. Αυτό γίνεται χάρη στις λεπτές φωτοβολταϊκές κυψέλες που βρίσκονται πίσω από την οθόνη. Έτσι λοιπόν με το «concierge service» (concierge=θυρωρός) είναι πάντα standby για κάθε υπηρεσία.

Έχει οθόνη 2,4 ιντσών LCD 320×240, χωρητικότητα 8GB και 5MP κάμερα. Τα υλικά κατασκευής του είναι τιτάνιο και ανθρακονήματα. Θα κυκλοφορήσουν τέλη Ιουλίου μόλις 1.911 κομμάτια ενώ η τιμή του είναι στα $5,000.
, Top 10 των πιο ακριβών smartphones που κυκλοφόρησαν ποτέ

7. Mobiado Grand Touch Executive – $6,500

Το Mobiado Touch Executive είναι αναμφισβήτητα το πιο περίεργο Android smartphone. Προφανώς όχι λόγω των σπάνιων τεχνικών χαρακτηριστικών του αλλά κυρίως λόγω των παράξενων υλικών κατασκευής του όπως πέτρα και ξύλο, για παάδειγμα μερικά είναι έβενος, μάρμαρο, γρανίτης κ.α. η τιμή του είναι στα $6,500.
, Top 10 των πιο ακριβών smartphones που κυκλοφόρησαν ποτέ

6. Vertu Ti – $10,000

Το Vertu Ti, κυκλοφόρησε το 2013 κι ήταν το πρώτο Android και όχι Symbian smartphone της εταιρείας. Με τιμή στα $10,000 το Vertu Ti είναι κατασκευασμένο από τιτάνιο και η οθόνη του καλύπτεται από ζαφείρι προκειμένου να είναι ανθεκτικό στις γρατζουνιές μιας και μόνο το αληθινό διαμάντι μπορεί να το χαράξει.

Από τεχνικά χαρακτηριστικά, έχει dual-core Snapdragon S4 SoC, 1GB RAM και 64GB ενσωματωμένη μνήμη. Αλλά προφανώς τα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι το τελευταίο πράγμα που έχει σημασία στη συγκεκριμένη συσκευή.
, Top 10 των πιο ακριβών smartphones που κυκλοφόρησαν ποτέ

5. Apple iPhone 4 History Edition – $67,000

Το συγκεκριμένο iPhone 4 δεν είναι σαν τα άλλα. Έχει στην πίσω πλευρά ενσωματωμένο απολιθωμένο δόντι του…Τυραννόσαυρου rex! H κατασκευή του εξωτερικού καλύμματος είναι από πέτρα μετεωρίτη, το δόντι και η πέτρα είναι ηλικίας 65 εκατομμυρίων χρόνων.

Οι πλευρές του iPhone είναι καλυμμένες από λευκά διαμάντια ενώ το δαγκωμένο μήλο είναι επίσης κατασκευασμένο από πλατίνα και διαμάντια. Κατασκευάστηκαν μόνο 10 κομμάτια, το καθένα από αυτά κοστίζει -$67,200.
, Top 10 των πιο ακριβών smartphones που κυκλοφόρησαν ποτέ

4. Ulysse Nardin Chairman collection – $100,000

Κατασκευασμένο από ελβετική εταιρεία ρολογιών το Ulysse Nardin Chairman έχει αρκετά στοιχεία που θυμίζουν ρολόι και από άποψη χαρακτηριστικών δεν έχει τίποτα το ενδιαφέρον, Freescale I.MX επεξεργαστή και κάποια έκδοση του Android.

Το ενδιαφέρον είναι ότι έχει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Είναι διαθέσιμο σε διάφορες εκδόσεις και η πιο ακριβή είναι στα $100,000 διότι είναι καλυμμένη από 3000 διαμάντια κομμένα στο χέρι.
, Top 10 των πιο ακριβών smartphones που κυκλοφόρησαν ποτέ

3. GoldVish Equilibrium collection – $109,500

Άλλη μια συσκευή που έρχεται επίσης από την Ελβετία και είναι το πρώτο δίκαρτο luxurious phone στον κόσμο. Κοστίζει από $7,300 έως $109,500 ανάλογα με το ποια έκδοση θα διαλέξετε. Οι επιλογές είναι ατσάλι, τιτάνιο ή space grade αλουμίνιο ενώ κάποια κομμάτια της συσκευής είναι κατασκευασμένα από δέρμα, χρυσό 18 καρατίων ή πλατίνα.
, Top 10 των πιο ακριβών smartphones που κυκλοφόρησαν ποτέ

2. Savelli Jardin Secret collection – $120,000

Η συσκευή απευθύνεται σε γυναίκες και η συλλογή της Jardin Secret μετρά 12 κομμάτια Android συσκευών τα οποία έρχονται με υλικά όπως διαμάντια, δέρμα από ιγκουάνα και κεραμικά κουμπιά.

Με τιμή στα $120,000 η Black Insane edition είναι η πιο ακριβή συσκευή της Savelli Jardin με 75 λευκά διαμάντια, κουμπιά από λευκόχρυσο και δέρμα από μαύρο αλιγάτορα. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά μάλλον μπροστά στα υλικά κατασκευής του δεν έχουν σημασία.
, Top 10 των πιο ακριβών smartphones που κυκλοφόρησαν ποτέ

1. iPhone 5 Black Diamond Edition – $16,700,000

Κι όμως στην κορυφή της λίστας βρίσκουμε το iPhone 5 αλλά μια «λίγο» διαφορετική έκδοση από τη συνηθισμένη. Η τιμή του iPhone 5 Black Diamond Edition είναι στα $16.7 εκατομμύρια. Και ο λόγος;

Δεν είναι άλλος από το ότι το home button έχει αντικατασταθεί από 26 καρατίων μαύρο διαμάντι, τα μαύρα διαμάντια είναι από τις σπανιότερες και ανθεκτικότερες πέτρες στον κόσμο. Πέρα από το μαύρο διαμάντι, καλύπτεται από 600 λευκά διαμάντια και 135 γραμμάρια χρυσού 24 καρατίων.
, Top 10 των πιο ακριβών smartphones που κυκλοφόρησαν ποτέ

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

41 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
geraldo.aliai

Μονο εμενα μου φανηκα πολυ πανηγυριτικα και αδιαφοαρα αυτα τα τηλεφωνα και απο τεχνικης αποσης με εξερι αυτο που φορτιζει μονο του και απο αποση εφανησης.
Παντως τα απο πανω τηλεφωνα αποδικνιουν πως το ακριβω δεν ειναι παντα το ορεο και το καλυτερο,για παραδιγμα το κανονικο iphone ειναι πολυ πιο ωρεο απο τις πιο πανω εκδοσης.

jonjon

Ενδιαφέρον άρθρο! Η ulysse nardin φτιάχνει απίστευτα Ρολόγια , ρολόι Αστρολάβος , moon stuck , Galileo Galilei , Johannes Kepler , γενικα τα αστρικά της Ρολόγια είναι απίστευτα υπάρχουν και σε σετ των τριών με τομή περίπου 460.000.

Loki

Το Lamborghini edition είναι ωραίο.
Πάντως, από το 5 μέχρι το 1, τι ματαιοδοξία είναι αυτή;;;
Ειδικά το 5 (iphone 4) με τα κομμάτια μετεωρίτη και το απολίθωμα!
Για όνομα…

tiamat

μα ματο αρθρο.

μια αγαπημενη ασχολια οταν θελω να ψυχαγωγηθω ειναι να διαβαζω αυτο επισης μαμα το σαιτ. δε παει το μυαλο σας τι μπορει να βρει κανεις μεσα..

https://www.bornrich.com/

Χαρης

Να πάρεις το 4αρι το iphone με τον Τυραννόσαυρο και μετα να αναρωτιέσαι αν θα πάρεις iOS8

Sot11

Προφανώς ο Rex θα ειναι περήφανος που το δόντι του βρίσκεται πάνω στο iPhone! Έλεος τι αλλο θα δούμε…

Bill

Εμένα το τελευταίο μου άρεσε περισσοτερο δηλαδή αν σου Χαλάσει το Home Button του iPhone μετα αλλα 16.7 εκ. Να το φτιαξεις ΤΖΑΜΠΑ ΠΡΑΜΑ !!!! Για αυτο ας καθίσουμε σαν καλα παιδάκια με τα 7ΙΝΤΣΑ Galaxy της Samsung και τα 4ιτσα Που ΒΓΑΖΕΙ η Apple…. Γιατι υπάρχουν ανθρωποι ΠΟΥ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΛΈΕΙ Ο ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥΣ !!!

Nick

Το iphone με το δοντι του τυραννουρου ποιο δοντι ειναι; δεν διευκρινιζει το αρθρο με ενδιαφερει η αγορα του.

Λευτερης

Ρε παιδια με ενδιεφερε κι εμενα τοApple iPhone 4 History Edition δυο χρόνια εγγύηση έχει;

Βαγγέλης

Καμία κουφαλα θα είναι για να το δίνει τοσα λεφτά. Μεγάλη κουφαλα ο ρεξ!!!

Charis

Αν ειναι ετσι θα κανω υπομονη 2-3 μηνες και θα τα βρω πιο φτηνα σε κανενα skroutzομαγαζο χαχα!

Χρηστος

Δωστε ρε παιδια ενα link για να παραγγειλω το τελευταιο iphone 5… το ψαχνω καιρο και δεν ξερω αν εχουν μεινει κομματια!! Σε τετοιες προσφορες συνηθως γινεται χαμος😃😃

Thodoris

Σας παρακαλώ διευκρινίστε εάν έχουν ράδιο fm αυτές οι συσκευές. Μάλλον θα πάω για το δίκαρτο GoldVish, να του βάλω και μία what’s up καρτούλα και σε 87987 χρόνια θα χω κάνει και απόσβεση.

johny

πιστευω το εξωτερικο μερος σε ολα να ειναι απο υλικο τρελομπαλακι ωστε οταν πεφτει να κανει ντοινγκ ντοινγκ και να μην παθαινει φθορες.ευτυχως που ξεκινησατε απο τα οικονομικα και η πιεση μας ανεβηκε σιγα σιγα.

Y,Γ ελπιζω να ειναι αδιαβροχα γιατι θελω να μιλαω και κατω απο τη θαλασσα.

kostas

λεω να παρω λιγο απο ολα

Gabriel

ιδανικο αξεσουαρ για τον Φλωρινιώτη!!!

Δημήτρης

Κρίμα και αυτή με το δόντι την έβγαλαν απ τις επιδοτουμενες συσκευές.Είχε τρελή ζήτηση ώσπου έμεινε φαφουτης ο Τυραννόσαυρος.

mpampis13

Νο 11. Nokia 3310 αξία ανεκτίμητη

Ανδρεας

Κινητά από άλλο γαλαξία και διαφορετική χρονική περίοδο.

Dimitris547

Από ότι βλέπω όλα φτηνιάρικα είναι!!! 😛

apostolos

Βασικά είναι άσχημα. Και τζάμπα να μου έδιναν ένα από αυτά δεν θα το κράταγα στα χέρια μου

Αποστόλης Ρόδος

Το Vertu Ti μου άρεσε μόνο από όλα αυτά, αλλά σίγουρα είναι στα $10,000 ? …. Νομίζω σε κάποια άλλα κείμενα ήταν στα μισά λεφτά σχεδόν.
Μόνο Άραβες και καμιά χαζοαμερικανα γκομενα κάποιου γέρου μεγιστάνα, θα τα κυκλοφορούσε τα πολύ ακριβά… Που στην προσπάθεια για μοναδικότητα, είναι Ναι μεν πανάκριβα όσο και πανασχημα…
Αν μου κάναν κανένα δώρο, πέτρα πέτρα θα τα πουλούσα 😀
Πέθανα στο γέλιο με το iPhone του τυρανοσαυρου Ρεξ… έλεος ρε μάγκες…. 😀

anna

εγώ πάλι λυπάμαι το καημένο το κροκοδειλακι και το καψερο το ιγκουανα……ΝΤΡΟΠΉ ΤΟΥΣ

ΜΑΝΩΛΗΣ79

ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΟΙ ΖΑΜΠΛΟΥΤΟΙ!!!

tania m

ωραιο αρθρο…!

σε αντιθεση με τα κινητα που τα περισσοτερα ειναι κακογουστα

anna συμφωνω με το σχολιο σου…κριμα τα ζωάκια που τα σκοτώνουν για να φτιάξουν αυτά τα τερατουργήματα που θα τα κρατανε καποια τετράποδα ζωακια απλα και μονο για να κανουν επιδειξη πλουτου…

tania m

ωραιο αρθρο!

σε αντιθεση με τα κινητα που τα περισσοτερα ειναι κακογουστα

anna συμφωνω με το σχολιο σου…κριμα τα ζωάκια που τα σκοτώνουν για να φτιάξουν αυτά τα τερατουργήματα που θα τα κρατανε καποια τετράποδα ζωακια απλα και μονο για να κανουν επιδειξη πλουτου…

Γιώργος

Μακράν πιστεύω το γελοιότερο όλων ειναι το iPhone 4 ελεος δηλαδή το 5 κάτι κάνει αλλα απολιθωμένο δόντι του…Τυραννόσαυρου rex ΕΛΕΟΣ! Και ακομα πιο γελοίο ειναί το ότι υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που τα αγοράζουν τα συγκεκριμένα!!

KOSTASG

παω να παρω μάρμαρο απο την ravenna και να το κολλήσω στο κινητο μου….
ΕΛΕΟΣ

Solon

Το Lamβorgηini με έβαλε σε σκέψεις…. Αν κερδίσω το παρολί στο Μουντιάλ….

Θάνος

@gerlado εμένα μου φάνηκαν εντελός καρναβαλίστικα κινητά και αν είχα τα λεφτά να πάρω κάπιο από αυτά δεν θα έπαιρνα κανένα γιατί δεν αξίζουν εγώ πρώτη φορά βλέπω τέτοιο κινητό γιατί δεν τα δήνει κανείς σημασία.

Chris tag.

Πιο ωραίο ειναι το LG G2 !!!
😉

Chris

Παιδια αν δειτε προσεκτικα το 7.Mobiado Grand Touch Executive (το κινητο-μαρμαρο) ειναι το Nexus της Samsung.

nikos

Παρακαλώ ενδιαφέρομαι για το iphone 4 με το απολιθωμένο δόντι του Τυραννόσαυρου rex.Δεν διευκρινίζει όμως το άρθρο ποιο δόντι χρησιμοποιήθηκε για την κατασκευή του.Ξέρετε κάνω μια μελέτη για την οδοντοστοιχία των δεινοσαύρων(από την οποία μου λείπει μόνο ο κυνόδοντας του rex) σε συνδυασμό με την ηλιθιότητα κάποιων ανθρώπων που αγοράζουν αυτές τις αηδίες. Χάρις λοιπόν σε αυτήν την έρευνα είμαι πολύ κοντά στο να επιβεβαιώσω τη θεωρία του Αϊνστάιν ότι η βλακεία δεν έχει όρια και ότι άνθρωπος μπορεί να είναι ταυτόχρονα το πιο έξυπνο αλλά και το πιο ηλίθιο πλάσμα πάνω στη γη!

Nio

Εγώ θέλω τα καλαμπαλίκια του τυραννοσαυρου για home button και καλό διατηρημένη γούνα από μαμούθ στο καπάκι.

Manolis

κανα λινκ εχει για παραγγελια;εγω σκεφτομαι το αιφον 4 με το δοντι του δεινοσαυρου, θα αρεσει στον θανασακη για δωρο.ενταξ μονο 67 δολαρια δηλ 50 κατι ευρω.δηλ αν τους πω μου κανουν και μια καλυτερη τιμη αντε πες να πληρωσω μονο 40 ευρω.τιποτα.τυφλα να χουν τα κινεζικα
ενταξει τα αλλα μετα το πασχα

geraldo.aliai

+100 στο @nikos για την αναφορά που έχανε στον Αϊστάιν ήταν απόλυτα εύστοχη.

John Lou

Πραγματικά ωραίο άρθρο, αλλά ακόμη ποιο ωραία σχόλια, πεθανα χαχαχαχα 😀

Αγγελος τριγυρης

Αυτο που μου αρεσε ποιο πολυ ηταν το iphone 4 με το δοντι απο T-rex!!!!

kwstas

Kai kerdisa to tzoker kai dn eixa ti na ta kanw ta leuta r kai tr p eida to iphone 5 tha paw na to parw einai kai ap ta fthna kinita oxi san kt alla pou exoun 20€!! Eleos r paidia 20€ kinito??An einai dynaton!!An to kinito den exei panw apo 10 ekatomyria den aksizei

dmark

Unboxing

michael p.

στα σκρουτζομαγαζα λέτε να τα βρούμε φθηνότερα? 😛

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.